Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 17:38
- Nahlásit

čaj jó - zkušenost tě naučí, že není role jako role... že je důležitý údaj o "délce" návinu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 17:47
- Nahlásit

Xerxová
evidentne, no... stesti, ze sem s tim zacla dneska, ze sem mela cas a ne az zitra vecer, jak sem chtela, jinak pruuuuser

zitra koupim doufam spravnou velikost, dvouvanocni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 18:19
- Nahlásit

já zase koupila poměrně levnou roli... a v půlce jim evidentně došla jedna barva v tiskárně - od půlky má zcela jiný odstín Takže mám dvě varianty stejného dekoru - esteticky velmi zajímavé

Vyčistila jsem si poštu (studentům jsem slíbila poslat výsledky z testu, co psali na konci týdne) a sbírám síly na nákupní šílenství... Ale mají do deseti, tak ještě chvíli vyčkáme...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 18:58
- Nahlásit

jj, ty role papíru jsou zrádný, i v tom, jak jsou některý tenký a pak se při balení trhaj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 19:20
- Nahlásit

tak tasky na darky to jisti ale tak papir je papir, hlavne pro neterinky je vetsi radost to jeste trhat

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 19:38
- Nahlásit

Rrumstajn. Huf, nejak mi tresti lebka. Mam dost z nakupu a prace, doma aspon dneska skritek Botnicek moc neskodil. Ale porad kvoka, porad kvoka...
Xerxová
pokud si na mě kamarád od lan vzpomene a na den firem pro studenty mi vzorky donese... tak se rozdělím. Jinak - sami máme málo
To budes hodna moc. Chapu, ze o nekterej psi sortiment se clovek deli nerad, tak kdyby aspon metrik byl.
Pět vánoček je dopečených. Sice nejsou vzhledově úplně dokonalé, ale moje babička říkala, že se rozjíždí dobrotou.
Moudra babicka. A tys sikovna pekarka, nebo spis pomalu pekarna?
a v zatáčce slepý atlet s dlouhou bílou holí.
Tyjo, jako ze sam, bez vodice, na silnici? Docela odvaha, jakkoliv takovym atletum moc fandim, tak tohle je o strach.
ale na stranu druhou, v lese on běhat nemůže...
Mno, pravda, prece jen silnice pro nej lepsi. A ono asi teda nekoho sehnat, kdo by ho vodil, muze byt dost slozity.

cernej caj
pry je to napusteny kdejakou chemikalii a i kdyz z opletu se to pouzivanim muze dostat pryc, v jadru toho zustane mraky a pry to neni vhodny vubec aby to pes dostal
To slysim prvne. Nejaky info konkretni nemas? Ja mela stary vyrazeny horolezecky lana od taty, tem bylo snad 20 let. Neco klasicky lano, jak v telocvicne, neco s opletem. Kdyz je to radne zauzlovany, nema Kremyl ani tendence to zvejkat, jen se s tim bicuje a pretahuje. Ted uz letama jsou lana prece jen poznamenany (tahala se s nima jeste s Dorotkou) a jsou to takovy fufne nakouskovany.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 20:31
- Nahlásit

čaj zeptám se - ale dle mě jsou to polyesterový pramence splétané do sebe. Jasně - jádro je jiné než oplet, ale není důvod to nějak extra napouštět. Tohle je z firmy, co kromě sportovních lan dělá i bezpečnostní (třeba taková ropná plošina či energomontáže či tesaři... mají slušnou spotřebu) a ti lidi to sice necumlají, ale dělají v tom i dvanáctky, spocení - působí na to déšť i mořská voda... nevěřím, že je to zdraví škodlivé, vždyť by se to vyplavovalo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 21:03
- Nahlásit

Xerxová
Co jsem koukala, tak max je to impregnovany. Coz opotrebenim by melo vymizet. To takova pneu na pretahovani bude asi vetsi humus.
zeptám se
Idealni, mit info primo od profiku.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 23:06
- Nahlásit

no hezky se na to kouká
http://www.lezeckestenyvcr.cz/jak-se-vyrabi-lezeck e-lano/
ale jinak je logický, že jinak než chemicky ty umělotiny neobarvěj, a všude píšou ošetřeno proti UV záření, otěru atd., takže těch chemikálií tam bude dost, otázka spíš je, jestli víc než v nějaký psí hračce

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2015 23:31
- Nahlásit

Maya
No nevim, z tebou linkovanyho videa zadny chemikalie, krom materialu urcenyho pro x sportu, nevyplyvaji, ze by to bylo necim napousteny. Navic ja jsem se ptala na stary lana, ktery jsou vyrazeny skrzeva zivotnost atd... A bla bla, Kremylovi udelam radost i tou hajzl trubickou, jen me mrzelo, ze letity jejich hracky uzlovaty lanovity odchazeji. Navic, jak rikas, psi uzle a tak, to bude asi jinsi heges a nakej strapec vlaknovitej nekoupim, to by sezrala hned.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 00:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Zdobim stromek, piju vaječňák. Došli jsme si tradičně pro šupinky. Prvně s Rumoušem. Ten měl zážiteček v kádích pluli 4 nebozí kapři. Noooooo, ftipnej byl , nechtěla jsem tam moc opruzovat, aby si hlídači nemysleli, že krademe . Chtěla jsem jít ještě ke kostelíku, ale uvědomila jsem si, že oba psi jsou "nahatí" a já bez vodítka. říkala jsem si, že ač tak fungujeme normálně, pro sichr, nebudu riskovat, člověk neví koho a co potká takhle v noci a nerada bych v tuhle dobu nějakou nehodu v podobě čehokoliv. Od zítra jsem domáááá, dárky jsem teda nedobalila, neb jsem byla dlouho u mámy a pak jsem rovno mašírovala do hospůdky na pečenou kachnu, při odchodu jsme dostali pozvánku na punč po půlnoční, tak asi budeme muset jít. Máme přijít i se psima. Stromek je jak chytrá horákyně, oblečenej, neoblečenej, měla bych to dodělat, co?

jo! A další tradice zachována! Před chvílí mi vzplanula purpura (no a ráno mi po kuchyni čadil kyblík na psí žrádlo, páč jsem jako vždy popletla plotýnky a zapla tu, na který stál kyblík s masem. Smrad to byl urputnej )

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 07:11
- Nahlásit

Krásné ráno všem,
chtěla bych vám všem popřát krásné, pohodové svátky,
prostě takové jaké mají být, ať už v kruhu rodinném nebo s přáteli (takové je budu mít já páč si myslím, že by nikdo neměl být sám )
Posílám podrbkání čtyřnohým mazlíkům

Jestli se vám zdá, že na vás nyní vše "padá" není to jen zdání,
po 25-tém prý bude lépe. Jsou teď prostě takové horší konstelace.

P.S. Já v práci, ale jen do 10-ti, Bukís snad už bez červů

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 07:35
- Nahlásit

denyky tak ať to v práci utíká a po svátcích je lepší konstalace

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 07:57
- Nahlásit

Xerxová
Fifi

to je info od člověka, co prodává horo věci a oblečení, samo já o tom nic nevím, to jen, že mi zareagoval na dotaz. Pokud ste stím OK, můžu zkusit něco sehnat pro čumáčky - ale zas pak ať nemám tuny lan doma

denyk
to je skvely!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 08:07
- Nahlásit

PetraK
pobavilas se spletenyma plotynkama a mama teda bude na svatky v nemocnici, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 09:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak majne Líbe Kindr, vypuká to naplno brambory se vařej, poblifka klokotá, vyrážíme s Bubirumíčkama do víru velkoměsta

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 10:26
- Nahlásit

heč - tak jsem si vyluxovala psa Tak dlouho se motal a překážel, až jsem na hadici nacvakla malej kartáčovej nástavec a vyluxovala mu (na nízký výkon luxu) kožušek. Stál, ani se nehnul. Viditelně se v něm pral nápad zdrhnout (vysavač nemusí) a držet (neb kartáčování má rád). No - je krásně vyčesán a na podlaze ani chloupek. V době línání asi zařadíme do repertoáru úklidu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 10:28
- Nahlásit

uzijte si vir ja mam nakoupenou tunu kartacku, at nemusim furt zvlast po jednom furt a dva krasny papiry. vlastne anu nevim, kolik m muze mit "dlouhej, sou oba 2m role tak snad to je nejak prumerne dlouhy. projit se po trhach a na sraz s kamaradkou doladim datecky a koipim mamince jmeli a psk nrvanocne do kina na hvezdny valky s muzem. on mevi co to je, na scifarnu sle prej vyjimecne pude, kdyz bude dabovana... no a dabing je, takze prvne v zivote snad se mnou muz uvidi celej cifi film.

teda jednou ae mnou sel na avatara, sle pretrhl se jjm film ani ne v pulce, vratili nam prachy a na repete muz odmitl jit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 10:29
- Nahlásit

xerxova
kolega ma nejaky bul plemeno a pro nej je luxovani kozisku neeej vec na svete

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 11:13
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 11:26
- Nahlásit

birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 12:35
- Nahlásit

Krásný svátky všem! letos bez tématické fotky, protože nestíhám, nestačím Užívejte klid, volno a pohodu

A protože já už kvůlivá počasí myslím jenom na čundry v příštím roce, tak jsem si konečně vybrala nového společníka na chladné noci

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 12:51
- Nahlásit

Rumštááááájn
Kdo byl včera na Třech ségrách
MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
A bylo to boží, super, dokonalý, úžasný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 13:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

trochu nabourám vánoční náladičku, ale nemůžu za to, vyřiďte si to prosím s Kájou.

Matlám tu hody hody doprovody, k tomu puštěnou jůtrupku a jakousi směs vánočních písniček, pro tu atmosféru jako...... matlám, matlám a do toho mě zboří Kááája božskej, kterej zahlaholil z reprákůch:

https://youtu.be/fLhc2mCKM9k?list=PL70D1C67F1DFA93 CD&t=94

NÉÉÉNENENENENENE a pak že já sem úhyl!!! Jehééé jehéé

tož všem, kteří jako Kája slyšej pod kabátem to ščastný zacinkání.... tak ať maj taky teda pěkný vánočky . Letos jim i počasí přeje, když nemrzme, si to můžou užít

a hrozně tu fouká.
a Rumíčkovi se nelíbí, co dělaj s kapříkama u kádí dost hodně se mu to nelíbí. Je to náš malý citlivý skřítek. Bubi je jedno co dělaj s kapřikama, ta je necitlivá tak jako, páč - kdyby kus kapříka dal ten pán, tak by se jí tam i líbilo, cynik jeden zrzavej

a svítí slunčíko. Domatlám a půjdem do polích asi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 13:23
- Nahlásit

kachna_

MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

JOOOOOOOOOOOOOOO TOMU ŘIKÁM VÁNOČNÍ KONCERT!!! KAAACHNÁÁ, JE NEJLEPŠÍ!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 13:24
- Nahlásit

cernej caj

uzijte si vir

ty fakt umíš popřát!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 13:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová
tak jsem si vyluxovala psa

to teda budou smutný vánočky nebude se ti po něm stejkat?
to máte tak velikej luxík doma , jo?? Nějakej hodně průmyslovej, žejo, když to fcůůclo dogu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 13:46
- Nahlásit

birma
ten je kraaaasnej!

petrak
krasnou vychazku

kachna
kachnaaaaaaa!!!!

janiii, xerxova
krasny pfka

tak teda krasny vanoce vsem

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 13:51
- Nahlásit

cernej caj

tobě taky čajdo, užij si je podle svých představ, to je nejdůležitější a mamince že přejeme pod stromeček zdraví.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2015 14:29
- Nahlásit

petrak
dekuju

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání