| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
operni pevec je ale zas dobrej dzob
no tak možná nakonec von nebude terorista, ale tenorista
mě z něj jednou picne
Dneska jsme ráno potkali pána s Dášenkama. Rumouš ho velmi oblibuje, pán nespolupracuje ohledně skákání No nicméně dneska se zadařilo Rumouše dvakrát krásně uposlušnit a von měl takovou šílenou radost, jak dobrej von je, že to vypadalo, že se rozstřelí do prostoru , co tam dělal svinoval se a rozvinoval, při tom levitoval, metal kozelce, zašlápnul Bubinu.... ta šla pak radši sexuálně obtěžovat Edíka, kterej má v kohoutku asi tak dvacet cm.
yjo,tak s tema usima cumim, udelej test a proved aspon 3x mereni nasledny, abys to mohla dokaza
provedu. mám tam ještě dva balíčky po dvou uších, tak se uvidí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:38
- Nahlásit
PetraK
tak pekne testuj a udelej zapis do protokolu
jinak teda to je jasny ze sikovnej pes ma takovou radost, ze pak zacne vrtet celym psem, skakat a jine podobne musel byt jak strela
ja vcera dokutila to pfko do konecny podoby konecne a kamarad mi ho 2x vytiskne, tak dam nasim a tete asi, jinak bude klasika mailovy...a psi pfko letos taky asi nebude...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:44 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
prumerna odchylka 65 km
[url=www.slepa-mapa.cz][/url]
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:48
- Nahlásit
No supr se mi umazava kus zavorky, tak si to nejak preberte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:50
- Nahlásit
Maya
me se to u 5. mesta zaseklo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:51
- Nahlásit
jee, uz to naskocilo
Průměrná dosažená odchylka: 10.8 km
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 10:52
- Nahlásit
dala sem si dalsi 2hry a odchylka do 25km, nicmene kde je bilina nevim, sem myslela, ze to je na slovensku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 11:07
- Nahlásit
Maya
mááájooo, prosííím, kde najdu ty šablony na élektrický péefka?
sem prt zeměměřič, mám to kolem 49 km (to první radši nepočítám, to jsem projela až na 70 km, :mad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 11:08
- Nahlásit
cernej caj
Bilina vim tam bydlela teta a me to tam nedali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 11:09
- Nahlásit
cernej caj
tak pekne testuj a udelej zapis do protokolu
ty bláho a spát půjdu jako kdy? Ono nestačí že poté co zaprasej celou předsíň je musím vyexpedovat a pěkně na kolínka a vytírat!
dokutila to pfko do konecny podoby ko
se máš, já to asi nestihnu - teda já dělám psí, ale nevím, ešivá mi nepomůže Mááája, sem v kélu.
zlepšuju se 36 km!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 11:23
- Nahlásit
PetraK
Me to na mobilu nabizi jen apky a ty odkazy mam doma tak jedine az vecer kdyz se pripomenes a google na me mluvi holandsky a nevim proc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 11:41
- Nahlásit
Maya
díky, ešivá to půjde budu ráda.
holandsky se učíš taky ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 11:58
- Nahlásit
nestíhám, humírám!
PetraK
zas už?? Má chudák smůlu na tohleto teda
nj ono tu bude daný i tim, že když jde fakt v tahu, tak na tlapky je větší tlak a podle mě se spíš řízne (x krát jsem ho viděla na prověšenym vodítku projít po skle a nic). Taky to může bejt z toho, jak šplhal skoro kolmym "vodopádem" a tak no... hout u psa blázna, co je hodně venku takový věci hrozej víc...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 12:01
- Nahlásit
PetraK
Pche holandsky chrochtat fuj
Samo ze svedsky,par lekci na duolingo a Pojka och flicka äter kickling och drickar mjölk.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 12:01
- Nahlásit
birma
x krát jsem ho viděla na prověšenym vodítku projít po skle a nic)
jo to je pravda, to mě taky vždycky udiví. U nás furt něco, já je odvelím jinam, a kolikrát to stejně nevyjde, nebo blbě a - zaplaťžbrnďa, nestane se nic.
Tož ať se mu to brzo zhojí,bláznovi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 12:07
- Nahlásit
Maya
Pojka och flicka äter kickling och drickar mjölk.
a ty sama seš Pojka! nenadávej mi!
(sem myslela, nevim proč, že si chrochtání jedeš taky )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 12:40
- Nahlásit
PetraK
dej jim hadry na tlapy, takovej misto mopa "mops" v podani vizly a je to
loonapix
tak ja davala nastrel par stran zpet, tak ted je doladenej
birma
ale je naprd, ze na to ma proste "Stesti" ted
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 13:37
- Nahlásit
birma
Tak to je jak u lidi, stokrat krajis chleba a nic a pak si ufiknes prst
PetraK
Svedstina je jen zmrsena anglina s prisernym dvojitym prizvukem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 14:53
- Nahlásit
vcera sem pozrela chleba. do obeda dobry (mozna proto, ze k snidani obecne nezavadna 90% kureci sunka). po obede peklo na zemi, je mi tak zle, jako uz dlouho ne (no vlastne uz sem tomu dennimu chlebu fakt odvykla od lonska) a prijdu o dnesni dvouhodinovku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 19:08
- Nahlásit
PetraK
Syrový vepřový uši budou pravděpodobně velmi silné afrodiziakum
To bude mit Bubi pod stromeckem veselo, praseci afrodiziakum a zelenej kondom.
Byli roztomilý.
Kremyl s Troldou pred chvili taky. Opet pospolu, na chvili, rubali se, tahali se, malem sejmuli stul, protoze kolem nohy obmotali peska, paka. Pak to zacal zase sexualne zkouset, dostal uz od ni po tlame. Ale porad jeste hormony litaj, tak uz je zase separe, chudacek pruhatej.
Maya
Mlok nakopal filcku? Co to znamena?
cernej caj
po obede peklo na zemi, je mi tak zle, jako uz dlouho ne
Horem, dolem? Fakt jen z krajicku chleba, myslis? At je ti dobre, co nejdriv.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 20:09
- Nahlásit
Fifi
ale tak brzo bude po hormonalni bouri a bude moct byt ve smecce
no ja myslim, ze jo. protoze ta reakce je stejna, kdyz snim krajic chleba/dam si dve buchty, maly pivo a druhej den pri prvnim naznaku mastnyho jidla stejna reakce, jako me provazela 10let... navaznost vzdycky stejna, pul roku nic, pak zkusim krajic, jestli v poho a okamzite pri prvnim dalsim jidle sodoma gomora
ferinka krasne tape, chodime uz cca 350 metru, vubec nema tendenci nohu nadlehcovat a jeste loupe vocima, z euz jako dom
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 20:18
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, až tak? tak snad už je ti dobře, ale ono jak si tělo odvykne, tak se musí pomaaalu, si pamatuju jak kolega se žloutenkou a beztučnou dietou měl taky pak dost problém začít normálně jíst
si pochvaloval na to ten parní hrnec
Fifi
Mlok nakopal filcku? Co to znamena?
koukám, že tě napadaj filcky jako mě
je to normálka Boy and girl eat chicken and drink milk, když si vezmeš že kickling se čte šiklin, tak fakt jen zmršená anglina
takže na rozdíl od finštiny učit se to přes anglinu je docela výhoda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 20:26
- Nahlásit
Maya
Boy and girl eat chicken and drink milk
Maj god. Pojka a filcka...
cernej caj
navaznost vzdycky stejna, pul roku nic, pak zkusim krajic, jestli v poho a okamzite pri prvnim dalsim jidle sodoma gomora
Au, teda radsi to s chlebem nepokouset.
ferinka krasne tape, chodime uz cca 350 metru,
Sikovna pacientka! Teda rekonvalescentka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 20:36
- Nahlásit
Maya
tak to je fakt docela zajimavy, takze k=š, ck=k?
Fifi
prave, no. tim ze reakce je pokazde totozna s podobnou reakcni dobou, byla by to nahoda, kdyby to nemelo spojitost, takze zase si dal pul roku voraz nez to testnu, jestli UZ
jojo, sikovna je moc, v sobotu s nama pojede do praheeee
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 21:03
- Nahlásit
nemám ráda cesmínu... zítra jdu do školy naposledy a tak pro pár kolegů jsem nastříhala cesmínu a vážu na ni červené mašličky. Je to hezká drobnost... ale děsně to píííícháááá. A ten dement mi to krade - že prý to za tu psinu, kdy se vztekám stojí.
Jinak dneska jsem byli na tréninkové civilizačně psí za světla a bylo to podstatně horší. Sice ví, že nesmí... ale za tmy je hodnější
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 21:16
- Nahlásit
Xerxová
tak ted budes mit dost casu o volnu i za toho svetla ho korigovat a cesminu si du googlit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 22:31
- Nahlásit
Xerxová
A ten dement mi to krade
je to hovád, je to hovád, je.
jsou to sourozenci. |Rumouš zase kradl stříbrnej pichlavej smrk
a juché, mám vyrobený krásný tři obálky pro hošíčky. Mám upečený oříškový pusinky pro nás a........... kokosky. Pro PUNCE. Kdo je PUNC? Punc je jedinečný konítko - Xerxová zná z článků, já znám naživo. Je to úžasnej PAN KŮŇ. Je mu třicet jedna let!!!!! a já ho tajně- veřejně miluju. Je to kašpar, je to tvor s neuvěřitelnou energií, vůlí k životu a optimismem. A miluje kokosky. Tak jsem zas musela aspoň pár vyrobit a poslat mu přes celou republiku . Zítra spešl kvůli němu půjdu na nenáviděnou poštu a pošlu mu k Vánočkám kokosky. Ešče musím ale nejdřív sehnat mentolky. Pro jeho kámošku. Semetriku Zorinku , ta ho drží nejen pod pantoflem, ale taky při životě, je to jeho opora. Tak si taky zaslouží vánoční dárek, ne?
A taky mám naloženou veeeelikou sklenici utopencůch. A taky jsem byla za mámou v nemocnici, vzala jí tam vynikající večeři z omáčky, dušený zeleniny a výýýbornýho vývaru. Narvala si pupek, stejně jako Bubrdle (torze snad nehrozí ) . A vyrazila jsem si na dvě hodiny s BuboRumíčkama do polích. A bylo to úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasný. Bubi honila velerychlostně kostéčku, Rumíček krásně hledal ve stařině žužlobalonek a Koláče? Koláče prostě jen tak bylo. A pak jsme šli dělat hopiky do koňský ohrady. Bůůůůůbrdle byla megabláznivá, skákala přes úplně všechno vč. dvou pjoumatik na sobě. Je to blááásnivááá fena. A pak jsme šli ke kostelíčku. Je krásnej, je tichej, je klidnej a má ozdobenej malinkatej stromeček.
A.............. a................ ZZZZZZZZZEEEJJJJTRA JE PÁÁÁÁTEK!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 22:52
- Nahlásit
PetraK
teda jak ty to stíháš fakt nechápu
ale tak snad si koníci pochutnaj
cernej caj
super, že Ferina na tu nohu už ťape, tak to už rozchodíte brzo
ak to je fakt docela zajimavy, takze k=š, ck=k?
no tak jednoduchý to teda nejni, výslovnost zabírá v učebnici asi 20 stránek + další asi 3 přízvuk, dál jsem radši už nedočetla
každý písmeno se v podstatě čte na několik způsobů v závislosti co je za písmena před a za nebo tak nějak, přičemž se berou v potaz i navazující slova, takže nevylučuju, že s jiným slovem před nebo za se klickling čte jinak.
tuším zrovna K se čte na čtyry způsoby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 22:55
- Nahlásit
Fifi
Maj god. Pojka a filcka..
se nesměj, finsky je pojka poika
já vás tady dovzdělám a až čaj vyrazí na ten sever příští rok nebo kdy, tak se domluví, prej kdo umíš švédsky, rozumí i norsky a dánsky, takže profit!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2015 23:01
- Nahlásit
Maya
ale tak snad si koníci pochutnaj
stopro. To je odzkoušený. A já doufám, že pak v lednu stihnu upéct Puncíkovi další várku k narozeninám. Je to úžasný stvoření.
cernej caj
ferinka krasne tape, chodime uz cca 350 metru, vubec nema tendenci nohu nadlehcovat a jeste loupe vocima, z euz jako dom
a JUCHÉÉÉ, to je teda paráda!!
šikovná je holka, šikovná . A už neblemcá bez límce?
Nebude to dlouho trvat a zas budete chodit hooodně moc.
|