Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 11:47
- Nahlásit

PetraK
tak doufam, ze bude hodna, ze i v nemocici to nebude tak zly jak posledne a ze si svatky uzije v pohode

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 11:54
- Nahlásit

cernej caj
e bude hodna, ze i v nemocici to nebude tak zly jak posledne a

uvidíme no, dejchat teda moc nemohla, znělo to příšerně. . A musím pochválit záchranku, byli to zas profíci.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 12:49
- Nahlásit

Ach jo, právě jsem cestou ze školky viděla mrtvou vižličku sraženou autem . Nabízela jsem paní, že jí kamkoliv odvezu a říkala, že už je pozdě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 13:12
- Nahlásit

PetraK
tak drzim palce

kachna_

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 13:49
- Nahlásit

kachna_

y viděla mrtvou vižličku sraženou autem

Ne!! ach jo, bože tohle je hrozný.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 15:48
- Nahlásit

kachna ach jo - škoda vižličky. Pes na volno u silnice je holt riziko. I když někdy může být i na chodníku... Petra ví, znám vižláka, kterého v září srazilo auto na chodníku... odnesla to přední noha - zůstala ochrnutá. Ale Badyánek už zase běhá, i dvacet kiláčků prý zvládne. Nohu nosí na závěsu, aby mu nebimbala...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 15:50
- Nahlásit

odpoledne bylo krásně sluníčkovato - i rychle jsme vyrazili do lesa - nad velký lom, kde je výhled na celé město. Páník táhnul objektivy... a než jsme došli, tak se zatáhlo Psíkovi to nevadilo... řádil zcela klasicky

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 15:53
- Nahlásit

Xerxová
Petra ví, znám vižláka, kterého v září srazilo auto na chodníku... odnesla to přední noha - zůstala ochrnutá. Ale Badyánek už zase běhá, i dvacet kiláčků prý zvládne. Nohu nosí na závěsu, aby mu nebimbala..

Jooo? tak nemuseli amputovat?? Já na ně často vzpomenu. Docela mě to vzalo, když jsem si představila některýho z našich Pozdravuj je moc.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 16:02
- Nahlásit

noha mu atrofovala, je zcela ochrnutá - ale nevadí mu, neokusuje si ji, naučil se s ní "manipulovat", aby mu nepřekážela. Někdy ji má volně, v terénu pak přidělanou , aby o ni neškobrtal a nezranil si ji...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 18:14
- Nahlásit

cernej caj
me prekvapilo, ze nakonec nevypada tak velikej -
On je hlavne drobnej. Vyskove tak kolem 55 cm. Tady jedna krasna postojovka, jak na vystave.

Pinda jeden.

kachna_
on je se svou 2D postavou ve značné výhodě, jestli by pořád ještě žil, pokud by měl opravdu jen ten pomalý pohyb u kočárku
Asi by to bylo jiny, kdyby nebyl porad ve forme. At se Ciraty jeste hoooodne dlouho prochazkujou.
PetraK
no a včera už musela jet. Doufám, že nebude zlobit a na svátky bude doma nejpozději.
Jejda, tak at je mamina co nejdriv doma, zadny dlouhy pobyty v nemocnici.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 18:33
- Nahlásit

my měli ráno neskutečnou procházku - Adam se mě celou dobu snažil přesvědčit, že MUSÍME cvičit byl sladkej a močikovnej
a zejtra mám volno, tak vyrazíme někam. Zvažuju Svatojánský proudy, protože jsem tam nikdy nebyla a v prosinci ve všední den by tam fakt nemusely bejt davy

PetraK
maminky je mi líto, snad se jí tam brzy uleví a bude co nejdřív doma

Fifi
je fakt sladkej, ale moc drobnej mi nepřijde
spíš se mi vybavuje ta kamarádka včera, která mi líčila, jak jí Darebáček přijde pořád malej a štěňátkovskej a pak ho přeměřily doma (její mamka chová leta letoucí malý kníry a prej vždycky naměří míň, než pak rozhodčí na výstavách) a on má prcek už teď 69 (je mu něco málo přes rok) v kohoutku, takže bude jeden z těch větších čévéček u nás

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 18:39
- Nahlásit

birma
zejtra mám volno, tak vyrazíme někam.
At klapne pocasi!
která mi líčila, jak jí Darebáček přijde pořád malej a štěňátkovskej a pak ho přeměřily doma (její mamka chová leta letoucí malý kníry a prej vždycky naměří míň, než pak rozhodčí na výstavách) a on má prcek už teď 69
Prcek.
A ne, Troldas je fakt drobnej. I proti zlatakum... Nerikam, ze je malej, ale v kostre je to lehkej pes. Jo, a stenatkovskej teda je furt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 18:53
- Nahlásit

fifi
je krasnej

dneska sem ve meste videla takovyho skoro arnostka. behal po trech a levy zadni "kridylko". napadlo me, jakto, ze psum po opera i hrozi pretezovanim urvani vaxu na druhe noze a musi mit absolutni klid a tyhle psi - i ten po autonwhode jak pdala xerxova v pohode behaj roky po trech?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 19:38
- Nahlásit

birma
jinak at klapne vylet, trasa vypada lakave, su dost zvedava, zda tentokrat vyrazite a uziteje si to urcite paradne

jinak su mysovrah, 2x

a taky dneska (feri byla doma 6h sama) docela dost pocurana klec. hned sme ji vzali na "dlouhou" prochazku a ja mezitim vytrela, vyklidila, ale zpatky nechtela. doted chodila bez cavyku a ted ne, dneska ze tam nechce...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

hele von je Pruhy hroznej gezich nejlepší je ta jak tam nemá ty žuby, sou asi žahnutý dolu někam, ne?

ale! Je to huž velkej páán! Tady na tý společný fotce poslední, je veelikej.

tak at je mamina co nejdriv doma, zadny dlouhy pobyty v nemocnici.

jsem na ni dost zvědavá, no. Vánočky v nemocnici nejsou dobrej nápad

birma
maminky je mi líto

dík

Svatojánský proudy,

tam je taky moc hezky. Kdyby měli otevříno a ty se pohybovala kolem... zkus hospodu u Taterů, bývala vyhlášené

Rumouš se převlík za štípačku. Ráno si domů dotáhnul větéfku. Přes den kupodivu nepracoval, depa. Ale takhle k večeru.... v obýváku?? To prej vůbec neni marný. Zabít ho je málo já si barvila vlasy, Brtnik pracůval ............ a Rumouš taky nejvíc nahnojil naštěstí v kůchni

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
jinak su mysovrah, 2x
Sikovnej lovec Pampalini. Snad jich tam nebude prilis...
doted chodila bez cavyku a ted ne, dneska ze tam nechce...

A musi jeste porad, i kdyz ste doma? Chudak, uz ji z ty klece musi hrabat.
PetraK
hele von je Pruhy hroznej gezich
Je. Jsme se s matheou shodly, ze silne atakuje faktor roztomilosti a xichteni Arnosta.

Rumouš se převlík za štípačku.
Hosik jeden pracovitej.

Jinak Kremyl je jiz asi neatraktivni, zato Baz je sexualni modla. Aaachjo, at uz je to za nama.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:20
- Nahlásit

PetraK vánoce by ale mohly být pro mamku dobrou motivací. Doufám, že to tentokrát zvládne líp - už musí být chudák na ten špitál zvyklá...

Night odpadnul a spinká (nahlas). Odpoledne lítal po lese a teď jsme ještě byli "cvičit" ovladatelnost civilizační po tmě. Jak mě to nebaví... ale musíííím...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:21
- Nahlásit

Fifi budeš mít hezký vánoční dárek - holky dohárají a bude klid a mír... A tak to má být

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:25
- Nahlásit

Xerxová
a teď jsme ještě byli "cvičit" ovladatelnost civilizační po tmě. Jak mě to nebaví... ale musíííím...
Sikovna panicka.
holky dohárají a bude klid a mír..
Jo no, myslim, ze jeste par dni a bude to. Ale je zlatej, hodnej. I v tech nej dnech zvlada predzradelni smrdoleni s cubama, bez sexualnich choutek. Zradlo je prekvapive stale vyssi hodnoty pro nej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:29
- Nahlásit

Fifi
kdyz sme doma, snazime se aspon trochu ji mit venku, ale kdyz tu pobiham ohledne vecere, hyeny a tak, tak to nejde aby skakala - porad omezit skakani a rychly starty...

ten sis schovavala jako tresnicku na dortu ten jeho vyraz?

jinak aspon nemusis hlidat tak moc obe, zas to mas aspon hezky zaraz, takze to odhlidas a na vanoce klid

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:35
- Nahlásit

cernej caj
ten sis schovavala jako tresnicku na dortu ten jeho vyraz?
Nee, na vychazce dela xichty bezny. Ale doma je obcas fakt moc tututu. Vam budu pruhy davkovat, postupne.

ale kdyz tu pobiham ohledne vecere, hyeny a tak, tak to nejde aby skakala - porad omezit skakani a rychly starty...
Achjo, hupsalka jedna prastena.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:40
- Nahlásit

Fifi

silne atakuje faktor roztomilosti a xichteni Arnosta

je to pan Držtička

Hosik jeden pracovitej.

jojo, to von toho za ten boží den stihne dost. Od doprovázení lidí do práce, přes chytání vody z okapu, výrobu třísek, vytahání všeho z hračkárny /jako momentálně nyní/. Asi ho vobalim lepicí páskou, to by ho mohlo na chvíli zaměstnat

Xerxová
vánoce by ale mohly být pro mamku dobrou motivací.

dostala jasný instrukce - jde co nejdřív domů a hovadiny jako minule se nekonaj. Sama tam vůbec nechtěla, předpokládám, že vánoce tam by ji zničily.

Night odpadnul a spinká

ehm, tady jede mejdan. Zapojila se i Bubrdle. Jdu si namočit utěrku a fláknu si ji na mozkovnu

Jak mě to nebaví... ale musíííím.

naja, nejni zbytí, nejni, ale tak na to koukej tak, že zas spolu děláte něco jinýho

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:43
- Nahlásit

PetraK
dostala jasný instrukce - jde co nejdřív domů a hovadiny jako minule se nekonaj.
Spravny instrukce si ji dala a ona se dle nich proste bude ridit. tady jede mejdan. Zapojila se i Bubrdle.
Skoda, ze to nekdy nenatocis na video.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:45
- Nahlásit

PetraK Night je sice aktivista aktivní, ale je to přeci jen doga Takže proti tvým aktivistům aktivním je povaleč...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:47
- Nahlásit

Mám puštěný koledy, zapálenýho frantika a čtu si program na Vánočky. Toooo bude pohádek!!

jen-asi jsem se zbláznila. Jsem se psema - oběma - tu v kůchni a......... musela jsem se jít podívat do předsíně, protože se tam ozval zvuk, jak když se tam v budníčku vyvaluje Ešus.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:48
- Nahlásit

Fascinuje me Bazusak. Lezi v obejvaku a chrni. Nasaje a veli ACHTUUNG, zivocich na zahrade! Ze vzduchu linouciho se ze skvirky priotevrenyho okna v chodbe...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:49
- Nahlásit

uuuu.......... ten vaječňák.......... nějak zhoustnul , z flaštičky nutno vyklepati

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:55
- Nahlásit

Fifi
Skoda, ze to nekdy nenatocis na video.

právě se sápala na židli. Páč Rumouš mi lezl na klín. Byla mu odstavena jeho vlastní sesle,kam si vlezl. TAk Bubi, že taky zasedne

ezi v obejvaku a chrni. Nasaje a veli ACHTUUNG, zivocich na zahrade

a pak jde žalovat
Xerxová
Takže proti tvým aktivistům aktivním je povaleč...

někde mám pocit, že proti Bubrdli je pochopitelně vzhledem k věku povaleč i Štajn. Ten třeba po procházce aspoň někdy na chvilku odpadne. Ona ne. Furt musí bejt na příjmu, aby nááhodou o něco nepřišla. A když jí neodvelím na pelech, tak se bude motat pod nohy jak stará Vejtingrová

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 20:58
- Nahlásit

PetraK
a pak jde žalovat
Ne, pak letela na zahradu. S tim, ze lomcuju s dverma a klicema, aby zivocich stihnul prchnout.
Ona ne. Furt musí bejt na příjmu, aby nááhodou o něco nepřišla.
Dohani vsechno, oc predtim prisla. Blanik blaznivej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 21:01
- Nahlásit

Fifi
S tim, ze lomcuju s dverma a klicema, aby zivocich stihnul prchnout.
si nenápadná
to žalován jsem myslela v tý souvislosti, jak vždycky přijde prásknout Křemýla, že cupuje ježuru.

Blanik blaznivej.

Jojo, Baník bláznivej .

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání