Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 16:57
- Nahlásit

Tož hodně šlupek pod strouchnivělou vrbou Fám fšem baby a Waldo!

birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 17:48
- Nahlásit

cernej caj
plánuju novoroční čundr! dej vědít na FB jak na tom jsi a jestli by se ti chtělo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:08
- Nahlásit

PetraK prosím, mrkni v Emila... obracím se na tě jako na literárního kritika Dík

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:25
- Nahlásit

zbrnd

Tož hodně šlupek pod strouchnivělou vrbou Fám fšem baby a Waldo!

Tobě milý žbrnďo přeju............ vlastně koukni do emila, ne?

a kde by se tu sim Tě vzal asi tak Walda?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:30
- Nahlásit

Přeju všem hezký svátky, užijte si je v klidu a pohodě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:31
- Nahlásit

Xerxová

máš odpověď. ale musíš mít trpělivost, prsoím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:33
- Nahlásit

A vycházka byla velmi vyvedená, velmi.

našli jsme si předvánoční dva bažantiky, dvě srnky. Bubrdle nosila kostéčku, hledala kostéčku,lovila kostéčku. Dvě hodiny jsme makali. já jsem mrtvola, ale už mám skorem hotovo, jen půlku dárků zabalit a je to caajk

COOO DÁVAJ DNESKA VEČÍR, COOO MAJNE LÍBE KINDR??

Mou oblibovanou pohádku'

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:37
- Nahlásit

Majne líbe Kindr,

stejně jako hooošíčci vinšuju i já a Brtnik a Buborumíčci /možná brzo už jen Bubinka, protože vbrzku asi toho malýho šmejdila ubezduší , aspoň mu tim momentálně vyhrožuje, páč Rumouš leží proti ní, dělá prasátko a Bubi dělá krokadýla, že prej mu urve hlavu /.......... no prostě:

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:42
- Nahlásit

PetraK
já už mám dárky zabalený, to se mi už dlouho nepoštěstilo takhle dopředu
taky moje oblíbená pohádka, ale dávají i Coco, tak nevím nezkouknu spíš to, nahrát si to nemůžu, neb dvd je už od liistopadu v opravě a vypadá to, že tam bude až do ledna

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:50
- Nahlásit

Tak a

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 18:51
- Nahlásit

Maya

já to mám jasný, no, Petronela a Uriáše nic nepřebije

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 19:09
- Nahlásit

od pátku jsem doma. A ten dement nespí a nespí a otravuje a otravuje. Před minutou opět musel ven, našel tam mokrou špinavou uzloponožku a vtrhnul s ní domů. Bahno pominu... ale fakt se o tu hnusobu přetahovat nebudu. Tak mi ji odložil na noutbůůůůček... Teď hučí nad košem na sběr. Hučí marně - je zcela prázdný. Změna - akce v přímém přenosu... hodil po schodech do sklepa ten veliký dutý KONG (co je uvnitř tenisák) - čekám, kdy přiběhne babička, že je zemětřesení... Teď řve jak Viktorka, ať ten míč vyleze po schodech zpáááátkýýýý.... Chci k mamince a tatínkovi - tam nikdy čokl nebyl

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 19:09
- Nahlásit

Aby to Janiii nebylo líto...
tak tutaj jak si představuje zahradní úpravu číf:

a tutaj naše jelito alias Bořek stavitel...to drobátko povopravil...

no a tady můj vánoční dárek...čiliže happy mezi ploty...
jedinej detail kterej chybí jsou kliky, ale páč nás každou chvíli někdo pro nějakou pošle tak to nebé problém..doplníme v cuku letu

Fajfka se schovala za roh, bo vona dáááma mě teda rozhodně kreténa za plotem dělat nebééé

No a tady vám přejem krásné vánoce a všecko nej do nového roku,.. ať vám to všem všecko šlape tak jako to šlapalo letos nám

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 19:15
- Nahlásit

Fajka
jelito má vkus, nudně zarovnaný kamínky nejsou nic moc
další levl bude beton?
dárek pěknej, psiska maj super výhled
Xerxová
ten kong s tenisákem mám pro borderáka k vánocům, dneska jak jsem to balila, tak jsem zjistila, že i píská, doufám, že mě to za pár dní nehoděj na hlavu

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 19:24
- Nahlásit

Xerxová

A ten dement nespí a nespí a otravuje a otravuje

vítej v mém světě tady se taky nespí, nespí, a.........nespí. Asistuje se, motá se, dělá se bordel, štěká se , pere se, vraždí se............... takovej klidnej předvánoční večer
Maya

že mě to za pár dní nehoděj na hlav

i s borderákem

Fajka

nekecej, že to nakonec je hotový??

jelito je .......... no jelito, co říct

drbni Fajfku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 19:31
- Nahlásit

Maya
jelito má vkus, nudně zarovnaný kamínky nejsou nic moc
no ale číf to nějak nechápe furt boco

PetraK

nekecej, že to nakonec je hotový
je díky tomu že nemrzne a není sníh ten nahoře mě má rád..chtěl mě udělat radost no.. ted už může mrznout a napadnout třeba metr nebo dva...

drbni Fajfku
jo jo dík

budou ty fotky Rumíčka se zeleným ehm ehm? nebo vo to příjdem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 19:41
- Nahlásit

Fajka

díky tomu že nemrzne a není sníh ten nahoře mě má rád..chtěl mě udělat radost no.. ted už může mrznout a napadnout třeba metr nebo dva...

tak proto nebyl sníh'!!! kůlivá plotu my tu máme bláto!!! Jináč už by tu dávno byly závěje!! sakra!!!

budou ty fotky Rumíčka se zeleným ehm ehm? nebo vo to příjdem?

záleží za áá
zda bude fungovat ten debil. fotoaparátovej

za béé, zdaliž si já vzpomenu a včas

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 19:45
- Nahlásit

PetraK
proto nebyl sníh'!!! kůlivá plotu my tu máme bláto!!! Jináč už by tu dávno byly závěje!! sakra
jasný jasný poručíme větru dešti ale mě stačilo bez sněhu tady, fprahé mohlo bejt klidně dva metre a mínus dvacet

zda bude fungovat ten debil. fotoaparátovej

za béé, zdaliž si já vzpomenu a včas

tak zas prd

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 19:59
- Nahlásit

Maya mám ten veliký (dělají dvě velikosti) a pískne výjimečně. Ale hodně duní, když se sním mikne o zem. Skáče!! A mění to díky nepravidelnému tvaru výrazně směr. Máme to už asi tři týdny - a zatím tenisák neosvobodil. Ale bojím se bojím, že se dovnitř dřív nebo později podívá...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 20:01
- Nahlásit

Fajka krásný plot - gratuluju, že počasí bylo pro stavění dokonalé. Jelitko patří mezi norníky??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 20:15
- Nahlásit

Fajka

no vam taky pani samo hlavne nejakou paradni zahradni upravu

zbrnd
tady uz to vesele vse trouchnivi, diky

Maya
moc si nedokazu predstavit kong s tenisakem? to jako psa bavi dostat se k tenisaku nebo jak?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 20:16
- Nahlásit

a kde by se tu sim Tě vzal asi tak Walda?
Zeptej se Erin, podle mě s ní stojí za oknem
Takže hodně šlupek i pro Erin!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 21:04
- Nahlásit

zbrnd

Zeptej se Erin, podle mě s ní stojí za oknem

se voni znaji?

kontrolovala jsem balkon, nikdo tam neni!

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 21:09
- Nahlásit

Fajka
Jelito má u Cácorky veeeeliké plus
ta naše nádhera byla dneska v našem novém doma. poprvé až v obýváku. plyšovýho berňáka kousla do hlavy. pak usoudila, že když může on na gauč, může ona taky emmm, páneček nebyl rád, když jsem mu to vyprávěla na povel poslušně slezla - bych jí tam mohla dát deku

birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 21:12
- Nahlásit

Jo Wami má štěnisko - hrubosrstýho prtíka a já teda závidim, takovou kušničku bych si dala taky líbit

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 21:13
- Nahlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 21:43
- Nahlásit

Janiii

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 23:24
- Nahlásit

Janiii
to je pěkná fotka
cernej caj
tak já to v akci neviděla, ale tipuju, že ten tenisák způsobuje, že to odskakuje do nečekanejch směrů, takže pro míčkovýho psa super, navíc to má držátka, tak se to bude dobře házet
jestli se do toho bude snažit dostat netuším, ale doufám, že když je to kong, tak něco přežije

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 23:37
- Nahlásit

příště koupim jeden dárek a navíc pro všechny dohromady!!!!! Balení balení a .............. balen. Huž sem jurodivá.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2015 06:42
- Nahlásit

já řeším jak zachránit medvěda (vééélikééého) pod stromkem před oslintáním - neb Najtovi se moc líbí. Naše Fany podobného má už rok a malá dcerka od neteře jí ho moc závidí. A tak letos čeká medvěd na Šárku. Ale ta dorazí až 27... A medvěd prostě pod stromečkem bude protože tam patří. A nebude někde v pytli - to by nic neviděl
Night dětské hračky respektuje, ale občas to alespoň maličko zkusí...

Jedeme výletit. Tradiční vánoční Betlémky (kam jinam, než do Betlémských skal na Vánoce) letos vyměníme za neznámý kus skaláku za Sloupem.

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání