Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 00:24
- Nahlásit

Fifi
No jestli bude takhle velikonocne, radsi prchnout na chalupu

taky mě to napadlo, ale to se neslučuje s Brtniko chorobou a máma by tam taky nejela. My chtěli vyrazit do hor, ale nechci tu mámu nechat samotnou.
a podpory Bajitka ulovil. A jsou zabijaci,

na ja, Bajítko, céra velký Ag. Ta se s tim párat nebude, s hmyzem nějakým

Ty jeden ohavo?

jistě to byla ta nejhorší nadávka, co vyšla z mých něžných úst

Měla bych jít s nima ven, ale voni zrovna spěji

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 01:29
- Nahlásit

PetraKmých něžných úst

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 01:32 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

tak nic, obrazek mi nefunguje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 06:50
- Nahlásit

kuk - krásné ráno Tady je zatím klid. Za chvíli vstanou Trpajzlíci a pes a začne opět ródeo... Dneska nás bude u stolu patnáct, roládu z krůty jsem si upekla včera, vývar z kostry udělala taky - takže jen dodělám knedlíčkovou polívku a kaši k roládě - a pak tunu ovocného salátu... Dneska výlet nebude... max nějaká procházka (a možná ani ta ne - je chlapec dost mrtev z té bandy kolem...

Fajka krásná psiska - Zrzavka i Jelítko

PetraK myslím na Vás - zvládněte to. A nenech vztek lomcovat svým majestátem... ať nemáš pupínky... (Trpajzlíci už jsou skoro odpupínkovaní - a že těch neštovic po sobě měly stovky)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 07:50
- Nahlásit

tak procházka byla - neb brouček začal v sedm výt jak šakal, že všichni spííííí a on si chce s nima hrááááát a ať vstáááávááááj - a tak jsem se s ním vyhodila ven. Teď jsem dorazili - 4 psy jsem zvládla v pohodě já, psík taky docela dobře...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 08:12
- Nahlásit

Fajka
holt jak u nas, vokoun cesani miluje a zarlivka se snazi narvat pod hreben jen proto, aby nebyl cesanej vokoun ale pak je videt, ze by nejradsi zdrhla ale to ji nedovoli pocit, ze by misto ni nastoupil ten druhej

krasna fotka s adus

Fifi
taky zvazuju ferine vetsi kosik, mi prijde, ze to neni uplne ono, ale jeste sem se do zverace nedostala...

PetraK
tak ohar, co nemuze delat ohare, to musi bejt nestastnej peeef s petardama fakt naprd. Ja chapu, ze lidi si neuvedomujou, ze to pejsky muze poplasit, ale na primou zadost sou to teda uz jako hovada, no, tak dobre, zes na ne poslala bojovyho psa

s mamou naprd, ale tak aspon nakonec podlehla a rozbalovala a jedla a teda gratulu k paradnim darkum (ps: je jeden dotykovej telefon, vecko, a ta spodni cast ma normalne klavesnici a do toho ja bych snad i ochotne sla, ze to bude kloubit oboji spolu, ale gratuluju moc k telefonu klasickymu, to se hodi

Xerxová
uzijte si rodeo i rodinou seslost a supr, ze najtik nakonec prochajdu dostal, hodna panicka ho vzala

ja se uz chystam na vylet, za chvili vyrazim. Krk sem namazala alpou, na noc vzala neco proti bolesti, natahla nakrcnik a obalila termoforem. Pri dychani uz to skoro neboli tak diky za rady, akorat to porad boli "jen tak" takze mam ranni ukony takovy pomalejsi, hlavne pri shybani kolem psu, ale uz sme byly dneska na poli

birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 09:23
- Nahlásit

Vánoční nuda si vybírá svoji daň - definitivně mi hrááááááblo
A ježíšek to podpořil, neb mi naježil, co jsem si přála - maličkej foťák a velkokapacitní powerbanku, do konce měsíce ještě koupim novej spacák a pokud v roce dokoupim ještě pár nezbytností, tak třeba příští rok.... uáááááááááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 11:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůůtn mórgn majne líbe Kindr.

Koláče vám poví takovou malou váánoční pohádku. O jednom malým sasraku. Žila, byla, jedna Bubrdle, stará psí pomatená bábrdle. A protože to byla bábrdle, měla po těle spoooustu různejch boulí a výrůstůch. A taky jednu veeelikou bouli na krku. Která, když Bubrdle zhubnula, paradoxně tak nějak pomalu zvětšila svůj objem, taky začla hodně olysávat a Koláče už se chystalo, dokonce i Brtnik se chystal, že půjdeme za panem dochtorem, aby udělal kůk. A Rumouš najednou začal furt o tu bouli pečovat. Byl úplně tou bolí fascinovanej. A jak tak měli u Koláčů trochu hodně starostí, tak abych jich nebylo málo před těma vánočkama, že ano.... tak to začlo mokvat. Rumouš pečoval, Koláče vzalo do práce betadinu a hypermangan a............ boule se začala milé děti prostě ztrácet . Uuuuuž je skorem fuč . Malý vánoční sasrak asi .
A Bubi si zamilovala noční procházky a projevuje velmi velkou samostatnost, cooož nejni úplně dobrej nápad, protože prd vidí a když nazná, že dosti bylo samostatnosti a nevidí Koláče.... no má Koláče takle při večerech dost šichtu . A taky myslím, že se chystá hárat mimo jízdní řád. Začíná inzerovat, má značný zájem o to pozvat k nám domů nějakýho fešáka na kafe. Včera to byl kříženec labradora s jménem Ronyronyronyronypocem /a Rony nejde /. A dneska jsme měli kýnolokyckou přednášku. Přišly ven dvě děti a na vodítku štěndo australáčka. Po vypuštění minimrňousa mi to po chvilce nedalo a tak jsme si s dětma, který obdivovaly Rumouše, který na povel dovedl odcházející Bubici, prostě chvíli povídali. Snad jim těch pár základů ohledně přivolání a společného hraní si v hlavě utkví - teda hlavně tomu klukovi, protože jeho ségra je ještě malá. Ale snažili se oba hezky.
Brtnik se svým nosohltanem dělá léžing a my si odpoledne vyrazíme kam? No na medovinu do Sobína

zbrnd
tak nic, obrazek mi nefunguje

asi lepší, řekla bych. nevim jestli víc lepší pro tebe, nebo pro mě
Xerxová
Tady je zatím klid.

tady klid rozhodně nebyl. Rumouš v rozjařenosti kopal nohama do dveří

zvládněte to.

no je to kapek nestandarní vánočnění , máma je na tom momentálně zase hůř.Krzevá ty záda.

neb brouček začal v sedm výt jak šakal, že všichni spííííí a on si chce s nima hrááááát a ať vstáááávááááj a tak jsem se s ním vyhodila ven. Teď jsem dorazili - 4 psy jsem zvládla v pohodě já, psík taky docela dobře...

Leze Nýtek po železe nedá pokoj, až ven vyleze

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 12:07
- Nahlásit

cernej caj

okoun cesani miluje a zarlivka se snazi narvat pod hreben jen proto, aby nebyl cesanej vokoun ale pak je videt, ze by nejradsi zdrhla

jéééžiš to je kunhůůta

to musi bejt nestastnej peeef
neščastnej ani ne, ale je to pro něj šichta se z toho vytrhnout. On pak může zpátky, tak neščastnej není, jen jde o to dovést ho k tomu, že občas přijít musí. Jsem moc ráda, za tak pevný vystavení, to je paráda, ale někdy nejde fakt čekat dvě hodiny, když je bažant rozhodnutej se nezvednout

zes na ne poslala bojovyho psa
byl velmi bojovnej . Je zvyklej, že ho vysílám na Brntika právě s povelem "Chyť ho, vezmi si ho!" Takže to se pak řítí plnou parou. A vypadá to pro neznalýho asi přesvědčivě. A tím, že jsem ho nenechala doběhnout a ty hovada vítat, nemohli tušit o co jde. Vyšlo to dokonale, včetně toho, že jsem "je polišům nahlásila", protože mi kvůli nim pes skoro utekl, vběhl do silnice a málem způsobil nehodu /no jo jsem trochu Andrzén, ale šlo mi o to vychrlit na ně to, že by se taky nemuseli doplatit za to co způsobí, protože jednak ten pes je drahej a druhak škody způsobený při nehodě....../Velký, bylo to velký

Krk sem namazala alpou, na noc vzala neco proti bolesti, natahla nakrcnik a obalila termoforem. Pri dychani uz to skoro neboli

ježiš taky záda?? Já mám bolavej kříž, kolegyně to co ty, máma celý záda.... epydémyje zas?
Tak ať se to vylepší, hlavně teplo to chce. dobře, že máš nákrčník

ale uz sme byly dneska na poli

takže Feri už jede na větší výkon?? Huráá!

(ps: je jeden dotykovej telefon, vecko, a ta spodni cast ma normalne klavesnici a do toho ja bych snad i ochotne sla, ze to bude kloubit oboji spolu, ale gratuluju moc k telefonu klasickymu, to se hodi

já vím, ale když je to velký do ruky, tyhle jsou malinký

pomoooc pes na klíně, neidim na montor0 dělá mi ns klíně čápa, nemužu psát

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 12:10
- Nahlásit

jo a.... ešče něco, mám radost. Jak jsme byli tetkon venku, tak na louce někdo něčím prásknul a Bubi to zvládla hezky, nepanikařila, neutekla, zvostala tam s námi a to máám veeelkou radost, protože včera to fakt bylo v těsný blízkosti, rány veliký, a tak jsem se bála co bude přiště.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 14:00
- Nahlásit

Jsme konečně doma Adam zagagal na přejetou kachnu, co dostal od ježucha a z přespání zase usnul už se nemůžu dočkat, až bude zhojenej a někam vyrazíme
Ani jsem se nepochlubila, jak byl šiškovnej, když se k nám na procházce dokohátal starej NO a napůl se družili, napůl škorpili... pak už se Adam dožadoval mý ochrany a byl rád, že se mu jí dostalo

PetraK
Tobě nuda fakt nic neříká, co?
A tedy ztracená boule je super zpráva!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 17:34
- Nahlásit

Tááááááák to byla paráda!! Jen teda těch lidí venku!!! a Kolistů zas. A nikdo z nich se neobtěžoval zazvonit, když projížděl. Rumíčci a Bubíčci honili balonky. Bubi se naučila chodit krást Rumoušovi ten jeho, páč cizí je dycky lepší, než to vlastní, to je jasný. A Rumouš se naučil, že na "Půjč to Bubině, prosím, jo? Nebuď hamoun!" má pustit balonek, nechat ho, aby si ho mohla sebrat Bubrdlina a pak jest mu za odměnu balonek do dálky hozen. V hospodě bylo narváno, u vedlejšího stolu byl krásnej vendéskej baset. A BuboRumíčci byli velevzorní, zůstali na místě i když šlo KOláče na WC. A sklidili tak obdiv v hospodě, jak jsou žižkovní, že v narvaný hospodě a se psem vedle, zvostanou pěkně na místě. Byli velevzorní a tak měli veleodměny. Vypadli jsme ve dvě a vrátili se před chvílí. A doufám tajně, že hovádi budou chrápat. Kdo si vsadí na výsledek??

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 17:36
- Nahlásit

birma
Adam zagagal na přejetou kachnu, co dostal od ježucha a z přespání zase usnul

taky by se mi šiklo, kdyby hovádi usnuli, zavřela jsem je do předsíně a čekám, co to udělá Prozatím jsou tam v plný pohotovosti

birma
, když se k nám na procházce dokohátal starej NO a napůl se družili, napůl škorpili.
jak to vypadá?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 17:43
- Nahlásit

PetraK
Prozatím jsou tam v plný pohotovosti
jaký sis to udělala...
jak to vypadá?
to vypadá tak, že přijde pes a chce se družit, neb mu nedojde, že Adam neni fenečka, Adam je relativně trpělivej, ale cizí velkej pes ho nenadchne. Pak psovi dojde, že to neni fenečka, takže se trochu napruží, ale pořád je to zajímavý, takže chce zkoumat a Adam fakt nechce jít s cizim psem nalepenym u prdele. Takže kluci chvílema vrkali, chvílema oba konejšili, zajímavý to bylo, ale když se mi dařílo psa udržet aspoň půl metru od Adama, tak byli oba hodní

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 17:45
- Nahlásit

birma
jaký sis to udělala...

zkus někdy vižlu a uvidíš

Takže kluci chvílema vrkali, chvílema oba konejšili, zajímavý to bylo, ale když se mi dařílo psa udržet aspoň půl metru od Adama, tak byli oba hodní
ááha, no a páník nikde asi co?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 17:49
- Nahlásit

PetraK
zkus někdy vižlu a uvidíš
věř tomu, že moje pižla by byla spavej lenoch
ááha, no a páník nikde asi co?
nene, bylo to na samotě, pes měl košík a evidentně volnej pohyb kolem domu...
místo setkání:

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 17:54
- Nahlásit

birma
věř tomu, že moje pižla by byla spavej lenoch

no když myslíš . otázkou taky je, jestli by to pak byla ta spokojená vižla, páč vižla je všechno, jen ne lenoch. Podívej se na Bubrdli. Ono to není o tom,že nebudou na pelechu, budou,ale musíš je tam odvelet. Vižla není ten typ co píšou v atlase, že:.... pes se přizpůsobí svému pánovi, když budete lenošivý, bude lenošivý i váš pes. .... Oni maximálně využijí čas, kdy tu nejsme. To ano. A za tu dobu totálně zregenerujou a jak přijdeš domů, tak jediný co nechtěj, je dělat to, co dělali do tý doby, než jsi přišla. Lenošit

místo setkání:

a to je ale náádhera!! Kde to je?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 17:59
- Nahlásit

PetraK
otázkou taky je, jestli by to pak byla ta spokojená vižla, páč vižla je všechno, jen ne lenoch.
věřím tomu, že když má pes dost vyžití venku, může bejt doma klidnej a spavej i když je jinak jak střela jen jde o to, nakolik majitel aktivity doma podporuje nebo nepodporuje. Ale teda nehodlám si pořizovat pižlu, která mě nijak neláká, jen abych ti to dokázala
a to je ale náádhera!! Kde to je?
kousek od Hrádku pár km od Vlašimi

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 18:16
- Nahlásit

birma
nakolik majitel aktivity doma podporuje nebo nepodporuje.

no ale hele a nestěžovala sis ty tuhle, jak je to s Adámkem těžký, že jste byli dlouho venku a on přes to doma vyžaduje aktivitu a furt by chtěl cvičát?

od Hrádku pár km od Vlašimi

hm, tak to nejni naším směrem. Tam je ale moc hezky.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 18:29
- Nahlásit

PetraK
nestěžovala sis ty tuhle, jak je to s Adámkem těžký, že jste byli dlouho venku a on přes to doma vyžaduje aktivitu a furt by chtěl cvičát?
nj, jenže to já si stěžuju, když prudí 5 minut představa, že by tu hodinu nebo víc řádil jak černá ruka mě děsí - jeho by vezli do útulku a mě do Bohnic

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 19:29
- Nahlásit

Krásný jaro dneska! Jsme se při vánočním coursingu pěkně potili

Okamžitě to puuuuussssťtt!!!

já to strašně chcuuuuuuuuuuu

uuuuž

kde to jééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 19:39
- Nahlásit

PetraK
............ boule se začala milé děti prostě ztrácet . Uuuuuž je skorem fuč . Malý vánoční sasrak asi .
a neměla tam něco vraženýho? ale asi fuk když to zmizlo

a pozdravuj maměnku ať se kouká zvednout a šupajdit do domácího pelíšku ! že jí pozdravuje Fajfka pruhatá

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 19:49
- Nahlásit

birma

jenže to já si stěžuju, když prudí 5 minut

tak ale podstata je v tom, že nějaký aktivity se dožaduje taky, ne? Tak v čem je rozdíl? Princip je stejný, jak tvůj pes, tak i mí psi se i po příchodu domů dožadujou aktivity, rozdíl je jen v čase než tedy kdo odpadne. Vižla prostě je aktivní zvíře, navíc s velkou potřebou kontaktu a chutí něco dělat společně. Já je taky můžu uklidnit (a uklidním),když je pošlu na místo. Ale mají to mít tak, že budou buď na místě a nebo venku? A nebo tedy ještě nějakou tu sekvenci cvičení doma? To by byl nudnej život ne? Když člověk je velkou část dne v práci. Já jsem ráda za to, že mají potřebu společný aktivity, využiju to totiž pak i jindy a jinde.

Fajka

je to .......... jemen, je to jemen, je to jemen

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 19:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

a neměla tam něco vraženýho? ale asi fuk když to zmizlo

nene, je to jedna z těch boulí co s nima už přišla. A stejně jako ta obří bradavice na krku, o kterou se postaral Ešátor, tak stejně i tohle se najednou začlo chovat takhle. Nejdřív jsem se fakt hodně lekla, jak to zmokvalo, ale teď jak se to zrácí, jsem v klidu.

že jí pozdravuje Fajfka pruhatá
to ráda vyřídím, nějak nevím co bude dál

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 19:53
- Nahlásit

birma
to máme stejně, koukám pižla je fakt jak bordera, když mám svoje psy doma, tak o nich ani nevím, klidně celej den, bordera buď otravuje a pokud si jí nikdo nevšímá, tak dělá alespoň bordel s hračkama a pokud jí člověk cíleně neodvelí na pelech, tak si v podstatě nelehne, teda možná na chvíli, když se venku dost utahá
PetraK
tak snad už bude mamince líp, nepomohl by jí na ty záda taky nějaký termofor nebo alespoň petka s horkou vodou?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 19:55
- Nahlásit

Fajka
to jsou fotky, ta druhá

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 19:59
- Nahlásit

PetraK
A stejně jako ta obří bradavice na krku, o kterou se postaral Ešátor, tak stejně i tohle se najednou začlo chovat takhle
tak ono se říká že psí sliny jsou svým způsobem jsou léčivý...

je to .......... jemen, je to jemen, je to jemen

je je to můj jemen... a tady zrzatá jemenka... že ty všichni zrzatý uměj takový xichty krásný

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 20:00
- Nahlásit

Maya
to jsou fotky, ta druhá
no mě mrzelo že sem to nenechala natočit jako vídejo ..bo on je fakt matěj ...
tady třá skáče jak na pérkách..všechny štíry ve vzduchu

birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 20:01
- Nahlásit

PetraK
Tak v čem je rozdíl?
v tom, že on to udělá na rozdíl od tvejch psů tak jednou za měsíc?
Já je taky můžu uklidnit (a uklidním),když je pošlu na místo
to já ale nemusím, chápeš? U nás je prostě domov místo, kde se nehoníme kolem stolu, nekraví se, je klid, sbíraj se síly na venkovní aktivity.
To by byl nudnej život ne?
to ti nevim, pokud pes odpočívá v průměru 17 - 20 hodin denně (odpočívá neznamená spí), tak pokud je tak 3 hodiny denně venku, nějakou dobu se doma mudlá, nějakej čas stráví cpanim si pupku, je smutný, když zbytek doby dělá to, co mu biologický hodiny určujou jako nejvhodnější činnost?
Ale tak jasně, každej to má jinak, mně vyhovuje, že pes doma polehává, něco si žužlá nebo spí, neničí sobě nohy a sousedům nervy lítáním po plovoučce a já stihnu ještě nějakou práci. Ty to máš zase jinak. Nevim, co víc na tom probírat a fakt nechci řešit, co z toho je pro psychiku psa lepší.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 20:02
- Nahlásit

PetraK
to ráda vyřídím, nějak nevím co bude dál

musí to bejt lepší! ted se začne prodlužovat den, bude slunce hezky jaro! a bude to lepší!

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání