| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:02
- Nahlásit
Fifi
u nás popelnice 750 na osobu, ale vyvážej každej tejden furt a můžem mít víc popelnic, což mi občas v zimě když je popel z kotle využijem
za psa 100 a za druhýho 150, ale důchodci to maj za polovic, tak jsou psaný na ouřadě na naše, každá kačka dobrá
kachna_
ele, Ešusko, nemůžeš ty psy napsat na maminku?
když nebydlej pohromadě, tak už to nejde, zvlášť v Praze na to už dojelo lidí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:04
- Nahlásit
PetraK
já chci fotku, jak budou ROZBALOVAT kondomy
mě teda balit dárky moc nebaví, budu balit asi ve středu, to už budu doma, akorát musím vymyslet nějaký echt cedule na ty obálky z poukazama, protože to budou rozbalovat děti, tak aby to neroztrhaly dřív než to vybalej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:05
- Nahlásit
Kdyby se chtěl někdo juknout co ted občas může vidět Fajfka z okna když ráno vstane
http://fajka.rajce.idnes.cz/Zimni_more/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
mám vyfocenýho Rumíčka asistenta vrchního baliče. Úřadoval za stolem
Ourednik Vykulvoko? To sem zvedava.
Maya
akorát musím vymyslet nějaký echt cedule na ty obálky z poukazama
Dej jim poukazy do kondoma.
Fajka
Krasna inverze. Fajfka u more na plazi.
Drak ridi slunce, zadna Nastenka... Ach.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:09
- Nahlásit
Fajka
to je krása, co to je? mlha nebo mraky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:10
- Nahlásit
Fifi
Dej jim poukazy do kondoma.
pro desetiletý děti nejvhodnější dárek, když to můžou mít i psi, žejo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:15
- Nahlásit
Maya
o to je? mlha nebo mraky?
inverze řekla bych, ale krásná teda :up.
FifiMaya
KONDOMY BUDOU!! Rumajzl už furt chodí do skříně je vokukovat, tudle jednoho tahal ven
budu balit asi ve středu, t
já toho mám habakůk, nakupuju moc moc nejvíc dárkůch, hrozně mě baví dávat dárky.Balení mě taky baví, ale zpravidla v půlce mi dojde dech dneska už taky zabalím jen ty dva poslední a peču na to, páč zejtra to bude v práci dost náročný. Ještě jsi dojedu pár rrramštajn koled, jako třeba:
Fojr und vasr
https://www.youtube.com/watch?v=tdOaCJluHjA
(má to pěknej textík, hořej mi svíčky, voní aromalampa, čokle byli venku, jsou na peleších /asi tak na pikosekundu /, nalila jsem si ještě Svijánky a pak půjdu chrápat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:16
- Nahlásit
Maya
co to je? mlha nebo mraky?
těžko říct... asi kombinace obojího...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:18
- Nahlásit
Maya
pro desetiletý děti nejvhodnější dárek, když to můžou mít i psi, žejo
Vsak. A zbytek at jim vysvetli rodice. Nebo jestli nechces byt tak drsna, tak pouzij rukavice, gumovy, si je pak muzou jeste nafouknout. Teda nemyslim ty pracovni, ale nejaky lehky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:18
- Nahlásit
sem blbé, sem blbé, sem blbé.
ty dvě nejkrásnější mašle co jsem si spešl koupila, jsem prokoučovala na takový prostřední dárky. A na ty dva co jsou bomba bontonu už mi zbyly jen mašle obyč. Krůůůta, nadívaná krůůta jsem, hlavně,že si to pěkně vymyslím a pak nezrealizuju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:34
- Nahlásit
PetraK
už mi zbyly jen mašle obyč.
tak je poskládej a udělej z nich nějakou spešl
už máš zabalený zelený plyšáky??? bych chtěla foto ale dyž ty furt asi nefotíš ještě ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:43
- Nahlásit
PetraK
Lindemann s tou deskou Skills the Pills nebo tak nějak je ten rumštajní?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:45
- Nahlásit
jak udělat selfíčko se psem, se vsadím, že to držací udělátko číňani prodávaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:53
- Nahlásit
Maya
že to držací udělátko číňani prodávaj
ty vole, na co držací udělátko?? My se fotíme už sto let na tenhle způsob -tedy nás dva my sami a žádný udělátko netřeba. V podstatě od nás kdosi, kdysi trapný selfííííííííí vodkoukal. První jsme vyrobili ešče černobílým analogem. Co se z to dělá dneska tkaová věda?
Fajka
už máš zabalený zelený plyšáky???
eeeešče ne, čekám co mi zbude za papír. vzhledem k megaobřímu daru pro Brtnika, na kterej spotřebuju asi hektar papíru, si nemůžu dovolit riskovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:54
- Nahlásit
Maya
Lindemann s tou deskou Skills the Pills nebo tak nějak je ten rumštajní? 3
no Skills pills se mi nelíběj moc, nevím jak textově, to jsem zatím nezkoumala, ale hudebně mě to moc nevzalo. Ale jsem si to i myslela dopředu teda.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:58
- Nahlásit
Maya
udělat selfíčko se psem, se vsadím, že to držací udělátko číňani prodávaj
jako pro jelito by to byl hit to by byl úsměv vod ucha k uchu na rozdíl vod Fajfky..ta by se na nej ani nekoukla nebo hodila výraz že se pobleje
PetraK
čekám co mi zbude za papír. vzhledem k megaobřímu daru pro Brtnika, na kterej spotřebuju asi hektar papíru, si nemůžu dovolit riskovat
ale zabalíš jim to ne? at má Rumíšek co trhat aspoň do novin
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 22:59
- Nahlásit
PetraK
My se fotíme už sto let na tenhle způsob -tedy nás dva my sami a žádný udělátko netřeba
Takže jsi taky přidělala na foťák tenisák, aby se Brtnik díval do objektivu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:01
- Nahlásit
Fajka
už máš zabalený zelený plyšáky??? bych chtěla foto ale dyž ty furt asi nefotíš ještě
Uz ji urgujeme dve.
ale zabalíš jim to ne? at má Rumíšek co trhat aspoň do novin
Ideal do krabice, at se prokutaj a pak to na ne mrkne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:01
- Nahlásit
birma
Takže jsi taky přidělala na foťák tenisák, aby se Brtnik díval do objektivu
možná buřta von je spíš na jídlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:05
- Nahlásit
Fajka
ale zabalíš jim to ne? at má Rumíšek co trhat
jasnifka, vždycky něco zbyde, noviny nepřipadaj v úvahu, ty jsme odhlásili. Ale trhačka pochopitelně muší bejt. Mají ještě jedny SPECIÁÁÁLNÍ HORSKÝ PŘETAHOVADLA a pak krysy.A kousací kostéčky a objednala jsem jim sušený zelený držtičky, doveze zejtra Brtnik. A pak mě vystěhuje, až to rozbalej . Miluju, když psi rozbalujou dárky. Ešus věděl a znal, jsem zvědavá, jak letos podruhý bude regálovat Rumajzl. Bubi prožívala hodně ty první vánočky, to jo. Ty druhý nechala Rumajzlovi a hlídala hlavně mísy obložený
Fifi
a pak to na ne mrkne.
blbá!! naše náměstkyně nevěřila, že psi dostanou pod stromek šprcky no tak jí musím poslat fotku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:05
- Nahlásit
PetraK
mě se hudebně dost líběj dvě písně, já si myslela, že je to von podle fotky a hlasu, akorát ono s tímhle jménem je jich podle spotify víc, tak jsem si nebyla jistá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:08
- Nahlásit
birma
Takže jsi taky přidělala na foťák tenisák, aby se Brtnik díval do objektivu?
nikolivěk. on je ten kdo fotí, páč on má veledlouhý ruce. Ale zjistila jsem loni, že to jde i mně
Fajka
možná buřta von je spíš na jídlo
no hlavně von je na ty žabičky!! Tetkon má novou lásku. Pět let vo ni usiloval!! Vod tý doby co se narodila!! Krtečky jí kreslil, zajíčky.... ondynoj jsme se loučili a její máma jí řiká: !A to se s ním ani nepomazlíš na rozloučenou?? ," pravila :"tak jo ale jen krátce a honem!" strhli jsme se smíchy a Brtnik vyrostnul vo pět mětrůch do vejšky ešče
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:11
- Nahlásit
Maya
no něco jde, ale......... no ten zvuk je pro mě jinej. Tilda dělal klasicky texty a ač Tägtgrena chválej, tak mě to hudebně nesedí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:14
- Nahlásit
PetraK
náměstkyně nevěřila, že psi dostanou pod stromek šprcky no tak jí musím poslat fotku
Nejsem namestkyne, ale sem na to zvedava.
HUf, prvni projiti Baz kolem Troldy, pri stridani strazi, aniz bych musela zvysit hlas a kulky supajdily rovnou ven. Boze pruhatej, dej, at uz je slus. Poznatek pro Esusku - stary cuby haraji opravdu mnohem nevyrazneji. S Bazusakem to byl/je ocistec.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:16
- Nahlásit
Fifi
HUf, prvni projiti Baz kolem Troldy, pri stridani strazi, aniz bych musela zvysit hlas a kulky supajdily rovnou ven.
áá tak hurá??
Baz ho brala víc než Křemýl, asi, že jo?
S Bazusakem to byl/je ocistec.
eh, teď jsem to dočetla celý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2015 23:24
- Nahlásit
PetraK
Baz ho brala víc než Křemýl, asi, že jo?
Masakero vicednovy, jeste neni konec, ale uzaverka snad ano zvolna. U Kremyla trdloval tak tri? dny a cajk, druhy kolo bylo/je fakt tezky, pro nej. Ted se tu mlati s kremylem o lana, nemate nekdo vyrazeny horolezecky lana? Kremyl je demolator zvejkavej, ukousala jednoho ze zbylych horolezaku na zaklad, zkusim na tom este udelat naky uzle na sveraku, ale co jednou nazvejka...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2015 00:43
- Nahlásit
PetraK
My se fotíme už sto let na tenhle způsob -
Kecáš! Já Ti podle fotek tipoval tak nanejveš 80!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2015 06:13
- Nahlásit
fifi
jaky tloustky ty lana, pripadne to sou nejaky uni? ja se myzu poptat a za postovny ty tvy kamaradce zas?
a tak jo, me 500/os prijde fsjn, ale nedava mi logiku ze v brne za stejny prachy vyvazej co tydrn a jaste msj popelnici od mesta a my si ji museli koiput
petrak
posli fotky, su tez zvedav. jihak masli muzes kouout, ne? a brnik dostane vilu? ze to bude na ty tuny papiru?
fajka
ferinka by taky mela vyraz jsk fajfka, to leda s klobasem... na fotky se uz tesim, hadsm, ze budu hrozne zavidet
maya
nadi maj za psa neco kolem 500, je to dle casti mestskych ale je vtipny, ze v bytovce musej platit litr, na sidlaku aj 1500 a v rodinnym domku 500, jako nexhapu, pritom i ty psy z donku chodi ven stejne jak z panelaku. na druhou stranu co vim, ty casti s 1500 maj treba 2 velky oploceny psi vybehy s tunelem (vidrla sem jeden, byl z vykotlanyho tlustyho kmrne)a nizkou kladinou treba
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2015 06:18
- Nahlásit
Maya
když nebydlej pohromadě, tak už to nejde, zvlášť v Praze na to už dojelo lidí
nj, u nás se to nějak neřeší.
Add. odpad, stejně máme nejdražší v okolí a ještě doplácí obec .
A stejně platíme 3500 ročně.
Ve Zdiměřicích tobylo 1500/os
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2015 06:56
- Nahlásit
Fajka
naaaadherny more tam u vas mate! fakt, uplne se rozplyvam
kachna_
to tuhle rikal kolega, ze celkem nechape, proc ma na kojence platit taky jak za dospelyho, kdyz jim odpad skoro nenarostl...
jinak to mate fakt dost ale
|