Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 18:49
- Nahlásit

cernej caj

tak cicina muze byt v cine taky bezna, ne

v číně je běžný šécko. ale tak jinej kraj jinej mraf, já mám zas plnou troubu šnekůch pěkně zlátnou a byt voní vanilkou a skořicí - mňááááááááááááááááááááááám. hlavně nespálit.!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 18:51
- Nahlásit

kachna_
oni jsou skvělí, jak jsou najednou nenápadní, že jo?
Jak zprduduch se zdejchli.
PetraK
dobře uďál, páč ten bílej pejsek, co se zdál být džékraslem s něčím, byl čistokrevnej stofárd, kterej na něj nemusel bejt vůbec zvědaf, což jsem nehodlala vůbec zjišťovat. Bubi byla kapek otrávená a chtěla dom. No tak jsme to zkrátili jen na hodinu a půl. Svítim svíčkama, hraju koledy, půjdu píct asi šneky.
At se sneci zadarijo.
Ja mam naplanovano na zitra radny vypadeni pruhatyho hormona, s prcinama zlatyma. Snad nebude prset jako ted.
cernej caj
ted zrovna je obdobi, kdy je nadeje a lekaru potreba vic, nez jindy...
Achjo. Drzim palce, at se vam sejde nadeje fura a mate krasny vanoce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 18:58
- Nahlásit

PetraK
hlavně nespálit.!!
A nezahoret.
Mrk pak v emila, az dohasis.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 19:03
- Nahlásit

fifi
jee, uzijte si to a at mathea foti

petrak
presne tak, sneka sle bych si dalaaaa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 19:07
- Nahlásit

tak nás ve čtvrt na sedm páník vysadil v centru (a ujel ) Myslela jsem, že si zaposiluju... a on klídek a pohoda. Neb jen jeden psík byl v tom večerním mžení venku - a ještě šel po druhém chodníku - a to ve městě Night neřeší. JInak jsem ho brala na krátko jen u malých dětí a u lidí, co evidentně kráčeli do divadla... Jinak si průzkumničil na celou délku vodítka skoro celou cestu. Světla, koledy, poměrně silný provoz... to fakt neřeší.
Teď se napucnul a stoupnul si ke dveřím, že bychom mohli jít alespoň na zahrádku... s míčkem... Chudinka nevyprocházkovaný...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 19:14
- Nahlásit

cernej caj
a at mathea foti
Pochybuju, ze potahne fotaka. Vezmu aspon mejdlicko svoje.
Xerxová
Chudinka nevyprocházkovaný...
Chudaky nebohy, sak vychanda po meste neni prochazka po lese.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 19:38
- Nahlásit

Xerxová
a vidíš jak je hodnej, co by za to jiný lidi dali

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 19:40
- Nahlásit

to není - ale zítra bude les... Má to slíbený...
Je s ním psina - když má pocit, že byl dlouho hodný a nebo že zdolal dle něj složitější úsek (hodně lidí, prodej stromků s úzkým průchodem) - tak se vztyčí na zadní - nadšeně si poskočí - pokusí se mě políbit (nebo kousnout do nosu - to podle nálady a stupně rozvernosti) - a zase padne na všechny čtyři a víceméně poslušně kráčí dál... To předváděl i o dovolené - tady je po opuštění úzkých zalidněných uliček na vstupu do volného prostoru náměstí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 20:20
- Nahlásit

Xerxová
takhle to zni fakt roztomile ale nekdy to asi neni uplne zadouci, co

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 20:38
- Nahlásit

Xerxová
když má pocit, že byl dlouho hodný a nebo že zdolal dle něj složitější úsek (hodně lidí, prodej stromků s úzkým průchodem) - tak se vztyčí na zadní
Uleva po mirnym stresu. Znam od Kremyla, ta bejvala jak liana obcas.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 20:39
- Nahlásit

je to reakce na pochvalu - je chlapec rozverný a hodně "emotivní" - takže má radost, že já mám radost... většinou mě to nevadí - a navíc toto řádění na vodítku se dá docela snadno "utnout". Spíš jsem jak exot - co místo draka pouští v povětří na špagátku živou obludu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 20:41
- Nahlásit

Fifibylas rychlejší - ano - on má stresík, já mám stresík - a pak přijde čas na psinu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:10
- Nahlásit

XerxováFifi

jelítos to má podobně akurát že on nevyskakuje on si hlasitě zabéééká a náležitě to všecko vokomentuje

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:16
- Nahlásit

Fajka
Nejak to u tech ne zcela stabilnich jedincu ven jit musi, emoce. Jsem taky nestabilni, dneska me na silnici naprdlo tolik debilu bezohlednejch, ze to litalo fest pri peknych pisnickach z radia. Heeey Jude... ty jeden pip-pip-pip---...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:22 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
akorat ze ty asi nehykas a neskaces radosti. Doufam, ze jinak bude zima na silnicich klidna.

ferinka jeci i skace v jednom, kdyz ma radost

jo a taky ujde 150metru na pohodu nekolikrat denne, zitra skusim trochu pridat v jedny prochazce, abysme chodili aspon na konec vesnice (cca 300 tam i zpet), je naprd, ze moc nevim, kolik pridavat, protoze samo, ze kdyz by zacala pajdat, je to moc a nesmim byt moc od domu, takze asi zkusim trefit neco pod tech 300 zitra)

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:36
- Nahlásit

cernej caj
akorat ze ty asi nehykas a neskaces radosti.
Kdyz mam duvod, tak klidne.
zitra skusim trochu pridat v jedny prochazce, abysme chodili aspon na konec vesnice (cca 300 tam i zpet), je naprd, ze moc nevim, kolik pridavat, protoze samo, ze kdyz by zacala pajdat, je to moc a nesmim byt moc od domu, takze asi zkusim trefit neco pod tech 300 zitra)
Pridavat hnedka tolik, nevim, jestli si tape 150m... ono se to nezda, ale radsi nic neuspechat. A ze nevis, sakra, za ty prachy byste meli mit nejakou poradnu na tlf u veta. Zvednout tlf a zeptat se primo operatera. A ne se trefovat nejak od oka. Kdyby zacla kulhat, to je spatne, ne? Ze se muz nezeptal, ani na ty krevni testy, budiz, ale tady ti asi prd poradime, po spesl operaci psovsky - ja bych se ptala proste tam (a vim, ze ty se tu neptas, jen dumas, ale i tak). Ja se ptala na ruzny ptakoviny, navic teda u tech ortopedickych operaci u Doroty jsem mela dost jasny pokyny a pravidla od veta.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:43
- Nahlásit

Fifi
Nejak to u tech ne zcela stabilnich jedincu ven jit musi, emoce. Jsem taky nestabilni, dneska me na silnici naprdlo tolik debilu bezohlednejch, ze to litalo fest pri peknych pisnickach z radia. Heeey Jude... ty jeden pip-pip-pip---...

jo jo chápu naprosto ty psiska i tebe..sem na to podobně.. a zavolantem bejvám jedinec mnohem nestabilnější než to uřvaný jelito ! a momentálně si zrovna chladim hlavu a rozesílám upomínky faktur... bože jak mě ty kreténi serou
asi našim nový m národním sportem je neplacení faktur grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

a teda jestli pomůžou moje výhružný emaily tak teda budu klidně hýkat i skákat radostí najednou

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:45
- Nahlásit

Fajka
Novym? Jdi ty. Asi jste meli doted kliku jen.
tak teda budu klidně hýkat i skákat radostí najednou
Bude mit Jelito radost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:47
- Nahlásit

Fifi
rekl nasvalovat, pomalu zvysovat vzdalenosti a jak zacna kulhat, hned dom. Taky napsal do zpravy, ze je vhodnej zaprah, tahani bremen, brodeni snehem a oranici

tak ja nemyslim 300 tam a 300 zpatky - je to 300 celkem, takze az za par dni budem chodit k polnacce, proste po kruccich zvedat, jenze nevim, jestli krucek je 10 nebo 100 metru, chapu, proc mi lidi rikali, ze je s nim horsi domluva...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:54
- Nahlásit

cernej caj
jenze nevim, jestli krucek je 10 nebo 100 metru, chapu, proc mi lidi rikali, ze je s nim horsi domluva...
No jo, tak uvidis. Ja taky nevim, ja bych si tam proste zavolala a chtela info detailni, klidne po metrech. A dneska curani v kleci dobry, nikde nic?

Troldik ma chudaky hormonama hlavu zamotanou fest, pri uprku do klece naboril stul, necumel - teda cuchal k cubkam a pak leteel. Coz je ale vlastne dobra zprava, zatim pro nej zradlo je porad to nej. Dneska lukcus orezy primo z vyrobny, s kusama masa, jater, pobrisnice, ruzny trubky, toto mirne povareny vonelo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 21:56
- Nahlásit

Fifi
Asi jste meli doted kliku jen.

nevim jestli meloun vo kterej jsme přišli je zrovna klika ale sem si myslela že od toho krizovýho roku 2009 se to zlepšilo... nebo se mě to asi líp kočírovalo..a nějak mi ted nepřišlo že když ekonomika roste musim bejt až takovej pes na některý zákazníky...no evidentně furt jo..ach jo..

. Bude mit Jelito radost kéééééž by...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 22:06
- Nahlásit

Fifi
trochu nacurano bylo, ale fakt uplne malinko - nevypadalo to, jako by si tam ulevila, maxmimalne trochu zaznackovala, kdybych vylozene nedelala obhlidku, tak si ani vlhkyho mista v ty plastovy vanicce nevsimnu... tak fakt nevim. Nejspis by to mohlo byt jak rikala xerxova, jestli ji nemohli trochu povolit svaly sveracovy? pac si myslim, ze kdyby se chtela vycurat, tak by proste nacurala hektolitry...

chudacek ale dobry, ze je porad motivovatelnej zradlem, to je super a pomuze to asi lip drzet ho na uzde

Fajka
tak drzim palce, at se to podari vymamit, takovy neplatici sou nejhorsi... ja proste furt nechapu, ze si nekdo neco objedna a nechce to pritom platit

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 23:12
- Nahlásit

Nic neni lepší než si jít po práci zaplavat
Jen teda Adamovi se nějak šíleně rozjel metabolismus, ráno jsme byli venku jen chvilku, pak dostal kyšku a tyčinku a od podvečera mu prej kručelo v břiše a běhal po bytě, mamka ho vzala dvakrát ven a nic, přijela jsem domů, nafasoval běžnou večeři klidných dnů a pak mě pronásledoval po celym bytě a hypnotizoval každý mý sousto. Musel dostat ještě celej vepřovej žaludek, aby se zklidnil. Takhle ho fakt neznám

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 23:26
- Nahlásit

birma
Takhle ho fakt neznám
Tak mu davej radnou snidani - ne jen kysku a tycku. Ale treba par hrsti masa nebo granule. Plus pridat vic zelenyho krmeni, ala spenat, zeli, kapusta atd.
nafasoval běžnou večeři klidných dnů
Z ceho se sklada?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 23:38
- Nahlásit

Fifi
Donedávna nedostával snídani vůbec, teď mívá většinou kyšku + zeleninu a pár hrstí masa doteď tvořilo veškerý maso, co za den dostal, páč jinak byl jak bečka...
Z ceho se sklada?
Z půlky kuřete.

Ale nepotřebovala jsem ani tak dietetickou poradnu, spíš jsem se chtěla podělit o to, jak mě to překvapilo. U kastrovaného psa okolo pěti a víc let bych čekala spíš změnu opačným směrem (protože mi nepřijde, že by to teď byla jen žravost, ale fakt nakopnutej metabolismus, co to všechno spálí)

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 23:57
- Nahlásit

birma
Tak promin.
To jen, ze jeho organismus muze hlad mit, skrundani v zaludku znam od fen, kdyz nedostanou snidani. A proto bych nejakej balast pridala, i treba pul napul rano a vecer. No nic, dobre noci.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2015 07:46
- Nahlásit

jdem hledat cestičku lesní - mezi Fojtkou a rozcestím pod Javorovým vrchem... To zase budou kopce... a skopce...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2015 12:04
- Nahlásit

chicht - vyrazili jsme zcela bez vybavení - já měla jen ruksáček s hadrem na hubu (a rukavicema, kdyby bylo nejhůř). Neměli jsme mapu ani mobil s mapou (neb zůstal doma v nabíječce). Takže plánovaná desítka se protáhla - velmi svižným tempem jsme pochodovali tři a půl hodiny.
Hned na začátku bylo setkání se srnkou. Night jí viděl, měl k ní stejně daleko jako k nám - chvíli váhal - a pak ke mně přišel !! Hodný chlapec... a to ta potvora byla v pohybu - zase se zastavila, zase popoběhla... a on na ni koukal!! Pak byl na volno celou dobu až na posledních sto metrů. V lese nebyl nikdo. Nikde - ani na značených cestách za Černou Nisou. Je pravda - že tam to bylo hodně nastydlé a děsně to klouzalo. Každý krok člověk (i pes) rozměřoval... Ale nepadli jsme nikdo...
Na posledních sto metrech nejprve cyklista (Night počkal a nechal se připnout), pak dvojice důchodců s hůlkama - v pohodě jsme zvládli projít kolem s psíkem na vodítku, pak mládežníci s mladým bulíčkem - a měli jsme psa na zadních a drželi ho mezi sebou dva... Takže si tu úžasnou dlouhou procházku na konec pokazil. Zmetek...

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2015 13:13
- Nahlásit

Rozhovor dětí ve hře
"ale já jsem hodnááá, já jsem tu zlou zabila"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2015 13:15
- Nahlásit

tak se srnkou je najtik sikula, skoda ze s bulikem to uz bylo psisko hrave.

u nas mzi, nic moc, voiun nechce ven, tak ho nenutim, ferinka si to uziva venku voda nevoda

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání