| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 12:08
- Nahlásit
birma
proxmenu si uzijes o vikendu pro me to uz vcera bylo narocny a musela sem jit v bezeckejch sitovkach, ta tvdrsi kotnikova bota je masakr pro me
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 12:09
- Nahlásit
jo a pripadne bych zkusila aspon jeden den te doprovodit, ale to se domluvime az budes u pc at se da nejak poresit uprava trasy v mape, ale 2 asi fakt nedam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 12:59
- Nahlásit
cernej caj
ono má bejt v noci prej až 10 pod nulou, tak jsme to odpískali a budou jednodenní výlety. Nějakej společnej určitě můžem naplánovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 13:04
- Nahlásit
tak to sakra kosa teda. na sobotu muzem, 25 ale tak moje maximum asi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 13:33
- Nahlásit
jsme byli na krásné slunečné procházce v lese. Foťák měl vybitou baterku - takže ani fotka... Psík po chvilce zvednul laně - a sice vyrazil, ale nechal se odvolat- přiběhl si pro pochvalu a vyrazil ještě jednou si začuchat... ale zase se na zařvání vrátil (vůbec nezmizel z dohledu). Pak narazil tváří v tvář na zbytek stáda... to jsem měla nahnáno - ale zase se ihned vrátil. Pak neustále čenichal, vždy zaběhnul z cesty směr kopytníci... ale držel se nadohled a hlavně na každé přivolání přiletěl... nechal se pohladit a šel zase stopovat. Takže spokojenost veliká. Protože běžící zvěř opravdu na blízko zvládnul docela s přehledem...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 16:41 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
i my jsme dneska dali krásnou slunečnou procházku, jak to jen moje záda dovolily - včera jsem místo na výlet do Českého ráje jela k doktorce na injekci - srnek tu máme okolo požehnaně, holky jsou zvyklé, nehoní, neloví, takže pohoda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 17:39
- Nahlásit
xerxova
tak supr, ze byl za vzornaka
janiii
liy lity, at je zado brzo ok! paradni prochazku ste si urcite uzili a jaky byly vanoce ve svym?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 18:27
- Nahlásit
teda krásný fotky všechny
Xerxová
Najtík je teda vzornej, když se nechá takhle odvolat přímo od stáda
u nás dneska furt jaro, sluníčko a teplo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 18:34
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tak jsme si včéra užili družení a dneska jsme si dali zvířátkovou vycházku. Pěkně hezky poklidnou, abychom si jí užili fšicí. Bubrdle byla odpočatá a tak s námi statečně lítala vysokou stařinou. Rumoušek našel tři bažantiky. Slabí skóre. Ale bylo to moc fajn. A taky Rumoušek doma dělal pokladního a po dlouhý době jsme zas chvilku skočili na rozlišování hraček. Piju kávičku a fedruju se curkovím a Brtnik udělal mooc dobrou husičku, s knédlem a dvěma druhama zéli. Mňááám. A Koláče dotáhlo s nákupem dvě lahve žampuňskýho, páč je v akci. To tam nemohlo zvostat . Koláče šlo původně jen pro šest věcí, i vzalo si tedy malej batoh. Posléze luštilo sudoku, jak to všechno, co je nafedrovaný v košiku dopravit domů i paní pokladní byla zvědavá i pan dozorovatel byl zvědavej. ale Koláče nejni žádný béčko, takže sice na pokraji sil, ale dokázalo to
JaniiiXerxová
se máte u nás bylo hnusně, ale užili jsme si to i tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 18:35
- Nahlásit
Janiii
do Českého ráje jela k doktorce na injekci
sakra!! a zabralo to teda? Fakt prostě zádo epydémyje, to není možný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 18:59
- Nahlásit
PetraK
tak to ste si pekne uzili a teda zavidim to zeliiii hlavne cerveny bych si dala, mnaaaaam
sikovna ses, zes to tam dostala. Ja mela dneska obavy, zda mi k batohu bude taska platenka stacit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 19:05
- Nahlásit
cernej caj
to zeliiii hlavne cerveny
to je fakt velmi vyvedený, moooc dobrý. Mohla bych i samotný ,a le to mi Brtnik nedovolí , že by bylo málo, nemám ujídat
zda mi k batohu bude taska platenka stacit
to je podle mě nějaká typická ženská nemoc tohleto. Já ji mám dost rozvinutou jdu pro rohlik a máslo a vláčim za sebou kamion . Dneska to měly být jablka, jar, mýdlo, wc papír a utěrky. Tak to jsem měla, ale k tomu ještě ty dvě šáňa, dvě veky, 3x mandle, 2x oříšky, 2x meruňky, tuňáka, 2x rýžový chlebíčky, 3x tvaroh, 3x okurka, maso, obří čínský zelí, těch jablek byly tři kila, hajzlpapíru 4 velký role,taky ještě minirajčátka, obří ustní voda, sýr, žitnej chleba, a ještě něco cosi těžkýho.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 19:24
- Nahlásit
PetraK
My jsme takhle rvali (myslím dokonce do fobie) tři psy, dvě děti, nás dva, odrážedlo, krosnu a vybavení.
Když jsme odjížděli, kamarád viděl ty tašky, stoup si k autu a čekal, až to naskládáme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 19:36
- Nahlásit
PetraK
tak to ja delala nakup na silvestrovsky dobroty pro cca 8 lidi porce vzdycky kazdej nosime neco, plus abysme do silvestra s muzem nepomreli (jinak su vetsinou schopna koupit jen par veci, pro ktery sem sla
no nicmene ten tvuj nakup by se mi do batuzku urcite nevesel
kachna_
ze vam s tim nepomohl?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 19:50
- Nahlásit
kachna_
Když jsme odjížděli, kamarád viděl ty tašky, stoup si k autu a čekal, až to naskládáme
není nad hodné kamarády, že?
Brtnik je neuvěřitelnej mistr ve skládání hromady věcí do minimálního prostoru. By se vám býval byl hodil.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 19:51
- Nahlásit
cernej caj
inak su vetsinou schopna koupit jen par veci, pro ktery sem sla
já ne, vždycky najdu ještě něco "málo" co potřebuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 19:57
- Nahlásit
ha, to vím už dávno, že peníze investovaný do několikera těch piditašek, ze kterech jsou po rozložení obr tašky, a dá se to vláčet po všech taškách i kapsách, jsou dobře investovaný peníze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 20:03
- Nahlásit
PetraK
tak to me vetsinou limituje lenost to nosit na autobusak a pak s tim stat na cizi noze
Maya
tu pidi tasku sem jeste nikdy nekoupila, ale mam v baglu dycky igelitku a platenku, pro strycka prihodu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 20:05
- Nahlásit
PetraK
sakra!! a zabralo to teda? Fakt prostě zádo epydémyje, to není možný
no injekce zabrala včera, večer mi bylo docela fajn, ráno už to tak super nebylo. po procházce jsem byla ráda, že jsem doma. mam předepsaný prášky (na 10dní, pándoktorka nabízela i neschopenku, ale na co, když dělám doma), ale už se vidim, že jestli se to nebude zhoršovat, tak se na ně vyprdnu - páč za áá já a léky a za béé nešmí se na ně alkehůůl což je na konci roku jaksi nežádoucí - a to nejsme žádný silvestrovský typy
cernej caj
Vánoce super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 20:09
- Nahlásit
Janiii
tak to je skvely nejaky paradni fotky z bydleni?
jo a pokud nekoho zajima moje kuchyn, kdyz sem muzi pripomela dosparovani tak mi rekl ze se na to muze rovnou vy**** protoze kde by jako ted koupil sparovacku a tak sem mu to prodlouzila do ledna... sakra, ja ten ridicak vazne nechci, nemela bych byt tak mekka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 20:42
- Nahlásit
cernej caj
foto v mailu, takový jedno všeříkající
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 20:43
- Nahlásit
cernej caj
sakra, ja ten ridicak vazne nechci, nemela bych byt tak mekka
si měkkosrdcatá jako Rumoušek
Janiii
, večer mi bylo docela fajn, ráno už to tak super nebylo. po procházce jsem byla ráda, že jsem doma
, tak ať to jde k lepšímu, páč taky chápu nechuť k práškům a obzvláště v tuto dobu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 20:44
- Nahlásit
cernej caj
tak to me vetsinou limituje lenost to nosit na autobusak a pak s tim stat na cizi noze
mně dost často přepadne jednak hamižnost a druhak mě přeperou moje ruský geny, kdy všeho musí být mnógo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 22:31
- Nahlásit
Janiii
Srnky i u vas? Ja dneska hodne brzdila, videla jsem ji nastesti letici v poli. To by se Troldovi libilo. Zada foukam, at nebolej, mrchy.
A zdravim vsechny ostatni, hamiznou Esusku (po kom to pak ta Bubi ma), smirenou Cajdu (kuchyn na svatyho dyndy) a oslizlou Xerxovou (plina na zabradli lukcusni). A i ty dalsi, co se umej slozit jako puzzle do auta atd.
Kremyl je divnej, doufam, ze jen po harani ji sibe. Protivna, pazrava, prudiva, hasteriva, drbava, pritom vesela a hrava.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 22:44
- Nahlásit
Fifi
Esusku (po kom to pak ta Bubi ma),
jasně, já za to můžu
Kremyl je divnej, doufam, ze jen po harani ji sibe. Protivna, pazrava, prudiva, hasteriva, drbava, pritom vesela a hrava.
Bubrdle je taky chvílema "divná" jdeme ven a ona se kus od baráku zapíchne, že by nešla. A pak fordí prostorem jako divá. Rebeluje - že prej nemá uši a nikdy žádnej povel neslyšela. Bože, jen její věk a laskavá duše její brání tomu, abych ju přetrhla
A já tu mastim vánoční povídání a vůbec mi to neodsejpá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 22:53
- Nahlásit
PetraK
já tu mastim vánoční povídání a vůbec mi to neodsejpá.
Ja nevanocni a sem na tom asi stejne.
jasně, já za to můžu
Vzdy je potreba najit vinika, nebo aspon to na nekoho hodit.
Rebeluje - že prej nemá uši a nikdy žádnej povel neslyšela.
Treba neslysela, starecka selektivni hluchota, to voni dobre umej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 22:59
- Nahlásit
Fifi
Ja nevanocni a sem na tom asi stejne.
asi můůůza fuč, co? Jsi na tom hůř.
najit vinika, nebo aspon to na nekoho hodit.
moje řeč, u nás zpravidla za všechno může Brtnik ,
Treba neslysela, starecka selektivni hluchota, to voni dobre umej.
Kecá, že neslyšela, má to vždy i doprovod gestem. A jestliže slyší venku normální -spíš tišší zapískání- nemůže doma neslyšet a nevidět, že má jít na místo. Teda takhle, ona tam jde, to ne že ne ale je to mrcha vychytralá, takže místem projde, takže tedy splněno a valí to zpátky. Je to rebel! Já jí zmelu tu její zadnici, to jí profoukne zvukovody!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 23:05
- Nahlásit
PetraK
a valí to zpátky. Je to rebel!
Hlavne, at ti neupadne, Machale.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 23:08