| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 12:34
- Nahlásit
PetraK
Ovšem vzhledem k výsledkům, který všichni známe předem,
Tohle je špatná úvaha. Zdaleka ne všichni je známe předem a ještě méně z nás se chová adekvátně tomu, že je zná předem. A to je ten problém myslím. My jsme totiž z většiny stejní jak ti doktoři a veti a oni jsou z většiny stejní jako my nedoktoři a neveti. Naše společnost je taková. Nevážíme si ničeho ani sami sebe, těžko pak chtít aby si nás vážil někdo druhej.
takže by to neměl přehlídnout a napíše mi něco, co si rozhodně vzít nesmím. Deee-bil.
no
vidíš no, víš to a stejně tam jdeš ... a nepřekontroluješ ho a jeho činy ... << to není zaměřeny proti Tobě, co píši, prostě takhle se chováme z většiny :/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 12:44
- Nahlásit
zbrnd
Cum to taky nebere jeste jsem si vyguglila pea a jeste dve mi chybej
cernej caj
Tak penal v prvnim levlu jsem nejak dala
PetraK
Nojo iluze o zdravotnictvi uz asi moc lidi nema
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 12:45
- Nahlásit
zbrnd
tak ono je i jedna vec, ze prepracovanej clovek snaz udela chybu a obecne proste udelat chybu, to se stane a clovek jakejkoli by se z ni mel poucit.
Problem nastava, kdyz je clovek lajdak a asi je neco jinyho, kdyz treba neprojde kartu a udela neco v rozporu a nebo kdyz tapu v nejistych vysledcich, kteri rikaji vsechno a nic dohromady, tak neco zkusim a podle vysledku se to pak odrazi...
Takze ja vnimam to,ze si me prehazovali od ekg po ct mozku tak, ze proste byli zmateni ale druha vec je napsat lek, o kterym VIM ze se neda v praze sehnat na akutni potize, tak to je voser. A je to vsude. KDyz mi prodavacka rekne, ze tohle je nejlepsi na trhu a ja vim, ze je to srac, taky to treba dela proto, ze je o otm presvedcena, protoze ji to tak naucili na odbornym skoleni o materialech vyrobku...
tak je to tezky, je hromada lidi, co to delaji s laskou a i tak se nekdy stane chyba a pak nekdo chybuje casteji ve stejnych mistech, to uz je na povazenou a nekdo proste tak "Bezne". ono bezchybnej nikdo asi neni, a i puntickar se muze nekdy splest
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:03
- Nahlásit
cernej caj
Kdyz ono ddoktorum jsou lidi ukradeny takze nad nicim nepremejslej
Znamy prestala fungovat ledvina a doktor ji rekl ze se musi vyndat protoze v ni ma furt zanet a objednal ji na operaci za pul roku, to ze pul roku bude mit v tele zanet ho netankuje
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:07
- Nahlásit
cernej caj
tak ono je i jedna vec, ze prepracovanej clovek snaz udela chybu a obecne proste udelat chybu, to se stane a clovek jakejkoli by se z ni mel poucit.
krasna teorie....ale o to zde vubec nejde preci
Problem nastava, kdyz je clovek lajda
Tak to je vetsina z nas ale ..... a o tom to je právě ....
tak je to tezky, je hromada lidi, co to delaji s laskou a i tak se nekdy stane chyba a pak nekdo chybuje casteji ve stejnych mistech, to uz je na povazenou a nekdo proste tak "Bezne". ono bezchybnej nikdo asi neni, a i puntickar se muze nekdy splest
Ti, co to delaji s laskou velmi casto odchazeji bud z oboru nebo do ustrani ...procpak asi?
Mam ve svym okoli dost zkusenosti na to, abych si udelal obrazek, jak to tak zhruba asi funguje.
A nebudu fakt verit na nejaky pohadky o dobrotivych lidech kteri nechte udelali jakesi omyly nestatne...jaksi ziju a vidim, co jsme zac ...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:11
- Nahlásit
cernej caj
sice s nim v mnohém nesouhlasím, ale na stranu druhou tam imo má i hodně dobrých myšlenek...
prvni dvě minuty videa se klidně dají přeskočit imo ...
http://gloria.tv/media/QrketPv4z4U
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:11
- Nahlásit
Maya
jenze na druhou stranu, sou to porad lidi jak vsude jinde. nekteri sou obetavy, laskavy, snazi se, pro jiny to je proste prace jako jina a jestli maj objednavat pacienty na operaci nebo zbozi do skladu je pro ne stejny. Druha vec je termin na operaci. Pokud mam dobryho operatera, ale mam jednoho na region, tak proste to tak je, no, ze pokud neni tak akutni aby sel prednostne, tak cekacka...
ono asi kdyz by ta operace mohla byt driv, tak by ji objednal na driv, ne?
to je zas tim, ze mame socialni system. peci dostane kazdej, ale kvalita je mirne promenliva. Kdyby si to kazdej platil sam, tak spatni doktori bud nebudou, nebo budou levnejsi. Ale pak uz nebude doktora potrebovat nikdo, protoze si ho nikdo nebude moct dovolit. Jak v americe, kazdej se boji ze by byl nemocnej nebo musel k zubari, pac to pro prumernou rodinu je strasak, zatimco v cr v tomto ohledu sme celkem vysmaty.
proste nejaky vyhrady k nekterym lidem mam, ale jinak su zas spokojena, takze hazet do jednoho pytle vsechny bych nemohla
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:22 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
cernej caj
ak spatni doktori bud nebudou, nebo budou levnejsi.
promin, to je nesmysl .... pokud neni, muselo by to platit treba u vetu .... a je to zcela jinak ... levnejsi jsou proste ti "mene schopni marketeri" nebo ti, co maji smulu treba umistenim... to je cely ......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:24
- Nahlásit
zbrnd
Tohle je špatná úvaha. Zdaleka ne všichni je známe předem
ale já vím, vím,,že máš pravdu, ale boj s větrnejma mlýnama bere člověku dost síly. hele - původní máminá obvoďačka odmítla vypsat mámě sanitku (na kterou měla a má nárok na převoz na vyšetření do nemocnice, napsali to do papíru i výslovně v nemocnici, důvodem nebylo nic jinýho, než jak řekla, že ona to vypisovat nebude! Nelžu!) Když se podala stížnost, nestalo se nic. Tatáž doktorka mámě odmítla - opět na žádost nemocnice - nechat objednat injekci, protože to ona nedělá a dělat nebude , pokud to objedná lékař, je to pro lidi od určitýho věku ZDARMA a mají na to i dle VZP nárok, pokud si to objednává pacient sám, zaplatí 1700,-. Přes to, že jsme jí dodali informace stažené ze stránek VZP a ověřené s nim několikrát, tak NE! dobrý co? No aspoň máma konečně tuhle krávu vyměnila za jinou doktorku.
, víš to a stejně tam jdeš
ne, tohle jsem fakt nevěděla a právě proto, že jsem si jeho činy překontrolovala, tak ale ty léky brát nebudu. Páč zase jim fakt nevěřim právě. A nějaký rychlý řešení aktuního stavu jsem opravdu potřebovala. Blbý je, že se mi nedostalo toho řešení a to není zrovna fajn.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:24
- Nahlásit
Maya
Cum to taky nebere
jak to nebere cum, tak to stoji za prd, uz to nehrej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:25
- Nahlásit
Maya
Znamy prestala fungovat ledvina a doktor ji rekl ze se musi vyndat protoze v ni ma furt zanet a objednal ji na operaci za pul roku, to ze pul roku bude mit v tele zanet ho netankuje
ty kráso! nějak mi dochází nad těma prasárnama dech.
Kdyz ono ddoktorum jsou lidi ukradeny takze nad nicim nepremejslej
tohle je ale VELKÁ PRAVDA. , bohužel.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:28
- Nahlásit
zbrnd
posli litr a panenku, ktery plivnes na hlavu a so smrti huz budes zdrava jak ja!
v případě že na tu panenku plivnu a pošlu ti jí, je ti jasný, jak skončíš ty, jo? ty zaklejvači
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:28
- Nahlásit
zbrnd
Maya
Cum to taky nebere
jak to nebere cum, tak to stoji za prd, uz to nehre
Pošlete radši RUM. Mně, Já ho vezmu spolehlivě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:29
- Nahlásit
zbrnd
tak u nekterych to tak je zcela jiste, ale nekteri proste moc dobri nejsou a pak ta cena je jediny, co je drzi. ale zase se spatne proste zjistuje, zda tenhle neni dobrej, nebo neplati najem za prostory a takhle mu to staci
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:30
- Nahlásit
PetraK
ale já vím, vím,,že máš pravdu, ale boj s větrnejma mlýnama bere člověku dost síly. hele - původní máminá obvoďačka odmítla vypsat mámě sanitku (na kterou měla a má nárok na převoz na vyšetření do nemocnice, napsali to do papíru i výslovně v nemocnici, důvodem nebylo nic jinýho, než jak řekla, že ona to vypisovat nebude! Nelžu!) Když se podala stížnost, nestalo se nic. Tatáž doktorka mámě odmítla - opět na žádost nemocnice - nechat objednat injekci, protože to ona nedělá a dělat nebude , pokud to objedná lékař, je to pro lidi od určitýho věku ZDARMA a mají na to i dle VZP nárok, pokud si to objednává pacient sám, zaplatí 1700,-. Přes to, že jsme jí dodali informace stažené ze stránek VZP a ověřené s nim několikrát, tak NE! dobrý co? No aspoň máma konečně tuhle krávu vyměnila za jinou doktorku.
No "dobrý" no ... promiň, nepřekvapí mne to ani trochu i kdyby to bylo i třikrát horší....iluze jsem ztratil jiz davneji...ted je to horsi jen o to, ze mi dochazi, jak moc vlastne svou minulosti do tohodle modelu sedim :/
Jo a nemyslim, ze tohle je boj s vetrnyma mlejnama ... tohle je proste dusledek spotřebního akumulačního stylu života/fungování společnosti.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:35
- Nahlásit
PetraK
v případě že na tu panenku plivnu a pošlu ti jí, je ti jasný, jak skončíš ty, jo?
predpokladam, ze pri rozbaleni budu zasazen vuni rozkvetle louky, navalem hyperpozitivni mysli a esenci vyzliho pohledu na svet preneseneho do lidske hlavinky?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:38
- Nahlásit
cernej caj
tak u nekterych to tak je zcela jiste, ale nekteri proste moc dobri nejsou a pak ta cena je jediny, co je drzi. ale zase se spatne proste zjistuje, zda tenhle neni dobrej, nebo neplati najem za prostory a takhle mu to staci
Imo je to tk proste obecne pravidlo/nepravidlo.
Vet peci si proste kazdy plati sam a to rozhodne neznamena, ze by ti drazsi veti byli lepsi. Naopak to vetsinou znamena, ze jsou proste lepsi obchodnici.
U lelaru by to bylo stejne logicky. cele nase zdravotnictvi je koncipovano jako kseft.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:49
- Nahlásit
zbrnd
pri rozbaleni budu zasazen vuni rozkvetle louky, navalem hyperpozitivni mysli a esenci vyzliho pohledu na svet preneseneho do lidske hlavinky?
zapomněls na bachovky, na to bacha
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:53
- Nahlásit
kachna_
zapomněls na bachovky, na to bacha
Ja predpokladal, ze tema se nyni sprchuje v domeni, ze to ocisti jeji mysl i telo, tudiz jsem ji nechtel brat takhle navic verejne iluzi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:55
- Nahlásit
cernej caj
Realita je proste takova ze doktor ten poradnik na operaci pise jak mu kdo prijde po ruku a ne mu totalne sumak jestli se nekdo bude doma svijet pul roku v bolestech nebo ne pri cekani, jinak by se musel obcas trochu zamyslet a ten poradnik predelat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 13:59
- Nahlásit
zbrnd
Jo a nemyslim, ze tohle je boj s vetrnyma mlejnama ..
je, je . Já kdybych věděla, že můj boj povede k nějakýmu výsledku tak jdu a ikdybych měla cípnout, budu bojovat. ale nevybojuju nic, v tomhle případě ne, oni si krejou záda,
zasazen vuni rozkvetle louky, navalem hyperpozitivni mysli a esenci vyzliho pohledu na svet preneseneho do lidske hlavinky
to zajisté, ale také tam přežije nějakej ten zákeřnej vir a ty zhyneš v krutých bolestech ešivá se před tím plivnutím neposílím homeo lékem teda. Tak že to záleží na mojí benevolenci, jakej zvolim postup
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 14:00
- Nahlásit
zbrnd
brat takhle navic verejne iluzi.
vzals mi:
mládí
klidný spaní
klid na duši
neber mi iluzi! navíc veřejně! Ta vostuda!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 14:23
- Nahlásit
zbrnd
mrknu doma, dik za tip
Maya
a myslis, ze ti ostatni, co cekaji, na tom nejsou stejne? vis jiste, ze vsichni ti sou na tom lip? a ze by treba nezemreli kdyby je prohodili? ale tohle je hrozne tezky, no. Urcite bych nechtela takhle rozhodovat o tom, ktery ze dvou odlisnych tezkych pripadu ma jit driv... tak proste ten, koho sme meli driv vysledky, no...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 14:47
- Nahlásit
Půl hoďky, půl hoďky aaaaaaa Koláče jde dom! a JUCHÉÍÉÉ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 14:53
- Nahlásit
Hezkýho víkenda všem!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 15:15
- Nahlásit
krasnej vikend
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 15:57
- Nahlásit
ufff - konečně doma. Tenhle týden byl fakt výživný. Ale Pepa stihnul uklidit a udělal sekanou - takže večer Trpajzlíci budou mít navařeno... Včera byli i kluci sami v lese, dneska psík musel vystačit se zahradou - ale jeden den to přežije.
Jdu doklidit koupelnu a uvařit oběd na zítra... a po šesté přijedou nájezdníci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 18:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Rrumstajn. Peknej vikend vinsuju.
Pres den jakoby se oteplovalo, v noci ovsem drobne chumelilo. Pekne jsme si zase zakravili. A jedno dnesni duo, sorry za kvalitu, ale jsou jak dvojcata.
Xerxová
Aaach, ty fotky Bety, nadhera!
birma
zajímalo by mě jestli jsem divná, když mi to přišlo divný:
Sem asi taky divna.
Fajka
tím že se povyšuju chodím s frňákem vzhůru a čumím tím pádem nahoru..
u jednoho domečku z komína šlehají plameny metr vysoko, jiskry lítají na všechny strany (a hlavně na střechu)
Tyvago, jeste, ze jste jeli kolem. Kdyz bouchnou saze, to je srumec. By vas mel majitel blahoslavit a jste zlaty, ze jste jim to rekli.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 18:40
- Nahlásit
Rumštááááájn
Tak jsem chtěla udělat mleté maso se zeleninou a rýžovejma těstovinama. Radostně jsem zadala do google recept.
Inu, recept vyskočil, ale k čemu je mi "těstoviny uvaříme dle návodu na sáčku, když ten sáček nemám
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:04
- Nahlásit
přeju krásný víkend
|