Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 20:27
- Nahlásit

Maya
ale tak de o to, ze slibit udelat si ridicak se muze ukazat jako problematicky v okamziku, kdy by te radsi zavrazdili nez pustili do ulic, takze sem slibila prihlasku, ze tam budu chodit ale ze nezarucuju, ze mi ty papiry daji

tak snad si to jeste ty ruze rozmysli a nejak se uchyti

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 20:31
- Nahlásit

cernej caj
nejak se nam se zimou stahuji zas svine do domecku teplo, granule...
Nemas grancle v kyblu? Nebo jdou i po tech v miskach psich? Mrrrrchy hnusny, at se lov zadari.
Maya
ovšem pouštní růže pro švagrovou to napůl zabalila, to bylo horší
Tak se vzpamatuje, ne? Mne zacina nakvetat vanocni kaktus, nakej ten starej mnohokvetej typ a s tim nesmis ani hnout, jinak shodi poupata.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 20:32
- Nahlásit

birma klasika. Vanilkové rohlíčky, čokoládové měsíčky s citrónovou polevou, dvoje linecký (dítka je ráda - tak ať mají různé tvary), vlašákové pusinky a tzv. masarykovo - ale upraveno na odpovídající rozměr ostatních. Všech šest druhů se mi pohodlně vejde na dlaň (dlaň - tedy bez prstů)... Rozčiluju s tím vždy kolegyně, že to je děsná piplačka - ale mě to fakt baví. A hlavně si každý může nabídnout bez obav, že jeho linie příliš utrpí. Jen tchán kdysi tvrdil, že mu tím ukládám o život - že chci, aby to vdechnul a udusil se

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 20:34
- Nahlásit

čaj no pusinky s vlašáky můžeš i ty - je to zcela bezlepek - bílek, cukr a vlašáky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 20:35
- Nahlásit

Fifi
no ty pro feri nemam v kyblu, pac nemam dva kyble jinak svine jedna na me cumela pri vareni vecere, hned sem ji tam supla pasticku z policky, ktere se nejak vyhybaji

tak at krasne kvete vanocni kaktus

Xerxová
mesicky s citronovou polevou vubec neznam, ani ty pusinky. Zato u nas vzdycky byli medvedi pracky. ale teda to mas hodne miniaturni, to me by nebavilo

to me nenapadlo, ale mozna ze proto ti ta piplacka za to stoji? zardousit nemile kolegy a sousedy lakavou nabidkou cukrovicka

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 20:36
- Nahlásit

Fifi
vánoční výzdoba tak nějak stejná - rezignovaly jsme. takže tu chvojí, tu chvojí .... věnce drží. vichr z pátku na sobotu otevřel vrátka do stodoly. Cácorka kadí cereální bobky. miluje obilí D

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 20:38
- Nahlásit

hledala jsem cukroví - a našla jen vánočky... ty u nás milujeme všichni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 20:45
- Nahlásit

čaj bezlepkové pusinky... Ušlehej do tuha decku bílků - (míním tím 1 decilitr "syrových bílků" před šleháním). Pak pomalu vešlehej 8 dkg cukru (NE moučku, vždycky krupici) a na konec 8 dkg namletých vlašáků. Opatrně přendej do igeliťáčku, ustřihni mu roh a na pečící papír dělej "bobky". Peč hodně pomalu - spíš suš...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 21:08
- Nahlásit

Janiii
Cácorka kadí cereální bobky. miluje obilí
Trolda slunecnicovy, krade vypadanou ptackum.
rezignovaly jsme. takže tu chvojí, tu chvojí ....

cernej caj
pac nemam dva kyble
Porid druhej kybl, cajdo, nez nastane invaze vetsi a budes zase resit blesky. Dyk i nakej ala kos na odpadky se necha sehnat levne a nebudou mrchy uzirat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 21:49
- Nahlásit

4aj já mám v kuchyni modrou nádobu - do té se 15 kilo granulí vejde skvěle. Nebyla drahá a drží už spoustu let. A kupodivu to ani z ní nesmrdí... Občas jí vydrbu a nechám vyschnout a je stále jak nová
kus je vidět tady...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 22:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Znama ma takhle kybl z pracovnich potreb, s deklem. Vejde se tam 15 kg pytel vysypanej s prehledem.

Aaach, par fotek od mathey, budu vas prubezne zasobovat, bo ona proste umi, diky matheo!
Dydulka, pres 12 let a skakala si taxis jak mladice. Balouse si stale u klacku umi ukocirovat, ze jejiiii!

Happy Pruhy. Stalkujici Pruhy a nestastny Arnost. Letici Pruhy.

Arnost, v malem tele velky duch.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 22:48
- Nahlásit

Fifi
krásný fotky, ta Trolda s Arnoštem je boží
cernej caj
když dali řidičák mě, dají ho každýmu, podle toho to taky na těch silnicích vypadá

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2015 22:50
- Nahlásit

Fifi
Tak se vzpamatuje, ne? Mne zacina nakvetat vanocni kaktus, nakej ten starej mnohokvetej typ a s tim nesmis ani hnout, jinak shodi poupata.
no ta pro švagrovou shodila půlku listů a nasadila na květ, ta možná jo, ta moje shodila všechny listy, to už podle mě fakt neboroste, tak jsem to uřezala a ty stonky dala do vody, jestli to nepustí kořeny, jestli jo, tak budu mít dalším 5
ono asi taky ta přeprava poštou v tuhle dobu nic moc pro pokojovou kytku

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 00:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pri pondelku jedna pruhata zirafa. Prijemny den preju vsem a at to v praci rychle ubiha.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 06:03
- Nahlásit

fifi
krasny fotky, hlavne trolda s arnostkem sou bozi

xerxova
dik za recept

maya
tak uvidime, no. v zime to stejne bude nerealny, pac dtiv, nez ve 4 do ni nedojedu a i kdyz vim, ze jizdsma se nezacina, ono i v unoru porad tma a napr avto mi ten strach ze silnice stejne neulehci, tma, nsledi hebo uklouzanej snih...

mam 15 kg barel, druhej na docasny reseni moc nechci kvuli mistu, kdyz za mesic uz treba zas prejde feri na normalni granule. hlavne se mi zda, ze to stejne vic souvisi s teplem, nez zradlem u tech svini, protoze loni sem nekrmila dvema ruznyma granclema , takze vsechno bylo v barelu a stejne chodili do teplicka... takze granule sou asi jen bonus

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 06:18
- Nahlásit

fifi krásné fotky. Ten na tebe hledící žirafák je úžasný

birma
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 07:35
- Nahlásit

Fifi
On je fakt ňunítko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 07:38
- Nahlásit

birma
a me prekvapilo, ze nakonec nevypada tak velikej - ja si ho porad s porovnanim s kremylkem predstavuju jako vetsiho psa (ale to je tim, ze neznam moc rtw a proste mam predstavu, ze je to velikej pes) ale v porovnani s dydynkama a nakonec i s arnostkem bude mozna mensi, nez si ho predstavuju.

v sobotu se domluvime pres FB na to fimo?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 08:12
- Nahlásit

Fifi
prouhatá žirafa je boží. Mně se nejvíc líbí běžící a zlatý prciny.
Blbeček vlkošedej (větší) si s náma užil procházku na Harasov. Teda a občas přemýšlím, byť chápu, že neuro choroby mají různý průběh a on je se svou 2D postavou ve značné výhodě, jestli by pořád ještě žil, pokud by měl opravdu jen ten pomalý pohyb u kočárku? Jestli by ho normálně nekleplo (nebo bych ho neklepla já).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 08:21
- Nahlásit

kachna_
tak ja myslim, ze ten pohyb je dulezitej vzdycky a ono v podstate kdyz seberes psovi tohle, co mu muzes jeste adekvatne nabidnout?

dobre, ze si cirat uziva i neco lepsiho, nez pomalu u kocarku porad jeste

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 08:24
- Nahlásit

Jo a mám dotaz po téměř čtyřleté službě v 4-5 členné rodině se zahradou, psy a tvrdou vodou. Jde taková pračka do pračkovýho nebe (že to vydržela) nebo pekla (že to vydržela jen 3a3/4 roku)?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 09:06
- Nahlásit

kachna_
pekla

protoze tak tvrdou vodu jak v brne uz snad nikde nemaj a teda kdyz vemu 4clenou rodinu se 3-4ma psama a zahradou a pracka vydrzela stara nasim asi 8 let, tak to uz u vas takovej rozdil neni

(muzes do prani pridavat zmekcovace, obcas proprat jen prazdnej buben s octem, nebo s pranim, kde ti nezalezi na poniceni (ocet muze vyzrat flek) - do budoucna v novy pracce)

ale i tak mi to prijde, ze nic moc. Co to mas za znacku?

v tomhle ohledu zastavam nazor nejlevnejsi pracku na trhu a za 5 let vymenit za druhou nejlevnejsi (tzn cca v rozsahu 10ti let mas sice dve pracky ale investice asi 12 000), nez si koupit za 12000 pracku, co ti vydrzi 8 let... (a to kdovi, jestli).

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 09:16
- Nahlásit

cernej caj
no právěže AEG (jako levnou, ale zase značkovou). Oprava se mi asi nevyplatí, protože už má proraženej zaletovanej buben. Navíc se nějak pomátla a napouští dobře a hodně, ale neždíme a blbě vypouští a kromě toho se jí urval šroub v čele a rozbilo víčko vypouštěcího ventilu (no, "rozbilo", já jsem ho urvala sykovkama, když jsem ho otevírala). Prostě celkovej samovolnej rozklad
Mám vybranou Ariston hotpoint - na 8 kilo (využijeme bez problémů).
https://www.eva.cz/zbozi/61384/pracka-hotpoint-wmd -843bs-eu-futura/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 09:22
- Nahlásit

kachna_
to co pises stejne asi nesouvisi s sutrem leda bys tam par sutru nahazela pri prani ale spis nejaka unava matrose, no

to taky potesi,t akhle pred vanocema resit pracku... tak snad nova bude slouzit dele a lepe

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 09:45
- Nahlásit

cernej caj
leda bys tam par sutru nahazela pri prani
jenom šroubeček
pred vanocema resit pracku
a tak lepší než o vánocích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 09:54
- Nahlásit

kachna_
jenom sroubecek? jako ja taky peru ruzny dratky, potenciometry a tak, ale sroubecek jeste nikdy

jo, pravda, na vanoce horsi. nam tak 10 let zpatky, bydleli sme jeste ve meste, odesel mrazak na vanoce. vzdycky sme kupovali obriiii krutu a pak postupne ujidali a on zdechl na vanoce, takze sme pak jedli asi 30kilo kruty, protoze bylo celkem teplo a venku pod -10 nebylo

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 10:25
- Nahlásit

něco tématického k blížící se premiéře Hvězdných válek
http://www.zkouknito.cz/fotogalerie_93361_obycejny -den-darth-vadera

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 11:10
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Žere Rumouš semínka,
žere je i Bubinka
Vykrádaj mi krmítko,
budou bitý malinko
Rumouš dělá hopíky
Bubi taky!! A nedělá s tim vůbec žádný cavyky.
Běží áčko, skočí kruh
stejně rychle , jako její mladší druh.
Jest to fena šikovná,
hbitá, rychlá, festovná!!

Asi si myslej, že sou ptáčci či co ty dva zrzouni, a že se musej nafedrovat na zimu či co. Rumouš by se nejradši do krmítka nasáčkoval . Po pátečním masakéru s Aaaaííídou v polích, jsme si uďáli v sobotu vycházku přes sídlák do lesoparku Filajka. Dělali jsme hopiky. Nejvíc hopiky dělala Bubinka!! Běhala sekvenci Áááčk, kruh a zpátky. Vlastní iniciativa, byla velmi radostná a mrštná. Kladinu jsem jí musela zakázat, krzevá její strmost a výšku. Ale dala by jí taky, hrnula se tam s veškerou vehemencí své buldozerovitosti. Pak jsme šli hledat žvížátka a já si pak následně jedno vedla domů. Prase. prase sem si vedla, páč nevim co to Rumouše napadla, ale vyválel se v nějakéjch prasečích výkalech či co a smrděl jak....... no jako prase. Jak jsme veleblila to, že se naučil "Vokaž pupik!" a tím pádem jsem ho mohla dálkově položit do vysochý mokrý trávy a následně ho po nálezdu vekého trsu mechu plnýho vody, umejt mechovou houbou tak. že se s ním aspoň dalo na procházce vegetovat. takže jsme si mohli zbytek užít. CO jsme ovšem nemohli bylo použít vodítko, páč ten největší humus zvostal na obojku. Jaaaak jsem byla ščastná při pochodu civilizací za to, že ten malej kretén má vychování. Páč si jinak nedovedu představit, jak bychom to provedli. . No a včera, včera nejdřív Koláče zařídilo odvoz svojí mámy do nemocnice, kde zase skončila a pak jí Brtnik vzal kam?? No kam?? No na adventní trhy na Křivoklááááát!! Bylo to moc pjěhný! Byla medovina, byl javorovej čajíček, Koláče si koupilo frantiky a! Novou krásnou špííčku na stromeček, nacpalo si pupek grilovanou šunkou a pak se jelo na nečekanou návštěvičku. Páč Brtnik koupil své nejmladší obdivovatelce dáreček. A páč obdivovatelka zrovna ten den strojila stromeček, bylo víc než vhodný, abychom tam tu kouličku ve tvaru krtka dovezli, aby si ji hnedle taky mohla pověsit. A byla z toho moc příjemná návštěva u Ajšovejch. Jen teda prej sme jako měli zvostat, trvala si na svým malá a neměli jsme chodit dom, to jsme jí dost naštvali, utekla za námi ještě až k výtahu. Jen ve fuseklích

Jak jste se dařili/y?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 11:27
- Nahlásit

PetraK
zrzavci sou srandovni jako vzdycky

co mama, je to zase horsi? tak snad bude na svatky doma... jinak trhy na krivoklatu musely byt supr a navsteva parada, ze udelala radost

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2015 11:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

hele nevim, ešivá vždycky sou srandovní . Ten smeták malej zrzavej smrdutej mi moc srandovní úplně nepřišel. Hlavně ve vaně pak, grrrrrrr to jsem byla mocmoc neveselá

máma se horšila už od minulýho týdne, no a včera už musela jet. Doufám, že nebude zlobit a na svátky bude doma nejpozději.

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání