| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 11:56
- Nahlásit
birma
se mi nějak rozbila paměťovka
tak držim palce, ať se vzpamatuje!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 14:44
- Nahlásit
kachna
gratulace k novymu mazlovi, drzim palce, at prodate.
kdybys mela cenu, napis do mailu a muzu se poptat, sle mam samy majitele aut a neridice.
fajka
ty to fakt pritahujes, tak snad kluk dobry
fifi
at vas to neodnese! pruhatec je trida s kvetinacem
birma
tak to me moc mrzi nestalo se ti nedavno neco s kartou? nechce to novou spis?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 15:54
- Nahlásit
ufff - Trpajzlíci odjeli poo (jehněčí, špenát a brknedlík) - "lyžař" postoupil do družstva "minivlekových" - takže nadšení, mrňavka byla s dědou plavat a já mezitím brázdila nemocniční chodby - nejen s chodítkem, ale už i s dědou jen zavěšeném na mně A už je bez všech hadic - prostě pracuje na odchodu domůůůůů.
A teď ještě rychle proběhnout les - aby si psisko taky přišlo k nějaké zábavě (i když té měl víc než dost)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 16:51
- Nahlásit
xerxova
su rada, ze to s nim je takhle pozitivni, at je brzo doma
my uz jen cekame...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:02
- Nahlásit
čaj máš to, holka, hodně těžký... Maminka ještě není stará a šance už není U nás sice to taky asi je na chvilku, ale ještě se dá nějaký ten kus života urvat. A docela plnohodnotnýho - jak se zdá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:53
- Nahlásit
cernej caj
my uz jen cekame...
hodně sil posílám.... ach jo život je někdy neskutečnej hajzl...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:53 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
xerxova
jojo, to je dulezity, ze si to deda jeste uzije s plnou paradou
fajka
diky
muz dneska zahral mamince na kytaru, ona driv hravala, s nama vzdycky zpivala a hrala nam pred spanim, tak su rada, ze muz ji to mohl takhle pekne dneska vratit
dneska navic i radostna vec, jedna z selmicek ma narozeniny a my ji ani nedovezli mlsani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:59
- Nahlásit
cernej caj
to je mi líto
Xerxová
tak alespoŇ u vás dobrý zprávy, tak když bez hadiček a bez chodítka, to už půjde domů asi brzo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:01
- Nahlásit
cernej caj
to je hezký od muže, to se jí určitě líbilo když sama hrála
dneska navic i radostna vec, jedna z selmicek ma narozeniny a my ji ani nedovezli mlsani
Kim má narozky za pár dní, se vsadím, že na to zapomenu stejně jako na ty Dorinovy v lednu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:01
- Nahlásit
cernej caj
Achjo cajdo. Je to nespravedlivy. Drzte se vsichni a snad to nevyzni blbe, ale at to cekani neni dlouhy a bolestivy pro vsechny.
jedna z selmicek ma narozeniny
Tak selmyji tresu packou, kolik ji je?
Xerxová
jehněčí, špenát a brknedlík
Sliiint predlouhej, jak ten burbul ci jak se to pise, co sme dneska potkali. Deda je frajer, ze takhle bojuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:06
- Nahlásit
maya
ja zasadne zapominam na vokouna kdyz je ma umely
fifi
chapu, dekuju
plysak ma 8, napada me - ma trochu povoleny vazy v zadni noze, da se treba ten phytovet nebo necim to podporit?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:28 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
moje psiska mají smůlu - jejich narozeniny neslavíme. Žádné dárky, žádný dortík... Stejně je rozcapujeme furt... Slibuju všem mejdany až ve veteránském věku - že slavit budeme osm a výš... No a neslavíme, i ta Bětka to nedotáhla o pár týdnů... Prostě krátkověké obludy to jsou...
Night má pozítří dva roky - to si ještě dost dlouho na ten dort veteránský počká Rozumu moc nepobral, stále je stejný šílenec tryskový... uvidíme, jestli se s tím ještě časem něco stane
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:38
- Nahlásit
u nas to sou drobnosti, treba dingo suchar "ze sou ty narozky", tak vemu selmicim zitra taky, aby si nezavideli zvire teda ocuchavalo a nestastne sledovalo pytlik, jak putuje do batohu u hrbitova se navic ve tme vynoril neslysne bezec, tak nevim, jestli se vic lekl pes nebo bezec, kdyz mi vystrelila do pulky silnice s hysterakem ale byla furt na dva metry a bezec ani nezakolisal tak snad dobry
najtikovi teda hlavne toho zdravi s paradnich prochazek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:42
- Nahlásit
booze, udatnik pruhatej
Ted byl jekot, jak na balon - a vono jo! Zmensena verze! Po vichrice se tu vznasela igelitka odvata asi z kontejneru na plast, jak meduza ve vode si poletovala a pak - ooo, to nebezpecenstvo! - se zachytla na plotu. On je fakt troubelin.
cernej caj
ma trochu povoleny vazy v zadni noze, da se treba ten phytovet nebo necim to podporit?
Podporit, jako at to ma este volnejsi? A nevim, pojem povoleny vazy v koleni neznam, bud jsou napraskly, ruply, nebo ma pes luxaci cesky. Mozna naky posilovani ala balancni balony atd, zalezi na diagnoze.
Xerxová
jejich narozeniny neslavíme. Žádné dárky, žádný dortík..
Ja taky nic extra nekupuju, bezny krmeni jen nainstaluju nejak zabavne, kdyz mam naladu. Je teda fakt, ze k tem vyssim narozkam nejakej balonek ci tak bejt musi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:51
- Nahlásit
fifi
nevim, tatinek rikal "povoleny vazy" a trochu hur chodi, kde, to nevim. vet psa videl, sle vic nevim. myslela sem, zda je neco obecnyho treba na to.
trobelin jeden, tak k poklicim ci co to bylo za lekavou vec pridas igelutky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 21:00
- Nahlásit
cernej caj
trobelin jeden, tak k poklicim ci co to bylo za lekavou vec pridas igelutky?
Doma je mu to fuck, ale jak se neco vznasi venku... Nicmene aspon uz nereaguje panikou, jen na to "udatne" z bezpecny vzdalenosti jeci.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 21:18
- Nahlásit
cernej caj
nestalo se ti nedavno neco s kartou? nechce to novou spis?
Vona právě je nová, přinesl ji ježuch s foťákem. Dneska se sekla v půlce stahování a šmitec, to se mi ještě nestalo ani s těma historickejma dodrbanejma...
my uz jen cekame...
To je mi lít držte se všichni...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 22:52
- Nahlásit
cernej caj
jestli to není patela, to je způsobený volnějšíma vazama a s tím asi nic kromě operace nejde
birma
jak to tak čtu, asi bych se měla začít bát, že mě občas taky blbne karta ve foťáku, že jí foťák nenačte a musí se vyndat a znova nandat?
ale to teda nevím jestli je foťákem a nebo kartou
jinak lity, protože takový extra fotky by mě taky mrzely, ani v pc nefungovala? mě v pc normálka funguje, akorát ve foťáku někdy blbne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 23:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
my uz jen cekame...
jste dobří, že se držíte, hodně sil.
dík moc , ptát se na auta nemusíš, budou dobře prodejný (až je umejeme ).
Fifi
hele batopes dospěl plně až kolem toho třetího roku, do tý doby to taky byl plašan.
já zejtra nevstávám. Užiju si tejden bez vození do školky a školy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 23:35
- Nahlásit
Maya
Měla jsem ji v kompu, fotky se stahovaly a v půlce stahování mi to zahlásilo, že disk nenalezen. Foťák ji sice viděl, ale poškozenou.... Fotky mě fakt mrzej, byla to nádhera, i jsem se kvůli nim zdržovala a pak to docházela pozdě no a takhle to dopadlo...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 06:44
- Nahlásit
birma smůla s fotkama... na stranu druhou - ty jsi tu krásu viděla - i proto chodíš. No a ve vzpomínkách tobě zůstane - jen my ostatní máme smůlu...
béééé - pravidelně jsme byli na klubovce (poprvé 1995). Málokdy jsme vystavovali - ale očumovali jsme tam rádi. Až na jedinou výjimku byla vždy na konci prázdnin - a letos ji pošoupli na půlku září. Kde budeme v té době ?? Ano - na dovolené...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 07:22
- Nahlásit
Hezké dobré ranko všem,
dlouho jsem tu nebyla, nějaké novinky? Na výcuc má někdo čas? Pokud možno veselejší
Nějak, no nevím, ani né tak nestíhám, jako....
Mám tak nějak období jako na houpačce, jednou dole, jednou nahoře.
Tlamička zrzavá měla v pátek narozky, už sedmé...letí to,
doufám že tu bude ještě dlouho se mnou, kluk jeden ušatá
Dnes smutno, jedu na poslední rozloučení...se super klukem,
nad kterým zvítězila ta sviňa rakovina.
Vím, že se jednou zase sejdem, ale...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 07:37
- Nahlásit
Fifi
tak aspon to je posun a snad to jeste trochu otrkate
birma
paradni fotky, tam muselo byt nadherne
jinak teda ale chapu, ze to dost zamrzi, ale tak zas si tam muzes vyrazit priste zas;)
Xerxová
uz mate pevnej termin? soupnout tim o par dni asi nejde, kdyz je ti to lito... a je mi jasny, ze kvuli jednomu to nepresunou. MOzna, kdyby vas hodne napsalo, ze pocitate s tim terminem jak byval?
denyk
drzim palce a myslim na tebe.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 08:26
- Nahlásit
čaj termín klubovky fakt neposunou - jezdí tam hodně cizinců (zhruba 200 doguší), jsou potvrzení zahraniční rozhodčí pro každou barvu... termín je prostě vyhlášen.
A kvůli někomu, kdo jezdí na čumendu... by fakt takovou veleakci (jen areál s dostatkem parkovacích míst a prostorem pro pět výstavních kruhů, kam se vejde třeba dvacet dog v jedné třídě), s ubytováním...) termínově neposouvali.
A Skotsko máme zajištěné se zaplacenou zálohou na ubytování. A termín nám vyhovuje pracovně.
Takže není co řešit - jen jsem na tu kolizi přišla dneska ráno... a trochu to zamrzelo. Skotrsko má fakt přednost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 08:36
- Nahlásit
Xerxová
pět výstavních kruhů, kam se vejde třeba dvacet dog v jedné třídě
no ale to zní krásně.
Skotsko
to zní ještě líp, už teď se těším na fotky. To pojedete odogovaní? Žiju v představě, že cestovat se psem na ostrovy je dost komplikované.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 08:50
- Nahlásit
Xerxová
tak skotsko si urcite paradne uzijete a holt jednou doguse nebudou. Zas pokud je vsechno uz takhle zarizeny dopredu, tak je k tomu posunu asi i nejaky duvod casovy na nektere strane. tak to ste rychlici, ze uz mate i zaplaceno
kachna_
taky se tesim na fotky ale jeste mame teda 9 mesicu na cekani
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 08:56
- Nahlásit
Rumštajn,
včera sněžilo, pak pršelo, pak zase sněžilo a ted zas prší...
cernej caj
Zas pokud je vsechno uz takhle zarizeny dopredu, tak je k tomu posunu asi i nejaky duvod casovy na nektere strane
ono taky termíny výstav se musí hlásít a musí je schvalovat ČMKU víc jak rok dopředu a pokud se ta klubovka kryla s nějakou větší nebo velkou výstavou tak se ten termín menší výstavy prostě musí šoupnout někam jinam...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 08:56
- Nahlásit
denyk
Tak se drz, on je vubec ted nejakej divnej cas
Jo ta ruze mi zacala shazovat listy tak jsem ji zacala zass zalejvat, fakt holy klacky nechci, takze priste to nezalejvaci obdobi asi vynecham
kachna_
Na ostrovy pokud vim uz par let jen s ockovanim
Uz mate prazdniny?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 08:57
- Nahlásit
Jinak my plánujeme letos Vysoké Tatry, takže jestli máte někdo tip na hezká, ne úplně turisticky profláknutá místa (nebo i na ubytování pro dvě rodiny se dvěma a třemi dětmi), sem s nimi.
VE středu budeme mít stůl. Těšim se moc, odpadne to věčné zakopávání o židli.
9 mesicu na cekani
to je v poho, v tom mám už celkem praxi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 09:00
- Nahlásit
Maya
Uz mate prazdniny?
jojojo a dokonce prý ještě dneska budou lyžovat. To jsem zvědavá, jak se to Lucce bude líbit.
|