| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 16:09
- Nahlásit
tak jsem tu právě měla vzácnou kafenávštěvu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 16:48
- Nahlásit
a zjistila jsem, že kolegyně má na Velikonoce zaplacený hory, takže s největší pravděpodobností nebudu moct na Toulovce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 17:12
- Nahlásit
birma
tak toulovec neni na velikonoce, takze mas nadeji navic velikonoce sou koncem dubna? si myslim, ze byde driv.
kafe de hledat cajovnu, kam se na hodku bude moct zasit, pac cumet na ty radlicky nechci.
xerxova
tak to si dokazu to tsunami najtikovo predstavit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 17:40
- Nahlásit
dnešní Javorák...
bylo vlhko (po včerejším vytrvalém dešti je konečně zase víc vody), mlžno, tma na focení. Poslední fotka se povedla... v rámci světelných podmínek zázrak...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 17:53
- Nahlásit
me se moc libi i ta treti, ta je paradji a teda krasnej najtik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 19:06
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky, u nás teda bylo jaro, sluníčko a teplo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 20:43
- Nahlásit
maya
vsak na dalnici bylo hnusne v brne i prqze, ale kolem sjezdu na benesov smazilo slunko
pokac je supr, ale mam tu pocit, ze vsichni prazaci sou slunickove usmevavi a je to fakt divny
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 22:03
- Nahlásit
probíhám, finišujeme, padáme na hubu, advent jak vyšitej ale začínám i věřit tomu, že do provizoria to zvládnem
PetraK
držím pěsti, ať je maminka na Vánoce doma!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2015 22:53
- Nahlásit
cernej caj
jakej pokac a radlicky? jste byli za kulturou?
jak fotit, jako jo, příliv a mlha dělá hodně, ale stejně ten dojem obr skal na druhý fotce bude spíš ve fotografovi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 09:19
- Nahlásit
cernej caj
navic velikonoce sou koncem dubna?
Velikonoce jsou právě ve stejnym termitu, jako byl loni Toulovec - poslední březnovej víkend... (svátky 2016)
mam tu pocit, ze vsichni prazaci sou slunickove usmevavi a je to fakt divny
jsme prostě milí lidé
Xerxová
parádní fotky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 10:21
- Nahlásit
birma dneska možná budou lepší - nevím, ještě jsem je neviděla ani ve foťáku - neb jsme teď dorazili. Nechali jsme auto na Výpřeži a vylezli na Červený kámen (jedna z "teras" Ještědu). A byl to boj mlhy a sluníčka... jediné, co bylo vidět dobře - byl sluníčkem nasvícený Ještěd, v kraji byla neproniknutelná šeď - a kolem nás chvíli sluníčko, chvíli potrhaný letící mrak a chvíli mlha.
Vichr takový, že to Nightovi otáčelo uši do protisměru a vodítko z těžkou karabinou, které nosím přehozené kolem krku vlálo rovnoběžně se zemí
Bylo to jen necelých pět kiláčků - jen taková vsuvka do uklízecí neděle I s cestou jsme byli ani ne za dvě hodiny doma
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 10:50
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Ani se nebudu snažit dočítat. Měla jsem hodně hektické poslední týdny - mamku (85) v nemocnici, nestíhající mladé s miminkem, v práci mazec (ještě daleko horší než v jiných letech na konci roku) a Adélu v pubertě. Nemůžu se dočkat, jestli klapne nějaký den dovolené mezi svátky - mám toho plné kecky.
Ale snad už bude líp. Mamku z nemocnice pustili tento týden, Mladí se snad už zaběhli a s Adélou nám pomohla Lenka. Stačilo minulé nedělní odpoledne a poukaz na to, co děláme špatně a jak by to mělo vypadat. Vypadá to, že se zlepšujeme
Přes všechny blázince se snažíme dodržovat každodenní dlouhé procházky a vylítání. Každé odpoledne 1,5 - 2 hodiny na loukách. Kromě toho 4x v týdnu dopolední 1-1,5 hod v okolí města a město. Nepočítám opakované "venčící" 10-15 minutovky.
Všem Vám přeju klídek a pohodu, ať si vychutnáte vánoční svátky tak, jak to má být. Opatrujte se!!!!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 11:24
- Nahlásit
Maya a neni ten obr dojem spise zpusoben nasim mozkem, ze si takove utvary v malem meritku mnozi proste nevybavujeme?
Kdyz teoreticky najdu v prirode slona vysoky 30 cm a vyfotim ho v trave, tak me nejspis taky budes podezirat, ze je to fotomontaz ne?
Xerxova vy byt umelkyne felikááá paní, moc hezky snímky. Aspon teda memu zcela neodbornemu oku lahodi.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 11:26
- Nahlásit
cernej caj
tyjo, 5 slapot fakt dobry, me se to libi
nebo taky hop hop hop hop hop aby to teda nebylo nemravny a navicaby to bylo zdravi prospesnejsi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 12:51
- Nahlásit
xerxova
nemuze mit takovej fucak vliv na usiaka negativni?
maya
pisnickar pokáč, byl spis muz za vydelkem a ja vyridila prazsky pochuzky, a uzila si k tomu ty kultury
birma
aha, ale tak pokud bude v patek svatek, tak to bys snad dovcu stejne resit nemusela, ale asi kvuli te sobote vlastne... tak musime doufat, ze na velikojoce nebude, abys o nej neprisla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 13:21
- Nahlásit
cernej caj
svátek je v pondělí....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 13:29
- Nahlásit
birma
alenechteli schvalovat velkej patek jako svatek? ale nevim, jestlo to do veliionoc bude schvaleny, ale mohlo by
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 14:05
- Nahlásit
zbrnd to nefotím já... já jen občas nosím stativ v ruksaku, když se nevejde k objektivům... Jediné, co dělám, je výběr z fotek - to vlastně jo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 14:17
- Nahlásit
čaj vítr v horách fučí často. Nikdy jsem psům kulíšky nedávala (i když vím, že se to dneska nosí) Ani ve velkých mrazech jim nikdy uši "neprochladly" - kontrolovala jsem a vždy byly teplé. Ani vichr otáčející jim ušiska naruby psům nikdy nevadil...
Zastávám to, že dokud není problém - tak nikdy do ucha nezasahovat. Čistím jen viditelnou část boltce starým měkkým suchým kapesníkem. Žádné kapičky a roztoky do ušisek necpu - ať se přirozená samočistící schopnost uší nenaruší. A kupodivu i veterináři (ten náš místní i dogařský spřátelený) mi to potvrzují a žádné zaručené ušní přípravky mi nevnucují. Jen Xerda měl trochu potíž - asi třikrát měl slabý zánět - jednou na ATB kapky a dvakrát na čistící roztok... ale Ara, Beta ani zatím Night... s ušiskama potíž neměly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 15:37
- Nahlásit
xerxova
tak to je dobre, ze usiskam dog to nevadi a ani ve vichru nejsou problemy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 16:35
- Nahlásit
tak to zase trošku zaplevelím... dnešní hodina a kousek v lese pod ještědem
někdy mám pocit, že ten pes fakt vyrostl... a ta poslední je pár vteřin po těch slunečných... prostě fakt hodně foukalo a mraky jezdily rychle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 18:00
- Nahlásit
Xerxová
To je nádhera!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 18:25
- Nahlásit
birma tu poslední jsem tam dala schválně - Pepa totiž dlouho na fotce hledal, kde má tu z mlhy koukající špičku vysílače... prostě než to zmáčknul, tak mrak byl rychlejší...
Jo a ta jak mi stojí "na ramenou" - tak to jsem ho pochválila, že byl ve skalách vzorný kamzík, šikovný a poslušný a opatrný... no a nějak jsem tu pochvalu přepískla - neb chlapce to rozveselilo až moc... a musel se tulit...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 18:50
- Nahlásit
Xerxová
Já tu včera měla kamarádku - Lenku Wami a o Najtíkovi jsem jí říkala a při rozhovoru s ní mi došlo, koho mi tim svym svatym nadšenim, energií a nasvalenim připomíná - picbuma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 19:10
- Nahlásit
Xerxová
krasa
nojo, mazilek, se chce taky pomazlit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 19:29
- Nahlásit
Narazila jsem na fb na tuhle fotku a úplně bych brečela, jak se těšim na novou sezonu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 19:38
- Nahlásit
birma
http://www.novinky.cz/domaci/384126-velky-patek-bu de-statnim-svatkem-schvalila-snemovna.html
si myslím, že víceméně je to jistý
cernej caj
a Ferinu jste měli teda s sebou?
to jméno vůbec neznám, tak koncert mě teda nenapadl
zbrnd
ale jistě, ale určitě to jde vyfotit i bez lidí tak, že hned poznáš, že je to mrňavý a taky takhle, kdy nevíš a podle zkušeností to máš za obr skály a to už je pro mě um fotografa, jak to nafotí
připomíná mi to tu fotku pláže, která vypadá jako normální pláž než si všimneš pidistanu v rohu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 19:44
- Nahlásit
birma
chapu, chapu... je krasna a ja se hrozne tesim taky...
Maya
ale nemusi to jeste podepsat prezident?
jj, meli, co jinyho s ni ale nastesti je jeste teplo, takze mohla byt v pohode ty 2hodky v aute sama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 19:49
- Nahlásit
Maya
Tak už jenom ukecat vedení, že budou stejně všichni pryč a tak nemá smysl otevírat v sobotu....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2015 19:49
- Nahlásit
Rrrumstajn,
uz mi cuka voko z Pruhu, sou to chudaky.
Darenka
Nemůžu se dočkat, jestli klapne nějaký den dovolené mezi svátky - mám toho plné kecky.
Zaslouzila by sis nejmin par dni volna. Pohlazeni Adelce a krasny prvni vanoce s miminkem.
Xerxová
tak to zase trošku zaplevelím..
Mooooc pekne plevelite, paninko. Najtoslav je obrik!
|