Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:04
- Nahlásit

Maya
už to letos když si člověk počte to neofiko třeba z německa, co do médií nesmí, tak je dost masakéro
I ty truhlíku! Už jim to přestaň baštit.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:12
- Nahlásit

birma
že bych měla radši pěšky chodit po Africe? Tam maj na mě moc vedro
nějak nemám pocit, že bych podobnou akcí nějak moc riskovala, kdyby člověk chtěl zůstat v naprostym bezpečí, tak nevytáhne paty z klimatizovanýho bytu s čističkou vzduchu

Souhlas až na ten konec, protože ani to nepomůže.
Mmch nejspíš je v Evropě stále větší pravděpodobnost, že tě omylem zabije policista než že tě zabije terorista. No a taková pravděpodobnost, že tě z lajdáckosti zabije doktor bude rozhodně vyšší v řádech stovek, tisíců či....

Pokud chceš bezpečí, zapomeň na pana Rumcajse a zkus raděj oslovit třeba tohodle:

Kreativní jsi tak najdi odvahu, třeba zaujmeš.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:30
- Nahlásit

Maya
napiš mu, že si šlapka, to zabere

zbrnd
od tebe pochvala, to si teda vazim

tak pokud 20K znamena treba 20kilo zlata
jinak co sme se tu tenkrat bavili nikon 7100 by teda mohlo byt pro nej furt schudny reseni, ne? uz to urcite hrozne moc padlo cenou dolu a co vim, o sony sou nejaky clanky ze ma pekelne rychly ostreni u bezzrcatek. Tak snad neco vyberete, no.

ps: co je to za cloveka?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:34
- Nahlásit

zbrnd
spíš bys měl říct, že nejpravdopodobnější je, že tě přejede auto
a já napíšu dobře míněný varování a ty hned teroristi a birma klimatizovanej byteček, tož nic dalšího nebude

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:43
- Nahlásit

cernej caj
Tyjo, tebe zbrnd pochvalil. Ses halt profik.
PetraK
Ajoo, vy slavite predem. Tak prijemnej vecir a do novyho roku popreju az zejtra.
Aspoň že teda petardy nějak nevaděj. Tak jsem zvědavá, jak to proběhne
Ja taky. Ale tak dramo z toho delat nebudu, vyvencim vcas, pak zaligruju, budem si tu klikat, prvne s Trolitkem, prvne bez Agaty. Ja jim zabavu najdu.
Maya
a já napíšu dobře míněný varování
Vis, tyhle dobre mineny varovani jsou nejhorsi. "Jed opatrne!" Neasi, kdyby mi to maticka nerekla, pojedu neopatrne a riskantne.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:45
- Nahlásit

tady jsem našla nějakej výprodej na outdoor oblečení
http://www.outland-shop.eu/cs/vyprodej-damskeho-ob leceni/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:48 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
od tebe pochvala, to si teda vazimto bude asi chyba

jinak co sme se tu tenkrat bavili nikon 7100 by teda mohlo byt pro nej furt schudny reseni, ne?
nojonooo jo i ne doba je uz zase dal a vsechny prijde mi fakt ze snad uplne vsechny pristroje jsou delany cim dal vic hambalacky...proste jako spotrebka totalni...to soudim z nazoru fotografistu + prodejcu nekterych
Zas tak hrozne moc nespadla a hlavne pak k tomu ty objektivy, kdyz chce clovek poradny navic mit slusny rozsah zoomu a slusny vystup tak to mnohonasobne prevysi cenu toho tela.

Sony pry ma rychly ostreni asi mometalne i jedno z nej nicmene pry to neni pro hemzivy pohyb stale to pravy orechovy. navic jak jsi sama psala je tam dost limitace ohledne objektivu a ty dobry jsou stejne zase hodne drahy a i velky treba 70-200 f4 ma snad 0,8 kg a stoji radove 35K.

Podle myho v dnesni dobe idealni sestava pro zabavne fotografovani je
1 x nejaka spickova FF zrcadlovka
1 x nejaka spickova APSC zrcadlovka
1 x nejakej profi kompakt s FF
vsechno mozny i nemozny prislusenstvi
3 x sexualni pracovnice vykonavajici zaroven i funkci nosicky a podavacky foto vybaveni non stop k dispozici

neboli jinymi slovy totalni beznadej si rozumne vybrat

co je to za cloveka?
co bys o nem chtela vedet? )) proste kamarad

ale tak on si stejne nakonec vybere neco podle momentalni nalady....statisice do toho investovat nehodla ani omylem, chce kvalitu, chce fotit hemzivy pohyb nejlip i za spatnych svetelnych podminek ....to uz je podobny jako chtit manzelku s prepinatelnym designem ..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:49
- Nahlásit

Maya
si delas srandu po vanocich kdyz nikdo (ja) nema prachy, ze jo

Fifi
pekne si klikejte

ja uz mam ukol na zitra - tuna paradni cesnekovky ala kafe (ale setrila sem na nich domacim cesnekem teda, loni drzkovali) a dam si trochu vajecaku a odpadnu. Tady se uz dneska strilelo, snad si to odpusti na ferinkovenceni...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:49
- Nahlásit

Fifi
však jo, ty mladý neznaj míru a pak musí bejt lítej synáčku pomalu a nízko
Troldovi pořídit klapky na oči?
ale snad se teda časem srovná, i když jeslti mu vaděj jen světla, tak to je ještě super, to člověk na rozdíl od těch zvuků může odstínit docela lehko

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:50
- Nahlásit

zbrnd
To vůbec nevim kdo je a neni to můj typ

Maya
Tak promiň já mám v poslední době prostě pocit, že někdo potřebuje mít lidi snadno manipulovatelný a strach je nejjednodušší cesta, jak toho dosáhnout...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:54
- Nahlásit

Zabte někdo Rumouša alias Ešusa! Má taky fascinaci na špunty a od žampuňskýho nejvíc, bože co ten jeliman dělá, když se na to jen šáhne

birma

opatřit všechno potřebný, našetřit a jestli budem s Adamem oba v konvici a zdravý, aby to šlo.

konvice a našetřený, opatřený, je to nejmenší, no. hlavně, abyste byli cajk, pak jde všechno.

sebe zazásobim všade, ale u něj to bude složitější...

to holt pro jednou ošetříš tím, že někde koupíš no-name granule, to ho n ezabije a dneska je koupíš už úplně všude.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:56
- Nahlásit

Fifi
Ajoo, vy slavite predem. Tak prijemnej vecir a do novyho roku popreju az zejtra.

tak dík, jdu hrát, jsem na řadě

Ja taky. Ale tak dramo z toho delat nebudu, vyvencim vcas, pak zaligruju

já hodlám zítra taky vyvenčit brzo a spíš možná někde jinde i a pak jít včas jen na krátkou.

Rumouš na petardy nadává a pak se jde i v klidu podívat, tak uvidíme.

, budem si tu klikat, prvne s Trolitkem, prvne bez Agaty. Ja jim zabavu najdu

všechno je jednou nově a poprvní.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:56
- Nahlásit

Maya
spíš bys měl říct, že nejpravdopodobnější je, že tě přejede auto
a já napíšu dobře míněný varování a ty hned teroristi a birma klimatizovanej byteček, tož nic dalšího nebud

Jo aha takze Tys mělo na mysli, ze by ji pri tom cestovani mohlo prejet autooo...tak to promin, to jsem nepochopil

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 19:59
- Nahlásit

Hele devcata, je tohle vubec mozny?
To maly bezvyznamny spammersky nic nam tady na nase forum pise dokonce uz ob radek, aby se zvidtelnilo. nechame ji zablokovat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:00
- Nahlásit

PetraK

zbrnd
ja myslela ten ksicht na fotce, kdo to je pac birma asi nechce psat anonymnim (alkoholikum)

ja videla mozna bazarovy nikon 7100 na megapixelu s nejakym objektivem kolem 20.... hledam... tu ale asi chce novy, ale jestli na to ma 20, tak za ty prachy snad jen t sexualni nosicku a za mesic mu utece

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:03
- Nahlásit

birma
Tak promiň já mám v poslední době prostě pocit, že někdo potřebuje mít lidi snadno manipulovatelný a strach je nejjednodušší cesta, jak toho dosáhnout...
Ano ano ano ano, v principu to vidím stejně.
Tak ono to trvá už déle než poslední dobou. A dokonce myslím, že to není jen o strachu...jakože nyní ano...a jindy zas o jinejch emocích ...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:04 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
Jo na fotce? To je přeci Péťa Číšník.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:06
- Nahlásit

zbrnd
birma
já to vidím stejně, jen tak nějak rozlišuju, jestli ten výslednej strach je reálnej nebo ne nebo teda spíš jestli vychází z reálný situace a nebo je to jen kouřová clona
ono je to stejně fuk, si myslím, že v létě už bude všechno zase jinak a mě jako katastrofistovi je jasnáý, že hůř
dobrá rada akorát pořidit si pas a nespoléhat na shengen a občanku

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:09
- Nahlásit

cernej caj
taky nemám prachy, byla jsem se ptát na ten monitor, asi koupím novej jako investici do budoucna
ale musím počkat až po vejplatě
ale mají čtercatý!!
tož zatím startuju ten svůj už tak čtvrt hoďky, až mi rupnou někdy u toho nervy, tak ho rozkopu a bude

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:09
- Nahlásit

cernej caj
hledam... tu ale asi chce novy, ale jestli na to ma 20, tak za ty prachy snad jen t sexualni nosicku a za mesic mu utece
To ani nehledej, o rozumnych bazarovych cena mam jinou predstavu nez ti, co prodavaji v nasi republice, takze to mu urcite nedoporucim...
Ted meli slusnou akci v Datartu N 7200D + 18-105 za 29990CZK a 7200D samostatne 25555, vydrzeli jim to asi dva dny - bo cesi nemaji penize asi ... ale tak ja mu zatim rikam, at ceka, prijdou novy modely a stary min. nektery zlevni

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:12
- Nahlásit

Mayadobrá rada akorát pořidit si pas a nespoléhat na shengen a občanku otázka na co ti bude bo "třeba do gulagu te odvezou zadara a to i bez pasu".... ja to dlabu, nejak uz neverim, ze bych mel motivaci nekam odjet a nejak se tam obstarat ....

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:13
- Nahlásit

zbrnd
cernej caj
jak vás tak čtu, tak si vždycky vzpomenu na ten synovcův čínskej kompakt z aukra za pětset, kterej fotí pohyb tak, že blednu závistí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:15
- Nahlásit

Maya
ja bych v principu jako samotna zenska necestovala, ale sou zensky co to delaj uspesne...

muzu se ti poptat po te 17ce (jednu mam i doma, sem ji za kilo prenechala muzi, treba by ji pustil

zbrnd
aha, petu cisnika neznam

hm, tak pravda je, ze ja mam o tech cenach taky jinou predstavu, nez ty bazary tak hlavne po vanocich by to mohlo jit dolu, pred vanocema se ceka, ze to vsichni nakopi drahou fototechniku

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:16
- Nahlásit

Maya kompakt
tenhle?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:17
- Nahlásit

zbrnd
já už nemám motivaci ani odjet se někam dovolenkovat, natož se obstarat
ale jinak to s tím pasem bylo na birmu, protože jako kdo dneska nelítá někam za hranice dnešních nebo příštích dnů, ale trajdá jen po Evropě, tak obvykle pas nemívá

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:18
- Nahlásit

PetraK
tak dík, jdu hrát, jsem na řadě
Hrajete flasku?
Maya
Troldovi pořídit klapky na oči?
ale snad se teda časem srovná, i když jeslti mu vaděj jen světla, tak to je ještě super, to člověk na rozdíl od těch zvuků může odstínit docela lehko

To jo, zaluzky to jistej. Mela jsem psa se ziskanou strelbou, to bylo peklo. Tak doufam, ze Trololo si nebesky bubaky v kebuli srovna a nespoji prave este se zvukama. Blbej balon, faktzejo.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:18
- Nahlásit

cernej caj
aha, petu cisnika neznam
tak to je dost nedostatek

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:19
- Nahlásit

PetraK
to holt pro jednou ošetříš tím, že někde koupíš no-name granule, to ho n ezabije a dneska je koupíš už úplně všude
nojo, pokud se do nějakýho města dostanem třá po tejdnu a pak zas tejden nic, tak fakt nechci cpát psa v zápřahu něčim jako pedigree, v takovym záhulu právě bude potřebovat dobrý krmení. Úplně živě vidim, jak někde v Alpách na horský chatě rukama nohama vysvětluju, že potřebuju celý syrový kuře, abych mohla nakrmit Hunda

zbrnd
Tak ono to trvá už déle než poslední dobou. A dokonce myslím, že to není jen o strachu...jakože nyní ano...a jindy zas o jinejch emocích .
Souhlasim, jen si prostě myslim, že strachem ovládanej člověk je schopnej věcí, ke kterym by ho jiný emoce nepřinutily. Tak si tak přemejšlim, jakou hrůzu na nás chystaj, že musej vytvářet takový vlny...

Maya
jen tak nějak rozlišuju, jestli ten výslednej strach je reálnej nebo ne nebo teda spíš jestli vychází z reálný situace a nebo je to jen kouřová clona
bych řekla, že dokud si to člověk neprožije sám na vlastní triko, tak to nemá moc možnost posoudit...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:20
- Nahlásit

cernej caj
to je malý, sem to měřila a já mám 19, ale díky za nabídku, ale vezmu fakt novej, záruka 3 roky, tak snad to něco vydrží a kdyby náhodou došlo časem na novej komp, tak už monitor budu mít, jinak mi taky nabízeli repas za tisícku, ale bez záruky na kvalitu obrazu, to zase já do toho čučím furt, tak nechci rozmazaný pixely a podobný srandičky

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2015 20:21
- Nahlásit

PetraK
Zabte někdo Rumouša alias Ešusa! Má taky fascinaci na špunty a od žampuňskýho nejvíc, bože co ten jeliman dělá, když se na to jen šáhne
No schválně, zamysli se a hádej, kým to je?

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání