Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:39
- Nahlásit

Tak když už se konečně někde něco pohne......... je to stejně na kulový

http://www.novinky.cz/domaci/387161-porodnice-posi laji-miminka-do-ustavu-misto-pestounum-zakonu-navz dory.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:42
- Nahlásit

kachna_

my sme dycky s maminkou asi az nekdy do mych 15 pekli tak, ze den pred stedrym dnem plech rohlicku, pernicku a pracek, pulka se sezrala jeste vecer, neco se nechalo na stedrej den a pak sme akorat luxovali ty tuny od babicky a teticek... ted uz roky maminka nepece vubec, zato svagr je hotova kuchticka, ma uz asi 5druhu, na stary kolena nedochazi cukrovi hodinu po rozbaleni darku"D

PetraK
tak je pravda, ze s tou souvislosti vanoc a ze tam mozna bude jeste na stedrej den a to se tam asi neukaze je to fakt dost na prd...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:44
- Nahlásit

PetraK
Me by stromek dopredu prisel divnej, vzdyt ro jeste nejsou vanoce pred 23.

Nemate nekdo tip na nejakou zabavnou androd hru zadara ke stazeni? Mam jen sudoku a to uz me nebavi

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:46
- Nahlásit

Maya
máme osmisměrky a piškvorky, esli nenajdeš, najdu přesnej název

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:47
- Nahlásit

Maya
2048 ti de? ja na androidu moc hry nehraju

inspirace?

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:47
- Nahlásit

no a "jen počkej" v retro designu

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:54
- Nahlásit

PetraK
V ramci zachovani vlastniho zdraveho rozumu jediny co muze clovek udelat je prestat resit co delaji ostatni byt jde o vlastni rodinu
My meli totez s tatovou segrou kdyz slo o babicku jejich mamu a uzirat se tim co delaj oni jkm akorat nahravas, spouste tehle lidi i to jde i dyz delaj jako ze ne
Ale bozi mlyny melou ted je tetka v duchodaku a nikdo za ni nepachne jak je rok dlouhej

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:10
- Nahlásit

kachna_
Osmismerka a jen pockej super, to jauz si kdyz tak najdu
cernej caj
2048 uz me prestalo bavit davno kdyz uz jsem se dlouho nemohla hnout dal
Na tom odkazu jsou pekny hry ale skoro vsechny placeny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:10
- Nahlásit

Maya
doufam, ze tak taky nedopadnu, kdyz nechodim za babickou moc casto... tak 5x za rok... ale ja se bojim o svoje dusevni zdravi

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:28
- Nahlásit

cernej caj

my sme dycky s maminkou asi az nekdy do mych 15 pekli tak, ze den pred stedrym dnem plech rohlicku, pernicku a pracek, pulka se sezrala jeste vecer, neco se nechalo na stedrej den a pak sme akorat luxovali ty tuny od babicky a teticek

u nás se peklo hodně. jeden rok měla fakt máma těch zmiňovanejch 13 druhů cukroví vč. nějakýho pokusnýho mrkvovýho, to bylo na základce. Pak se to nějak ustálilo na těch 5 druzích (Vanilkový rohlíčky, linecký, kokosový, išlový, pracny a mušličky) Já dělám jen vanilkáče, linecký, išlový a šneky, jo a plus ořechový pusinky - těch jen trochu, páč většina bílků padne na kokosky pro Punce . Mně to baví, je to takový uklidňující, pustím si koledy, uvařim grog, nebo svářo a matlám těsto, vykrajuju, zdobím. Dřív jsme pekly s mámou a já jen tak přicmrndávala, teď už druhej rok musím sama. Ale baví mě to fakt. Brtnik říkal, kašli na to, ale bez toho by to nebyly Vánočky .

tak je pravda, ze s tou souvislosti vanoc a ze tam mozna bude jeste na stedrej den a to se tam asi neukaze je to fakt dost na prd...
to je. a mámě je to líto, taky se zhoršila

Maya
vzdyt ro jeste nejsou vanoce pred 2

já mám vánočky už dlooouho , jsem úhyl přece.

tip
já těžko

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:35
- Nahlásit

PetraK
vim o lidech, který mají stromeček už týden, takže buď v klidu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:35
- Nahlásit

PetraK
to je naprd, ze se zhorsila, takze na vanoce domu asi nepujde?

tak me by to peceni taky bavilo ale asi bych na tom byla podobne, upect a druhej den dojist co zbylo, upect toho tolik, aby to clovek nezvladl snist zas, to by me nebavilo

Maya
aha, to ja sem nezkoumala, tak moc nevim, jaky sou tam hry.

ale podle me tech her sou tuny, staci najit a vybrat... neni treba neco jako sokoban na android? nebo ty hry s kostickama jak mas celej displej s kostickama barevnyma a musis davat k sobe 3ks aby mizely, nevzpomenu si jak se tomu rika ale na pc je to treba emilka holubova

za 26minut obeeeeeeeeeed

a drzte palce, at nezrusi lekci, odhlasili se 2holciny a sme jen 2 a pod 3kusy rusej lekci...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:43
- Nahlásit

Maya
V ramci zachovani vlastniho zdraveho rozumu jediny co muze clovek udelat je prestat resit co delaji ostatni byt jde o vlastni rodinu

máš pravdu, vím. Jen mi to nejde. Půjde to,půjde, ale musím to zpracovat. Teď nejde vůbec o mě, to už jsem si srovnala v sobě, ale tohle mě rozbilo, ač se mě to netýká.

ted je tetka v duchodaku a nikdo za ni nepachne jak je rok dlouhej
asi se diví, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:46
- Nahlásit

cernej caj
aby to clovek nezvladl snist zas, to by me nebavilo

tak já mám od každýho druhu tak čtyři plechy - jsou to vždycky dvě várky těsta. Nedělám všechno najednou, stíhám i v pracovní den /o víkendu není prostor , to musim ven / Mě to kupodivu fakt baví, hraju si s tím, vyčistím si makovici a ještě jsem na sebe hrdobec, páč jsem si nikdy nevěřila, že bych to uměla. že by mi to šlo tak jako mámě.

takze na vanoce domu asi nepujde?
vůbec nevím, říkám si, že se budou snažit všechny vylifrovat, to je jasný, ale fakt nevím, zda to půjde.

drzte palce

drrrržim!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:49
- Nahlásit

cernej caj
Sokoban dobrej tip to mrknu
Ty kosticky neznam
Uz mam osmismerku a jeste neco co tam lidi chvalili
Jsem mrkla do mejch aplikaci bo je na me pripojenej synovec tak co tam jakk ma ale tanky a fotbal si stahovat nebudu

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:50
- Nahlásit

Janiii
PetraK
PetraK

vím o lidech co maj stromeček už od půlky listopadu

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:51
- Nahlásit

PetraK
a nemůže mít s sebou nějaký dejchadlo, nebo je ten problém komplexnější?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:52
- Nahlásit

PetraK
Tak drzim palce at maminku pustej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:53
- Nahlásit

PetraK
tak to bych asi nezvladla, toliko plechu mozna tak ty druhy, kdyby mohl byt co plech, to druh

no tak ale je supr, ze se ti to tak paradne dari a i te to bavi

Maya
nasla sem treba hru "photon" muzes zkusit, jinak prave moc nevim, jako co hledat ale je to desne navykovi i kdyz ted aspon ti kachna nadhodila dosti

Fajka

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 10:57
- Nahlásit

cernej caj
Tak snad ti lekce nezrusej i kdyz teda senedivim ze tam skoro nikdo neni
My mame zavrenou jidelnu takze o obedu bageta s chlebickama a to ani nemeli ty s uherakem

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 11:00
- Nahlásit

Fajka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 11:01
- Nahlásit

Maya
tak to ja se optala zavcas, jestli budou mit otevreno, takze ja du na obiiiiiidek

Janiii
nektery lidi stromecek maj celorocne aby se s tim nemuseli delat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 11:31
- Nahlásit

kdo je zitra bez obeda...? aneb jak mezi kancelari a pokladnou ztratit 200kc a stravenku... jako posledni prachy, co sem v ty penezence mela. No a nebudu vam vykladat, jak sem vypadala, kdyz sem se zacala na pokladne prohledavat a zjistila, ze nemam u sebe fakt ani floka

- mame objednavaci system na cipovy karty a pak se plati podle toho co je na karte na pokladne. No slecna me nastesti nezabavila zandy majetky, tak sem si dala okruh do kanclu pro kartu a jeste rika "a dneska ani nemate s sebou kolegy, ze" proste kdyz nemate prachy, samo je to jedinej den v roce, kdy dete sami

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 11:43
- Nahlásit

cernej caj
A nenajdes ty prachy jeste kdyz tam neni moc lidi aby je nekdo hned ukrad?
Photon mrknu, osmismerka nic moc, moc jednoduchy,ale pic words, to mi vydrzi dlouho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 11:45
- Nahlásit

Maya
ja si pamatuju, ze sem si je brala, ale tak si rikam - mozna zustaly v kanclu. nezustaly, tak sem poprosila slecny, co sedely na mym miste, ale zadny penize tam nebyly... takze bud je nekdo sbalil, nebo ze me vypadly nekde na chodniku a to samo shrabne prvni clovek, co na ne narazi...

zitra mam narok na polivku jedine

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 12:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

ze nemam u sebe fakt ani floka
... takze bud je nekdo sbalil, nebo ze me vypadly nekde na chodniku a to samo shrabne prvni clovek, co na ne narazi...

ty jo, to zamrzí teda

kachna_
a nemůže mít s sebou nějaký dejchadlo, nebo je ten problém komplexnější?

má. převozní kyslík, to má doma, takže by se to dovezlo k nám, ale ona má hrozný záchvaty kašle. teď včera 3/4 hodiny
(a pokud jí to drapne v noci u nás, tak je mi dost líto sousedů teda. Já počítám,ž e se nevyspím, ale oni?
Fajka
Janiii

kdyby bylo na mé maličkosti, tak ho taky máme mnohem dýl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 12:06
- Nahlásit

PetraK
tj, a ted si predstav, ze to jen bylo par penez z kapsy a ne cela penezenka, coz me zas jako dost uklidnuje, 2x si dam jen polivku k obedu a je to zpatky v kapse, uf

jakoz e se ti libi na nej tak koukat, na stromecek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 12:09
- Nahlásit

cernej caj

ted si predstav, ze to jen bylo par penez z kapsy a ne cela penezenka

no přesně. I když,.... furt by to byly jen peníze. Blbý by to bylo, ale jsou horší věci.

jakoz e se ti libi na nej tak koukat, na stromecek?
já tak obecně mám ráda vánoční výzdobu a ten stromeček ozdobenej, to už je jako vůbec, že jsou vánoce... No doživotní dítě jsem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 12:15
- Nahlásit

PetraK
no prave... myslim, ze nejhorsi na tom bylo, jak sem se zacala u pokladny panicky prohledavat a rict, ze nemam na obed

ale zas to je pekny ale tak treba neco ala vence a tak muzes mit porad, se svickama, ozdobenou vetvicku a tak

a musim si koupit novou podprdu tak su nestastna, pac uz me fakt stve, jak me pri rozcvicce boli jisty casti tela proste nechapu, proc se jako sportovni podprdy ve vetsine pripadu prodavaj tenky elasticky nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 12:25
- Nahlásit

cernej caj
myslim, ze nejhorsi na tom bylo, jak sem se zacala u pokladny panicky prohledavat a rict, ze nemam na obed

znám. většinou teda ale proto, že prachy někde zapomenu doma.

ale tak treba neco ala vence a tak muzes mit porad, se svickama, ozdobenou vetvicku a tak

věncůch a větví mám plllllnej byt. Jeden věnec na stolku v obýváků, dalši v kůchni, na vchodovejch dveřích zevnitř a hlavně vně. další věnec tady v kanclu.... vázu s větvema v kůchni, v ložnicici na botníku, na psím bydlíku.....jsem blázen. vim.

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání