Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 .
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:05
- Nahlásit

PetraK
, to jí taky hrozně baví, střihá to pěkně-překvapivě dobře i takhle za tmy, kdy je u laviček skoro prt vidět. A pak bylo Koláče na germánštině, kde dostalo zpátky test z minulé hodiny a!! MÁÁÁ TO ZA PLNEJCH STO BODŮŮCH!!! Jsem radostná
šprtko! gratuluju !

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:13
- Nahlásit

Fajka
šprtko!

to mi taky říkali

gratuluju !
dík, ale venkoncem to nebyly žádný složitostě- tím jak to tam kolegové tak matlaj, tak jsme se daleko nedostali, díky nim fakt hniju, jak jsem psala, ale těší mě to, že jsem prostě chybu neudělala ani jednu /znáš to takový to odmávnutí něčeho, jakože, tohle mám v paži a pak udělá člověk nějakou základní hovadinu/

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:14
- Nahlásit

PetraK
Jo sprtko
My pisem dneska snad se dohrabu alespon pres 50 protoze
tydlecty slozity veci uz moc nedavam
Jste si to pekne uzili vcera vono uz je taky dyl videt

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:16
- Nahlásit

Maya

Jste si to pekne uzili vcera

jo dobrý to bylo, dobrý a přesně, už se konečně dostáváme se světlem do nějakých normálních hodin, pooomalu, ale jistě.

pres 50 protoze tydlecty slozity veci uz moc nedavam

držim palce, my to nijak složitý právě nemáme

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:20
- Nahlásit

PetraK
ale těší mě to, že jsem prostě chybu neudělala ani jednu /znáš to takový to odmávnutí něčeho, jakože, tohle mám v paži a pak udělá člověk nějakou základní hovadinu/

jo to znám, todle se mě taky občas stane, proto je fakt skvělý že máš totální počet, si fakt nebezpečně dobrá !

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:30
- Nahlásit

Fajka tak kámoš přišel včera o nejstaršího akiťouna (11 let). Bylo to rychlý... ještě stihli procházku - pak se pes začal motat... ryhle veterina... a konec.
vlastně hezký věk na velké plemeno a rychlý konec - co víc si koneckoncůpřát

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:34
- Nahlásit

Xerxová

a rychlý konec - co víc si koneckoncůpřát

nic vic si přát pro něj nejde. Kdyby to tak šlo vždycky, což?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:35
- Nahlásit

Xerxová
Na akitu je fakt 11 dobry vek? Bych cekala vic
Ale idealne je to takhle, to je fakt

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 11:45
- Nahlásit

Xerxová
vlastně hezký věk na velké plemeno a rychlý konec - co víc si koneckoncůpřát

aaaaa, bojim bojim díky bohu za to že to bylo tak rychlé ..

bohužel u těch akit už je taky těch 11 let hodně umírají mnohem mnohem mladší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 12:00
- Nahlásit

Xerxová
tak aspon to nemel tahly...

PetraK
gratuluju k testu a k sestrihu ja vcera chtela zastrihavat ocasek na krku ale pak sem to nechala segre, pac za hlavu si nevidim

Maya
tak drzim palce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 12:01
- Nahlásit

Fajka Nakouš byl stejný ročník jako naše Aronka a přežil ještě i Xerdu... dožil se dvanácti. Kačena odešla devítiletá, a teď její kámoš jedenáctiletý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 12:08
- Nahlásit

Xerxová
Nakouš byl stejný ročník jako naše Aronka a přežil ještě i Xerdu... dožil se dvanácti
jako že přežil dvě dogátka? tyjo tak teda zlatých 9-12 let...já se přiznám že ta strašlivá krátkověkost dog by mě asi strašně deptala... Fajuška je zatím 10 a dva měsíce a vypadá v pohodě ale jak vidno zítra může být všechno jinak...

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 12:39
- Nahlásit

Zdravím!
Mám děsně nešťastnýho psa, chudáčka. V noci na včerejšek jsme měli dvakrát pohotovost a ještě včera dopoledne měl srajdu (černou, což mě docela vyděsilo), tak má nařízenej odpočinek a rejži s mrkvičkou. Odpočinek prej už nece, je prej zdravej jako rybka Jestli bude přes den OK, tak večer pojedem na trénink, tam bude vystřelenej jak špunt ze šampáňa, to se toho zase naučíme V neděli další trénink, v pondělí obrany... Huž se těšíme

PetraK
Ještě že Rumíček Bublinku takhle ohlídá, když by ji panička šprtka nechala odejít

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 13:32
- Nahlásit

- Mamiii, a proč budeme muset koupit novej kruh?
- protože má díru
- ale mami, ten kruh má mít veprostřed díru

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 13:51
- Nahlásit

Kachna

Fajka doga je extrémně krátkověká. Víme to, a musíme s tím bohužel počítat. Když jsem pro klub počítala průměrný věk z údajů, které se podařilo posbírat, vyšlo přesně 6 let (5,99). Moje dogy vzorně drží statistiku - Arona 6,5, Xerxes 6 a kousek, Betka skoro 8... Taky černé feny mi vyšly jako nejdéle žijící - ale na dělení podle barev a pohlaví mám málo dat...
Žádná radost - Nightovi byli včera dva... průměrně třetina života za ním

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 14:07
- Nahlásit

birma
no tak snad uz mu bude dobre at si to uzijete

kachna_
nezapomen na me, jo? nic ale neslibuju.

ty deti sou bozi ja bych vam snad rekla i vtipnou vsuvku, co nas ve spatny chvili vsechny rozesmala...

Xerxová
ono to tak asi je, ze s tim proste pocitas, jako si lidi berou starsi psy z utulku... ono nakonec krasnej plnohodnotnej zivot i kdyz jen 8let dlouhej je porad krasnej plnohodnotnej zivot...

tak najtikovi jeste jednou hodne zdravi, ale je fakt, ze takhle to zni desive

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 14:36
- Nahlásit

birma
Ještě že Rumíček Bublinku takhle ohlídá, když by ji panička šprtka nechala odejít

nenechalááá, monitorovala, mohla pro ni i doběhnout, ale využila situace, aby RUmouška pocvičila v přivádění. Páč to se zatr. hodí.

(černou, což mě docela vyděsilo)
no to se nedivím. A máš tucha z čeho? Neměla Fifi dvojčata taky tohle - plus teda to blitíčko, ale takovouhle srajdu? Držím palec, ať je o.ká.

kachna_

miluju tvý děti a ešče víc miluju, jak z tebe dělaj naprosto nemožnou . Hele to si člověk připadá, jako naprostej idiot, co? Jak dlouho ses smála?

cernej caj
gratuluju k testu a k sestrihu

dík. obojí je překvapivě dost dobrý sem se ráno bála trochek rozsvítit v kópelce, co uvidím. ne jako že bych tam ráno vídala Krasomilu, ale tak mohlo bejt ještě výrazně hůř. takže příjemný překvapeníčko, páč večer to se to zdálo zcela logicky jako že výýborný, že jo, jenže říká se- ráno moudřejší večera, tak jsem se kapek bála

ja vcera chtela zastrihavat ocasek na krku ale pak sem to nechala segre, pac za hlavu si nevidim

ssst, Brtnik si sestřih - i vzadu zvládá sám , nechápu, jak to dělá zvlášť, když to má dokonale přesný.

Xerxová
průměrně třetina života za ním

si myslím, že je tak rychlej, že ani čas na něj nebude mít

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 14:37
- Nahlásit

cernej caj

ja bych vam snad rekla i vtipnou vsuvku, co nas ve spatny chvili vsechny rozesmala...

sem s ní! děti umí být v takových chvílích neuvěřitelný.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 14:42
- Nahlásit

Xerxová
Teda kdyz si vezmu ze me ti psi zijou o vic jak jednou tolik dyl, tak je to fakt trochu desivy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 14:48
- Nahlásit

PetraK
kdyz ja to nechtela mit rovny ale trochu dokulata a nemuzu v sobotu delal moji vzdycky fesacke mamince delat ostudu

jinak su mistr v zastrihavani vlasu kancelarskejma nuzkama v praci na zachode

ale brtnik ma muj obdiv teda

muz psal rodicum, tak se ho ptam asi po trech hodinach co odepsali a on, ze to mozna nepochopili a ukazal mi sms "uz to prislo" tak sme se se segrou smali, sice trochu ten hysterickej smich ale si rikame, ze rodice sou asi zmateny, ze muzi prisel nejakej balik proste chlap, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 14:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
a nemuzu v sobotu delal moji vzdycky fesacke mamince delat ostudu
no to rozhodně ne, to by jí člověk naštval (vzpomněla jsem si na Elišku Balzerovou)

jinak su mistr v zastrihavani vlasu kancelarskejma nuzkama v praci na zachode

jojo, to si pamatuju , ale možná že bys naopak mamku pobavila,kdybys napochodovala s nějakým pěkným sestřihem

ale brtnik ma muj obdiv teda
nechápu , jak to dělá

sice trochu ten hysterickej smich ale si rikame, ze rodice sou asi zmateny, ze muzi prisel nejakej balik

EDIT - Koukám, že se mi to neuložilo celý a já už nevím, co jsem k tomu psala

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 15:52
- Nahlásit

kachna_
pomooooooc

Xerxová
Když jsem pro klub počítala průměrný věk z údajů, které se podařilo posbírat, vyšlo přesně 6 let (5,99).
To si vůbec nedovedu představit

PetraK
Asi ze sulcu, trochu mi trvalo, než jsem to zpracovala a nechala jsem ho zatim na balkoně, tak asi bylo teplejc, než jsem myslela a ani převaření pak nepomohlo
Už vypadá zcela ready, od včerejšího poledne nic, tak věřim, že už bude dobře

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 15:55
- Nahlásit

Jabko je pod medvedem
Teda to duolingo ma smysl pro humor nebo co, to zni jak z tretiradeho filmu o spionech

birma
Chudak Adamita, tak at je brzy OK

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 15:55
- Nahlásit

birma
než jsem to zpracovala a nechala jsem ho zatim na balkoně, tak asi bylo teplejc

hm, hm, no my jsme takhle vyhazovali maso a poblifku taky, jak se oteplilo přes tu noc, už jsem tomu nevěřila. No tak ať je cajk.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 16:01
- Nahlásit

Maya
Chudak Adamita, tak at je brzy OK
už je, už včera večer byl pěkně namíchlej, že se pořádně neprochází a pořádně nepapá, natož ráno, kdy je zvyklej bejt dvě hodiny venku a já místo procházky využila času a dodělávala jsem pracovní resty a venku jsme byli 10 minut...

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 18:20
- Nahlásit

a zrovna, když se v práci nudím, tak je to tu jak po vymření
reklama - pro všechny šlapky a běhny i "jen" venčičky - máme akci 40% na termoprádlo, kdybyste někdo potřeboval

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2016 19:48
- Nahlásit

birma
tak ja se mrknu jak vam sedi damsky celikostni tabulky?

vero vas vsechny zdravi

Petr
Administrátor
# Zasláno: 3 Úno 2016 20:11 - Změnil/a: Petr
- Nahlásit

Pokračování zde www.cz-pes.cz/diskuse/7_14548_0.html

Petr
Administrátor
# Zasláno: 3 Úno 2016 20:12
- Nahlásit

Téma je pro velký počet stránek uzavřeno.

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání