Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:07
- Nahlásit

Arnoštkova ségra Mery se dneska ztratila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:10
- Nahlásit

Fifi
jeste se u vas hara?

birma
to je ta, co uz se ztratila loni nebo jeste nejaka jina segra?

Darenka
doufam, ze si poradne odpocines a je dobre, ze se to zacina stabilizivoat s mladyma, s adelkou a s maminkou. Krasny svatky si uzijte

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:10
- Nahlásit

birma
nebyla už ztracená jednou? Tak snad se brzo najde, ještě takhle před vánocema, to je na prt

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:16
- Nahlásit

birma
Twe, to snad ne. Arnostovy segry jsou nejaky proklety snad.
cernej caj
jeste se u vas hara?
Hara Baz. Takze si Troldik jede druhy kolo, s Kremylem uz je v pohode.

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:18
- Nahlásit

birma
( je k tomu nekde nejakej event ci tak? Ja se na to uz fakt vy..

birma
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:38
- Nahlásit

cernej caj, Maya
Nevim, jestli je to ta samá nebo ne, v Arnoštkovejch ségrách se nevyznám...

Mathea
Viděla jsem na dogpointím fb...

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:44
- Nahlásit

birma
ok, diky za info

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:44
- Nahlásit

A ano, Merry uz jednou ztracena byla Snad se brzo najde

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2015 20:57 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštááááájn
Xerxová, to jsou tak hezký fotky, díky za ně!
Fifi
posílám podrbání pruhům, mají můj plný soucit (ty taky)
Darenko,
Vánoce jsou přece svátky klidu, kopni šéfa někam a odpočívej

Byli jsme u maminky opravit jí odpad. A opravili! Odpadá!
Cestou zpátky jsme se s Luckou dohadovali, jestli si napsala do přání Ježíškovi, že chce vílu (nenapsala, nemá). Pak jsem si vzpomněla, že chtěla mořskou vílu z Lego duplo a říkám jí
"Ale vždyť ty jsi chtěla Ariel z lega"
vedle mě (řídila jsem já) se ozvalo "Vizííííír" (Muž má dobrou paměť) a já jsem dodala docela nevinně "Sakra, Persil jsem chtěla koupit"
Pak se Michal otočil a dostal záchvat smíchu, protože na nás koukalo naprosto nechápavý a znechucený dítě.
(hmm, psaný to až tak nevynikne, bylo to krásný)
edit. jo a v noci jsem si prošla knížku "101 psích triků pro děti" a pro dítě tak od osmi let je naprosto úžasná, kdybyste někdo chtěl tip na knížku.
Já přemýšlím, ještě potřebuju dva Luckodárky. Malinké. Protože ono to vyšlo nějak blbě a Lucátko má o dva osobní dárky méně. Tak ještě budu schánět a asi to vyjde na oblečení.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 06:22
- Nahlásit

kachna Ariel, Vizír, Persil... hezká logická řada
malé dárky pro prvňačku - a co takhle nějaké ty veselé procvičovací sešity?? Mají i hezká první čtení, za pár týdnů už bude znát písmenka všechna.

jo a Ešuska má na Zvířetníku další hezké rumíkovité povídání.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 06:27
- Nahlásit

Xerxová
veselé procvičovací sešity?
Když my toho máme horu a teď plánuju dokoupit další pro obě (to se musím pochlubit, co jsem našla) http://www.logopedie-vendy.cz/stiratelne-sesity/c- 1431/

jo a Ešuska má na Zvířetníku další hezké rumíkovité povídání.

už se těším, až si počtu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 07:02
- Nahlásit

kachna_

chudak znechuceny dite

tak snad jeste nejak darky vymyslite

ja vcera byla slavit u segry a netere, obe predvanocni, tak neterinka trhala darky, skoro bez prohlidnuti odkladala na stul a hned trhala dalsi... jako posledni dostala plysaka, to uz se ji ani nechtelo rozbalovat, ale segra ji jeste premluvila, tak plysak mel uspech, s nim tam behala a "nebyl by jeste darek, malinkej" byla roztomila

a ty sesity sou paradni

Xerxová
dik na esusi upozorneni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 07:11
- Nahlásit

ecanis.cz - na co sem narazila na fb, treba by to nekoho mohlo zajimat, internetovy obcasnik o psech

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 07:29
- Nahlásit

Ach jo,
v Praze odmítli povolit další gymnázium. Prý, že odchod dětí negativně ovlivňuje slavnou úroveň v výuky na ZŠ. Jestli tu výuku, ale už doprdele, neovlivňují spíš ti kantoři.
Štve mě to moc, protože aktuálně řeším naší vesnickou školu. Shrnu to - 1. děs, 2-5 dobrý, 2. stupeň špatně komplet. Což jsou informace od lidí, jejichž děti jsou úspěšné a šikovné.
A co mi přijde ještě smutnější je, že popisovali, že neuspěli se stížnostmi, protože to ostatním rodičům připadalo "normální". Ale přece křičet na děti NENÍ NORMÁLNÍ. (nezaměňuju to se zakřičet, nervy můžou ujet každému a i 15 dětí umí zazlobit tak, že je efektivní na ně ten hlas zvýšit)

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 07:30
- Nahlásit

přátelé, kamarádi, ač to zní neuvěřitelně, tak proběhla https://www.youtube.com/watch?v=qIgf0Nu4vkE všude bordel, dodělávky, ale jsme DOMA
jdu si odpočinout do práce ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 07:39
- Nahlásit

Janiii
gratuluju! doufam, ze se paradne spalo?

kachna_
to je naprd, no... ja bych pochopila, ze nepovoli dalsi gympl proto, kdyby ty stavajici meli obecne potize s mnozstvim deti... ale tak snad v praze jsou i jiny skoly? jen skoda, ze byste museli az do prahy...

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 08:30
- Nahlásit

cernej caj
kdyby ty stavajici meli obecne potize s mnozstvim deti.
já bych do Prahy nejezdila, slyšela jsem to v rádiu a namíchlo mě to
snad v praze jsou i jiny skoly?
štve mě ten důvod, myšlenka. Zhoršuje se výuka na ZŠ, zakážeme gymnázia, místo aby se řešilo, jak zlepšit tu výuku

Mathea
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 08:48
- Nahlásit

Prave mi prisla zprava, ze Merry uz je doma!)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 08:51
- Nahlásit

kachna_
tak jasne, kvuli ty myslence to urcite - protoze gymnazia maji svoje misto a navic jak si psala, je to hodne o ucitelich. A urcite at jsou nadany chytry deti na gymnazium, kde dostanou trochu pridano a nedelaj z nudy bordel na zakladce a ty ostatni deti, kterym de spis nez matika a fyzika telocvik nebo kresleni, at zustanou na dobre zakladce, ktera je hezky pripravi na ss...

proste zas kocourkov, no...

segra ted byla nadsena, ze neterinka, ac musi jezdit na detachovane pracoviste do obce vedle, pac v brne se do skolky nevejde , ze delaji hrozne moc veci, co deti nosi domu a ze ted dostala neterinka k narozkam svazanou "knizecku" obrazku od ostatnich deti. Byla prekvapena, ze na to, ze tam sou 2uci na 28deti, jak krasne s nima pracujou.

jak sem si stezovala na nuceny volno, mam ho zruseny krz moc prace a nic mi tu nefungaaa

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 08:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Váááánočkyyyy!

[imgs]https://lh3.googleusercontent.com/-1va5ehbrd OU/UrmxKHcQ_bI/AAAAAAAAEY4/nMM3eCDTZg8/w530-h335-p /Rammstein_13%2B%25281%2529.jpg[/imgs]

Užili jste si víkenda? BuboRumíčci jo. V sobotěnku jsme byli v lesích, v nedělenku v pólích. Potkali jsme gólijáka, co chtěl zmlátit Rumíčka. Rumíček jest poslušný psík, takže pěkně poslechnul a zvostal sedět, nešel se družit. Sobota byl návštěvní den, přijela půlka rodiny. BOhužel i má sestra, která z mé strany tedy rozhodně vítaná nebyla- vzhledem k tomu, že se nějak "nestačila" stavit za mámou v nemocnici, přes to, že byla v Praze od tří hodin. Proč taky, vždyť jsou jen vánoce a máma bude možná v nemocnici i na ty vánoce, takže o co jde, žeáno. Takže jsem před jejím příjezdem vlítla celá vytočená do tašky s dárkama a její tradiční obálku s penězma na přilepšení odtama vyrvala. Dám ty prachy někam, kde jim bude líp.Rumouš byl nadšen, páč přijel prostřední synovec s přítelkyní a hlavně nejmladší synovec, kterýžto s ním vždy provozuje hrozný hovádiny. Činili tak i tentokrát. Přemýšlím o tom, zaměstnat synovce na plný úvazek jako Rumíčkova animátora Dneska budu balit naše dárky asi. A přemýšlím, že bych si nazdobila stromek už dneska. Co myslíte majne líbe Kindr?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:01
- Nahlásit

Mathea
to je supr

PetraK
tak to je fajn psi vikend, i kdyz teda se segrou zamrzi

no uz ho klido nazdob vsera rikala maminka od svagra, ze ma nazdobeno od vcera a uz supr vanocni atmosferu jinak ze by snad ani nezdobila, ale tak kvuli detem, ze

ja je budu balit asi zitra, nebo ve stredu, mame zas desne nabitej tyden a uz ted su ve skluzu

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:02
- Nahlásit

Janiii
Gratuluju a plne chapu ro nadseni
kachna_
Kam bysme to prisli, kdyby ty chytrejsi deti meli lepsi vzdelani, to se prece musi zakazat
Osobne si myslim ze i ta inkluze postizenych deti tak jak to hodlaj delat je spatnej krok

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:07
- Nahlásit

tak vánočně ramštajní obrázek ne a nebude. ale tak neva. Dáme aspoň Štajnočlánek:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/madarska-vizla-na sla-vrabce-dfl-/p_zviretnik.aspx?c=A151220_143706_ p_zviretnik_kosa

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:08
- Nahlásit

PetraK
Hezky povidanj na zviretniku
Ja teda stromek az na stedrej den
cernej caj
Takze ta dovolena to zustane?
Ja jeste dneska a zejtra a je tu uz brutalni nuda alespo zejtra budu moct vypadnout o hodinu driv, ale dneska to asi nepreziju az do pul paty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:13
- Nahlásit

Maya
jen dneska a zejtra. prace mam nachystany dost, jen mi to tak uplne nefunguje, takze jdu na jinou, ktere tu je taky dost

a uzivam si toho, ze tu muzu parit ze sluchatek muziku na prazdny cely patro

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:17
- Nahlásit

Maya
tak jak to hodlaj
já myslim, že v principu je dobrej krok pro některé typy postižení, ale že českej přístup je z principu špatnej.
Prostě nestačí říct, táááák a teď budete učit postižený na ZŠ a bude to fungovat.
Docela hodně dobrých věcí vidím v USA a jak mi malý Z
Ś přišly super, tak druhostupňovou výuku na malých ZŠ přestávám vidět jako zas až tak dobrou. Školní bus a velká škola skýtá zase jiné možnosti a určitě by se dost ušetřilo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:19
- Nahlásit

kachna_

"Ale vždyť ty jsi chtěla Ariel z lega"
vedle mě (řídila jsem já) se ozvalo "Vizííííír" (Muž má dobrou paměť) a já jsem dodala docela nevinně "Sakra, Persil jsem chtěla koupit"

strašná rodinka!

Janiii

ale jsme DOMA

HÉÉÉJ TAK TO MOC NEJVÍC GRATULUJU!

Maya
Hezky povidanj na zviretniku

díkuju, není to úplně vánočně adventně laděný, což ?

Ja teda stromek az na stedrej den

já zpravidla večer před Štědrákem, ale .... že bych si to jako prodloužila si myslim.??

cernej caj
teda se segrou zamrzi
tjo v mým případě spíš na...., maximalisticky. Hrozně mě to mrzí, přiznám se, že jsem to i ořvala. Je mi z toho hnusně teda.

no uz ho klido nazdob vsera rikala maminka od svagra, ze ma nazdobeno od vcera a uz supr vanocni atmosfer

viď? Si přávě říkám, že už bych to rozjela pořádně

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
no a tos jí neslyšela si "stěžovat", že máme málo napečeno.
"Ty, mami, Vráblovi už maj napečeno a my máme jen jeden druh cukroví"
....
"Jako chápeš to? Jenom jeden druh"
I u Štěpánky už maj napečeno.
....
A i Verunka s maminkou už pekla
Opakovala to ještě několikrát, jen měnila jména dětí ze školy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:30
- Nahlásit

PetraK
rozjizdej

ale tak proste co nadelas? lidi sou ruzny a do hlavy jim nevidis... a zas pokud tam segra chodit nechce, bylo by to dobry, kdyby tam sla a s mamkou se zas treba pohadaly? jak si rikala, ze kdyz nabidla ze bude u nich, ze to fakt HODNE nefungovalo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2015 09:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
Opakovala to ještě několikrát, jen měnila jména dětí ze školy

no a ty nemáš třináct druhů cukroví? A k tomu to mrkvový?

cernej caj
rozjizdej
že jo! ešivá to stihnu, tak rozjedu ale moc prostoru dneska nebude.

kdyby tam sla a s mamkou se zas treba pohadaly?

tak to určo ne, ale snad natolik má mozek, že když má mámu v nemocnici, že se s ní hádat nebude. I kdyby jí máma štvala, tak se může ovládnout. A nezajít za ní ani těsně před Vánocema - to je hnus a o něčem to svědčí. Vzít si peníze, na to byla máma dobrá, tooo jo, to se dokázala sestřička hecnout a s mámou mluvit, ale pak to najednou nejde. Ble, chce se mi blejt velebnosti.

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání