| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:26
- Nahlásit
PetraK
Kondom ani zkousst nebudu kdyz mi neprosel anj sex co ti lidi poranu delaj fakf nechapu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
maj něco proti sexu poránu??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:28
- Nahlásit
Maya
a kdy das ten odkaz at si muzem taky zahrat? ja treba chodim na zachod, umyt si hlavu, oblict se a do prace tos zkousela?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:29
- Nahlásit
cernej caj
Ja ty odkazy neumim nkrmalka na google play hra 94 nebo 94%
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:32
- Nahlásit
cernej caj
I ciste i zubu tam mam!!!!
A to je feprve levl dva dal se asi nedostanu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:38
- Nahlásit
Tak mam dalsi - check phone jeste dve cinnosti watch tv mi to nevzalo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:46
- Nahlásit
větrání... otevřít okno ?? Máš ??
Jinak já dnešek zahájila roztřísknutím velké sklenice s řídkou marmeládou v kuchyni na dlažbě. Originální ranní výstup
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:47
- Nahlásit
jo a taky zamáčknutí budíku, vyndání prádla z pračky (dost lidí pere přes noc), braní prášků (některé před snídaní - tj. ihned)...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:50
- Nahlásit
Maya
a taky některý lidi jen vstanou už nadávaj a po ránu obzvlášť
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Xerxová
vzpomněla jsem si na jeden ftip:
pánčelka na Moravě se ptá dětí v první třídě během hodiny náboženství, co jejich rodiče dělají ráno, hned když vstanou. Směřuje svůj dotaz k ranní modlitbě.....a vzorná malá Anička po dlouhém přemýšlení, když na ni přijde řada praví: "Naš tata, když vstane, tak hned krká a prdí!"
Tak možná s tímhle by mohla uspět, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 14:57
- Nahlásit
Maya
ahaaa to ja nepochopila ze to je na telefon
neni tam treba posunuti budiku? co by jeste lidi mohli rano delat po probuzeni, dat si 5 tibetanu jako darenka?
Xerxová
najtik mel radost nebo moc strepu?
vidis, na prasky sem zapomela, to je ale za 15let tak automatickej navyk, ze si ho ani nevybavuju, hruza
PetraK
to maya urco nezkousela, ranni modleni ;D
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 15:10
- Nahlásit
Maya
a máš tam, že otevřeš oči?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 15:13
- Nahlásit
čaj Night do kuchyně měl vstup zakázán - střepy byly všude. Až když jsem to vykydala a dvakrát vytřela (stejně mám pocit, že se lepím), tak byla kuchyň otevřena... I tak jsem velký střep pod radiátorem objevila před chvilkou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 15:21
- Nahlásit
Xerxová
tak jsem velký střep pod radiátorem objevila před chvilkou...
hele tohle nechápu, tak je to vždycky!! vždycky najdeš po čase - a kolikrát po jakým čase (a to se u nás hodně často luxuje, vytírá) nějakej střep.
cernej caj
ranni modleni ;D
no ranní modlení by taky mohla použít, to určitě, ale spíš by uspěla s tou variantou malý Aničky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 19:05
- Nahlásit
normálně jsem co se týče psů nedůsledný lenoch - s žádným jsem si "nehrála" tak, jako s touhle španělskou obludou... ale nese to alespoň maličké ovoce. Teď jsme celý "psí plotový" okruh šli poprvé bez jediného přetahování - za cukroví ignoroval uřvance za ploty. Radost mám velikou - i když pes na volno to není - to je mi jasný... Tam to stále nejde tak, jak bych chtěla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 19:29
- Nahlásit
Fajka
skleník
Kde?? Tam zadnej neni.
PetraK
Užili jste si to fčera Figi?
Moc a moc, jen sem to nak natahnula a prichod domu byl ve dve rano... Ale vsici sme byli happy. Nejvic sranda je prej - rikaj pruhy - voslizlej tenisak obalenej snehem co nejvic, aby mu nesel temer vzit do huby - a pak z nej packama ten snih servavat. Debil. Dneska pripadla dalsi bila vrstva, uvidim, zda zase v noci vyrazim.
Utikám před obřím zeleným plyšovým kondomem, co mě honí bytem a vyhýbám se zároveň Čelistem, který mě chtěj zakousnout do ruky
Xerxová
ale nese to alespoň maličké ovoce.
Super, jen tak dal!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 19:43
- Nahlásit
a jsem ráda, že nemám doma maďara... Neb půlhodinová procházka, pak deset minut řádění na zahradě a mám hodného chrápajícího obluďáka...
Jen tedy odpolední házení té trošky prašanu je s ním horší, než s Betou. Ta sice lovila hrablo, ale dala se zahnat sněhovou válkou... ale tomuhle sníh nevadí... Házení sněhu se psem trvá tak trojnásobek času, než bez psa...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 20:51
- Nahlásit
fifi
tak hlavne, ze ste si to uzili
xerxova
tak aspon mas pomocnika
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 21:01
- Nahlásit
Tak Koláče dom přitáhlo třistatun masa . no ne třista tun ne ale:
1x vepřová hlava
1x plec bez kosti
1x ples s kostí
mnoogo kuřecích zádíček a skeletyjových.
a když to šécko Koláče zpracovalo, popadlo Rumíška a vyrazilo do sněhu. A bylo to bááááájobáájobáječný. Hrozně jsme se vyřádili, dosti mě bolí noženky od kopání sněhu, Rumouše budou bolet od skákání , pak jsme zašli za mámou dát jí léky a cestou zpátky jsme potkali.... no jednu slečnu, která se kdysi pradávno tak nějak posmívala mým výcvikovým metodám. Měla tehdy jednoho psa veleoblíbeného plemene. A ... ač ona má skvělé výcvikové metody, tak její pes je psovrah. I protože tak úplně nesplňoval její představy, pořídila si psa stejného plemene. A ouha, přes skvělé výcvikové metody, jaký to dif, je z psa psovrah. Takže zatímco my jsme si s Rumoušem kopali sníh, byla ona dosti vláčena, když psi zahlédli nějakýho malýho psíka, i udělali jsme pro jistotu pár kroků ještě stranou a dál si kopali. A kolem projelo psí "spřežení", které táhlo slečnu, která na ně vyvolávala agilitní aÁÁÁnooooo, tááák je hooodný. Nějak jsem ty její výcvikový metody nepobrala. A svinsky si myslela něco o něčem.
Figi
hele ešče můžeš bejt ráda, že nejsi Fugu
natahnula a prichod domu byl ve dve rano
jéé, miluju tenhle čas, muselo to bejt úúža.
voslizlej tenisak obalenej snehem co nejvic,
blebleble bleeee, je to prasca
Xerxová
s žádným jsem si "nehrála" tak, jako s touhle španělskou obludou... ale nese to alespoň maličké ovoce.
no a HURARÁÁÁ!!! No jo, je temperamentní, potřebuje kontakt, tak to halt jináč nejde .Tak ať se daří dál.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 21:14
- Nahlásit
PetraK
A kolem projelo psí "spřežení", které táhlo slečnu, která na ně vyvolávala agilitní aÁÁÁnooooo, tááák je hooodný
Kteraa? Znam ji?
hele ešče můžeš bejt ráda, že nejsi Fugu
Nerikej dvakrat, ted tu pise z mobilu zjevne aj maya...
1x ples s kostí
Jak vypada takova pleš s kostí?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 21:19
- Nahlásit
PetraK
Fugu
nebo Gugu. To používá Marťuše. Gugu je mnoho přemnoho věcí. NEbo teda bylo ještě před měsícem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 21:58
- Nahlásit
jj, budík tam byl a ještě něco co už si nepamatuju a mám to
se mi odemkly další levly
mám novej monitor, ty barvy, ten jas!!, asi mi vypadnou voči
má to míň nastavování než ten starej, v podstatě jen brithness a contrast, tak s tím asi nic moc neudělám a budu si muset zvyknout
ale jako teda největší čelindž byl postavit to na stojánek, tak doufám, že je to dobře a nespadne mi někdy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 22:28
- Nahlásit
Máme po tréninku a bylo to bájo Adam je v poslední době fakt bourec a teď tomu nasadil korunu byl tak šťastnej, že tam jsme, jen tak si z čirý radosti sám pro sebe hopikal přes skočky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 22:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
nebo Gugu
či případně lejdy Gaga
Gugu je mnoho přemnoho věcí.
jistě, páč Gugu je velmi mocný slovo
Fifi
Kteraa? Znam ji?
myslím že ne, ta diskuze proběhla kdysi pradááávno, než se rozjel klikrboom, na stránkách bývalého cvičáku, je velezajímavý pozorovat vývoj těch, který se tehdy té debaty zúčastnili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 22:30
- Nahlásit
A my si dali na sněhu večerní dávku rubání a všichni tři. Bubi se nejdřív rozpumprdlikovala na lavičkovým slalomu, pak si ještě dala nějaký ty otočky a přivolávání, aby se nám děvče nenudilo a pak šla s náma "rubat" Je to něžné kvítí /křížený s Buldozerem, to víme / a tak jen tak něžně položila pacinku. zatímco to hovádě malý to zdupalo jak stádo slonů co má padoucnici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 22:31
- Nahlásit
Fugu
Jak vypada takova pleš s kostí?
vole no hrozně, prostě pleš jen samá kost a žádnej porost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 23:11
- Nahlásit
PetraK
Gugu je velmi mocný slovo
na počátku bylo slovo a to slovo bylo Gugu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 23:28
- Nahlásit
Vsichni sme Gogo!
Dumam, zda pulnocni uskutecnim, nejak mam zimnicku, dneska na me par lidi prskalo. Fuj.
birma
Adam je v poslední době fakt bourec a teď tomu nasadil korunu byl tak šťastnej, že tam jsme, jen tak si z čirý radosti sám pro sebe hopikal přes skočky
A pockej s fikem, to si bude taky z ryzi radosti tahat rukavek.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2016 07:36
- Nahlásit
Fifi
Uvidíme, zpočátku tomu moc nevěřim, protože nejvíc ho bavěj věci, ve kterých se vyzná, kdy ví poměrně dobře, co ho čeká, takže čim dýl se něčemu věnujem, tím víc ho to baví a začátky bejvaj krušný, ale třeba překvapí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2016 08:20
- Nahlásit
Maya
da se to nastavit trochu i v softu ke grafice
kachna_
mozna z nej vyroste velkej guru, uz trenuje zaklad slova
birma
tak to je supr, ze ste si ho uzili
Feri rano sla hezky (ale nesla sem s ni daleko, zasekla sem se a nestihala sem) a nezakulhala vubec ani doma ani na tech cca 300metrech tak snad fakt jen z toho namrzlyho chodniku
|