| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 07:52
- Nahlásit
maya
ja te nexhtela zmast, jen riksm, ze ten "ctvercatej" je ve skutecnosti 5:4 pomer stran, ono se lip neco shani kdyz vis, ze to je 5:4 nez "ten ctvercatej", sem ti to jen chtela upresnit
birma
tak ono s tim posilanim to dela fakt kszdej druhej, akorat - pocitat se statnima svatkama a tak. krabice dojde v pondeli, planujes vyzvednuti v oatek. bud vyzvednes, anebo se stane ze maj v patek nepracovni den, nebo prijdes o hodinu oozdej...
na ten web luciemichal ses divala? jestli tam neco nepsali?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 09:35
- Nahlásit
tak mi na fb napsali, ze 5let nekoupanej pes musi smrdet a mit kozni obtize... tak si rikam, su fakt jedinej clovek na svete, co nekoupe psy?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 09:57
- Nahlásit
cernej caj
nejsi, Adam se nekoupal krom řek a rybníků skoro tři roky (a nejspíš ještě dýl, protože útulek ani původní majitele ho nejspíš taky nemydlili )
Napiš jim, že smrděj jen nevychovaní psi, co se válej v humusech a psi, co na ně majitele kašlou a krmí je sračkama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 10:16
- Nahlásit
birma
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 10:36 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Krásný poslední den v roce z naprosto zmrzlejch Beskyd....
cernej caj
tak si rikam, su fakt jedinej clovek na svete, co nekoupe psy?
určitě nee....Quija není koupaná celej život tj přes devět let a nesmrdí. Pinďa stejný věk koupe se zásadně jen v řekách a přehradách, v životě nebyl našampónován a nesmrdí a Yumča šest let nemytá a nesmrdí.. nebožka Arčí nekoupaná celý život, čili 12 let a nesmrděla...a to se občas urvala a vyválela se v nějkém humusu...olízala a očistila se vždycky sama...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 11:03
- Nahlásit
neuletěli jsme, i když to tak zvenku vyzeralo... Fakt fučák. Byli jsme se švagrovkou a švárou na Kamenných vratech a opět i na Červeném kameni. Výhledy pěkné,ale ledová vichřice. Všude zasněžují...
Píše se mi blbě - neb jsem sebou třískla na ledu na cestě ... zlomený to nebude, ale ten loket bolí jak čert...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 11:13
- Nahlásit
vlk
ahoj, uzijte si silvestra! a co pinda? dobry?
nekdo by rekl, ze ten smrad uz necitite
Xerxová
ja teda malem uletela a tak omrzly ruky sem nemela ani za ty dvacitky v poslednich dnech, ne tak za 15 minut s feri...
ale teda doufam, ze to nebude nic vaznyho a brzo to bude OK, takovy pady na ledu sou nebezpecny
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 11:29
- Nahlásit
cernej caj
ahoj, uzijte si silvestra! a co pinda? dobry?
v celku jo..když běží tak po čtyřech, když jde pomalu tak občas po třech, u žrádýlka stojí na čtyřech ale občas když se vyhoupne na ten jeden schodek co vede do baráku tak mu ta noha ještě povolí...ale vet říkal že ta rekonvalescence je na delší dobu....než se mu tam vytvoří ten pakloub...ale vypadá vesele, takže to asi nebolí...tenisák honit může.
nekdo by rekl, ze ten smrad uz necitite
chodí k nám i nepejskaři a chodí stále takže asi tu smrad není....myslím, že kdyby to u nás někomu smrdělo tak už nepřijde....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 11:34
- Nahlásit
vlk
tak to je super
to bylo mysleno jako vtip
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 11:42
- Nahlásit
cernej caj
to bylo mysleno jako vtip
jj já vím....naštěstí šiby mají úžasný samočistící kožuch a nejsou cítit ani když jsou zmoklý.... To ašopsi jsou jinej level....ty když zvlhnou tak cítit jsou, ale stačí když vyschnou a vykrtáčují se a smrádeček je pryč...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 11:49
- Nahlásit
vlk
asopsi ale taky smrdi dost jinou velikosti tela
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 11:54
- Nahlásit
birma
tak Kellnera nezavrhuju - jestli ho znáš, tak mu řekni, ať se ozve, že bych to s nim možná i zkusila, kdyby mi dal dobrej důvod
neznam samo sebou a ten duvod bys mu nejspis musela dat ty preci pak by to teoreticky mohlo klapnout..zkus treba neco originalniho...treba za nim dojed vynut si audienci a pak mu rekni, ze ho nechces protoze smrdi hned ve dverich jako
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 12:04
- Nahlásit
cernej caj
ašoci hlavně smrdí páč mají tu svoji psí mastnou impregnaci proti promočení a zimě.... ....ale není to naštěstí nic hroznýho, prostě jdou cítit jako psi....leonbereger co ho tady jedni mají smrdí daleko víc...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 12:06
- Nahlásit
vlk
jj, spic taky smrdi mokrej jak mokrej pes, ale takova psi klasika
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 12:13
- Nahlásit
cernej caj
haha..a znám lidi co smrděj tak. že mokrej pes je proti nim navoněnej frajer....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 12:17
- Nahlásit
cernej caj
o půlnoci začíná přihlašování na Toulovce. Jedeš tedy? Asi by to chtělo co nejdřív zamluvit ubytko, řekla bych, že to bude plný, než se nadějem (pokud už není...)
zbrnd
ten duvod bys mu nejspis musela dat ty preci
proč já jemu? To on není můj typ a musel by mi dát důvod, proč bych s ním měla být
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 12:52
- Nahlásit
vlk
to je fakt, no
birma
ja nevim, jestli bude hlidani pro feri/jestli uz bude moct byt na dvore
nicmene se to da udelat porad tak, ze se ubytko zamluvi (zaplati), a v nejhorsim ho nekomu dam?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 12:53
- Nahlásit
cernej caj
to asi jo, řekla bych, že o něj bude rvačka a nebude problém ho udat, kdyby bylo třeba...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 13:00
- Nahlásit
birma
tak sem jim napsala maila, kdybych chtěla být tvůj doprovod bez psa, jak to bude. Naprd je, že muž si nemůže bookovat žádný termíny (ani na dovolenou), takže já můžu klidně 14dní před toulovcem zjistim, že nemůžu... (a s timem stejně nemuzu jet, kdyz se s adamkem akorat furt vyrvavaj a nemuzou jit spolu)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 13:17
- Nahlásit
cernej caj
já myslela, že máš předdomluvenýho půjčovacího psa
dneska mi to vůbec neutíká, takový práce jsem udělala a ještě mi pořád zbývá 44 minut, než půjdu plavat a domů...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 13:29
- Nahlásit
Krásný mrazivý den
Přejeme Vám všem jen to nejlepší, hlavně hodně zdravíčka a radosti ze života.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 13:46
- Nahlásit
birma
jo to mam, ale musela bych s nim trenovat a asi se shodnem na tom, ze chodit ven s timem, 5x denne idealne aspon chodit ven s feri a k tomu trenovat psa, kterej za posledni rok vic nez 8km nesel je na 3 mesice dost divokej ukol
tak si moooc uzij plavani
Darenka
i Vám!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 16:53
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
tak majne líbe kindr přeju fšem, ať mají pořádnýho strážnýho anděla, jako Koláče
Ať se vám v tomhle novým roce daří a hlavně ať jsme fšicího úplně co nejvíc zdravý a máme kopec štěstí.
U nás cíply fšechny vižlý víly . Dala jsem si s pižlosmečkou pochod do Sobína a bylo krásně, lehce křupavo, lehce namrzlo, sluníčko svítilo a vižly si to užívaly na max. Rumíček mi našel novoročního bažantíka a Bubi si krásně hrála s míčkem. Koláče si v hospodě poručilo medovinu, kafíčko a zase medovinu BuboRumíčci si nemuseli poroučet nic, jim paní hospodská přinesla psí suchárky. Rumíček udivil hosty tím, že když jsem ho poslala, aby přinesl Bubince kabátek, kterej zůstal pod stolem, tak krásně utikal, popadnul a přinesnul . Bylo mu hlastitě chváleno. Je boží, miluju vižly, páč sou inteligentnější než já, která tam ten kabátek nechala . bylo kráásně, krásně a doufám, že tak bude po všechny další dny v tomhle novým roce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 16:54
- Nahlásit
zbrnd
protoze smrdi hned ve dverich jako
a kdyby smrděl až v předsíni, změnilo by to něco na věci?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 16:57 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Uzijte si dnesek!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 17:11
- Nahlásit
cernej caj
A co toho samojeda od Oldy? Nemám mu napsat?
Mathea
Vy taky!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 17:13
- Nahlásit
tady venku bouchá jedna rána za druhou, světýlek je plné nebe a psisko chrápe nahlas. Naštěstí. Kolem sedmé ho vyženu na menší večerní procházku... a pak obejdeme zahradu kolem desáté. Přes největší šílení ho ven brát nebudu (ani na zahradu) a počkáme, až se hukot zklidní...
Byl tu krásný den - jen ten vichr mohl být menší. Užijte si co nejpohodovější večer - a do nového roku vstupte zvesela a s úsměvem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 17:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Prijemnyho Silvestra vinsuju, kazdy at si ho po svym uzije. A snad bude ta 16 stastnym cislem, ktery prinese pohodu a zdravi vsem.
Aspon takhle, lip to neumim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 17:37
- Nahlásit
taky vam preju fajn silvestra, malo ementu s delbychama a stastnej novej tok
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 17:37
- Nahlásit
Přeji vám všem zde jak dvounohým tak čtyřnohým do příštího roku pevné zdraví, hodně štěstí, pohody a lásky ....
|