| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 11:12
- Nahlásit
PetraK
tak to je cajk, to už budou vyloženě hice!
no právě proto jsem chtěla do tý chaty, žejo! Nějak mě nenapadlo, že 4 dny po otevření přihlášek už se do chaty nevejde ani myš, natož já.... A zas jet pak na noc jinam po tom co ulezem skoro 100 km se mi taky nechce. To si dám radši v hospodě svařák a zalezu do stanu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 11:25
- Nahlásit
birma
A zas jet pak na noc jinam po tom co ulezem skoro 100 km se mi taky nechce. To si dám radši v hospodě svařák a zalezu do stanu...
too chápu. takhle napsaný to zní rozumně, logicky a jednoduše.......
V reálu zažitý - neee,to neeechciiii!! nechci ujít ani sto klláčků, a natož spát potom na zmrzlika ve stanu.. Cvoci, cvoci, jste
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 11:51
- Nahlásit
birma
navic se spanim ve stanu si musis balit rano pred startem, takze o to min spis, pak se ti to nepodari nabalit dobre, takze prebalujes tesne po startu a pak mrtva a tuha misto teple postele dostanes zas akorat kosu ve spacaku... ono i to prevlikani a po sprse do teple postele, nebo prevlikani venku tesne nad nulou a po sprse hned do stanu je takovy... v mym pripade na nachlazeni
PetraK
blaaasen je jen birma a pravdepodobne fajfka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 12:56
- Nahlásit
cernej caj
no já právě nemusim - vezmu do stanu starej spacák + do něj vložku a starou karimatku a v batohu budu mít zabalený to nový
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 13:01
- Nahlásit
birma
ja si prestavuju, jak jedu vlakem s dvema krosnama (treba na toulovce) v jedne veci na trek a ve druhe spani do kempu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 13:05
- Nahlásit
cernej cajbirma
Vy uz si poridte karavan, kdyz budete jednu dve postele pronajimat, tak se vam zaplati brzy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 13:25
- Nahlásit
Maya
jasny a budu ho tahat za sebou, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 13:26
- Nahlásit
tak jsem nás přihlásila na úplně první lekci obran jsem na chlapečka zvědavá
Maya
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 13:29
- Nahlásit
birma
tak si to uzijte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 13:47
- Nahlásit
cernej caj
Budes ho tahat za tim autem co si koupis az budes mit ridicak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 13:54
- Nahlásit
Maya
neco ti prozradim. Tajemstvi. Nehrozi
navic kdyby nahodou se snesla mracna a ja ho delat musela, tak projezdis 3x vic nez s salckartou takze spis zacnu rozrpodavat majetky nez kupovat prives
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 14:25
- Nahlásit
cernej caj
Takze bude kuchyn? Tak to se nakonec teda mas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 14:28
- Nahlásit
Maya
no nebude, ze jo jinak bych nepsala ze nehrozi (ten ridicak), ale kdyby nahodou hrozil, je rozdil v dementnim provozu spat/cist a nebo v nem ridit kdyz by to navic stalo 3x tolik penez
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 15:05
- Nahlásit
birma
Co ostatní psíci na sníh?
Cuby jsou spokojeny, dobre se v tom cmucha.
Troldak jest nadsen. Lita jak pruhovanej blesk, vykopava zadni do vzduchu. Vcera jsem s nima sla kolem pulnoci (to nehrozi, ze potkame malamutku, stafordky atd) a s nim jsem kravnula ukrutne. Schovavacky, hazeni kulicek (snehovejch), ryti mysi a tak podobne, vratili sme se oba vytlemeny. .)
přihlásila na úplně první lekci obran jsem na chlapečka zvědavá
To se mu bude libit, tipuju.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 15:12
- Nahlásit
Fifi
Zavidim, to bejval Kim a se mi vzdycky libilo jak ryl tlamou ve snehu, byla to sranda
cernej caj
Tak to sem blbe pochopila ale ja stejne myslela auto na vylety a treky a ne na cesty do prace
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 15:15
- Nahlásit
Night sníh rád - na zahradě řádí ale vlastně stále stejně - koneckonců sníh a led klouže stejně, jako bahno a mokrá tráva. Takže smyky ho nepřekvapí... Teď jsme přišli z lesa - a tam byl překvapivě klidný (tedy na Najtí měřítko - pro nezasvěcené to byl řádící pes). Ale sněhu je málo - na pořádné rytí tunelů (jako loni) to není
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 15:15
- Nahlásit
Ta apka duolingo je srandovni, jak to vymejsli vety ze slov co znam tak jsou tam takovy perly jako Pes je pod medvedem, ptaci nezerou sendvice, pes nema zelenej klobouk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 15:43
- Nahlásit
maya
tak si predstav jak misto 3hodin poklimbavani a cuceni do blba ci s hudbou ridis, pak ulezes 80km a apja totalne metva misto poklimbavani ve vlaku dalsi 3hodiny ridis... horor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 16:04
- Nahlásit
fifi
to je supr, ze ste si tak zablbli
ja se tesila dnes s feri do snehu k poli ale "zschranuju" kamosku a za svetla doma nebudu
xerxova
vdak jeste poryje tunely
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 16:57
- Nahlásit
Fifi
To se mu bude libit, tipuju
na jednu stranu moc doufám, že bude, na druhou stranu si říkám, kde vezmu prachy a čas na další aktivitu a jestli by nám agi, treky, poslušnost, dogdancing a nosework nemohly tak jako krapet stačit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 17:03
- Nahlásit
tak treba budou obrany lepsi nez neco z aktualniho repertoaru. a napis vyletnjmu typkovi, mam ho pripomenout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 17:05
- Nahlásit
cernej caj
no to nevim, nás to baví všecko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 17:42
- Nahlásit
birma
tak to pak holt budes muset akorat pridat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 19:07
- Nahlásit
PetraK
Figi bude unešená
Zcela.
Bubi znechucena. Studí to, je to debilní a nevidí vůbec jedinej důvod v tomhle humusu bejt venku
Moudra to psi vila.
Co mamca vubec, porad trci v nemocnici?
Joo a ukol splnen, pruhatej panacek ma smiknuto vsech 18 drapku. Booze, takova veda. U cubek otazka max deseti minut, u hysterky pindouri tri dnu a nacviku. Dementik. Bude mit jiste radost, ze timhle to neprestalo, ale bude mucen i nadale.
birma
na jednu stranu moc doufám, že bude, na druhou stranu si říkám, kde vezmu prachy a čas na další aktivitu a jestli by nám agi, treky, poslušnost, dogdancing a nosework nemohly tak jako krapet stačit
Treba ho to bude bavcit vic nez dogdancing - tak vyradis jednu aktivitu.
Xerxová
Ale sněhu je málo - na pořádné rytí tunelů (jako loni) to není
Tady lezi tak centak, zaplatbuh za to. I tak zase klesla spodni voda, dneska tu byl pan merit studnu. Halt takovy zimy a dukladny snehovy periny, jako bejvaly, hned tak asi nenastanou. To tenkrat bylo jak v pohadce, rok 2010.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 19:18
- Nahlásit
tady se i loni sníh dal najít...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 19:27
- Nahlásit
Fifi
cetla sem zajimavy nazor na fb, ze vzdy podle slunecnich aktivit nastava asi 50let obdobi utlumu, kdy pripada asi jedna echt zima na 5-6 takovych nic moc, a ze nejaky ty mereny minima sou 14 set neco, 16 set neco, 18 set neco takze je mozny, ze sme ted v tom minimu zas na chvili diky slunecni aktivite...
krasne snehu mate
Xerxová
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 19:32
- Nahlásit
Fifi
Na rozdíl od dogdancingu si asi obrany na ranní procházce na louce za barákem sama nepotrénuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 19:37
- Nahlásit
birma
tak zlanaris mamku... segra taky zacala se svagrem (nejen chodit na cvicak a za rok byl ze svagra figurant
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 19:43
- Nahlásit
cernej caj
krasne snehu mate
Nemame, mame centimetr asi.
birma
Na rozdíl od dogdancingu si asi obrany na ranní procházce na louce za barákem sama nepotrénuju
Faakt? nekecej, to by me nenapadlo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:02
- Nahlásit
birma
budeš trénovat na kolemjdoucích
cernej caj
tak co jedeš vlakem 3 hodiny dáš autem za hodku
ty teplotní změny, minima a maxima, jsou poměrně známá věc, akorát to holt nehraje do krámu globálního oteplování, tak se o tom moc nemluví
mě tyhle zimy nevaděj ,akorát by v létě nemusel bejt ty tropy
|