Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 11:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
dneska resime lidi a su na mobilu celej den, takze su rada ze vybec neco ctu...

to je mi jasný, je teď asi kolotoč. Zkus si na večer najít klidnou chvilku pro sebe - ať už s mužem, kdy s ním prostě jen tak budeš, třebas u něj schoulená, a nebo sama , či se psy. A prostě jen buď a měj prostor pro svoje myšlenky a pocity.

a zada dobry? nezruinovalo te to?
kapek jo, fusky si musím oblíkat v sedě jak stará bábrdle . I Bubina je teď ohebnější než já

Mám suprový Bubo-Rumo-Ajšo fotky - jeeenže je mám v emilu, tak vám je sem dám až někdy, někdy. Což je škoda, protože na tý jedný je Rumouš mega,mega debilní, určitě by tě aspoň trošilinku "pobavil"

Zkusím to aspoň na chvíli z toho emila, jestli to vezme po dobu, kdy je otevřený

hmm tak prt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 13:02
- Nahlásit

tak muzes preposlat a a ja to sem pak nahazu pokud se k tomu doma nedostanes

jj, zkusim, no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 14:01
- Nahlásit

cernej caj

čajdo - dej mi pár minut a za chvíli budeš mít v emilu malinkatý překvápko, abys přišla na trochu jiný myšlenky. Vydrrrž prťka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 14:09
- Nahlásit

cernej caj

UUUŽ. jdi do emila.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 14:23
- Nahlásit

PetraK
já vím, s tím rozdělováním máš naprostou pravdu. Jenže já to nedám. Na tohle jsem fakt strašně útlocitná a taky závislá či nevím ten správný výraz...sama jsem se jako dítě z dědiny nehnula, žádné tábory, prázdniny u příbuzných apod. Nedovedla bych si právě představit, jít jen s jedním psem a toho druhého nechat doma i když vím, že pro výchovu je to tak správně a možná i kvůli tomu, si teď Worka líce, kde ho napadne Tak ale zase jako prcek, chodil pěkně s náma, radius se mu rozšiřoval postupně, s věkem Jo, vlastně byl Worka sám doma...když jsme teď jezdili s Berrynkem na tu veterinu pořád Ale vypadalo to, že celý ten průser chápe(asi i líp, než my) Jenom když jsme Berryho nechali na infuzích a vrátili se bez něho...tak to pořád nahlížel do auta, kdy už Berry vysedne. Ale přísahali jsme mu, že pro něj večer pojedem a přivezeme ho...a když pak viděl, že opravdu, tak to zvládal už příště dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 14:25
- Nahlásit

worick
Jenže já to nedám. Na tohle jsem fakt strašně útlocitná

útlocitná - tedy ovšem k sobě.
Mělo by ti jít především o pohodu těch psů. Čas na to máš. Když to zvládnu já při pracovním procesu.

možná i kvůli tomu, si teď Worka líce, kde ho napadne

právě proto.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 14:57
- Nahlásit

PetraK
útlocitná - tedy ovšem k sobě.
Mělo by ti jít především o pohodu těch psů. Čas na to máš. Když to zvládnu já při pracovním procesu
- na čas se nevymlouvám. Ale měla jsem dvě malá štěnda a už s tím si je brala, že budou pořád spolu, už jen z důvodu, aby nebyl v zahradě sám pes, když by jsme třeba museli odcestovat, aby měl parťáka. Nechtěla jsem se se psy dostat do fáze, že by na sebe přehnaně žárlili, nebo se mi třeba rvali a já je nemohla nechat samotné bez dozoru a to 100% vyšlo. No a něco holt podle mých představ nevyšlo. Ale na moji obranu - co jsem Worku řešila s chovateli(ne majiteli) samíků, tak mi potvrdili, že ti jejich se chovají naprosto stejně a že je ode mne naivní si myslet, že se samojedem můžu někdy chodit na volno, bez flexiny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 15:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

worick
Ale měla jsem dvě malá štěnda a už s tím si je brala, že budou pořád spolu,

nejsou vždy situace, kdy jsou psi pořád spolu, nikdy nevíš co se stane a kdy je bude zapotřebí oddělit. Je dobře je na to připravit. A promiň tohle:
Jenže já to nedám.
to je pro mě nesmysl. Nevidím nic špatnýho na tom jít na procházku jen s jedním a věnovat se jemu a pak to prohodit. Ti psi to naopak uvítají. Mají svého majitele jen pro sebe. Rozhodně to nevede k tomu, že by se mezi nimi vypěstovala nevraživost.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 15:14
- Nahlásit

PetraK
A tak ja worick trochu chapu taky mam vzdycky blbej pocit kdyz jednoho necham doma a nebejt deti kvuli kterejm chodil casto Dorin jen sam tak bych je na prochazky taky asi nerozdelovala

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 15:33
- Nahlásit

Maya
vzdycky blbej pocit kdyz jednoho necham doma
pokud půjde o celodenní výlet, tak to chápu, ale běžná procházka? Venčení? proč? Dělám to tak taky, Jdu s jedním a pak jdu s druhým. Pokud má ten den jeden kratší režim, bude ho mít delší druhý den.

taky asi nerozdelovala
no chyba. Opravdu jim to pak člověk aspoň trošku usnadní, když nastane krizová situace - a ona bohužel nastane. A taky protože chci mít oba psy dobře vychované, jedu to v samostatném módu. Pokud chci, aby byl pes navázán na mě a ne na toho druhého psa, což chci, pokud máme dobře fungovat, musím s ním pracovat samostatně. Když to neudělám, mám pak spíš problém.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 15:47
- Nahlásit

PetraK
no ale ty seš zas zbytečně přísná (v tomhle směru) k Worick. Pro ní to totiž není ta správná cesta, protože jí vnitřně nevyhovuje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 15:56
- Nahlásit

kachna_
Pro ní to totiž není ta správná cesta, protože jí vnitřně nevyhovuje.

no ale - ale nemělo by jít taky o ty psy? , neměl by člověk myslet taky na ně a ne jen na sebe? Mně taky vždycky neba lítat jak debžo 2x Ale není lepší je prostě naučit, že JE normální, když taky někdy fungují sami? Aby to pak pro ně - když je zapotřebí - i třeba jen po operaci - bylo snažší,než když jsou na sebe těsně navázaný?
I proto, že Štajn má Bubi hodně moc rád, ho učím být taky někdy samotnýho. Stejně jako jsem učila Bubinu a Ešusa, když k nám Bubi přišla. Aby jednou....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 16:11
- Nahlásit

kuk - dneska jsou Nightidlu dva roky. Právě jsme dorazili z procházky - Night měl trochu smolíka - šli jsme do lesa tam, kde je velký provoz lidí i psů - takže byl pro jistotu na stopce. Ta mu až tak nevadí, a hlavně já jsem klidná - tudíž má větší volnost, než když bych ho před každou zatáčkou volala a chytala... Hezké jaro bylo - 10 stupňů...

Na parkovišti u lesa jsme potkali Viktora D. s klienty - tak jsem hned Nigtovi vyhrozila, že jestli bude zlobit, dostane dárek k narozeninám - výcvikovou hodinu

No a jdu pracovat. Mám kliku, že můžu na procházku brzo a zbytek práce dodělat, když je venku temno... Neb na tabulky rozvojového projektu ani kancelář ve škole, ani řádnou pracovní dobu nepotřebuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 16:13
- Nahlásit

Xerxová

Na parkovišti u lesa jsme potkali Viktora D. s klienty - tak jsem hned Nigtovi vyhrozila, že jestli bude zlobit, dostane dárek k narozeninám - výcvikovou hodinu

nenéé, nenenéé, dýýk von je hodňoučkej miloušek. A že mu přeju šééécko nejlepčejší máčovkovi jednomu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 16:27
- Nahlásit

teď jsem ho chtěla přetrhnout. Babička má krmítko zavěšené pod střechou na terase. A asi dovnitř hodila nějaký ten tuk (lůj??, kus masa??) No a Night se rozhodl, že krmítko sundá... Skákal po zadních, občas přepadával, kníkal... naštěstí nedoskočil - jinak by ho sundal asi i se střechou. Tak nakonec začal řvát na mě - že snad jako vylezu na venkovní židli a podám mu to... Fakt si pro mě došel - ať to vyřeším.
Vyřešila jsem to masíčkem doma, že tamto je ptáčků...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 16:37
- Nahlásit

petrak
nemuzu v mailu nic najit, vecer mrknu z pc

worick
ja to chapu, ne kazdej yo ma k sobe nastaveny tak jak esuska a urcite to nebude jen pizlou. i kdyz sem tam oddelit je dobry, ze pak to lip zvladaji...

ale je to tezky, no.

xerxova
mel chut no

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 20:03
- Nahlásit

ufff - tabulka s projektem odeslána naší spectabilis...

Psisko řádilo s míčem na zahradě až do tmy - že prý je jaro - deset stupňů u nás na "severu" mi na začátku února přijde fakt divný. V lese lítaly roje komárů...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 21:50
- Nahlásit

Xerxová
píšou, že je tu teplota jak na severu Afriky, fakt divný, už vidím v létě zas ty tropy celej měsíc

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 22:18
- Nahlásit

pacičky už dlouho nebyly, tak jedny na dobrou noc, ať vás kočky strašej celou noc

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2016 22:22
- Nahlásit

jo a koupila jsem si double flešku, že jako i mikro usb, pude do mobilu, paráda, no a ani prt, se tam nevejde, takže jako těch mikro usb je povícero velikostí???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 06:04
- Nahlásit

xerxova
nestras, pristi tyden tam jedu a kvuli bahnoturistice by mi to nestalo za ty prachy

maya
je to je roztomily to je divny, ze standartni micro sd se tsm nevleze, nedala si ji tam blbe? to musi byt normovany... posli odkaz na to usb

jo, segra ma taky omslovanky a ma to krasny, tak mozna ze me ta skareda kocka nebavila mohlo byt i obrazkem

ferinka zacala harat, naposledy snad loni v breznu nebo tak nejak, takze v noci rev a zakouslej vokoun, tak sem ji dala do klece a ac z postele nerads tam choi a ma reflex "z voditka" tak sem jen zavolsla pod do klece, chytla dvirka a uz tam byla. aspon nela klid od chlipnika

jo a kdo ma tu smulu, ze kdyz musi hodit dopisy vecer na postu aby na sk odesli vcas, tak kolem posty banda cumilu, policejni pasky a odklon dopravy kvuli "zjistujeme co se deje, tady nemate co delat" kdyz muz vylez z auta a sel to zjistit...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 06:55
- Nahlásit

čaj tady jsou kamery přímo z Kořenova silniční... a ještě ti přihodím Štěpánku (rozhlednu )

Můžeš se kouknout, jak je nasněžíno. A na přírodní sníh mám ráda tuhle kamerku , jen musíš počkat, až se rozední

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 08:16
- Nahlásit

cernej caj
S tou postou blby teds, ale vcera jste tam meli asi manevry kvuli ty hlaseny bombe
Jj omalovanky nektery jsou pekny mam od jeziska dvoje novy bavi me to furt akorat je to zrout casu jako vsechno ale zas furt lepsi nez sedet u pc si myslim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 08:20
- Nahlásit

Xerxová
diky, to budu pristi tyden bedlive sledovat

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 08:29
- Nahlásit

https://m.alza.cz/kingston-datatraveler-microduo-3 2gb-d601783.htm?catid=18842861

b]cernej caj[/b]
Ta fleska je tahle a proste se do toho tlf nevejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 09:14
- Nahlásit

Maya
ja myslela, ze to je klasicka microsd karta (cerna placata) ale jestli to chapu, tohle vypada jako flashka s dvema konektory

nasla sem pokec a je mozny, ze ten konektor, do kteryho by to slo bude vyssi. Nerikalas, ze stejne nemas android 4 a vyssi?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 09:38
- Nahlásit

cernej caj
No dik tak uz je mi to jasny
Mam android 4.1 a co pisou nemaka to ani na 4.2 bo nestaci mit mikrousb ale musi bejt usb otg
Tablet to taky tutove mit nebude, tak to fakt bude chtit novej mobil jedine

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 09:50
- Nahlásit

Maya
tak mas aspon flesku do pc, ne? si o tom neco prectu nez to koupim

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 10:37
- Nahlásit

cernej caj
A tak to byl momentalni napad kdyz jsem kupovala neco jineho a neco zjistovat kdyt te ani ve snu nenapadne ze mikro do mikro nepujde to me taky teda nenapadlo
Tak treti fleska kdo vi treba se nekdy i hodit bude i kdyz ona je tak mrnava ze ji mozna driv ztratim
To je proste jasnej signal k tomu poridit si novej mobil
Doufam alespon ze ten cinan nekecal a ta kamera mi s timhle mobilem fachat bude

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 10:54
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

dnes si dáme kynologickej vobrásek

Jéé, to vám byl miloučkej večír fčéra. Bubrdlína se "naučila" Poklona pane Khón!, což je v jejím případku šichta - protože učte něco psa, co blbě vidí, blbě slyší a je celej zbrklej , ale jo, myslím, že to půjde. Pomáhá jí s tím Rumoušek. A pak jsme se pěkně váleli na zemi, dělali veledrbáníčko a velemazleníčko, roztrhali jsme dva plakáty - to Bubrdli hrozně baví, ta demolice , pak to čoklidi pěkně uklidili packou společnou a nerozdílnou po kouskách do koše , což je taky baví, páč z toho vždycky kápne, že jo , pak si dali ručníkovou a pak chodil Rumouš po bytě s ručníkem na hlavě "na babičku" objednali jsme si pizzu a špuntli žampuňský a učili se germánštinu. A pak si Koláče ve dvanáct v noci usmyslelo, že má dlouhou ofinu, a ač by to jindy neudělalo, tak pod dojmem bublinek si tu ofinu šmiklo samo a ráno vstávalo s tím, že to bude nářez no a ono se to kupodivu povidlooo! Nemá to Koláče ani našikmňo, ani se žubama . A pak bylo ráno mooooc miloušký ráno s psejkama. Enem při venčení se Bubrdle vydala do světa a šla s cizí paní na zastávku, naščestí Rumíček udělal vysílačku ze sebe a doběhnul pro Bubrdlínku, kterážto byla překvapená, že teda nejde se mnou, a že já jsem někde jinde . Joudina pomatená. A pak pěkně slalomovala mezi lavičkama, to jí taky hrozně baví, střihá to pěkně-překvapivě dobře i takhle za tmy, kdy je u laviček skoro prt vidět. A pak bylo Koláče na germánštině, kde dostalo zpátky test z minulé hodiny a!! MÁÁÁ TO ZA PLNEJCH STO BODŮŮCH!!! Jsem radostná.

Maya

ať vás kočky strašej celou noc

jeeeditíí, to je hezký ale!!

cernej caj
tak huž to dorazilo? Koukalas na překvápko?

byla. aspon nela klid od chlipnika
myslím, že Bubrdli se bude za chvíli taky nějaký to ubytování hodit, nějak se nám chystá.

kdo ma tu smulu

grr, jako by nestačilo, že člověk i tak stráví na poště tejden, než podá dopis.

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání