Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 20:36
- Nahlásit

birma
no ja bych do cloudu nesla, ale spis bych koupila usb disk a nastavila treba pres cobian backup (urcite zalohuje i na ftp) auto zalohu + treba cloud k tomu, ale dost cloudu je zpoplatnenejch, ses zavisla na internetu a vubec je lepsi mit zalohu tak i tak.

tak pokud je to naprd notas, i tak bych brala novej notas - veme si ho na dovcu, do postele... ale tak jeji volba. dej cenovej limit a ja se ti mrknu (a monitor, klavesnici a tak predpokladam, ze mas?)

fakt dik prijdu si jako hrozny drevo v ty konkurenci ale zase na moje neatleticky pomery, kdy sem byla fakt jediny dite, co nepreskocilo ani kozu a osvobozena z tv a jedinej muj pohyb je krome chuze jezdeni mysi su na sebe hrda

birma
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 20:45
- Nahlásit

cernej caj
spis bych koupila usb disk a nastavila treba pres cobian backup (urcite zalohuje i na ftp) auto zalohu + treba cloud k tomu
tak já se tě po novym roce zase zeptám já i mám exterák, jen teda nejsem schopná ho pravidelně připojovat a zálohovat na něj.
veme si ho na dovcu, do postele...
nevezme
dej cenovej limit a ja se ti mrknu
neřeš, právě se na mě obořila, že jsem se vůbec dívala po nějakym foťáku, když jsem jí o něm řekla teprve včera (ech a to jsem jí i řekla cenovej odhad, včera to nevadilo, dneska to vadí), problém je i to, že se teda snažim jí vyhovět a konzultuju s tebou komp... buď jsou nějaký erupce na slunci nebo nevim, rozhodně by se mi teď hodil nějakej lexaurin a to bych řekla, že rozhodit mě už začíná být docela náročný - prostě když nehledám, je to špatně, když hledám je to špatně...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 20:46
- Nahlásit

cernej caj
jedinej muj pohyb je krome chuze jezdeni mysi
a tance a posilka
su na sebe hrd
to rozhodně buď

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 20:49
- Nahlásit

birma
jenze posilka v realu neni moc pohyb a navic je to tak 2roky, co sem v ni nebyla a i tak sem chodila asi 2roky 1x tydne a to je jak nic navic nahoru, dolu, nahoru dolu na to nepotrebujes ani pul mozku nebo pohyblivosti to tak aby ti neatrofovaly svaly

tak pokud nevezme, tak OK. ja jen, ze mi prislo, ze ty bys byla radsi, at ma ntb, ale jak rikam, napis strop na krabici a ja se podivam po necem, az to teda doma bude vypadat nejak pozitivneji. jak das pokyn, splnim ;)

birma
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 21:04
- Nahlásit

první foto dne na NG o kterym vim že je z ČR

cernej caj
nahoru dolu na to nepotrebujes ani pul mozku nebo pohyblivosti to tak aby ti neatrofovaly svaly
no a jak se ti ty svaly teď hoděj, ne?
az to teda doma bude vypadat nejak pozitivneji
asi mi potrvá, než vychladnu...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 22:12
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, super fotky, náhodou i ta druhá je parádní
birma
proto já koupila komp all inclusive, jen dotáhneš domů a zapojíš dráty a fungááá
ten all in one má brácha, ale jako když se mu v záruce podělal monitor, tak byl měsíc bez kompu, protože jako odnesenej monitor znamená i odnesenej komp, což mě teda připadá dost na prt
se zálohama to más tejně, exterňák v šuplíku, tuším jsem na něj něco nahrála před pár rokama
asi bych si měla o vánocích zase dokopat, když bude čas, ono to trvá strašně dlouho

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 22:21
- Nahlásit

ted přemejšlim co mě vadí na noťasu a asi je to že to má menší monitor a s přidanou klávesnicí je pak tak daleko přes ty dvě klávesnice, že na to fakt už blbě vidím

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 22:41
- Nahlásit

Maya
když se mu v záruce podělal monitor, tak byl měsíc bez kompu,
tak na to má ten NTB, ne?
Já na to mám druhej komp (pominu-li, že se mu podělal HDD a už jsem tři měsíce bez druhokompu )

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2015 22:51
- Nahlásit

kachna_
no tak samo na net se dostaneš i s ntb, ale když potřebuješ věci, co máš uložený v tom kompu, tak je jaksi ten ntb k ničemu
to víš, my co nezálohujem

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 03:32 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
nevím, jestli víš, že:
http://obchod.digitalmedia.cz/eshop/katalog.aspx?k at=adpl
http://obchod.digitalmedia.cz/eshop/katalog.aspx?k at=adpe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 05:56
- Nahlásit

zbrnd
mrknu

maya
k tomu mas k ntb dokinu, pripojis monitor, mys a klavesnici, pripadne to pripojis rovnou do ntb, ntb si das bokem a maximalne ho pouzivas k zapnuti, vlozeni cd nebo fleshky.

od toho. jinak mas zalohu, mej disk furt na stole, pres automatickou zalohu pres soft zslohuj a obcas to nejdulezitejsi dej nekde na cloud treba. ono zaloha je nej na vic mistech, nejen doma sle treba i dvd a nosit brachovi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 05:59
- Nahlásit

zbrnd
ligtroom sem zkousela tu 30denni trial, elements mam v planu pres vanoce a jedno z toho bych asi vyzkousela. lr mi nicmene prisel uzivatelsky neprivetivej, ale muze to byt o zvyku

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 14:45
- Nahlásit

Rumštááááájn
Kač chce k Vánocům make-up.
"A Kačenko, co s tím make-upem budeš dělat?"
Kačenka nadšeně "Zmaluju s nim Gábinku"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 15:37
- Nahlásit

a nejsou nejaky detsky na hrani?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 15:37
- Nahlásit

nebo ty barvy na mallivani obliceje na valecnixky pruhy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 16:27
- Nahlásit

nějak se to kupí... v práci práce, doma práce, s psiskem ven (řádící do lesa), večer s psiskem ven (tréninkové procházky)... člověk se na ten web skoro nedostane A jak tady vidím, nejsem sama...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 16:53
- Nahlásit

dneska umírám, v práci nestíhám a mám docela strach, co bude za pár dní klidu vyvádět Adam, až ho vezme ven mamka... Fakt si nemohl na rozříznutou haxnu vybrat lepší dobu

Xerxová
a těší mě, že v tom nejsem sama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 18:50
- Nahlásit

Xerxová
tak at stihas a nekupi se ti resty

birma
snad to bude OK, ale taky naprd, adamek letos na ty pacicky nema stesti

no ja tu celej den monitoruju a prd

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 19:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Rrumstajn.
Hormonalni boure snad utichaji, vcera se uz rubal Trolda s Kremylem. Teda jen do chvile, kdy ta cuza cerna ho zacla sexualne svadet, kanalie jedna.
Hlasim, ze jsem debil a nezadeklovala jsem po krmeni ptacku prenosnou lednici. Kde skladuju slunecnici, aby na ni nikdo nemohl. No tak mohl... Asi si dal Troldas do rypaku dukladne, jsem zvedava zitra na jeho lejno.
birma
Ejch, packa blazniva rozrizla, tak at se to co nejdriv zatahne a zhoji.
Maya
ted přemejšlim co mě vadí na noťasu a asi je to že to má menší monitor a s přidanou klávesnicí je pak tak daleko přes ty dvě klávesnice, že na to fakt už blbě vidím
Zlatej notas. Proc pridavat klabosnici este separe?
cernej caj
Jak je? Mnoho nalovenych mysi, zadnej krkabol a zadny pocurani v kleci?
Kratkej serial - kterak Troldas prudi Arnosta.
Vidim te a pasu te. Uuutok. Arnost: " A doprd... Zase ten debil!"

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 19:29
- Nahlásit

masážní rukavice na psa

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 19:35
- Nahlásit

Fifi
Proc pridavat klabosnici este separe?
protože my co ťukáme poslepu do normální klábosnice celej den v práci máme s tou menší na noťasu pak dost velkej problém a řešit furt překlepy je na prt
časem by si asi člověk zvyknul, ale v práci noťas asi mít nikdy nebudu
cernej caj
no z mýho hlediska je úplně jedno, jestli mám bokem pc a nebo noťas a pc zabere míň místa
jako noťas má smysl pro někoho, kdo ho hodlá používat i jinde a nebo právě nechce řešit ten monitor a tak navíc

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 19:44
- Nahlásit

Maya
protože my co ťukáme poslepu do normální klábosnice celej den v práci máme s tou menší na noťasu pak dost velkej problém a řešit furt překlepy je na prt
No jo, tak ja si tezko zvykala i na vymenu notasu, kdy mas najednou nekde misto delete numlock a tak, ale zvyknes si a taky pak tukas poslepu, jako ja zrovna ted. Nic, to jen predstava notasu a pred nim este dalsi klasicka klavesnice me rozesmala, ale chapu, ze pak radsi klasiku. Bez myse se teda u notasu neobejdu.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2015 19:56
- Nahlásit

Fifi
myš mám k noťasu taky, bez ní fakt vopruz, no s tou klávesnicí nejde ani tak o to, že jsou jinde některý klávesy, ale je menší a když máš ruce a prsty poslepu zvyklý ťukat nějak, tak na tý menší ťukáš furt vedle jiný písmenka, je to samo jen o zvyku, ale holt v práci se sedí u toho pc dýl a přecvaknout v tý hlavě to nejde, že jako v práci tak a doma na noťasu jinak

kočičí omalovánky,takhle pěkně já bych to teda nikdy nevymalovala, když někdo takhle umí malovat, tak je snad škoda jen vymalovávat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2015 06:14
- Nahlásit

fifi

samo klabosnici nemas pred ntb, ale ntb mas nekde zastrcenej a mas pripojeniu normos mys a monitor a prece pro praci nepiznas, ze je rozdil.

myslenka byla v tom, ze birma psala, ze nevi, proc to mamka nechce na notas a psala ze ma notas (to sem nevedela ze naprd) a myslela sem, ze chce proste kladiku mys/klavesku/monitor a nechce to mit strceny do ntb ale koupit za x tisic krabici a pritom ma ntb. tak proto narazim na to, ze zadokovat ntb je vyrazne levnejsi, nez mit oboji.

jako ja mit ntb tak to tak resim, protoze ergo klavesnici nema nic, nahuhnany sipky do pismen k nicemu, 17+ je naprd na prenaseni, kdyz uz to ma s vyhradami akceptovatelnou klavesku a dva 22palcovy monitory to taky nema... tzn zadokujes na plnohodnotny pouziti a pak vypojis a jedes na dovolenou. v jistym smyslu vyrazne levnejsi nez masina za par tisic doma a ntb za par tisic na dovolenou separe.

jinsk dobre, ze uz hormonalni boure uticha a bude brzo klud na ttoldi lejno asi zvedava nejsu sle predstavuuu si hak se futruje tim zazracnym pokladem

vcera v kleci nic. muz di mysli, ze vi proc. v minulosti chodil do prace na min hodin, aby ji mohl po obede vyvencit a pak uz byl doma nez sem prisla ja. ted vzdy, kdyz bylo nacurano, tak situace - je doma sama, muz ji prijede vyvencit po obede a cisto a odjede a je doma treba 4-6h sama. vzdy nacurano. tzn. mozna i neco stresovyho? v noci a v prvnim kole samoty je to ok, ve druhym ne.

dneska spala v postylce, pekne na voditku

a ty svine mrnavy mam 2 (rano a vecr, obe za pc stolem )

na trolicka mrknu z pc.

maya
to je na kratkosrsty ale jen, ne?

ja beru klslavesku na ntb jako nutny zlo, nouzovku. zvyknes si na rozlozeni rychle, ale proc si zvykat na horsi... pri 12-16h na pc denne by mi mohly dat rovnou sadru na zapesti, to bych ten chronickej zanet dlach mela uz nevylecitelnej definitivne a vypestovala sem si ho
asi presne nevhodnyma klaveskana

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2015 07:41
- Nahlásit

Fifi
supr fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2015 09:45
- Nahlásit

cernej caj
Tak teoreticky by ta rukavice mela jit i na dlouhosrstyho, ale nevim

Tak zkousim tu apku duolingo a jako super, na rozdil od tech ostatnich kde se memorujou slovicka tahle je ve vetach stylem pulku znas a tu
druhou pulku si domysli a jako fakt prekvapive ucinny, velka skoda ze finstina tam neni, je jich tam malo tech jazyku bo jsou to namluveny profi kurzy

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2015 09:48
- Nahlásit

Uz je celke klid a nefunguje mi wifina, doufam ze mi tohle nevyzere datovej tarif

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2015 09:56
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Hááálooooo!

Chvátám, chvátám , nemám chvíli klid, já tam jáá tam dávno huž měl být!

Rumouš pes tramvajovitý = Rumouš pes ukecaný = Rumouš pes zpívající. Pěkně si lehne, i s košíčkem a hučí, mručí, nadává, následně zpívá. Když si najde publikum, jako že to si najde vždycky, stočí se do preclika a rozezpívá se z plndla hrndla. A do toho si stěžuje celýmu světu, jak chudákovitej pes von je. Rumouš pěje, cestující se smějou (uznávám, že pějící Rumouš s košíčkem, vypadá i komicky, no ale....) a já se propadám někam k podvozku
JInak důležitá informace, vopakuju DŮLEŽITÁ INFORMACE!!!!
Syrový vepřový uši budou pravděpodobně velmi silné afrodiziakum . Bubrdle po pozření obří prasečí plachty dostala laškovně dovádivou a vrhla se na Rumouše, že budou špásovat. Rumouš řičel nadšením. Bubrdle pokloknu, hlavičku na krček, nožičku ukousla, hlavičku vomyla, poskakovala kolem. Rumouš pojal podezření, že je v sedmym nebi . Byli roztomilý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:00
- Nahlásit

Xerxová

večer s psiskem ven (tréninkové procházky)..

áá tady se trénuje!!

birma

Fakt si nemohl na rozříznutou haxnu vybrat lepší dobu

zas už?? Má chudák smůlu na tohleto teda

Fifi
Asi si dal Troldas do rypaku dukladne, jsem zvedava zitra na jeho lejno.

, bude zvonit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:19
- Nahlásit

Maya
tak supr, ze si s appkou spokojena a drzim palce, aby nevyzralo, ale czpes nevyzere urcite

PetraK
operni pevec je ale zas dobrej dzob

tyjo,tak s tema usima cumim, udelej test a proved aspon 3x mereni nasledny, abys to mohla dokazat

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání