| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:29
- Nahlásit
birma
Adamit vypada jak socha pozlacena. To je foceno novym fotakem? Moc pekny.
cernej caj
to nenazrany zvire sezralo krabici trubicek a k tomu mych par kousku bezlepkovyho cukrovi od tety, na ktery se tesim celej den, fakt hruza, si muze zezrat co chce a zezere moje cukrovi od teticky
Jsem nejdriv taky myslela psa. Ale ze muz, to je soby hnusec, dej mu vareckou pres prsty!
ja to pri nadechnuti citim jakoze zezadu na krku a na ramenou, kdyz dycham dost melce tak jen citim, jak me to vzadu boli a pri pohybu vic, ale pri nadechu teda masakr
Spolkni prasek. A pak na noc nahrej, at ses zitra fit teda.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:33
- Nahlásit
Fajka
Mututu, Crazy roste krasne. Kolik toho natapala? Mlhu ste meli, ze zacatku, ze by se dala krajet teda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:34
- Nahlásit
Fifi
rady od profi zadove trpitelky, co, i kdyz nekdy teda lepsi, kdyby clovek v jistych oblastech tak znalej nebyl, diky
jinak zvire je hodnoucky, to musim pochvalit ale ja nechtela rict o muzi ze je cune
co domaci pohodicka, pekne pokracuje?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:45
- Nahlásit
cernej caj
rady od profi zadove trpitelky,
spis od majitelky hypermobilniho kloubniho systemu. U me to jisti dycky prasek, teplo a klid relativni na luzku, sekly zado nerozcvicim.
ale ja nechtela rict o muzi ze je cune
Ja taky nerekla, ja napsala soby hnusec. Si necetla Saturnina?
domaci pohodicka, pekne pokracuje?
Ano, relativne, vcera smecka vysvetlila cubci Troldovi, ze nechat si smikat drapy je strasne zajimava a vyjimecna cinnost a ze to potrebuje taky. Sam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:47
- Nahlásit
Fifi
myslela sem tak, ze sem napsala zvire a ne cune cimz to mohlo vyvolat nedorozumneni, o jaky zvire se jednalo
jinak jo, cetla, i kdyz teda davno tomu uz, no
tak to je sikovny trolitko teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:51
- Nahlásit
Fifi
Mututu, Crazy roste krasne. Kolik toho natapala? Mlhu ste meli, ze zacatku, ze by se dala krajet teda.
vona je milášek no bylo to 4 tam 4 zpátky dělali jsme pauzy dvakrát si vodpočala v hospodách. Měli jsme velkej batoh a nosiče kdyby nechtěla ale v pohodě, lítala si na volno jak poletucha..a při jela dom a řádila jak černá ruka asi radostí že je doma...bo se stihla vyspat cestou v autě....
tulituli paničkoooo...no jelito prostě...
http://stanaafalco.rajce.idnes.cz/Se_Stepanem_na_S tepanku/#IMG_0539.jpg
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:53
- Nahlásit
Fajka
tulituli paničkoooo...no jelito prostě...
alee... mamiiii
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:53
- Nahlásit
Fifi
, relativne, vcera smecka vysvetlila cubci Troldovi, ze nechat si smikat drapy je strasne zajimava a vyjimecna cinnost a ze to potrebuje taky. Sam
jo jo jakákoliv opečovávací věc je super páč to takhle pes dostává odměny vlastně jako by za nic... u nás už je to tak že vemu kartáč do ruky voba se předháněj kdo mě nastrčí záda víc a dřív abych ho vyčesala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 20:55
- Nahlásit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 21:05
- Nahlásit
Maya
Ráno jsme šli jenom kousek a pak jsem si tam byla ještě zaběhlých třeba nás teta ještě někdy pozve, tak si to tam příletem víc
A ten zatopeném lesík se mi líbí, vodu je třeba v krajině zadržovat
cernej caj
Vlašim musela bejt dřív nádherná, části vypadají pořád jako vesnice, ale bohužel za socíku nastavěli hned k centru paneláky a úplně tím to město zničili zkusím zítra cvaknout jeden pohled na Vlašim, jestli budu mít čas, tak z toho ty paneláky vyretušuju, jsem zvědavá, jak to bude vypadat....
Fajka
Parádní fotka! Aduš vypadá šťastně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 21:06
- Nahlásit
Fajka
jo jakákoliv opečovávací věc je super páč to takhle pes dostává odměny vlastně jako by za nic.
Na ja, a von je zarlivak ukrutnej. Ale zaroven furt hysterak pri manipulaci, se v nem pralo, jestli odejit a prijde zase cuba, nebo to vydrzet.
Eech, Fajfko, vis, ze sem rypak. Mne ten kosicek pro Jelito prijde tak strasne melkej. by si zaslouzil klidne 3x hlubsi, proste pohodovej kosik na protazeni pantu, at se mu lip jeci.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 21:34
- Nahlásit
Fifi
Ale zaroven furt hysterak pri manipulaci, se v nem pralo, jestli odejit a prijde zase cuba, nebo to vydrzet.
rozervaná osobnost
Eech, Fajfko, vis, ze sem rypak. Mne ten kosicek pro Jelito prijde tak strasne melkej. by si zaslouzil klidne 3x hlubsi, proste pohodovej kosik na protazeni pantu, at se mu lip jeci
vim ale všecky prostornější co jsme kdy zkoušeli jsou prostě velký moc a jde mu to do očí..tím víc jak má krátkej čumák... a stačí sehnout hlavu k zemi a dostane hranou koše do očí..
kdybych nějakej co mu bude sedět sehnala tak už ho dávno má
at se mu lip jeci
von to zvládá i ták
birma
Aduš vypadá šťastně
nejen vypadá ale fakt je...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 21:37
- Nahlásit
ješče jednou zrzafka ...zrzavá...
a už končím s tapetováním
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 21:39
- Nahlásit
Fajka
rozervaná osobnost
Ma to tezky, jeden pruh by chtel delat totok a druhej tamto. Pruhu ma hodne...
kdybych nějakej co mu bude sedět sehnala tak už ho dávno má
Tys takova tvoritelka, treba vyrobis neco jemu na miru.
von to zvládá i ták
nejen vypadá ale fakt je...
Jsem skoukla dalsi fotky, a krasa, jak se holky k sobe maji. Splneny prani.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 21:42
- Nahlásit
Fifi
Tys takova tvoritelka, treba vyrobis neco jemu na miru
šmááánkote...devatero řemesel a desátá bída....bych se bála z drátu... leda látkovej a ten prostornej taky nebude..nebo z kůže nevim...no popřemejšlím ....
skoukla dalsi fotky, a krasa, jak se holky k sobe maji. Splneny prani.
jo jo myslím, že ty dvě budou dobrá bláznivá dvojka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 21:52
- Nahlásit
Fajka
bych se bála z drátu.
Neboj se dratu. Kdyz si ho pomeris, tu jeho uzvanenou lebajznu, aby si zivnul a zaroven to mel primereny po vsech stranach, vypodlozeny pod cumackem a tak. To bude lukcus pelisek pro jeho kusnu.
Je nadherna.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 21:56
- Nahlásit
Fifi
To bude lukcus pelisek pro jeho kusnu.
aby se mu lépe ryčelo zkusim se zamyslet no...
Je nadherna.
vyoadá to že bude hodně do zrzata po mamince a teda ač má jehličky tak jako by je vůbec neměla..tak jemnýho ščeníka jsem snad nezažila... ta snad neudělala nikomu jedinej pích jehličkou..je strašně jemňoučká a vopatrná. neuvěřitelně..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 22:04
- Nahlásit
Fajka
ta snad neudělala nikomu jedinej pích jehličkou..je strašně jemňoučká a vopatrná. neuvěřitelně..
Jesis, posli mi ji sem. Troldak mi zrovna hloda vystouplej loketni vybezek, na stolicky, jak kost ke zradlu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 22:26
- Nahlásit
birma
si můžeš porovnat http://retrovlasim.wz.cz/
ono to tam vypadalo jinak i před 20 lety, nebyl ten obchvat a vůbec skoro všechno kolem, jen domky a tak, jezdilo se přes město
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 22:27
- Nahlásit
Fajka
zrzavka je moc pěkná a vůbec je to hezký, že takhle rodiče splnili přání, co by za to jiný děti daly
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 22:43
- Nahlásit
Maya
Vlašim znám od narození i když sem zas moc často nejezdim. Dobu bez obchvatu pamatuju, ale bez těch hnusnopaneláků za kostelem ne. Teď jsem zkusila udělat pár fotek nasvícenýho kostelíka a jsem nadšená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 22:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Jak Vánočníte majne líbe Kindr?
No? Jak vánočníte?
Rumoušek s Bubrdlí mají velmi krásný čas. Pro Rumíčka je to čas nových přátel. Zrovinka dneska si na Filajce zase našel dalšího. Byl to chlapeček, batole, Rumíčka velmi zaujal jeho krok opilého námořníka Batole zas zaujal Rumíček se svým balonkem. Uzavřeli přátelství. Batole bylo velmi velmi odolné, nic nedbalo na to, že Rumajzl je jak tsunami a furt se řehtalo. Rumíček vůbec teď přišel opět na chuť dětem a jejich honičkám. Cestou na Filajku jsme potkali tlupu dětí, co ječely a honily se a Rumajzl se přidal. Bylo mu dětma sděleno, že je Matěj. Byl nadšen, že je Matěj a ze samého nadšení naprášil ostatním toho, co se schovával za autem. Pak jsme šli skákat na trampolínu. Pak jsme zachránili dva vyhozený stromky, který jsme si s kořenovejma balama zahrabali do hlíny a listí, pak jsme šli k naší borovici, kam jsem chodívala s Ešátorem a ti dva dementi zrzaví, když jsem se o ni opřela, přilítli a snaživě se o ni opírali taky. může člověk s nima propadnout lehce sentimentálním vzpomínkám??? No asi nemůže. Tak jsme šli dál. No a........... bytem nám lítají dva velký zelený plyšový kondomy. Rumajzl je nadšen a furt je zabíjí. Přetahovadla a krysy jaksi asi tedy necháme na jindy. Bubi naznala, že na tom větším se dobře spí, fotky stáhnu do počitadla časem. Bubi byla dneska na Filajce velmi obdivovaná pro svůj věk a vitalitu. Krásně běhala za kostéčkou a pěkně ji hledala. Zatímco Rumajzl v současnosti chrápe, stejně jako celá rodina, tak Bubrdle číhá, ešivá něco ještě někde nekápne . Včera jsem myslela, že mě z Rumajzla šlehne, páč velmi pevně vystavoval bažanta, velmi pevně. No problém ale byl, že jsem vůbec neviděla, kde ten jouda vystavuje. A vypadalo to, že bažant se nehodlá zvednout. A Rumouš nemohl, pro ohařskou čest (má to vystavení zatr pevný, to teda má), opustit stanoviště. Tak jsme mu s Bubi odešly. Dořítil se,bylo mu sděleno, že je .......... no, to vynecháme a šli jsme zpátky, cvičiti. Nevyšlo to ani napodruhý, musel zvostat u bažanta. Tak jsme mu s Bubi zase utíkly. Dořítil se hned a třetí runda to spravila, nechal se hezky z vystavování vytáhnout (já vím, že JE to těžký a JE to proti ohařím zákonům, leč musí se naučit, že ne vždycky, je prostor pro to dělat ohaře , ) a pak jsme jako odměnu šly fšicí společně za tim bažantem. Měl velmi velmi pevnou nervovou soustavičku a zvednul se fakt až za příšernou dobu. Rumouš hezky poslechnul a pak mohl jít zas řádit. Bubi si celou dobu myslela něco o něčem, tohle je prej naprosto debilní styl venčení
Brtnik cípnul s nosohltanem, doufám, že si to nechá pro sebe. Já byla dneska zase za mámou. Pravila, že se dala na dráhu feťáka. Vzhledem ke svým velkým bolestem zad, jí dali opiovou náplast. Pravil jsem, že ji budu teda říkat Sherlocku Holmesi, že ten si taky užíval s opiem . KOukám na pohádky a nedělám niiiiiic, vůůůbec nic. A dostala jsem co?? NO KOLÁČE DOSTALO NOVÝ BOTIČKY DO SÉÉRIE. A novej telefon. A žádnej debilní dotykáč, déépak, pěkně zašupovací telefonek, klasiku a obří kartu k němu, aby se mi tam vešla němčina a všechny pjéseňky. A novej kabátek, a knížky a parfůům a spodní prádélko a spooustu krásnejch věciček. Asi bylo hodný Koláče!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 22:57
- Nahlásit
Fajka
ááále to je krásná zrzafka'!!! ta by se hodila do party!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 23:13
- Nahlásit
PetraK
bytem nám lítají dva velký zelený plyšový kondomy
Jipijajej, to sem zvedava.
Brtnik cípnul s nosohltanem, doufám, že si to nechá pro sebe.
No to by moh, ksa choroby uz ale!
Já byla dneska zase za mámou.
Doufam, ze i nekdo dalsi se stavil. Musi to tam mit tezky.
Ja se ted pobavila pri hratkach s Trololo, to je debil. Se tak nak pretahujeme a cuby mu delaj obecenstvo a on ocasem svym predlouhym baci do linky a otoci se a lekne se odrazu ze svicky. Ne, s nim to fakt neni jednoduchy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 23:30
- Nahlásit
Fifi
Jipijajej, to sem zvedava.
Rumouš si třeba lehne na záda, do předních vezme kondoma a kope si ho zadníma nad sebou Foto mám.V mobilu. Nechce se mi tetkon hledat šňůrku.
ksa choroby uz ale!
jo, taky to tak vidim. No konec roku byl takovej náročnější, pro nás oba.
Doufam, ze i nekdo dalsi se stavil. Musi to tam mit tezky.
chodím tam jen já, všichni ostatní to maji přece daleko Na štědráka jí vzaly hrozně ty záda, nemohla se moc hejbat. Aaaale , aaale Koláče na ní vysrálo!! Přítáhlo salát (já ani nechci holčičko, nemám chuť do jídla....), řízek (jak já to budu jíst holčičko, ty moje zuby!), hrachovou poblifku s krutonama, (to nemáme kde ohřát!), chlebíčky, rolky, cukroví a dárky. šééécko sem si to měla odvízt zpátky.... páč ani ty dárky nerozbalí, žejo.... Pche. Nerozbalí,nerozabalí... Curiosity killed the cats, ne? rozbalila! Narvala si pupek salátem, sežrala obě rolky. Polívku jsme ohřáli na topení. Chlebíčky si zbouchala pak a řízek nakrájela na tenký plátky a vocumlávala A psala, ja moooc dobrý to je. Dneska jsem si daly kafe, povídaly si a bylo.
on ocasem svym predlouhym baci do linky a otoci se a lekne se odrazu ze svicky.
joooooudáá jooooudááá je to!!
No my měli dneska taky zážitek. VYpadlo to, že se Koláče bude prát.
Jdeme z Filajky, musíme projít velkým podchodem pod hlavní silnicí. Slyším z dálky že tam někdo bouchá. Beru oba psy na vodítko, vidím nějkaký maníky a dítě. Volám, ať počkají, že jen projdeme. No... zájem nula, ž ejo. Kanonáda, Bubi to hooodně poplašilo, se jí nedivím. No dostali jsme se do konfliktu, já potřebovala s ní už projít, jinudy cesta nevede. Pak jsem "volala" policajty, to utekli. Našla jsem si je a šla po nich, dokonce i "psa jsem na ně pustila" /Rumouše, kterej bere povel "Vem si ho!" jako dobrou zábavu než k nim doběhl, odvolala jsem ho, takže houby věděli a pak jsem na ně vlítla, ty vole Fifino, vypadalo to asi dost hrozně pro obecenstvo, který se tam i sešlo řvala jsem jak prorvaná, vztek mi lítal ušima, netušila jsem jaký nadávky dokážu vymyslet , naštěstí to vypadá, že oba psi to zvládli dobře. Bubi si pak šla a normálně čuchala. Huf. ale já přišla domů totál vytočená.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 23:51
- Nahlásit
PetraK
chodím tam jen já, všichni ostatní to maji přece daleko
Nerozbalí,nerozabalí... Curiosity killed the cats, ne? rozbalila! Narvala si pupek salátem, sežrala obě rolky. Polívku jsme ohřáli na topení. Chlebíčky si zbouchala pak a řízek nakrájela na tenký plátky a vocumlávala
Tak at uz tahne domu taky ale uz jako.
Rumouše, kterej bere povel "Vem si ho!" jako dobrou zábavu než k nim doběhl, odvolala jsem ho, takže houby věděli a pak jsem na ně vlítla, ty vole Fifino, vypadalo to asi dost hrozně pro obecenstvo, který se tam i sešlo
VIVAAT drsna esuska! Tak sou dementni? videj psiska? a palim? Ne, ja jak sem relativne mirumilovna, fakt at jim to ruce urve, ci aspon prsticek. Takovejch prachu to stoji, uznavam, ze na Silvestrasi to muzou vsici uzit. A teda sem rada, ze sem nebyla pobliz, kdyz tys total vytocena.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2015 23:59
- Nahlásit
Fifi
Tak at uz tahne domu taky ale uz jako.
taky si říkám. . Když nezlobí tak moc dech, tak zase záda, který pak blokujou to dýchání a naopak. Začlo to celý poté, co šla sama do koupelny se osprchovat a umýt. Blbě se jí tam dejchalo a odrazilo se to na těch svalech co máš u žeber. A na zádech. Se trochu bojím, jestli to není zánět mezižeberního svalu?
ak sou dementni? videj psiska? a palim? Ne, ja jak sem relativne mirumilovna, fakt at jim to ruce urve, ci aspon prsticek.
Jsou dementní. Krom toho, že viděli, jsem i volala a prosila, at počkají a nechají nás projít. Právě proto jsem pak po nich šla a udělala ten bordel, co jsem udělala. Zatmělo se mi a i když utekli, našla jsem si je, řvala jsem hrozný věci , fuj, je mi děsně ešče teď, když si to přehraju, fakt mi bylo jedno co bude
A teda sem rada, ze sem nebyla pobliz, kdyz tys total vytocena.
no........... asi to není nic hezkýho, když mi hrábne takhle. Taky se mi vzteky osypal hrozně gezicht. Páč jsem měla pocit, ž emi exploduje následně hrudník.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2015 00:05
- Nahlásit
PetraK
Blbě se jí tam dejchalo a odrazilo se to na těch svalech co máš u žeber. A na zádech.
Tyhle zabry jsou hrozny, ale muze to bejt fakt jen v pateri, skrip nakej. A vsak je v peci, teda nedelam si iluze, ale zase snad odhalej, cim a proc a tak...
Zatmělo se mi a i když utekli, našla jsem si je, řvala jsem hrozný věci , fuj, je mi děsně ešče teď, když si to přehraju, fakt mi bylo jedno co bude
Jako i sprosty? Jen dobre, ja bych asi nezustala jen u toho. Jsem skrytej cholerik, kdyz hrabne, tak poradne, takze hrudnicek si nadechni a gesicht odsypej, ooom, bude hur.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2015 00:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Tyhle zabry jsou hrozny, ale muze to bejt fakt jen v pateri, skrip nakej. A vsak je v peci, teda nedelam si iluze, ale zase snad odhalej, cim a proc a tak.
asi kombinace kašlání namáhavýho, namáhavýho dejchání a to že hlavně leží. . Jo starají se víc než dobře, sestry jí dali kafrový mazání, který jí dělá moc dobře tím teplem. dostala právě už i tu opiovou náplast (když kapačky nefungujou)
, která vydrží fungovat tři dny. Tady na týhle části oddělení to je fajn.
Jako i sprosty? Jen dobre, ja bych asi nezustala jen u toho. Jsem skrytej cholerik, kdyz hrabne, tak poradne, takze hrudnicek si nadechni a gesicht odsypej, ooom, bude hu
ano , sprostý a dosti neuvěřitelný kombinace to nevymyslíš . I skorem na tu pranici to vypadalo, protože mi hráblo hodně teda. Já nejsem skrytejch cholerik, já jsem regulérní magor , hůř bude, vim. Silvouš to jistí, ale tady je obecně jinak dost klid. Krom toho silvestra a s tím se počítá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2015 00:17
- Nahlásit
PetraK
No jestli bude takhle velikonocne, radsi prchnout na chalupu. Nez aby naky tento petardy, to uz mamcu vezmete jiste i s sebou treba.
Pindik ted lovil mouchu, za podpory Bajitka ulovil. A jsou zabijaci, ne jak Najt, kterej ji jen oslizne kridylka.
ano , sprostý a dosti neuvěřitelný kombinace
Ty jeden ohavo?
|