| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 21:25
- Nahlásit
Xerxová
je fakt, ze ten hadr mi padl do oka hned po najtikovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 21:53
- Nahlásit
ze vcerejsiho vyletu a fakt sme cekali mlhu desivou, protoze byla jak mliko jeste pred cilovou stanici a pak zas az do brna byla jeste hustci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 22:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Cípla dobrá víla,
menuje se Rumíček,
byl venku celý půlden,
utahal se, Pupíček.
Jeli jsme se srazit s kamarádkou -kolegyní, co má feňuli stejnou střelu jako Rumenige, je to boží kříženka z útulku a má v sobě kapku bull krve, takže rvačky podle toho vypadají Rumíček je vražděn, rván za hrdlo a porcován a je nadšen. řev hroznej, teda od ní, Rumiště ani nepípne , lidi koukaj, vypadá to přííšerně. Pamatuju si, jak to bylo, když si ji kámoška přinesla domů, co to bylo za uzlíček a dneska je to úžasnej vyrovnanej pes. Ona, která měla strach ze psů, se rozvinula do úžasnýho komunikátora, kterej umí skvěle řešit situace. No a s Rumoušem si naprosto sedli už když u nás byla na chalupě. Sedly si tehdy hodně moc i s Bubi, ale tu jsem dneska nechala doma, protože minule při venčení jsem musela krotit ty dva hovády, protože jinak by jí poráželi jak kuželku. A chtěla jsem, ať si to dneska užijou. A to teda užili Rumouš se konečně dočkal toho, že se může o něco přetahovat se psem. To doteď neměl, jen s námi, páč Bubi se s ním přetahovat nehodlá. Což teda dost i chápu . No a my si daly vaječňák, co jsem vzala s sebou, krafaly o všem možným a bylo to moc fajn. Rumoušek si zase zapěl v tramvaji pro publiku jednou mě z něj odvezou.
Bubi si pěkně odpočinula a šly jsme ven jen spolu. Ovšem......... na velmi krátko. Bubi totiž měla práci!!!!!!!!!!! Důležitou práci!! Vona totiž musela hlídat tu husu v troubě . Blběna, fakt se jen krátce proběhla a okamžitě se muselo domů což je v podstatě jedno, páč má za sebou sto zimních km, takže o nic nejde. Je odpočinutá a hrozně spokojená. Proč? Protože Rumouš je v komatu a neotravuje jí. A tak Bubrdle řádí, tulí se a užívá si, že se tulí sama. Válí se na zádech a užívá si, že jí u toho nikdo neotravuje. Leze po židlích a............ dožaduje se cukroví krůta nenažraná to je!
cernej caj
Xerxová
je fakt, ze ten hadr mi padl do oka hned po najtikovi
Jsem naprosto nevšímavá, hadru jsem si nevšimla vůbec.
cernej caj
mi říkej, že neumíš fotit
ááááááááááááááááááááááááááááááá krása!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 22:37
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky, u nás teda je takový slůňo každej den teď, ale píšou, že jak začne mrznout, tak se zatáhne, tak doufám, že kecaj
ta poslední fotka linkovaná od ešusky je super s tím barevným světlem, proč já to nikdy nevyfotím?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 22:41
- Nahlásit
Maya
poslední fotka linkovaná od ešusky j
viď je náádherná!!! Má v sobě sílu, energii, světlo, nemá opravdu chybu.
taky nikdy takovej obrázek neudělám.
potřebuju, aby se tu stavila Fajfka. už leta se jí chci zeptat na to jejich koupelnový vybavení s tou nanotechnologií, či co za nános na tom mají. Jestli to ještě furt funguje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 22:56
- Nahlásit
PetraK
nano v koupelně? to by mě taky zajímalo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 22:58
- Nahlásit
PetraK
leta se jí chci zeptat na to jejich koupelnový vybavení s tou nanotechnologií, či co za nános na tom mají. Jestli to ještě furt funguje.
nano brano samo..řekla bych že jooo, že to umyvadlo co to má se špiní míň než to co to nemá a jsou stejně starý...a sprcháč to má myslím taky a špína mizí, vy zíráte my zíráme...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:02
- Nahlásit
Fajka
takže i po tý době to fungá? To by se mi líbilo a moc. A co si pamatuju tak cena za ten povrch byla nějakejch 1500,- káčé navíc?
ad štěndo AOU vedle v tématu - jsem zvědavá, jak dopadne to nové štěndo u nás. Zatím jsem ho viděla venčit jen dětmi. Ty se sice snaží /jak jsem i psala/, ale..... proboha, jak ty lidi uvažujou? Když si představím, že by se tam potkali se sousedovic idiotským americkým buldokem - .
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:06
- Nahlásit
PetraK
no teď koukám balení na kovy cca 400 Kč a na ostatní asi 600 Kč, zas kdyby člověk pak ušetřil za ty čističe...
Fajka
a jako fakt to pak jde umejt do lesku jen vodou jak píšou?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:09
- Nahlásit
PetraK
proboha, jak ty lidi uvažujou?
no blbě někteří, jako takovýho dekorační zahradního psa mám teď naproti, je to děs a chudák pes a ještě jakoby bordera bo co, co jako člověk nadělá, když jim zdrhne je to masakéro, co taky čekat od psa, kterýho od štěněte šoupli ráno sem k opuštěnýmu baráku na zahradu a vyzvedli si ho v 10 večer
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:14
- Nahlásit
PetraK
A co si pamatuju tak cena za ten povrch byla nějakejch 1500,- káčé navíc?
jo jo myslím že tak nějak...
nás. Zatím jsem ho viděla venčit jen dětmi. Ty se sice snaží /jak jsem i psala/, ale..... proboha, jak ty lidi uvažujou
neuvažujou a pak když se něco stane čuměj s otevřenou hubou...
Maya
a jako fakt to pak jde umejt do lesku jen vodou jak píšou?
i prd... to je blbost... musíš na to vzít cif ...ale umyvadlo bez tohodle povrchu musíš vycídit tak jednou za týden aby bylo jako nové a tady to ti stačí tak jednou za 3 týdny...je to o tom že na něm ta špína neulpívá a proto se nemusí tak často mejt..ale mejt se samo normálka musí ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:16
- Nahlásit
Maya
teď koukám balení na kovy cca 400 Kč a na ostatní asi 600 Kč, zas kdyby člověk pak ušetřil za ty čističe...
no to asi koukáš na něco jinýho, todle je vrstva přímo od výrobce na umyvadle a musí se s tím povrchem už objednávat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:18
- Nahlásit
Maya
co taky čekat
vraždila bych, hodně bych vraždila, lidi jsou debilnější a debilnější. Ty děti byly hodně přemýšlivý, ale prostě nemají šanci to štěně vychovat, poslouchaly aspoň ten základ, teda ten kluk hlavně, ségra byla fakt malá, ale nemá ještě šanci to pochopit!! Nehledě na to, že pokud naraze na debila psa, zmasí jim štěně a to bude mít zaděláno na průser dál..... ach jo, ach jo, ach jo.
ad nanotechnologie - koukala jsem , jak jsem byla nemocná, jak se používá při nanášení na lak auta, jak funguje. Voda a špína se neusazujou. Kolegyně používá i na okna při mytí a naprostá spokojenost. To co bude na tý vaně a umyvadle bude ale asi muset být nějak trvalejšího charakteru?? Se psy se to fakt hodí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:20
- Nahlásit
Fajka
já koukala na tohle, ale existuje víc značek, je to nějaká nanoimpregnace, co si člověk nanese sám
http://www.hopa-koupelny.cz/aktuality/nanostar-pro -kovy-a-keramiku/
a taky jsem koukala, že prodávají i nanočističe koupelen a tak, ani jsem netušila, že něco takového existuje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:23
- Nahlásit
Maya
prodávají i nanočističe koupelen a tak, ani jsem netušila, že něco takového existuje
jo jo existuje, číf něco podobnýho používá na lak aut a taky spokojenost..jen je to dost drahý...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:27
- Nahlásit
Rumoušek po namáhavém dni sní. Sní o tom, že je malé ščenátko a............ kojí se
je to fakt jouda roztomilej, téměř dvouletej joudínek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:34
- Nahlásit
že by na čétédvojce byli starý Najtworci??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2015 23:47
- Nahlásit
tohle na mě koukat z pelechu, tak uteču
tak dobrou noc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 00:00
- Nahlásit
:
já sem géééj, sem gééj, sem teplééj!
a vždycky mě Vojta dostane
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 00:01
- Nahlásit
Maya
tohle na mě koukat z pelechu, tak uteču
jéééditi! toliko černpordelníkůch!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 08:44
- Nahlásit
Maya
to je fotka v protisvetle a to sou barevny vady objektivu, ktery sem tam vazne nechtela
(+ vysoka clona, aby slunko aspon delalo "paprsky")
na prvni pohled sem to ani nepoznala co to je
PetraK
tak to je bozii, ze si rumicek takhle zaradil s kamoskou a bubi mela doma klid na hlidani te trouby
chudak rumicek, proste ma chut na mlicko a ty se mu smejes
Fajka
tak to sem se zas vzdelala, nikdy sem o tom neslysela, ale mozna az za 15let budu resit novy umyvadlo...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 08:49
- Nahlásit
Morgen,
háááá, copak nikdo f práci, jen já?
Tak se ty svátky docela zatím daří
24.12. jsme poseděli u mně, asik do 2hodin,
myslím, že se nikdo nepřežral, ani nepřepil
Bukáč papál řízek a vinnou klobás a byl očividně spokojen.
Jo a já dostala Basetta, ale byl do 25tého u Ježíška, který mi ho daroval, tak měl hroznej hlad . Teď bydlín a telce a Bukís občas čučí, že by si s ním jak rád pohrál
no a něco ze včerejší procházky se Semiškou a Knutem (psí kamarádi z NDR, Knut kastrován, navíc se s Bukí znají odmala, takže žádné vrčení a nervíky)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 08:50
- Nahlásit
čaj krásné fotky. My dneska vyběhneme ven na chvilku po obědě - kdy Trpajzlíci odjedou na odpoledne k další babičce... aby měl Night vlastní akcičku
Dneska je tu od rána krásně slunečno a mrazivo - trávník křupe, střecha je celé namrzlá
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 08:52
- Nahlásit
denyk tak ať ti to v práci utíká... a můžeš brzy za Bukvičkou i Basetíkem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 08:57
- Nahlásit
denyk
to je paradni trojka, bila, hneda cerna a teda baset boziiii
to vis, ja si uzivam narizene dovolene, prej pro nase dobre zdravi a kvalitni zivotni styl aneb je urcite zdravejsi sedet 8h u pc doma, nez v praci, ze
Xerxová
najt bude urcite rad, ze vas ma chvili jen pro sebe
u nas taky jasno a vsude namraza.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 08:58
- Nahlásit
Jejda mezitím čajda tadyk
jo a dočetla, jsem
Fajka malá zrzafka je úžasná
PetraK hezký vánoční plyšáci a Bubi je kouzelnice otomiločká
cernej caj
Fajka
Xerxová
krásný fotos
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 09:02
- Nahlásit
Xerxová
tu od rána krásně slunečno a mrazivo
tak u nás bohužel, pořád se plácáme v mlze a bahně, ale už se na to těším
cernej caj
to je paradni trojka, bila, hneda cerna
no oni jsou skvělí, Knut je Semišky syn a zabíjejí se navzájem,
Boží, Bukís ze chce připojit, ale má vždy trochu ostych
A kámoška ho milůje, ty jeho ohařské pózy a tak
prej pro nase dobre zdravi a kvalitni zivotni styl
no jo vlastně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 09:32
- Nahlásit
denyk
tak to se snad vzdycky za chvili otrka a vrazdi se taky, ne?
ale tak snad vam taky do slunko dorazi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 10:29
- Nahlásit
a jeste varka ze vcera
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2015 11:58
- Nahlásit