Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 19:03
- Nahlásit

všechny jsou z tohoto týdne...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 19:07
- Nahlásit

a ještě kouličkovou sérii

Fifi vyhořela ti konev ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 19:13
- Nahlásit

cernej caj
Aale, mame tu hodne tvrdou vodu, takze rychlovarka uz byla znacne nechutna. Ocet to jistil, pak este zuzitkovan do odpadu u umyvadel na jedlou sodu. Jeeenze, fifina je debil a nevylila z ty konve uplne vsechno a zalila konev vodou do 3/4 a zase ji zapnula. Takze to udelalo bublibubli, fontana a potopa a hlavne konev v elektrice... Mi to doslo az pak, kdyz sem v ty vylity octovy vode smatrala rukou po lince (bo mobil, fotak atd najednou v horky koupeli), ze kdyby staricka rychlovarka zacla probijet, nedopadlo by to dobre.
Xerxová
On je fakt rozverny stenatecko.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 19:14
- Nahlásit

Xerxová
neni zadnej troskar s "klacikama"

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 19:20
- Nahlásit

Klacky rád velké - ale klidně lítá i s maličkým pařízkem, který se mu podařilo vyrvat ze země (oblíbená zábava)

Nechápu - lítá i po čistém ledu a dneska sebou fláknul poprvé. I z lesa ty skoky zpátky na cestu je schopný ustát - někdy mám pocit, že dokonce s dojezdem a smykem počítá...
terén byl opravdu jak zrcadlo a jemu to neva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 19:31
- Nahlásit

Fifi
tyjo, to teda jeste, zes to tak vsechno zachranila! sikovna

Xerxová
tak zas je to dobry, ze je takovej gumovej

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 19:43
- Nahlásit

Dneska to fakt klouzalo děsně, tam kde byl led jak na tom byla voda... chtěli jsme obejít se zrzavkou Jabloneckou přehradu a to fakt nešlo, cesta byla jeden ledovatej ovál... a zase sem zachraňovala (to fakt přitahuju, nejdřív hořící komín, pak chlap ležící na chodníku v mínus 10 a ted zase tohle..) Dva kluci tak 10 letěli po cestě asfalovce na ní kalužina jenže pod vodou led! no a ten jeden sebou děsně fláknul a nezvedal se, děsně brečel, a ten druhej utekl do pryč...herdek... no tak přivázat psisko a jdu k němu, ptám se na nohu divně zkroucená, chudák ubrečenej, koleno roztřískaný než se trošku uklidnil ze šoku a začal komunikovat tak ten druhej klučina přivedl asi maminu s babičkou , tak jsme ho společně zvedaly na nohy, ale noha nevypadla moc dobře, se na ní nepostavil mezitím se tam připletl chlapík jak hora že nám jde pomoc ho odnést.....
tak doufám že to měl jen naražené ale proškolená úrazem na Pecce už vim že i nevinný uklouznutí může bejt pěknej malér..

Fifi
Takze to udelalo bublibubli, fontana a potopa a hlavne konev v elektrice... Mi to doslo az pak, kdyz sem v ty vylity octovy vode smatrala rukou po lince (bo mobil, fotak atd najednou v horky koupeli), ze kdyby staricka rychlovarka zacla probijet, nedopadlo by to dobre.

fuj tajxl teda ! tos měla kliku!

Xerxová
pako!

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 19:54
- Nahlásit

Fajka
a zase sem zachraňovala (to fakt přitahuju
Jaj, no to fakt jo. Clovek aby se bal s vama vyjit na prochazku teda. Chudak kluk, snad ho opravej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 20:10
- Nahlásit

fajka doufej, že jsou dítka dost gumová... a i když si něco zlomí, srůstá to výrazně lépe, než u starších a pokročilých...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 20:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

BuboRumíčci si s tetou Ajšou vyrazili k Bůůbovickým vodopádům. Rumoušek obejvil kouzlo kotoučů slámy a lítal po nich jako blááásen. Nahoru v pohodě vybíhá kolmo vzhůru, stejně jako po stěnách příkrý úvozový cesty, když se honí s Ajšadlem, ten pes nějak popírá fyzikální zákony . Bůbrdlína si užívala kradení a stejně jako kdysi, když tam byla poprvé, opět blbka po přechodu té římsy se rozhodla vlézt přímo do vodopádů a museli jsme ji dostávat zase ven . Rumouš byl ještě lepší . Když si tam nějaký fotografující pán připravil scénku s vodou tím, že do klidné hladiny hodil kamínek....tak tam ten jemen skočil do toho jezírka za tím kamínkem a celej se potopil , zvířil jezírko a zničil scénu. Pán nemohl tušit, že Rumajzl je vášnivý aportér a Rumajzl nemohl tušit, že do jezírka spadnul kamínek a ne jeho rybička, kterou si zahrabal vedle do listí a nemohnul ji najít . Bohužel krom fotícího pána bylo v lesích asi tak stomilion lidí (min. dva autobusy důchodců, nějaký běžci, skauti, rodiny a taky pejskaři...) a když jsme došli do Srbska, všechny hospody narvaný k prasknutí..., tož jsme to otočili a šli zasejc zpátky. Polomrtvý hlady jsme vysílený a z posledních sil dorazili zpátky k autu a jeli se zachránit do Nouzova a následně cípnout hromadně do obýváku. Fotky nemám ty jsou ve foťáku u Ajšůch, páč fotil Ajšadla páníček.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 20:39
- Nahlásit

Pomoooooooooct voni budou v tydlevízi zase dávat toho pošahance Pesara Mylana

Xerxová

noo pěkně surfuje Nýtek, pěkně

máma to má v Bn taky dobrý, vypadá to tam hezky, žádnej hnus jako tady v motole a lidi, který jsme měli možnost potkat byli fajn. Tak asi to evidentně jde i jinak, než tady v Prahé,což? . Tak ať je děda brzo doma.

Fifi

ty jo slušný štěstí jsi měla děfčico, brr, t o jsou takový blbý situace.

Fajka
Ti můžem řikat RR - neboli Rescue Rangers

Mám vzít s sebou do Bedřicha ty korky? Myslíš, že se stavíte?

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 20:52
- Nahlásit

Fifi
Clovek aby se bal s vama vyjit na prochazku teda. Chudak kluk, snad ho opravej.

taky si říkám :-/

Xerxová
doufej, že jsou dítka dost gumová...
doufám že byl i tenhle ale nevim nevim

k Bůůbovickým vodopádům
Bubovický vodopády? to neznám to je kde?

můžem řikat RR - neboli Rescue Rangers
jo a nebo rychlá Rota Čip a Dejl

vzít s sebou do Bedřicha ty korky? Myslíš, že se stavíte?

jasný, stavíme Fajfka vás musí určo viděti, pozdraviti a pokousati
jestli se vám vejdou do vozila tak by to bylo fáááájn dííík

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 20:54
- Nahlásit

PetraK
Polomrtvý hlady jsme vysílený a z posledních sil
Chudaky hladovy.

Juj, ted tu nahlej poryv rozrazil vstupni dvere, jakasi vichrice ci co to ma bejt? At vas to neodnese, horalove.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 20:56
- Nahlásit

jojo - asi k vám dorazila od nás vichřice s lijavcem... v jednu chvíli jsme měla pocit, že i hřmí...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 20:58
- Nahlásit

XerxováFifi
jj fučí hrozně a hodně prší ....u nás nehřmí u nás nějaký debilové práskaj zase rachejtle

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 20:59
- Nahlásit

Fajka

Bubovický vodopády? to neznám to je kde?

u Berouna. Bylo málo vody ale. Není to nic velkýho. Birma sem kdysi házela fotky, když tam byla s Adamitou.

Rota Čip a Dejl

Číííf a Dejl, ne?

jestli se vám vejdou do vozila tak by to bylo fáááájn dííík
tak jo, vezmu to.

Fifi

Chudaky hladovy.

celou dobu jsme hladově a sborově skuhrali . Hele já měla takovou žízeň, že jsem si preventivně nejdřív objednala půllitru kofoly, která ve mě zasyčela a zmizela ve vteřině. Dát si takhle pívo, ležím okamžitě pod stolem

Juj, ted tu nahlej poryv rozrazil vstupni dvere,
jo říkali, že tam u vás bude výrazně fučet.

Péééjskýýý spinkaj. Rumouš je urvanej, jak kolo od trakaře.Nalítal asi tisíc km a Bubi tím pádem taky, protože musela hlídat, jestli nepustí náhodou rybičku, musela přečůrávat Ajšadlo, běhat zpátky za paničkou a tak jí ta desítka taky zmohla

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 21:25
- Nahlásit

Xerxová
asi k vám dorazila od nás vichřice s lijavcem...
Dekuju pekne, ze nam to posilate.
Fajka
u nás nehřmí u nás nějaký debilové práskaj zase rachejtle

At jim to ruce utrhne, konec ledna a rachejtle?!
PetraK
Hele já měla takovou žízeň, že jsem si preventivně nejdřív objednala půllitru kofoly, která ve mě zasyčela a zmizela ve vteřině.
Fuuj, sladky piti na zahnani zizne. Ja sem v tomhle divna, taham vsude flasku s vodou. Od mala, batuzek a piti.
Péééjskýýý spinkaj.
Tak psssssst, nebudit sane.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 21:30
- Nahlásit

Fifi
Dekuju pekne, ze nam to posilate.

snad jen do rána, říkali.

Fuuj, sladky piti na zahnani zizne.

byla krásně ledová, fakt zasyčela. A já jí občas v nouzi ráda.

Ja sem v tomhle divna, taham vsude flasku s vodou.
no já jsem líná hrozně.

Tak psssssst, nebudit sane

Rumíček je vorvanej příšerně, ten vždycky jen otevře víko a zas ho zaklapne, Bubrdle má ještě nějaká tajný zásoby, takže ta si tu před chvilkou pobíhala a teď se konečně přesunula do předsíně do bydlíku a řeže tam dřevo

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 21:33
- Nahlásit

PetraK
Me zaujal dneska pan Pruh. Mel korist, velkou korist. Premistil venkovni kvetinac s hlinou, velkej, to muze mit pres tri kila. Nechapu, jak to udelal, ale urcite to nekutalel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 21:34
- Nahlásit

Fifi
velkej, to muze mit pres tri kila. Nechapu, jak to udelal, ale urcite to nekutalel.

tak jedině rudlik, ešivá si někde nepůjčil

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 21:36
- Nahlásit

áááá Rumouš asi ve spánku zlobí Ajšadlo, udatně "štěká" a mlátí zuřivě ocáskem.

Pustila jsem se hnedle do spisování, dokud to mám v paměti, ať mám nějako zásobu článkůch.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 22:31
- Nahlásit

Zdravíme! Žijem, i když to bylo vo fous chvílema Miluju Středohoří, je tam nádherný liduprázdno jen teda jsem si s timhle množstvim světla nemusela vymyslet 43 km a skoro 1800 výškových metrů a když už, tak jsem možná nemusela být líná vytáhnout na poslední 1,5 km v lese čelovku, když byla tma jak v řiti nebejt toho bahna, co ztrojnásobovalo váhu bot i hůlek a ještě na krok vpřed sjelo o půl kroku zpět, tak by se to i moc hezky šlo

Xerxová
To je dobře, že je dědovi líp a má takovej servis
Najtík je magor

PetraK

Taky jsem nad bubovickejma vodopádama na dnešek přemejšlela, ale to množství lidí mě naštěstí odradilo. Takhle jsme mimo obce potkali celých 9 lidůch a to je rozhodně lepčí
Mrtvolám zdar!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 22:36
- Nahlásit

birma
ale to množství lidí mě naštěstí odradilo.

ty jo jako fakt davy . já to tam nikdy nezažila, takovejch lidí. Myslím, že tam zas dlouho už nepůjdeme. Liduprázdno závidím. I když zas na druhou stranu to bylo pro Rumajzla socializační, když se vracel pro rybičku změní důchodců a skautíků
užij si válendo grando.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 22:42
- Nahlásit

PetraK
My tam minule potkali tu pražskou stovku....Socializační to tehdy bylo sice taky, ale já se místo odpočinku akorát nemíchla..
Myšleno psím mrtvolám já jdu krmit, vybalovat, možná prát a pak se naložím do horký vany

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 22:44
- Nahlásit

birma
tu pražskou stovku.

tak tohle asi bylo druhý kolo nebo co a navíc bez jídlozastávky.... trpěli jsme jako zvěř

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 22:46
- Nahlásit

vichřice zděs a asi hejbe anténama bo co a net je jak šnek
PetraK
to jste si to pěkně užili, bylo dneska krásně, to tam nejsou ani nikde stánky s pivem?
Xerxová
Najt je teda torpédo, ale furt fotogenickej
birma
já to říkala, že bude bahýnko, že je všude mokro

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2016 22:52
- Nahlásit

Maya
bylo dneska krásně,

tu moc krásně nebylo, celej den zatažýho.

to tam nejsou ani nikde stánky s pivem?
nene, depa nic, jen restaurace. Plný a nebo jako ta jedna pro nemoc zavřený.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Led 2016 06:27
- Nahlásit

je lehounce nasněženo, pod nulou... trošíčku to vypadá jak v zimě

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2016 10:03
- Nahlásit

Rumštááááájn
máme "nové" auto.
Kia Carnival z "Áček". Budeme ale muset začít prodávat ta další auta. Nějak se nám tu hromadí

Kdybyste někdo věděli o někom, kdo chce:
Peugeot partner, 1,6 benzín, 5 míst, najeto 75tis, rv. 2008, klima, elektr. okýnka vpředu, 5 dveří, 2. majitel
nebo
Škoda fabia combi, 1,2 htp, bez klimy, manuální stahování okýnek, 92tis. najeto
Dejte vědět, budu ráda

birma
Člen
# Zasláno: 31 Led 2016 10:40 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

se mi nějak rozbila paměťovka - v půlce stahování fotek zmizela, počítač ji nedokázal načíst a nedokáže to už ani foťák
No tak aspoň tady ta první část fotek ze včera...
edit: tak druhá půlka fotek definitivně v řiti. Musela jsem kartu ve foťáku zformátovat a foťák to asi dělá fakt důkladně, protože jsem vyzkoušela dva Undelete programy a ani jeden z nich vůbec nic nenašel Hodně mě to mrzí, protože jsem tam měla ze včera nádherný fotky, když se nad kopcema stmívalo a fakt jsem se těšila, jak to bude vypadat v kompu...

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání