| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:21
- Nahlásit
PetraK
Hele to neva, ze jsou trochu mene zaostreny. Za par let tak stejne uvidis vsechno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:25
- Nahlásit
jojo stařecká vetchozrakost dorazí...
Fifi bohužel se spíš hmotností snažím Nighta dohonit... Rozhodně se nezmenšuju...
Night taky reagovával na svůj odraz. Vrtichvostěním a nabídkou hry...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:25
- Nahlásit
Xerxová
Takže budu učit a učit a učit...
čau Lenine!
No bude to tvrdej návrat do reality, mooc tvrdej.
Psisko spinká a já skládám prádlo a jdu žehlit...
jo tady se taky chrápe, na zádíčkách pěkně a pacinkama se drží za očička, asi se na to nechce vůbec koukat, jak to tady dopadá
Fifi
Rumik by moh delat instruktazni videa pro pubertaky, kterak kondom rozhodne nepouzivat.
Prezila to ta sprcka?
jojo, přežila, on je něžnej bojovník, tyhle hračky budeme mít leta. K nemalé radosti Brtnika
Rozumbrada zrzatej.
viď? No von je hrozně moudrej péf, víme?
Chtel cumet z parapetu a jak jsou zaluzky zatazeny, tak Smarjaaa, peeeef! ,
Jooouda, taky jouda Bubi naše velký zrcadlo neřeší, ale když přijde k Danušce, tak vždycky jí to zarazí a musí to zkontrolovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:26
- Nahlásit
zbrnd
Za par let tak stejne uvidis vsechno
co za pár let? já už si to jedu teď!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:30
- Nahlásit
PetraK
Zkus tohle:
http://www.sony.cz/electronics/fotoaparaty-s-vymen nymi-objektivy-2/ilce-6000-body-kit
Fšude o tom píšou v duchu, že ani PK s tím žádnou fotku nerozmaže
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:35
- Nahlásit
zbrnd
zbláznil ses?? Pro mě tohle?? Fotoaparát s bajonetem?? dyk bych s tim nemohla mezi lidi, polovinu bych jich povraždila
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:39
- Nahlásit
PetraK
No lidi si to dost chválí a cena letos nejspíš zase spadne, tak si to zapamatuj, kdyby treba sef nevedel, co ti poridit k MDZ.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:49
- Nahlásit
zbrnd
no to bych nesměla bejt tak drzá jako jsem, pak by mě mohli vyznamenat. Jako před rokem, to mě vycenili.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:54
- Nahlásit
PetraKTo projde neboj.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 18:56
- Nahlásit
Xerxová
Night taky reagovával na svůj odraz. Vrtichvostěním a nabídkou hry...
Nacelnik Chcisihratismouchuou.
PetraK
přežila, on je něžnej bojovník, tyhle hračky budeme mít leta. K nemalé radosti Brtnika
Jupiky, to bude fotek.
Jooouda, taky jouda
Strasnej, na to, ze mu bylo 9 mesicu predevcirem, je momentalne zavostalej zrejme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:00
- Nahlásit
Fifi
Jupiky, to bude fotek.
nebude, nemám foťák s bajonetem a timhle debilem nevyfotim nic
9 mesicu predevcirem, je momentalne zavostalej zrejme.
uuuUuž devět? Nojo letí to hrozně. Já teda taky nějak nevnímám kolik už Rumoušovi je, tím, že on je věčný dítě, tak ho furt beru jako ščenátko.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:06
- Nahlásit
PetraK
Já teda taky nějak nevnímám kolik už Rumoušovi je, tím, že on je věčný dítě, tak ho furt beru jako ščenátko.
A kolik mu vlastne je? dva? Necely dva?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:11
- Nahlásit
Fifi
A kolik mu vlastne je? dva? Necely dva?
rok a devět měsícůch.
Ovšem měli jste ho vidět dneska po obědě, když dorazila Ajšadlo s páníkem a ten hodil Brtnikoj oknem pro čokle dvě plyšový krysy. Rumouš popadnul do držky okamžitě rovnou obě dvě a z radosti ho přepadlo tryskání. Než jsme se oblíkli, že jdeme vem, udělal trasu předsíň-okno od pokoje asi 100x. Tryskem. A během toho tryskání metal kozelce ve vzduchu. Následně hodlal vzít ten nově získaný poklad s sebou do polí a do hospůdky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:22
- Nahlásit
Night na devíti měsících byl jistě myslitel... Fotky jsou přesně z devíti měsíců...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:26
- Nahlásit
PetraK
rok a devět měsícůch.
Fakt to leti.
Xerxová
Night na devíti měsících byl jistě myslitel...
Bozee, dement v kupce listi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:28
- Nahlásit
Dneska bylo bááááječně! Jsme proťapaný, Adam tuhoš narazili jsme i na snad nejhezčí nově stavěnou rozhlednu co znám Potkali jsme několikrát srnčí, ty poslední mě namíchly, protože se mi je nepovedlo Adamovi ukázat a toměly spoustu trpělivosti i šly chvíli k nám taky jsme potrénovali klid u kočiček, prohlídli si ovečky... fotky budou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:30
- Nahlásit
Fifi listí ho baví i teď... A to mu už budou za měsíc dva roky... Hubený je pořád, žebra mu stále lezou. Na bonitaci to teď (za pár týdnů) nevidím... v termínu letní bonitace budeme s Trpajzlíky (a Nightem) na dovolené... takže snad do podzimu (třetí bonitace je v listopadu) bude vypadat jak dospělec
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:37
- Nahlásit
Xerxová
A to mu už budou za měsíc dva roky...
On jak je obr, tak to svadi k domnence, ze uz mu dva nejmin byly.
Na bonitaci to teď (za pár týdnů) nevidím... v termínu letní bonitace budeme s Trpajzlíky (a Nightem) na dovolené... takže snad do podzimu (třetí bonitace je v listopadu) bude vypadat jak dospělec
Vsak, nez bonitovat zizalu hubenou... A myslis, ze se nejaky nevestky najdou pro nej, ze nekdo tu pomerne vzacnou importovanou krev oceni?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:40
- Nahlásit
Xerxová
Fifi
listí ho baví i teď..
ano, listí je hit i u nás. Při procházce Hvjéézdou tuhle somroval po všech, ať mu kopeme
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:44
- Nahlásit
Fifi nevím. Pokud by někomu šlo o zcela nepříbuznou krev (německá doga španělského chovu po portugalském otci a francouzské matce ) ... a vzal by v potaz nejen předky, ale i obě jeho sestry (hezké a výstavně úspěšné)... tak by možná jeho spáditou záď "přehlídnul". Od začátku byl přivezen jako kámoš na chození po Jizerkách, což hodně lidí nechápe Pokud ho uchovní - bránit se nevěstám nebudeme. Ale vnucovat ho nikomu nebudu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:48
- Nahlásit
PetraK
listí je hit i u nás.
Šiška nebo listí,
Rumíček to jistí.
Xerxová
Od začátku byl přivezen jako kámoš na chození po Jizerkách, což hodně lidí nechápe
Jj, vsak ja vim.
Pokud ho uchovní - bránit se nevěstám nebudeme. Ale vnucovat ho nikomu nebudu
To me ani na chvili nenapadlo, ze bys mu delala megakampan nejakou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:52
- Nahlásit
Fifi
Šiška nebo listí,
Rumíček to jistí
naprosto přesně vystiženo.
Zoufalá a vyhladovělá Bubrdle právě luxuje mikroskopické částečky naší večeře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:55
- Nahlásit
PetraK
Zoufalá a vyhladovělá Bubrdle
Nakrm ji, nekdy, chudaky veteransky. Ja jdu krajeti zlehka ovareny pajsl, uz to tu slinta secko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 19:58
- Nahlásit
Fifi
Nakrm ji, nekdy
někdy. někdy ráno snídaně - zelený držky.
někdy. někdy cestou do hospody, kdy všichni sežrali asi tunu dobrůtek včetně kusu sušených držtiček pro každého z nich
někdy. někdy v hospodě, kdy jim obsluha dovalila další tunu dobrůtek
někdy večer - zelený držky a hruběmletý
takže někdy, až mě to napadne jí nebohou možná i nakrmim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 20:16
- Nahlásit
zbrnd
esuska chtela ale dycky prditko do kapsy a tohle do ni asi nestrci...
Fifi
chudak trolik
PetraK
listi misto snehu, holt v lednu...
chudak bubinka ani ji nenakrmis
Xerxová
tak snad se do bonitace dodela
dneska sme s feri byly tak o 50 metru dal, ja to taky presne neodhadnu u kteryho stromu to zariznout a po prejiti silnice poskocila a zvedla nohu. Tak sem ji k baraku tech asi 10 metru odnesla a domu sla normalne. Nevim, jestli to bylo moc (v poslednich dnech ale v pohode), nebo jen nejak blbe slapla, ze by to treba zastudilo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 20:27
- Nahlásit
PetraK
takže někdy, až mě to napadne jí nebohou možná i nakrmim
Ona ma jiste pocit, ze za celej den nic nedostala ale!
cernej caj
Tak sem ji k baraku tech asi 10 metru odnesla a domu sla normalne
Mozna si jen uziva tvy pozornosti? Ale ne, chapu, ze ses opatrna.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 20:29
- Nahlásit
Fifi
nejsu si jistá, protože chodila úplně normálně a najednou dneska (přes silnici sme šly rychleji) na chodník poskočila po třech, tak sem hned čučela a poskočila po třech znova, tak nic neriskovat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 20:50
- Nahlásit
cernej caj
A nemohli u vas uz treba solit silnice? Tady dneska to brali mistama piskem, bo klouzacka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 21:44
- Nahlásit
cernej caj
listi misto snehu, holt v lednu...
chudak bubinka ani ji nenakrmis
jojo, voba sou hrozný chudáky, ten nemá sníh, ta zas žádný žrádlo....
a tohle do ni asi nestrci..
komentovat nebudu určitě se toho ujme Fifina nebo kachna
Bubrdle dneska taky na konci procházky najednou otrojnožkovala, tak mě to poděsilo, o pár metrů dál už dobrý, tak možná jak říkala Fifi ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 21:58
- Nahlásit
fotky ze dneška - byla to fakt náááááádhera! a omlouvám se všem - opět jen na FB
PetraK
na některejch fotkách vypadá Rumíček jako velkej rozumnej péf, na jinejch už tolik ne
cernej caj
snad to byla fakt jen nějaká sůl nebo jeden horší došlap....
|