Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:13
- Nahlásit

vok netusim, mrknu na to. tam by se i z protekce dslo snad startovat bez psa

figi
sikovni fikaci!

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:14
- Nahlásit

birma
boudičku bych teoreticky půjčit mohla, ale jako nechala bys svýho psa samotnýho v boudičce v místnosti, kde budou dva cizí psi na volno?
Ja myslela, ze budou taky zavreny. A ze jde jen o prespani, takze tam sam nebude.
To si myslim, že už bude ve větší psychický pohodě ve vymrzlym autě zabubanej do dek...
To asi jo, mozna este lip v ty boudicce prekryty, aby si to tam zafunel.
ale nevim, jestli aspoň tu poslední postel pro mě jsem uchránila...
Snad jo.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:16
- Nahlásit

Fifi
Ja myslela, ze budou taky zavreny. A ze jde jen o prespani, takze tam sam nebude
U dt budou na 95% na volno a po dojití bych si ráda na chvíli sedla v hospodě, pozdravila známý, dala si večeři... nemusim tam sedět do rána, jak minule, ale aspoň hoďku dvě na vstřebání zážitkůch bych potřebovala...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:24
- Nahlásit

birma
Uvidis, co ti napisou o posteli, zda na tebe vubec vysla. A treba se s tema spolubydlama pujde rozumne dohodnout. Nemaluj hned certa na zed. Zazitky si vstrebas, adamit odfrkne v aute a pak spolecne hajdy do perin.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:26
- Nahlásit

Fifi jsem anglista špatnej... jak bys přeložila: Ferry does carry dogs.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:33
- Nahlásit

Xerxová
Ze trajekt prepravuje psiska.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:34
- Nahlásit

birma
ono staci, kdyby sis chtela dat sprchu, ze jo...

jo a divam se na voka. spani ve vlastnich stanech... jako do toho taky nejdu, pro me je to fyzicky dost narocnej ukon na to, abych se jeste vlacela se stanem, rano vse prebalovala krz spani, po treku vybalovala spani... (a to jako muj paradni husky stan ma jen 4kg, abych si u tebe splhla

Fifi
jenze kdyz pulka tech spolubydlu prijede vlakem nebo jako odvoz cizim autem, tak pokud dopredu nebudou brat svoji boudicku, tak se tezko takova vec resi na miste. Proto je pro me treba s feri priorita mit spani tak, at sme obe v pohode a pokud bych nemela spani, tak mi ta akce ani za to nestoji

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:37
- Nahlásit

Fifi dík - doufala jsem, že to tak je... Hledám si pěší procházky - chceme něco autovýletově, ale něco oddychově. Třeba prochodit něco takového

a nebo jezdit autem a doprostřed vřadit procházku - třeba (ale těch možností je víc, než se dá stihnout)

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:39
- Nahlásit

Xerxová
aaaaaaach, aaaaaaaaaach. Kdyz bys neco jeste potrebovala, klidne pisni v emila.
cernej caj
tak se tezko takova vec resi na miste
To je mi jasny. No snad to birmici nak dopadne.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 19:53
- Nahlásit

Fifi dík - to byla jen akutní potíž, že jsem zrovna googlila a to carry mě nějak překvapilo... Jinak anglisty máme i v rodině a Pepa taky umí výrazně víc, než já. Ale tys byla zrovna "na ráně"

Čím víc googlím, tím víc se těším - a zároveň vím, že se nicmoc nestihne... Moc se mi líbí jejich trasy na webu (ten druhý odkaz) - dají se i maličké tříkilometrové okruhy ve známých údolích - jen prostě na protažení noh a lepší snímky, než z parkoviště. A dá se podle počasí přidávat či ubírat...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 20:09
- Nahlásit

Xerxová
tím víc se těším
Ja se tesim na fotky, moc a moc. Protoze budu zavidet taky moc a moc.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 20:12
- Nahlásit

Fifi
Si je zase sikovne schovej, at pristi rok opet najdes
tak zas nám dlouho vydržej

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 20:14
- Nahlásit

Hele, mám dotaz. Když jsem jenom známá, je blbý, když přijdu na pohřební obřad s dětma a ne v černym?
(Jako jasně, že budu stát u východu, kdyby Martin začal brečet)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 20:27
- Nahlásit

Xerxová
tay budu desne zavidet

kachna_
a nic tmavyho nemas? ty deti by mi asi nevadili ale neco tmavsiho by to asi chtelo ( i kdyz ne nutne cernyho). ja byt pribuzna/blizka tak me potesi, ze i nekdo "znamy" si vzpomel a prisel se rozloucit

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 20:29
- Nahlásit

kachna_
Ja byla na par pohrbech a nebyly v kostele - skladba obleceni lidi byla velmi ruzna. Od jeanu po tmavy barvy, vyslovene v cernym rozhodne vetsina lidi nebyla, krome rodin. A nevim, jestli se ptas na sebe nebo na deti?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 20:44
- Nahlásit

Fifi
a to je druha vec, deti tuplem nikdo resit nebude, ze jo... Jinak teda ja mam zksenosti vetsinou cernocerna cerna, obcas cerna s nejakym vzorem decentnim, akorat treba na bundach zimnich kdyz bylo -25 nema kazdej cernou, natoz tmavou, ale u deti podle situace, tam nikdo neresi, jeslti maji bilej svert kdyz je zima kdyz tmavej svetr neni...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 21:08
- Nahlásit

cernej caj
Deti naopak v bilem treba, jsou moc pekny pri tak smutnych udalostech...

Hele, buch mi ten tvuj mobil, na dlazbu. Rypak Kremylovitej, slidil po papirovych kapesnikach. Kolik takovych padu to snese? Rozprsknul se - kryt a baterka mimo pristroj, ale funga. Jde na nej sehnat naky pouzdro?? Ja guglila a prd leda.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 21:56
- Nahlásit

Fifi
Tak on v autě neumrzne, žejo. Noc na treku stráví úplně venku, kdyžtak budem spát oba ve stanu... spíš mi prostě přijde nefér ho nechat oddřít skoro 100 km a pak ho nechat v autě a sama si lehnout do peří

cernej caj
Pokud mi to místo vyjde, tak jim budu psát předem určitě a Vok je u Brna, ne? To bychom se domluvily, přidala bys mi něco na benzín a já bych ztě dovezla i se stanem

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 21:58
- Nahlásit

u nás teda na pohřbech je komplet v černým málokdo, obvykle tak gatě a boty a vršek normální bundy a nějaký decentní košila a halenky, ono je to asi jak kde, já bych to neřešila, pokud člověk nemá zrovna růžovou nebo tak něco,

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 22:55
- Nahlásit

cernej caj
tak to vypadá, že jsou volný ještě dvě místa ve finských domcích... (samozřejmě každý v jinym, ale i tak, kdybys chtěla, máš asi poslední šanci)

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 23:28
- Nahlásit

Fifi
A nevim, jestli se ptas na sebe nebo na deti?
asi tak nějak celkově.
Třeba ale ještě něco někde vyštrachám. Já nějak furt žila v přesvědčení, že mám černý kalhoty (dycky jsem je měla) a vono né

Pánovi bylo 78, ještě v listopadu jsme se viděli na výstavě králíků, takhle nějak bych si to taky představovala

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2016 23:36 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

kachna_
Pánovi bylo 78, ještě v listopadu jsme se viděli na výstavě králíků, takhle nějak bych si to taky představovala
To asi my všichni. Minulej čtvrtek umřela moje známá, hrozně inspirativní a milej člověk, bylo jí něco přes 40, raka měla už podruhý... pořád to nějak nedokážu vstřebat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Led 2016 08:23
- Nahlásit

birma
nevim jaky domky myslis, na toulovci? tam furt cekam, co odepisou...

jo, asi 70km od nas je vok.

kachna_
tak vemes co najdes, no

mel to stejne muj deda i zbynuv deda... muj teda uz dlouho nechodil, ale nebylo mu dobre, vzali ho do nemocnice a bylo. zbynuv deda byl jeste na poli (zemelci i v duchodu) a rano se nevzbudil... to by se libilo i me.

birma
to se ti nedivim, no...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2016 09:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Musim vám říct majne líbe Kindr, že fakt nejni nad to, když se ráno vymátožíte z ložnice a hned za dveřma vás přepadne obří poskakující zelenej kondom . Včera si to hovádě zrzavý odpočinulo a už z něj zas tryská enerží. Z Bubrdliny tryská zase odpor k tomu, chodit v tomdle akrtickým mrazu (-5??) a v hlubokých závějích (max 5 cm místy) ven. Prý nemá žádné vylučovací ústrojí a hodlá se zabarikádovat v bydliku. Prvně v životě jsem jí viděla metat kozelce, to když jsem jí přes kabátek popleskala kejtu a zeptala se jí, jestli jdeme teda domů............ nejdeme. Teleportujeme se, zněla odpověď a už stála na podestě u dveří

Fifi
Kondom

hele ten ani hledat nemusim, ten mě přepadne u ložnice, hned jak vstanu

aniz by se kroutil jak mastna nudle.

to je hezký přirovnání.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Led 2016 10:22
- Nahlásit

Co ostatní psíci na sníh? My ho s Adamem společně viděli včera večír prvně víc než 2 cm a prej dobrý. Sníh sám o sobě nuda, ale skvěle drží pachy

A jinak než jsem našla mail od pána a odpověděla mu, kde teda chci bydlet, bylo obsazeno a mám po hehe. Nějak jsem čekala, že teda když jsem prvně psala už včera odpoledne, tak nebudou bydlet ti, co napíšou po mně, ale já. Tak prd.
poučení pro příště - ubytko zarezervuju ráno na Štědrej den. Docela by mě zajímalo, kam tahle touha po Toulovci dojde, abychom si za pár let nerezervovali přímo na místě ubytko na celej březen a duben na příští rok, s tim, že až bude termínovka, tak zbytek rezervace zrušíme....
Tímto tedy hlásím kafi, že beru stan a pokud jí nevadí zima a minimum místa, může bydlet s náma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Led 2016 10:38
- Nahlásit

birma
ten stan me teda fakt moc netankuje, ale dik za nabidku a teda loni taky nebylo pocasi uplne na stan a kdyz ma clovek zmrzlej a znicenej vyrazet na start, naprd

ps: napis pak pls tomu typkovi na vylety

PetraK
pomoooc esuskuprepadl kondom

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2016 10:44
- Nahlásit

birma.
Co ostatní psíci na sníh?

a) Rumouš nadšen. Musíme kopat sníh do vzduchu - stejně jako listí. Musíme ze sněhu dělat koule a házet je po Rumíčkovi, kterej je chytá - stejně jako šišky. Sníííííííííííííííh je prostě báájo. Užili jsme si ho dneska ráno, kdyyyby vydržel, užijeme si ho možná i odpoledne.

b) Bubi znechucena. Studí to, je to debilní a nevidí vůbec jedinej důvod v tomhle humusu bejt venku - myslím, že má shodnej názor s Davídkovou . Jak jsem psala, není nutno vůbec chodit ven. Ráno se zabarikádovala v bydliku - již navlečena do kabátku, což ji už stopro utvrdilo v tom, co se chystá- že se jde ven do humusu , byla potupně vytažena jak králik z králikárny, ale bylo jí slíbeno, že to teda uděláme kompromisem, nebudeme venku tak dlouho jako jindy. I vykonala obě potřeby současně a mastila zase domů . Vzhledem k tomu, že jí znám, bude odpoledne tvrdit, že venku už dneska byla, takže už ROZ-HOD-NĚ!! netřeba to opakovat

že beru stan
jako na tetkon? Na spaní na ven ? magoři!

cernej caj
pomoooc esuskuprepadl kondom

jo, taky se mi chtělo křičet pomoooc !

birma
Člen
# Zasláno: 5 Led 2016 10:54
- Nahlásit

cernej caj
loni byla ještě větší zima na šlapkách v noci a nějak z toho spaní ve stanu tam trauma nemám. Ale možná je to tim, že tam byli ve stanu všichni, tak nemám komu závidět

PetraK
jako na tetkon? Na spaní na ven ? magoři!
neeeeeeeeee tetkon neeee přelom března a dubna přesněji 31.3. - 3.4. (a úplně nadšeně ho ve čtvrtek v noci až přijedu po práci budu stavět :/ začínám zvažovat zpřelámaný spaní v autě...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2016 10:55
- Nahlásit

birma

přelom března a dubna přesněji 31.3. - 3.4

joo, tak to je cajk, to už budou vyloženě hice! prdon, prdon, prostě jste blásni.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2016 10:57
- Nahlásit

cernej caj
figi
sikovni fikaci!

jéééžiš, tohle jsem přehlídla Figi bude unešená

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání