Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 07:21
- Nahlásit

PetraK
tak at si pan kun poradne uzijte

mame je lip?

Maya
kdyz to tak vidim, neni cinstina lehci?

nojo, ono to asi pude pomalu, ale urcite pude. 50pristi rok asi chodit spolu nebudeme, ale treba 20 bysme asi mohli

neblemca uz nic, akorat si obcas zubama trochu "veme" ale uz dobry uplne, tak ty 2-3 tydny co limecek nema uz je to dobry, jak to je uplne srostly, mozna ji to svedilo "v noze" tak se chtela osetrovat, no

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 07:56
- Nahlásit

PetraK
Nebude to dlouho trvat a zas budete chodit hooodně moc.
mě fascinuje ten propastnej rozdíl mezi způsobem léčby Besinky a Ferinky. By mě strašně zajímalo, nakolik to je tím, kterou metodu ten doktor lépe ovládá, stavem pacientek, obecnými názory nebo něčím úplně jiným.
Nemyslím si, že by některý postup byl dobře a jiný špatně.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 08:21
- Nahlásit

JO a mám lingvistický úkol:
Chtěla bych Lucce udělat hru - hledala by s mapou poklad a potřebuju ideálně slovem, které přečte, tedy bez písmen K a R, vyjádřit: udělej 5 kroků.
Anglicky neumí, takže 5 steps mi nepomůže

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 08:31
- Nahlásit

A samozřejmě, že to můžu nakreslit, ale má to podporovat, aby četla, proto bych tam ráda dostala nějaká slova.
cernej caj
četla jsem krásnej vtip, možná ho znáš:
Brno - jediný vtip, ve kterém se dá bydlet.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 08:32
- Nahlásit

kachna_
a jak to ma besinka? taky ste mohli chodit "hned"? ajak uz ted zvlada venku? uz chodite? ty nam tu taky o besince nic nenapises
znama, co sla taky tou levnejsi metodou, tak chodili prakticky hned par metru... ale je mozny, ze ty srouby vyzaduji delsi klid kvuli spravnymu vhojeni a srustu?

zacni ji ucit anglicky a pouzij "stepu" blby, ze vsechny alternativy, co me napadji jako ukonu, akci sou nevhodny nemmuzes ji to udelat napul obrazkovy ten navod nebo chces, at hlavne cte?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 08:33
- Nahlásit

kachna_
ten teda neznam

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 08:43
- Nahlásit

cernej caj
taky ste mohli chodit "hned"?
no skoro jo, po deseti dnech? měla začít pracku pomalu zatěžovat. A kulhá, ale ona má artrozu a vybočenou packu, takže těžko říct, proč kulhá.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 08:44
- Nahlásit

Jako nohu zatěžuje dobře, občas kulhá, nelze zjistit, na kterou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 08:48
- Nahlásit

kachna_
mate to podobne, jak ta znama - je mozny, ze je to fakt tou metodou. akorat maji ted podezreni na meniskus, 3 mesice po operaci zacal pes kulhat

feri ma taky dle rentgenu pocinajici artrozu, tak doufam, ze aspon do bude dlouho dobry, kdyz sme to zjistili diky operaci.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 09:48
- Nahlásit

kachna asi neumí hru našeho dětství... "udělej pět slepičích"... nebo něco na ten způsob by jí asi nepomohlo... No a nebo tam dej bílý vystřižený list a napiš - jdi k bílému listu... alespoň procvičí i oči

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 10:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
pět slepičích".
neumí ch a č
hele možná hru i umí, ale to by možná vůbec nebylo špatný.
Já si poradim, kdyžtak dokreslím, ale ráda bych maximum písma
hru našeho dětství
umí jich hodně, jen některé trošku jinak (slova), třeba né "čáp ztratil čepičku", ale "panča ztratil čepičku". Jsou to jakési krajové obměny zjevně. Jak jsme s Michalem zjistili, na Žižkově to bylo ještě v pořádku, chyba je někde mezi žižkovem a Mělníkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 10:48
- Nahlásit

kachna_
jakoze na zizkove je cap a v melniku panca? co je panca? panucitel?

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 10:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
co je panca?
nevím, v létě jsme to dolovali z místního souseda a říkal, že asi kluk . Asi původně pan čáp? A ještě něco takovýho, ale teď si nevzpomenu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 11:54
- Nahlásit

kachna_
aha, pan cap to je dobry, no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 13:11
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tááákle se z Koláče kouří, tááákle, jako ze strejdy Tildy

Blááásineeec, blááásinec je tu. Brzo dojde myslim k vraždě. a venku je tak hnusně, že se ani na venčení netěším. Ještě, že jsem včera oba uondala, tak dneska nebudou snad tolik prudit. Budou hlavolamovat.Zapálim si svíčky, frantu a budu dělat Vánočky. jestli mě tady z toho nešvihne.

už ste ušly těch pět slepičích?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 13:19
- Nahlásit

PetraK
ja cetla "takhle se kolace zkouri"

uzijte si to aspon v doma v tom hnusu fialovym venku, a snad v praci to jeste prezijes. Ja du dneska na prvni varku vanocnich daru

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 13:33
- Nahlásit

cernej caj

ja cetla "takhle se kolace zkouri"

jo! večer, večer se zkouřim až budu zkouřená do zkouřena!!

Ja du dneska na prvni varku vanocnich daru

jako vyzvednou pro někoho dárky?

Máma mi napsala krásnou sms, po včerjší návštěvě (a já jí našla až teď ) napsala mi, že mi moc děkuje za milou návštěvu, že to bylo moc hezký a že se jí ulevilo. A vypadá to, že jí je líp i dneska. Prej jsem její léčitelka . Vzala jsem jí včera domácí vývar (miluje moje vývary) a moc poprosila, zda by to tam šlo ohřát. A taky guláš. A kafe a byla jsem tam hrozně dlouho, povídaly jsme, máma se nacpala k prasknutí a bylo jí fajn. Tak uvidíme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 13:41
- Nahlásit

PetraK
ne, vybrakovat par krabic pod cizim stromeckem

tak lepsi pozde, nez vubec, je dobre, ze je ji lip je dobre, ze mas na maminku takvoej vliv

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 14:19
- Nahlásit

cernej caj
ne, vybrakovat par krabic pod cizim stromeckem

joo tááák ty jdeš krást!!

ze mas na maminku takvoej vliv
na ja. Jen škoda, že tak na mě spolíhá, já úplně sasraky neumim. Něco jo, ale ne všechno. Tak snad jsem ji aspoň nakopla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 14:31
- Nahlásit

PetraK
to jo, to je druha stranka veci, no... ale tak snad aspon ji to zlepsi natolik, aby sla na svatky domu

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 14:45
- Nahlásit

Teda to me jeste nenapadlo nekupovat darky ale jit si je ukrast

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 17:35
- Nahlásit

su spokojena s prvnim jeziskem

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 18:06
- Nahlásit

kachna______
šlápšlápšlápšlápšláp ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 18:53
- Nahlásit

ťapťapťapťapťap..?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 18:58
- Nahlásit

čistou náhodou k nám do krámku přišly spolužačky z doby před desti lety. Huž jsme domluvený na pondělní oběd

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 19:40
- Nahlásit

birma
takhle když já před dvěma lety sháněla nábytek jsem potkala dvě spolužačky ze základky jako prodavačky

horoskop na příští rok
Pokud se živíte prací, kterou nesnášíte, v druhé dekádě roku vás ke změně postrčí Mars a nelze vyloučit, že se začnete život svým vrozeným talentem.

tak teď abych půl roku přemejšlela, na co mám ten vrozenej talent
tu další část o milencích radši vynechám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 19:40
- Nahlásit

zbrnd
tyjo, 5 slapot fakt dobry, me se to libi

birma
neni na setkani po letech;)

ja dostala takovy pacicky na rychly pridelani/oddelani popruhu k fotaku, coz je uplne bozi vec, protze furt manipulovat s tim popruhem byla hruza

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 19:48
- Nahlásit

cernej caj
už budeš mít foto vybavení jak profík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2015 22:06
- Nahlásit

Maya
jako ze by pacicky na rychly pridelani popruhu nejak pomohly foticimu vybaveni, jo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2015 10:02
- Nahlásit

skoro dvě hodiny jsme teď chodili ve vlhkém mlžném lese. Jen pána se zlaťákem jsme potkali, Night dokázal míjení prosedět "v příkopě" u nohy. Naštěstí se nijak hlasově neprojevuje (on na psy neštěká), a většina psů s ohledem na jeho rozměry nijak o kontakt nestojí a táhne páníky v dál...
Jinak byl zcela vzorný - na vodítku šel asi sto metrů u toho retrívra a poslední kousek k autu. Jinak opět drny lítaly, klacky svištěly vzduchem, v potocích se zvedaly vlny tssunamy... prostě je to hyperaktivní pako

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání