Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 20:03
- Nahlásit

Maya
dyz za ubytovani se musi platit, to je levnejsi je mit v postylce

birma
nekdy to je na dlouhy lokte

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 20:04
- Nahlásit

mě se líbí tahle fotka

na tom fb jsou stejně lepší náhledy než na rajčeti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 20:06
- Nahlásit

Maya
me to prijde stejny, ale lip se z rajcete kopiruje

jo a ferinci video

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 20:33
- Nahlásit

cernej caj
nekdy to je na dlouhy lokte
to jo, zvlášť když během nahrávání několikrát spadnou všelijaký ty serepetičky, co to potřebuje, aby to mohlo nahrávat

Maya
mě se líbí tahle fotka
to je na Tetíně byla jsem tam prvně a je to tam fakt kouzelný, doporučuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 21:12
- Nahlásit

birma
a mas trasu toho dneska?

i kdyz mega daleko asi

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 21:22
- Nahlásit

Tak Rokycany nakonec nechám na neděli, zejtra se pustím do velké debordelizace. Už je to hoooodně potřeba...

cernej caj
Najdeš ji na fb v komentářích alba

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 22:22
- Nahlásit

birma
to je na Tetíně
mně se to plete s Kazínem (byla jsem na obou. teda I na Libuši, ale ta je bezkonkurenčně nejhnusnější)

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 23:23
- Nahlásit

čau čau 1925, krásnej pes to bejval

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 23:47
- Nahlásit

cernej caj
Feri mi připadá že chodí normálně, fakt supr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 08:59
- Nahlásit

Maya
jj, chodi paradne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 09:34
- Nahlásit

pomooooc zdechlo mi repro, umru nudou

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 09:44
- Nahlásit

Z nějakýho důvodu jsem měla za to, že jarní treky jsou po 14 dnech. Nejsou, tak se mi to hned pěkně zkomplikovalo s plánováním víkendů v práci...

cernej caj
Neumírej!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 09:46
- Nahlásit

birma
jo, zes myslela, ze ti dobre vyjdou soboty, co? to je podle me podle toho, jak to vyjde a pokud vychazi ob dva tydny, je to spis nahoda...

jenze bez hudby to je naprd, to nemam naladu ani uklizet mohla bych jit tancovat, pripadne kdyz by se mi chtelo, tak tu 40kg bednu se zesilovacem pretahnout do pokoje (ma aspon vstup na mp3), ale nevim, jeslti bych ji bez ztrat na zivotech dostla z te vysky cca 1.80, kde se ted nachazi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 11:57
- Nahlásit

krásnou procházku jsme dali - od nádraží v Rychnově u Jablonce nad Nisou ke Kopanině (rozhledna) a druhou stranou zpátky. Všude námraza - krása nesmírná. Výhledy do dály tedy nee (jinak je krásný výhled na Jizerky, Český Ráj i Ještědský hřeben). Ovce už mají na pastvinách malá ovčátka (neplést s Ovčáčkem - ten tak roztomilé stopy ve sněhu nedělá), V obřím stádu krav bejk pracoval na další generaci kravátek... jen koníci stáli bez hnutí a relaxovali. Taky srny jsme potkali... a hned několikrát. S ohledem na tyto skutečnosti bylo psisko často na špagátě... Cesty hodně klouzaly - kde bylo uježděno, bylo to jak zrcadlo. tentokrát jsem přežila - otlučený je pro změnu Pepa a foťák...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 12:00
- Nahlásit

Xerxová
to byla paradni prochazka

ja potkala dneska jednoho bezce a dva cyklisty

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 12:23
- Nahlásit

čaj my ráno kromě všemožných dobytkůch nepotkali nikoho. Ani na Kopanině. Až kus za ní venčil kdosi dva lovecké psy navolno - a šel na dohled před námi. Pro Nighta problém... naštěstí pán pak odbočil přes pole zpátky k vesnici a tak jsem mohla vydechnout a přestala posilovat...
Ale stopy cyklistů ze včerejška na cestě byly taky k vidění. cyklistika je holt už celoroční sport... i když na těch ledovatých cestách je to dost o hubu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 12:28
- Nahlásit

Xerxová
ono je to casto o hubu i v botech, cyklisti maji spesl pneu do snehu a na led, ti co fakt jezdi celorocne

tak aspon si nemusela posilovat moc dlouho

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 16:21
- Nahlásit

birma
Za 14 dni uz preci budes chystat veselku s tim harlejákem kříženým s ježíšem ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 18:44
- Nahlásit

Rumštajn!
doufám že ste všici přežili Silvestra. U nás kríza...Fajka úpá na plech z toho ani nechtěla ven Tady je echtgold hnusně! Číf furt frká chraptí a nasilnicích hnusná klouzačka, tož ještě jednou pardon že jsme tentokrát na sraženinu nedorazili...

Xerxová
my ráno kromě všemožných dobytkůch nepotkali nikoho. Ani na Kopanině
tak to sme se skorem potkali, my byli kousek od Vás. Ale šli jsme jen kousíček a chvíli bo bylo fakt hnusně, aby zrzafka nenastydla...

http://fajka.rajce.idnes.cz/Crazy_komedie/

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 18:48
- Nahlásit

Xerxová
Cesty hodně klouzaly - kde bylo uježděno, bylo to jak zrcadlo. tentokrát jsem přežila - otlučený je pro změnu Pepa a foťák...
jejda tak snad není pochromanej ani jeden !

Maya
čau 1925, krásnej pes to bejval

no to koukám teda! to fakt jo, zato ten dnešní je strašnej

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 18:50
- Nahlásit

Fajka
Hezký, předčilo veškerá očekavání!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 18:54
- Nahlásit

zbrnd
ooo díííky doufám, že se to bude líbit i Aduš a nezastřelí mě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:02
- Nahlásit

Fajka
to je bozi! ty na ty komiksy mas fakt talent a tahleta
dokonala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:02
- Nahlásit

Fajka hnusně bylo - ale zase ta bílá námraza nahoře byla fotogenická Kde jste pochodovali?? My z Rychnova od nádraží po modré na Pelíkovice, pak Kopanina, z ní po naučné stezce do Pulečnýho a po neznačené na Zálesí a zpátky k nádraží. Asi 10 kiláčků.
Pepa je potlučenej (no v našem věku se už moc elegantně k zemi nesuneme ) ale celej. Foťák přežil (jako již několikrát - kvalitní zrcadlovka u nás musí vydržet ledacos) - rozletěla se ta plastová "clona" - nebo co to je - taková ta věc před sklem - spíš něž clonit slůňu to má chránit optiku při pádu... A to přesně splnilo účel

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:04
- Nahlásit

Fajka jo a komiks krásný fajkovatý... I když tentokrát bez pruhatice.

Je mi jí holky líto - je fakt, že reakce na ohňostroje se asi s věkem stupňují... Všechny naše dosavadní dogy do pěti let vůbec nic... a pak začaly blbnout. Ale žádná hrůza to nebyla. S ohledem na jejich krátkověkost se to nestihlo moc zhoršit

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:09
- Nahlásit

cernej caj
to je bozi! ty na ty komiksy mas fakt talent a tahleta
ono ani nebyl v plánu, jen se mě nechtělo nic jinýho dělat tak sem se zamyslela a poskládala to
dík
ona je zrzafka fakt fotogenická tak jí to suší, no ale vyfotit je aby nebyl ani jeden majzlej..to je jako dost oříšek teda

Xerxová

taková ta věc před sklem - spíš něž clonit slůňu to má chránit optiku při pádu... A to přesně splnilo účel
tak to jo to jde, a asi to půjde i koupit nový

já teda když padám tak to taky už stojí za to takže tam kde to Aduš bere šusem já dělám ťap ťap ťap

jste pochodovali?? My z Rychnova od nádraží po modré na Pelíkovice
my taky z nádraží ale z Hodkovic..Kvokali jsme na Kvočnách

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:13
- Nahlásit

Xerxová
a komiks krásný fajkovatý... I když tentokrát bez pruhatice.
díky ...no jo ona je z těch petard tak hotová, že skoro ani nechtěla ven na vyvenčení a když tak rychle a hned domu..snad už to zas bude lepší a bude šlapat povenčí normálně..

je fakt, že reakce na ohňostroje se asi s věkem stupňují... Všechny naše dosavadní dogy do pěti let vůbec nic... a pak začaly blbnout. Ale žádná hrůza to nebyla. S ohledem na jejich krátkověkost se to nestihlo moc zhoršit
no ono v těch 7-8 to taky ještě šlo..ale letos teda nejhorší rok...a se mě zdálo že i strašně dlouho moc a často se střílelo... nebo sem to krz ní nějak moc vnímala..nevim..

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:17
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:21
- Nahlásit

Fajka
Dorin už se taky trochu bojí, ale pořád to dává když může lítat a oštěkávat to, tak doufám, že už se tom nezhorší
Xerxová
teda tak hlavně že foták i manželi přežili

dneska mi definitivně odešel ten monitor, tak sorr za překlepy z notbuku, nemůžu najít dokynu, tak si alespon blahořečím svýmu nápadu v létě koupit bezdrátovou myš, akorát teda ten věšáček tam mě donutil vylámat z toho plastu i návod, abych ujistila co to je

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:24
- Nahlásit

Xerxová
nádhera ...ta námraza je fakt krásná fotogenická, jen já to neumím moc dobře vyfotit nikdy

tak to jste asi na rozhledně ani nebyli když nebyl výhled? nebo přece jen?

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání