| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:05
- Nahlásit
kachna_
Inu, recept vyskočil, ale k čemu je mi "těstoviny uvaříme dle návodu na sáčku, když ten sáček nemám
Jiste nejak "primerene".
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:05
- Nahlásit
Janiii
To je jako to mlade??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:26
- Nahlásit
Fifi
ano, můj drobek ona je celá panička
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:27
- Nahlásit
kolik měří medvěd Kodiak??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:28
- Nahlásit
Janiii
Taky tak krasna? .....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:29
- Nahlásit
poklona uctivá, matinko
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
kolik měří medvěd Kodiak??
Pet Cacorek? Inu, tak snad...
|
Janiii
Člen |
- Nahlásit
Fifi
Taky tak krasna?
akorát ne taky tak chlupatá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:31 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fifi
a tady máš jednu tréninkovou, to má od nás Trolda místo obrázku z encyklopedie
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:34
- Nahlásit
Janiii
Uzasny. Postroj a snura to kdyztak jisti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:43
- Nahlásit
Janiii
karibú táhnou, to je super fotka
Cácorka teda nějak povyrostla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:47
- Nahlásit
cernej caj
ted driver pro můj monitor tam není, to nahoře nefunguje jako odkaz a dole jsou nějaký jiný, teda doufám, že vidím dobře?
http://good-drivers.net/download3.php?p=monitor&s= 19%20Acer%20%28UM.CV6EE.010%29%20V196Lb%20%28Black %29%20%28LCD,%201280x1024,%20D-Sub%29
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:48
- Nahlásit
Fifi
Jiste nejak "primerene".
trochu míň
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 19:50
- Nahlásit
Janiii
jednu tréninkovou
týjo to je hejno
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 20:08
- Nahlásit
kachna_
týjo to je hejno
Stado.
trochu míň
Byla kase?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 20:20
- Nahlásit
Fifi
hejno
Stado.
roj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 20:21
- Nahlásit
tupírování uší!! dál jsem radši už nečetla
ale ty věšáčky jsou super
http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/389884 -lampy-ve-tvaru-psu-se-v-interieru-uplatni-i-jako- originalni-dekorace.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 20:23
- Nahlásit
Fifi
Stado
lítaj přes silnici - takže je to hejno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 20:27
- Nahlásit
kachna_
lítaj přes silnici - takže je to hejno
no právě! protože lítaj přes silnice tak je to banda kreténů a debilů!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 20:44
- Nahlásit
Fajka
no právě! protože lítaj přes silnice tak je to banda kreténů a debilů!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 20:48
- Nahlásit
kachna_
tak je to banda kreténů a debilů!!
...říká číf...dycky... !!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 20:49
- Nahlásit
hejno
Stado.
roj
Fajka
je to banda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 21:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tak si dalo Koláče dvouhodinovku s BuboRumíčkama v polích. A dobře bylo, čutali jsme sníh a Rumíček skákal, rubali jsme sníh a Rumíček rubal, dělali jsme přírodní igelity a Bubi běhala do kopečkůch, z kopečkůch, přeskakovala, vyskakovala, utííkala, igelitila. Čutali jsme míčky a BuboRumíčci je chytali, hledali, aportýrovali. Pak si hráli BuboRumíčci s dvěma borderama, pak jsme nechali Bubišku doma a šli odnést mámě prádlo, léky a nákup a dělat kanystrterapeutyckýho psa. Rumoušek byl velešikoven, jak je jinak hovado radostné a přepadající, tak když byl dneska sám a bez Bubrdlíny, byl šikoven a něžný. Ovšem pak jsme měli zážitek jdeme domů a vidím, že k nám míří ženská s obřím maďarem/ale ten je fakt obří, spíš velikost rýžbejka, velkýho rýžbejka/, ženská kráva, pes magor, vím to. Tak jsme si stoupli stranou, Rumouš u nohy. No a jak to dopadlo, čokl debilní táhnul tu krávu k nám, ta volala, že to bude dobrýýýý, to bude dobrýýý, já jsem se snažila psa vyblokovat, leč moc se to nepovedlo a šel po Rumouškovi , ten jest naštěstí celý, co to ovšem provede dál, to nevím. Čůzu jsem málem zabila a se psem jí honila po sídlišti , řvala jsem jak protržená slapská přehrada a byla jsem velmi agresivní, to se přiznám teda. Nicméně doufám, že to způsobí, že se mi bude vyhýbat obloukem. Dozvěděla se mimo jíné, že patří do řádu přežvýkavců, na invektivy z oblasti pohlavního ústrojí nedošlo. Hnala jsem jí poměrně dlouho , řvala jsem na ní, jak to že TO nemá náhubek, když je to takovej xindl a vona neschopná idiotka. Ohradila se ohledně toho, že jsem jí nařkla, že je idiotka Snažila se argumentovat tím, že já nemám psa na vodítku. Což jsem jí velmi rychle vrátila, protože jsem zopakovala, že jsme kvůli nim, protože vím, co jsou zač, šli stranou z cesty a její debilní čokl jí k nám dotáhnul a zopakovala jsem jí, "jak to, že ty krávo jedna blbá nedáš tomu čoklovi koš, když je to takovej xindl!!" . Začla ječet, co jí tykám, že na mě někoho zavolá. Ráda jsem souhlasila, že někoho si zavoláme a tasila telefon a volala policii, nasadila třetí kosmickou a já jí pronásledovala ještě dva bloky s telefonem u ucha Ty vole ty lidi jsou opravdu, opravdu naprostý kreténi. Ale tady aspoň je vidět, že bohužel vodítková vyhláška - nezlob se na mě žbrňdo, neřeší vůůbec nic. Čokl je na vodítku a pokud konec toho vodítka třímá naprostej kripl, výsledek je nula.
Růůůmošu leží na zádech a všema čtyřma si hraje s malým panem Kondomáčem a Brtnik ho příšerně zlobí a já mám konečně hotový rychločlánek, ke kterýmu bylo nejtěžší najít fotky, páč ty teda nejsou. A článek vyjde v pindělí
Fifi
hele vole akvabely!!
kachna_
když ten sáček nemám
mohu poskytnout několikero mnoho druhů sáčků, mám jich na psí bobky plnou tašku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 21:12
- Nahlásit
Fifi
Janiii
Taky tak krasna?
hlavně, jestli je hodná, viď Janiii
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 21:38
- Nahlásit
PetraK
hlavně, jestli je hodná, viď Janiii
Sakra, ja si na to slovo nemohla vzpomenout.
hele vole akvabely!!
Strasny duo, on ji kopiruje ve vsem, vsem.
ženská kráva, pes magor, vím to.
tak tys asi ridka vyjimka, ktera umi vizlata vychovat aj ve meste. Fuj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 21:45
- Nahlásit
Fifi
Sakra, ja si na to slovo nemohla vzpomenout.
jáááá joooo a hneed a tlemila se tady!
Strasny duo, on ji kopiruje ve vsem, vsem.
aji ty ocásky, což?
tak tys asi ridka vyjimka, ktera umi vizlata vychovat aj ve meste. Fuj.
to ne, to nejsem. to spíš tohle je výjimka. I když třetí výjimka za dobu co mám vižlíky. První byl jakýsi maďarák na konci sídláku, pak tahle kreténská osoba a v polích občas potkávám dvě holky, jedna má vižlu fenu a druhá psa, ten ostatní psi nemusí, ale ne tak,že nemusí, ale spíš, že by startil. Minule v polích jsem měla trošku bobky, protože při návratu jsme je potkali, holka se snažila psa přivolat a prt. Naštěstí pes měl pak zájem o bažanty ve stařině. Ale tahle s tím obrem, to je hodně hodně velká výjimka, ten to nemá tak, že mu psi vadí, ten jde po nich a ona ho neudrží. Chce se jednomu brečet, co člověk z vižly dokáže vytvořit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 21:50
- Nahlásit
a mňam, pečený masíčko, grilovaná zelenina a jemerický brambory. A červenej tramín. mmmmmmhhhh. moc dobrý
a přemejšlim co si naplácat na prostředníček, kterej mám pár dní rozříznutej od vepřový kosti a teď odpoledne mi to začlo dělat potíže. Zduřelo to, a bolí to-blbě se s tím i píše a pořád se to zhoršuje. Asi betadinu? nebo TTO? h m
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 21:55
- Nahlásit
PetraK
Zduřelo to, a bolí to-blbě se s tím i píše a pořád se to zhoršuje. Asi betadinu?
Na to bacha, urcite to vymachej v betadine a nech dejchat, at nemas nakou flegmonu este ke vsemu tomu stesti zrzatymu. Nebo jestli mas klasika cernou mast ci visnak...
Chce se jednomu brečet, co člověk z vižly dokáže vytvořit
Nejen z vizly.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 21:58
- Nahlásit
PetraK
teda to je zážitek Snad se to Rumíčkovi neuloží na harddisku. A musí bejt smutný si tohle zažít ještě s vlastnim milovanym vemenem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 22:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Nejen z vizly.
já vím, ale tak vižla má bejt pes, který musí umět pracovat mezi ostatníma. Jo je to pes občas v povaze bojínek, "hysterka" a když má špatnou zkušenost může se ostatních psů bát, ale aby kurva šel se záměrem napadnout?? a ještě tam majitele dotáhnul?? No co tohle je? Vraždila bych, ať už toho, kdo takovou povahu vyprodukoval, a nebo toho, kdo to z něj vychoval. Každopádně doufám že jak mě ta čůza uvidí, bude zdrhat protože jinak jí fakt zabiju a bude mít problémy. Šla jsem po ní dost dlouho s tím, že jsem vytvořila záměrně výraz magora (nic moc práce ) a bál se i pes (není divu, byla jsem jak Mel Gibson v tom nějakým filmu - záklopka nula ).
Jen mám strach o to co to udělá s Rumouškem.
Na to bacha, urcite to vymachej v betadine a nech dejchat, at nemas nakou flegmonu este ke vsemu tomu stesti zrzatymu. Nebo jestli mas klasika cernou mast ci visna
co je flegmona? že pak budu flegmatická?? to asi ne , co?
|