Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:25
- Nahlásit

Maya
tak hlavne kdyz mas zas 5:4 (crt se delali 4:3, lcd 5:4), ctvercatej tudiz asi stejne nebude

ale dobry, zes neco nasla a to vydrzi par let v pohode

zbrnd
podle jmena sem o nem asi slysela

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:26
- Nahlásit

birma
bych řekla, že dokud si to člověk neprožije sám na vlastní triko, tak to nemá moc možnost posoudit...
tak to se neshodnem, já zase myslím, že člověk zrovna nemusí jezdit nekam do války třeba, aby věděl, že tam je nebezpečno, ale samo reálnou situaci se nedozvíš na nově nebo v lidových novinách

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:27
- Nahlásit

zbrnd
tak Kellnera nezavrhuju - jestli ho znáš, tak mu řekni, ať se ozve, že bych to s nim možná i zkusila, kdyby mi dal dobrej důvod

Maya
myslíš že je čas na stěhování na vysněnou Aljašku?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:27
- Nahlásit

cernej caj
prej je to lcd čtvercatej, doufám teda že jo

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:29
- Nahlásit

Maya
nj, tak v Německu asi válka neni, ne? A na situaci jsou dva pohledy - jedni iděj jen to špatný, druzí to viděj jen růžově a nikdy se neshodnou. Nehodlám si dělat názor ani podle jedněch z nich

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:29
- Nahlásit

birma
Souhlasim, jen si prostě myslim, že strachem ovládanej člověk je schopnej věcí, ke kterym by ho jiný emoce nepřinutily. Tak si tak přemejšlim, jakou hrůzu na nás chystaj, že musej vytvářet takový vlny...
Tak asi záleží i jaký jiný emoce, ale zase v zásadě klidně lze říct, že souhlasím, ten rozdíl ve vnímání toho není z principu podstatný a naopak by se mi asi těžko vysvětlovat jednoduše a pochopitelně.

Jinak, ...co chystaj...to nema smysl premejslet..nevime o tom nic...mozna ani nikdo primo nechysta mozna to jen tak proste vyplyva ze souhry ruznych nahod .... v ale v kazdym pripade myslim, ze je nas tu opravdu presprilis ... a tak to asi dl fakt nejde...navic jsme strasny degenerati ... doporucuji nad tim premejslet co nejmin neb je mala pravdepodobnost, ze to cloveka muze posunout kupredu ... a pokud by sis chtela byt jistejsi svou budoucnosti tak proste asi fakt jeine sbalit nekoho hodne bohatyho nebo vydelat spoustu penez a ziskat "uroven svobody A1"

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:35
- Nahlásit

zbrnd
pokud by sis chtela byt jistejsi svou budoucnosti tak proste asi fakt jeine sbalit nekoho hodne bohatyho nebo vydelat spoustu penez a ziskat "uroven svobody A1"
tak to mě asi láká víc ten druhej způsob získání svobody

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:35
- Nahlásit

birma
nj, tak v Německu asi válka neni, ne? A na situaci jsou dva pohledy - jedni iděj jen to špatný, druzí to viděj jen růžově a nikdy se neshodnou. Nehodlám si dělat názor ani podle jedněch z nich
tak pak je i par tech, co jsou nekde mezi, jen ti moc "nevykrikujou"

mmch, kdyz uz jsme u tech "konspiraci" teda pardon, kdyz uz tu razime tu proruskou cestu ) ani nevim, jestli jsem vam tu linkoval mou oblibenou fotografii
druha fotografie v nasledujicim clanku
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni- vychod/386490-odveta-francouzske-letectvo-bombardo valo-metropoli-islamskeho-statu.html

pokud vas to zajima, doporucuji odkliknout, zvetseninu stahnout do pc, prohlidnout zmensenou i zvetsenou, udelat si nazor
nebudu psat svuj, at vas nematu ani neovlivnuji

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:39 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

birma
tak to mě asi láká víc ten druhej způsob získání svobody
jenze tohle do budoucna nemusi byt moc realny...v kazdym pripade myslim, ze hafo penez vypada realneji i do budoucna

ten link jsem teda nestudoval jen videl fotky, ale vim, ze spousta techto svobodnych zivotnich stylu v realu nema se svobodou moc spolecneho, spise s pokrytectvim mnohdy

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:41
- Nahlásit

birma
pokud se do nějakýho města dostanem třá po tejdnu a pak zas tejden nic, tak fakt nechci cpát psa v zápřahu něčim jako pedigree, v takovym záhulu právě bude potřebovat dobrý krmení
No ze bys tahala zavarovacky ala Xerxova je taky nerealny. Tak asi zacit susit ruzny druhy masa? Nebo vecere, Adamku, ulov si sam.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:42
- Nahlásit

Maya
ti rikam, ze to je 5:4 a ne 1:1 protoze treba takovy bezny rozliseni na 19" treba 1280x1024 logicky neni ctverec, ne? takze jestli je fakt ctvercatej, tak bych do toho nesla

zbrnd
ta fotomontaz je tva oblibena? (ja se teda neobtezovala s tim stahovanim ani otviranim zvetseniny)

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:47 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
ta fotomontaz je tva oblibena?
docela ano, protoze pro me dost svedci o tom, co jsme tady za spolecnost(u tohoto kousku to pro me vedomi a svedomi mam fakticky overeno). CTK ti na to klidne proda prava k pouziti s tim, ze jde o fotku ... nikoho to v podstate nezajima .... nestojime o to, znat pravdu...stojime o to...vzrušovat se
jakou hodnotu pak asi maji vystupy veskere zurnalistiky? proc to teda cteme? proc na to klikame? nejsme vadni? dinosauri pry byli taky vadni

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:56
- Nahlásit

cernej caj
podle jmena sem o nem asi slysela
to je teda dost smutny, ze ani nevis, ci jsi majetek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:02
- Nahlásit

zbrnd
ja vsechno ignoruju, nic nectu, nesleduju telku, nesleduju zpravy na netu, nekupuju noviny... jestli me ma nekdo zastrelit, zabit a snist cestou do prace, asi se to stane, at to sleduju, nebo ne.

Pokud su jeho majetek, su rada, ze mi zatim nekeca moc do toho, co si delam se svym zivotem (na to mi staci pribuzny, ktery moc dobre vi, ze sem si ho znicila tim, ze nemam VS vzdelani, tim, ze sem davno mela mit deti, protoze to musi byt jedinej smysl myho zivota, atd, atd...).

ja jakozto starej "brontosaurus" zcela jiste vadna teda sem

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:05
- Nahlásit

Fifi
No ze bys tahala zavarovacky ala Xerxova je taky nerealny. Tak asi zacit susit ruzny druhy masa
sušený plánuju, jenže fakt nemůžu vláčet sušený maso na 3 měsíce, i kdyby to šlo s váhou, tak je to hrozně objemný... Zatim je plán takovej, že mi mamka bude posílat na různý místa na trase balíky - jak s krmenim, tak s oblečenim třeba při změně sezony, jenže to taky nebude co tejden, mezitim budu muset vždycky něco sehnat...

zbrnd
vim, ze spousta techto svobodnych zivotnich stylu v realu nema se svobodou moc spolecneho, spise s pokrytectvim mnohdy
To souhlasim, ale pořád si myslim, že je nejlepší zajištění je to, že si člověk umí rozdělat oheň, najít si něco k jídlu nebo přežít noc venku a postavit přístřešek...
Ráda sleduju třeba pořady o lidech, co žijou na samotě na Aljašce. Samo netušim, nakolik je to reálný a nakolik pro kamery, ale věřim tomu, že je to tam tvrdý a ti lidi si prostě svůj domov dokážou zabezpečit prakticky před čimkoliv a protože to tam neni moc obydlený, tak tam asi nějaká válečná fronta hned tak nebude...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:18
- Nahlásit

birma
No jak pises... jednak to byva pro kamery...jednak to byva neco jako sport .... protoze druha vec j, co vetsina techto lidi udela, kdyz je chytne nejaka opravdu omezujici bolest/problem, jestli by se chteli a dokazali i venku rozmnozovat atd ....samozrejme to zacina u zcela prozajictejsich veci jako treba kdyz na fotky tech lidi kouknes stejne tam vetsinou najdes vsemozny vydobytky nasi civilizace ... ale tim rozhodne nechci tvrdit, ze dlouhodbe zit nekde na Aljasce treba neni slusny vykon .... jenze ani to vetsina z nas nezvladne no a kdyby na takovy misto mela vypadnout jakoze v podstate navzdy a bez penez ..... no kdovi ...to asi nema smysl uvazvat, protoze by hralo roli spousta jinejch veci jako treba jestli by byla ochota nechat te zit aspon na ty Aljasce .... no a o tom by nejspsi rozhodovali nekteri z tech, co maji tech penez a moci dost ...mmch ti se mohou kdykoliv rozhodnout pro ten zviot na te Aljasce taky ...narozdil od mne tebe, kteri se svobodne rozhodnout, ze budeme mit moc a finance nemuzeme nebo muzeme, ale nejspis to neuskutecnime

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:21
- Nahlásit

cernej caj
Ty nemas VS a deti? No teda s kym ja se to bavim
No jinak vsechno neinorujes, to proste nejde, kdyz zijes v teto spolecnosti, ale rozumim ti.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:22
- Nahlásit

birma
Zatim je plán takovej, že mi mamka bude posílat na různý místa na trase balíky - jak s krmenim, tak s oblečenim třeba při změně sezony, jenže to taky nebude co tejden, mezitim budu muset vždycky něco sehnat...
Ty ses vazne silenec. Krasnej.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:24
- Nahlásit

birma
taky hlasuju pro prachy, protože pak by ti nic nebránilo žít si v divočině na Aljašce
on nikdo jinej se psem nešel, že by někde něco bylo ohledně toho zásobování?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:27
- Nahlásit

birma
koukám doporučujou třeba tohle http://www.turbopup.com/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:32
- Nahlásit

zbrnd
tak jasne, ze nejaky informace se ke me dostanou a obcas se i podivam po netu, ale mam k tomu dost pasivni pristup a vetsinou se o necem dozvim az treba o tom diskutuji v praci nebo kamaradi nebo treba tu na foru (jak nedavno byl jakysi masakr ve francii, byla sem mimo sit 3 dny a pak sem jen byla zmatena z toho, ze si lidi na fb davaj francouzksou vlajku a vubec sem nechapala, co to je), takze ...

birma
ale ono to tak ma hodne cestovatelu, ze maji balicky s jidlem a satstvem nachystany, tak snad se to podari dobre zorganizovat

Maya
ja myslim, ze lidi to obecne az tak neresej, nejaky dva cesti manzele (ucitele) objeli toho dost na kole a napsali nejaky knihy taky jezdi se psem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:36
- Nahlásit

Maya
jenze to vypada, ze to je neco jak energeticka tycinka pro psy (a jestli budes mit baleni energy tycinek, ktery sou dobry narazove ale ne jako dlouhodoba plnohodnotna strava) tak uz muzes mit rovnou granule, ze jo... (a spekacek, klobasu, to se da nouzove sehnat taky a ten pes podle me nemuze stradat, pokud to ma narazove a ne dlouhodobe (jako kdyz na 3 dny z mesice vypadnou granule a pes dostane spekon/nic/kus masa s ryzi, tak ho to taky asi neslozi)

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:43
- Nahlásit

cernej caj
si mě zmátla s tím monitorem, že jsem se došla podívat na ten papír, co mi dali, rozlišení stejný, úhlopříčka stejná jako mám, tak doufám, že bude stejnej

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:45
- Nahlásit

cernej caj
no já právě našla, že tahle tyčka je celodenní příjem kalorií jako prostě celodenní strava a používaj to právě při long trail, takže jako náhrada za grancle na pár dní mi to připadá dobrý, jinak jak píšeš ty bych to taky dělala a moc to neřešila, ale birma možná chce nějakou kvalitní stravu furt nebo nevim, to jedině objet to předem a udělat si základní tábory

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:47
- Nahlásit

cernej caj
třeba tady právě píše, že je to místo jídla a váží to málo a nezabere to místo, tak si ne na furt, ale jako občas mi to připadá dobrý
https://thehikingtreeblog.wordpress.com/category/l ong-distance-hiking-with-a-dog/

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:49
- Nahlásit

tady třeba píšou, že si to poslali poštou dopředu?
http://appalachiantrials.com/hiking-with-a-dog-par t-1/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 21:59
- Nahlásit

Maya
Krásná velká granulka a jak hezky placatá! Mňam!

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 22:02
- Nahlásit

Maya
on nikdo jinej se psem nešel, že by někde něco bylo ohledně toho zásobování?
zatim se mi moc nedaří ani sehnat někoho, kdo by to šel celý Dost to ale bude tim, že jsem se rozhodla v neděli a od pondělka jsem zas v práci, tak toho moc nestíhám...
dík, mrknu
nějaký tyčinky pro Adama mám, ale to jsou fakt spíš na doplnění energie. Jen mi teda zatim ležej doma a nějak jsem se nedostala k otestování, tak asi až na Toulovci...
jak píšeš ty bych to taky dělala a moc to neřešila, ale birma možná chce nějakou kvalitní stravu furt nebo nevim
nepotřebuju pro něj furt nějakou top stravu, ale nemůžu vláčet třeba granule na 10 nebo 14 dní, protože to by byly nějaký 4 -6 kilo, takže si potřebuju pořádně zkouknout tu trasu, jak jsou kde obce, jaký jsou největší rozestupy, vymyslet kam si co nechat poslat... bez nějaký představy, kde a jak pro něj seženu krmení, se mi moc vyrážet nechce....

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 22:04
- Nahlásit

cernej caj
ze si lidi na fb davaj francouzksou vlajk
a tys nemela ani na svym FB jo? To ja jo teda!

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 22:16
- Nahlásit

birma
no co tak koukám nosej obvykle sušený, co naředíš někde vodou z potoka a pak jak jsme psali s čajem, když dojde na pár dní, tak holt nějakou klobásu seženeš všude, si myslím, že v Evropě není místo, kde bys každejch pár kiláků nenarazila na hospodu nebo krám

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání