Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 23:45
- Nahlásit

PetraK
co ale nechápu je převádění psího života do vzorečkůch teda, to nepochopim vůbec
nevšimla jsem si, že bych něco takovýho dělala. Teda pokud popis množství aktivity nepovažuješ za psí život. Pokud jo, tak to zas nechápu já.
Já tak nějak na ten selskej rozum beru
nj, ten mi asi nebyl dán, když se nedokážu srozumitelně písemně vyjádřit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 23:50
- Nahlásit

birma

Teda pokud popis množství aktivity nepovažuješ za psí život.

no já prostě nějak nechápu, na co potřebuju vzorečky, který jsi tady napsala . Na život přece nejsou vzorečky, život se do vzorečků nevejde. Já prostě myslím, že není potřeba z toho všeho dělat takovou vědu.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 23:58
- Nahlásit

PetraK
prostě nějak nechápu, na co potřebuju vzorečky, který jsi tady napsala
vůbec na nic, bylo to jen vysvětlení pro Fifinu toho, jak a co jsem myslela a nechtěla jsem se motat do slov, tohle mi přišlo srozumitelnější. Nemusíš za tim hledat něco, co tam neni.... (nehledě na to, že na tom, že pes má tolik aktivity kolik potřebuje a tak je spokojenej, případně pes má příliš málo/příliš moc aktivity a tak spokojenej neni, neni žádná věda ať to napíšu větou nebo vzorečkem)

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2015 23:58
- Nahlásit

birma
nevšimla jsem si, že bych něco takovýho dělala. Teda pokud popis množství aktivity nepovažuješ za psí život. Pokud jo, tak to zas nechápu já.
Ty vole, uz tu chybi jen Zbrnda, aby po tobe chtel do tech vzorecku jasne stanoveny definice kalibrovany hodnoty...
Mnozstvi aktivity prevedeno do vzorecku, to fakt u psa existuje nebo sis to vysosla z prstu, pro pobaveni?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 00:00
- Nahlásit

Fifi
Mnozstvi aktivity prevedeno do vzorecku, to fakt u psa existuje nebo sis to vysosla z prstu
co myslíš?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 00:02
- Nahlásit

birma
bylo to jen vysvětlení pro Fifinu toho, jak a co jsem myslela a nechtěla jsem se motat do slov, tohle mi přišlo srozumitelnější.
Birmico, to neni pro me srozumitelnejsi, to je peklo. Ale sikovna, jestli si to vymyslela a dala sis s tim tu praci, ja proste vidim psi stvoreni a bud je happy, mirne nestastny, hodne nestastny nebo uplne nestastny. Na to vzorecky nejsou.
nehledě na to, že na tom, že pes má tolik aktivity kolik potřebuje a tak je spokojenej, případně pes má příliš málo/příliš moc aktivity a tak spokojenej neni, neni žádná věda ať to napíšu větou nebo vzorečkem
Ano, presne tak, kazdej pes jina ves.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 00:22
- Nahlásit

Fifi

ja proste vidim psi stvoreni a bud je happy, mirne nestastny, hodne nestastny nebo uplne nestastny. Na to vzorecky nejsou.
Ano, presne tak, kazdej pes jina ves.

ano!
no a tohle bych vzala jako rozhodující.

Pobavila Bubrdle. Prej ven ani nemusí, močový měchýř nemá a venčit se nemusela a nemusí.............. no tak jsme se nakonec jako dohodly,což vzhledem k její rozespalosti chvilku i zabralo. Chápu, že se jí z vyhřátého pelíšku nechce, jako Bobkovi z vyhřátého klobouku. Ovšem ze dveří ven vytančila baletním krokem a tjo, kdybych nevelela návrat, rejdí venku jak életrická myš asi do rána . Jááá jí dám příště unavenou bez měchýře!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 07:14
- Nahlásit

dočítat nestíhám - neb jdu na RTG se zubem, jestli se vše podařilo dobře zaplnit a nikde nebude nic zlobit. Neb RTG v ordinaci stávkoval, když jsem tam před týdnem byla...
Night začíná být vláčný. Včera ležel na koberci u dveří a ječící a běhající děti ho vůbec nevzrušovaly (dítka 5,5, 3,5 a 2,5 roku) A jak tak ležel u dveří, pletl se jim v rozletu a tak ho dítka obíhala (a když natáhl nohy až ke skříňce), tak ho překračovala. Jen dálkově ovládané autíčko mu vadí. Pere se v něm strach z neznámého a podrobný průzkum objektu nebyl dovolen... a tak na větší vzdálenost to snese, ale auto projíždějící kolem nebo nedej bože pod noham,a... to prý by mohlo být nebezpečno a je třeba zmizet... Jo a nejmladší rodinné dítko - dva a půl měsíce starého mimíše si řádně prozkoumal - přiblíznul, oňuchal... a byl moc moc opatrný.
Dneska na odpoledne mládežníci odjedou a tak zviřoň bude moc chrápat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 08:36
- Nahlásit

xerxova
drzim palce, at zub ok!

petrak
jeptiska paradni, ale priste ty stary chlapy prosim od hlavy a mrtvoly spolu taky paradni

maya
nejlepsi je spic. po 10tydnech v kleci ma v noci postel na kratkym voditku a chodime pul kilaku a je spokojenej a chrape spokojene celej den ale ma mega dlouhy drapy na operovany noze, zda se mi, ze to trochu vadi v chuzi

fifi
tak snad to ma krrmyl jen oodrazdeny...

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 11:03
- Nahlásit

Rumštááááájn
Děti uklízí.
To je vám takový proces, kdy je ráno na počátku práce tak na 10-15 minut a večer výbuch bordelu, který mi zabere tak hodinu - dvě koordinovaného úklidu.
Benefit je, že děti se zabaví na celý den
Fajka, Ešuska, Vero a další (s výjimkou Brutice, Xerxové, Enyky denyky a čaje) mrknou prosím v emila a vyjádří se!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 11:30
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Je tam krásně majne líbe Kindr, chce to nějakou akcičku. Bubi měla ráno hrozný dilemata, ale hrozný. Páč se zrovna z poblifky vyndalo to husí srdéčko, že.......... a venčit se ale taky musela. Tak nejdřív opět tvrdila, že má frndu na zip a nikam nemusí, ale když jí kus srdéčko odpochodoval v pytlíku do kapsy u bundy, přehodnotila to
Srdéčko ji velmi rozjařilo a tak zas venku řádila ačkoliv již srdéčka nebylo. Švihala lavičkovej slalům jako bláásen. Ani Rumoušidlo jí nestačilo.
A máma volala, že je trochu líp! Juché!

Xerxová

heh u nás již také nastupují mdlobné stavy ono přeci jen, od 22. jsem doma, že jo... tak teď je to tu , jak když vlítne granát do zákopu, každej rozstřelenej na jinou světovou stranu
Nýtkovi se pak bude ale stýskat, až to teda dospí. Ono není nad dětský animátory. Je šiškovnik veliký, jak je opatrnej na mrnítko.

cernej caj

co záda?

jeptiska paradni,

viď? může z fleku tady dolů do kláštera
ale priste ty stary chlapy prosim od hlavy

blbá

chodime pul kilaku a je spokojenej

viváát! to je prima, že to už můžete natahovat. což? za chvíli zas budete štrádovat doplna. A drápky asi ostříhat.kachna_
Benefit je, že děti se zabaví na celý den

voni sice dětskou práci zakázali.... ale.... jen ať makaj!!!

jdu tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 11:34
- Nahlásit

kachna_
a vyjádří se!!!
máš replája!

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 11:46
- Nahlásit

PetraK
máš replája!
ok
voni sice dětskou práci zakázali.... ale.... jen ať makaj!!!
nooo, jak se to vezme, ona je to práce hlavně pro mě, páč to po nich musim dát do uživatelsky přijatelnýho stavu.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 12:06
- Nahlásit

Adam je stále ještě za vzorňáka. Dokonce šli kousek od nás dva ohromní NO a on jim věnoval jen jedinej pohled teď jenom aby se mu konečně zhojila ta proklatá tlapka, ať můžem aspoň tři volný dny na začátku roku výletit...

kachna_
Děti uklízí.

PetraK
A máma volala, že je trochu líp! Juché!
to je moc dobře!

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 12:21
- Nahlásit

Ale musim se jich zastat, už mají uklizeno, celkem.
PetraK
a nezlepší se maminka třeba až se ochladí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 12:58
- Nahlásit

kachna_
ahojky,
díky za echo..máte repláj.... ale asi tentokrát moc nepotěším

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 17:32
- Nahlásit

Xerxová
hodnej Najtík
synovec dostal děsivou tarantuli na dálkový ovládání, bojej se toho psi i kočky a naštěstí to docela vrčí, tak doufám já budu infakrtu ušetřena
cernej caj
tak drápky ostříháte a skvělý, že už takhle začíná chodit, to v létě nějaký ten long klidně dáte

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 17:36
- Nahlásit

jsem dneska koupila dva odvločovače, abych za jedno oplko zjistila, že s nima nemůžu bejt v jedný místnosti, tudíž vyhozená tisícovka nevíte jestli existuje ještě něco jinýho odvlhčovacího na zdi, co nebude tak chemický?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 17:39
- Nahlásit

jo a nevíte někdo kam jsem si dala tu učebnici švédštiny? jsem se dostala na duolingo ke členům a necháááápu, tak jsem si chtěla počíst vo tom a prt, knížka nikde

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 18:00
- Nahlásit

Maya
nevíte někdo kam jsem si dala tu učebnici švédštiny?
za vobraz se slunečnicema?
existuje ještě něco jinýho odvlhčovacího na zdi, co nebude tak chemický?
klasika vysoušeč? Ale ten zas hučí a je dražší

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 19:02
- Nahlásit

kachna_
srandičky srandičky
tak vysoušeč až tak zase mít nemusím, to by bylo jak s kanonem na vrabce
ale našla jsem tohle, houba co žere plísně, neznáte to někdo?
http://www.prirodnieshop.cz/8,bio-repel.html
akorát teda vlhkost ze zdi to asi nevytáhne, což je blbý, na to je ten tabletovej ceresit asi nejlepší, ale mám smolíka
plíseň mám zatím mrňavou v rožku, asi jak je teplo a netopí se v kamnech, jak mám tu meteostanici, tak jsem zjistila, že teplota když se netopí je u mě 17-18 stupňů, a to sem se smála čajdě
prej taky sledovat vlhkost a jak je přes 50%, tak větrat, to je na tý meteostanici taky, tak to asi budu muset začít trochu sledovat

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 19:16
- Nahlásit

a abyste záviděli, na starý kolena je ze mě velkpěstitel
kvete mi volajaký sukulent a kvete mi pokojová třešeň, takže jeslti na tom fakt vyrostou nějaký bobule údajně jedlý, můžou se hlásit dobrovolní ochutnávači

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 19:41
- Nahlásit

maya
gratuluju velkopestitelce a tarantule bleeee.
a co ventilator obcas jak radila kachna prohnat vzduch vetrskem?

kachna
sikocny holky

petrak
tak to je dobre, ze mamince je lip

a supr, ze ste poblbli. zada sou lepsi, furt je citim. taky me dost boli koleno ten chlad mu dost prihorsuje...

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 19:48
- Nahlásit

cernej caj
tak něco zateplovacího na to koleno, nějaký návlek flísový nebo pletený?
no ty vysoušeče jsou fakt drahý a já mám vlkhej jeden roh a plíseň je tam teď takovej malej flíček, to se mi fakt nechce investovat tisíce, určo ten ceresit by stačil, no zkusím to tam nechat dozejtra a uvidím, jestli se mi odudcpe nos, ale myslím, že ne, jako samo to můžu postříkat savem, akorát holt bez toho odvlhčení to v těhle teplejch zimách bude asi za chvíli zpátky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 20:12
- Nahlásit

maya
mam objednanej cyklonavlek, bude koncem ledna a jinak vsechno pada. i pres ortezu, coz je vrstva navic, prochlada... a dokud to nevyresim, muzu si lajznout 15+15 vandr do hodiny od brna, ale ne jeseniky s birmou

myslela sem obyc ventilator, nebo ten el. vysoucec jak nekdo zminoval, da se poustet taky jen obcas a i mala pomoc muze byt ok. taky se dela nejaky elektro bazmek na vysouseni, ale to neznam.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 20:15
- Nahlásit

irma
nepo hvalila sem ti adamka a drzim palce s tlapkou!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 20:22 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

a fotky budou zitra snad uz z vyletu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 20:30
- Nahlásit

prostřeno pro čtrnáct a je třeba kontrolovat čistotu talířů... Cedulky se jmény tvořili Trpajzlíci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 20:36
- Nahlásit

trpajzlici sou na sebe jiste pysni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2015 20:42
- Nahlásit

teď koukám, že ten hadr na hubu je moc pěkná dekorace Ale u dogy to jinak nejde - než že co obytný prostor, to jeden hadr...

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání