Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:02
- Nahlásit

PetraK
Fifi
hlavně, jestli je hodná, viď Janiii
Sakra, ja si na to slovo nemohla vzpomenout

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:06
- Nahlásit

birma
teda to je zážitek Snad se to Rumíčkovi neuloží na harddisku.

nevím no, nebylo to hezký :-/, pak jsme si šli moc hrát, a honit se a čutat míček. Uvidím.
já mám na tohle nějak smůlu asi a to i přes to, že jsem se tomu fakt snažila vyhnout, protože vím, že ten pes JE opravdu trotl. To není, že by se on bál, on opravdu po těch psech jde. A já neměla víc prostoru kam už ustoupit, a netušila, že ho ta píča /pardon, pardon, ale je to tak/ neukočíruje, že jí tam dotáhne. Ona se mi navíc namotala do cesty, nemohla jsem ani toho čokla nakopnout (a že by jí koupil hodně velkou), nic.

A musí bejt smutný si tohle zažít ještě s vlastnim milovanym vemenem

trochu jo. Zvlášť když člověk má psa z opačného konce spektra. Důvěřivýho troubu, kterej nečeká nic zlýho.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:10
- Nahlásit

PetraK
To není, že by se on bál, on opravdu po těch psech jde
I ze strachu nebo nejistoty může vzniknout to, že ten pes jde toho druhýho zabít na sto metrů. Ale ať je to čimkoliv, tak to tu majitelku neomlouvá. Pokud neni schopná čokla udržet ani uposlouchat, má si najmout gorilu z fitka, co s ní bude chodit venčit a psa udrží, aby nebyl nebezpečnej..

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:11 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Šla jsem po ní dost dlouho s tím, že jsem vytvořila záměrně výraz magora (nic moc práce ) a bál se i pes (není divu, byla jsem jak Mel Gibson v tom nějakým filmu - záklopka nula ).
Rigsy!!!
co je flegmona? že pak budu flegmatická?? to asi ne , co?
Ale jo, kdyz ti to prejde v otravu krve, tak pak uz aj jo. Me se to stalo na tabore, jen nejaky skrabnuti na prstu bud od psiho zubu ci kyhovyra a kdyz uz mi cukalo aj v lokti a prst dvojnasobnej, tak atb a este sprdan, ze sem neprisla driv.

PetraK
neukočíruje, že jí tam dotáhne.
Kolik takova velka pizla muze vazit, probuh? Ze tahne za sebou zavazi lidsky jak prd.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:15
- Nahlásit

birma

I ze strachu nebo nejistoty může vzniknout to

vím.
Ale tohle není úplně ono.

tak to tu majitelku neomlouvá

ne to neomlouvá. Tenhle pes musí mít koš. Koš je vždycky ta pojistka. A plus ten nasvalenej venčič. To taky.
Je to úplně to stejný co byl místní RR Archie a navíc v téměř totožných rukou. Jen bych to u vižly nějak nečekala.

Fuj ten Rumoušek má ale vočklivý vočička, když tvrdě spí Bubi je má zavřený, ať spí, jak spí, ale Rumouš, stejně jako Ešátor má asi klááátkou kůůůži a když je únavnej, tak se mu ty víka nezacvaknou a má oči otevřený, což je naprosto hororovej pohled

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:20
- Nahlásit

Fifi

Rigsy!!!

Jooo to je von! řikejte mi Rigsy! vůbec jsem se nedržela zkrátka, vytůrovala jsem se moc, fakt jsem musela vypadat jak magor, když jsem po ní šla a utikala moooc hezky. Brtnik říkal, že jsem magor. Je mi to fučik, hlavně, když se čůza podle toho zařídí

kdyz ti to prejde v otravu krve, tak pak uz aj jo.

ááha dle popisu se dneska koupu teda radši v betadině a pocákám to TTO

Kolik takova velka pizla muze vazit, probuh? Ze tahne za sebou zavazi lidsky jak prd.

no Ešus měl 30 kilíček a byl na hranici dle standardu i velikostně, ale zdaleka nebyl takhle velkej, ten pes je obr, to už fakt není maďar. ale já nemám odhad na míry a váhy. Nicméně ta ženská byla o dost větší než já a on si s ní dělal, co chtěl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
vůbec jsem se nedržela zkrátka, vytůrovala jsem se moc, fakt jsem musela vypadat jak magor, když jsem po ní šla
Hele, ty ses nebezpecna, napadas lidi, ktery prasknou petardu, ted i pejskare... Ses si jista, ze nemas od toho prstu vzteklinu??

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:29
- Nahlásit

Fifi
nemas od toho prstu vzteklinu?

vzteklinu asi mám. a je mi to ale nějak fučik. Nechci, aby mým psům, kteří jsou hodní, mírumilovní a vlídní, někdo či něco ubližoval /o. pak se spustí program matka lvice a nejde to asi vypnout
mrkni
Jdu tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:31
- Nahlásit

Fifi

soooooooooooooooouhlasim! s paničkou, která jí otitulovala vona je magor /a navíc děsně agresívní / a von je debil, kterej se chce vopičit a neví

toť ad první vídejo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:33
- Nahlásit

Fifi
ad druhý vídejo:

jo je to magor, proč probůha bere tu pjoumatiku zespoda?? co jí brání to vzít shora a musí si to takhle komplikovat?

debila nekomentuju, ten tam hraje štěk

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:35
- Nahlásit

Fifi
ad třetí vídejo:
no ne, vona to má opravdově v tý hlavě semletý proooč to chce furt pro nadboha živýho brát spodem?? !Ešivá vona neni trochu to.... jako taky debil

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
co jí brání to vzít shora a musí si to takhle komplikovat?
Pneu sou na diskach, stary, vyrazeny este od astreny. Takze si ji zvrchu ani odspodu nijak nevezme, neprehodi do huby, nevim, co tu kravenu napadlo, kradarit pneu. Veskery psi pneu byly bezdiskovy, s vyrezanyma aspon stredovejma dratama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:36
- Nahlásit

Fifi

hele.............. vona má plešku

kup jí biosil

a nebo je vona pop?

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:39
- Nahlásit

PetraK
hele.............. vona má plešku
Ona mela ...... jen snih na lepce.
a nebo je vona pop?
Nevim, co je pop, ale ona je gaga, gogo, gugu. V 10 a trictvrte letech, kez ji to zustane. Ne pleska, ale idiocie.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:40
- Nahlásit

Bubrdle spí a běěěěžííííííí. Tetkon asi teda doběhla a skáče naše malé ptáče . Až to zbudilo Rumouše.
dochází mi Tramín ,

Pneu sou na diskach, stary, vyrazeny este od astreny. Takze si ji zvrchu ani odspodu nijak nevezme,

a jo tak. no chudera nebohá teda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:44 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
dochází mi Tramín
Mne energie, jdeme zvolna chrnet. Tak dobre noci
no chudera nebohá teda.
Nema kradarit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:47
- Nahlásit

Fifi

tak brou noc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:48
- Nahlásit

Fifi
vona měla bejt automechanička!
výměna kol za pět vteřin !

PetraK
ach jooo, lidi jsou kreténi.... čék aby se pak bal vyjít vůbec ven

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:53
- Nahlásit

Fajka
čék aby se pak bal vyjít vůbec ven
tak já hlavně doufám, že se teď bude bát vona potkat mě.
Utikala moc pěkně kráva jedna bezedná.

výměna kol za pět vteřin !

si blbá

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:54
- Nahlásit

Fajka
čék aby se pak bal vyjít vůbec ven
Proto to tady pulnoc tak nejak jisti. Kdyz je snih, je to parada, da se tapat. Sak ty se svyma zkusenostma nemilyma, radsi nemluvit.
tak brou noc.
Zvolna. Jeste musim dovarit vemeno pro cokle a kureci roladu pro lidi dopect.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:56
- Nahlásit

PetraK
tak já hlavně doufám, že se teď bude bát vona potkat mě
no jako možná máš pravdu... páč si bude říkat že si akresívní a napadáš lidi a seš bez vodítka a bez náhubku..tak se ti bude vyhýbat ...teda doufám...!

si blbá
dobrá no...tak jinak teda....
demontáž kol za dvě !

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 22:58
- Nahlásit

Fifi
Proto to tady pulnoc tak nejak jisti. Kdyz je snih, je to parada, da se tapat. Sak ty se svyma zkusenostma nemilyma, radsi nemluvit
no tudle jsem zas taky musela s Fajfkou obíhat půl vesnice bo nově přistěhovalíci si pořídili ščeňátko..už je to velký jak tele a samo, že se to venčí volně bezdozoru po vsi bo nemají plot

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 23:05
- Nahlásit

Adam si žužlá přejetou kachnu, co dostal od ježucha. Evidentně se mu ten fták líbí

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 23:09
- Nahlásit

Fajka
páč si bude říkat že si akresívní a napadáš lidi a seš bez vodítka a bez náhubku..tak se ti bude vyhýbat

tak nějak to vidím, já po ní šla fakt jak slepice po flusu

demontáž kol za dvě !

ešče blbější

Fifi
Proto to tady pulnoc tak nejak jisti

no jo, ale já musím se psy tak nějak v tom městě fungat. Nejen o půlnoci , no . Leč může být člověk prosíravej až za hrop a stejně to je prt platný. Pak jsme potkali manžele s bělouškou (BOŠ) vidíme se, bereme si psy k noze. Oni sami říkají, že je ne zlá, ale neumí se psy komunikovat, tak se domluvíme že je pouštěn nebudeme. Jdu dál kolem místa, kde se schází pejskařská grupa lidí /ten plac je jediný místo , kde jsou ti psi venčený a jsou navolno, žádný z těch psů neposlouchá, vždycky si ně nějak pochytají, když se rozcházejí domů) no a proti nám jde fena pitbula. Ruma mám u nohy, prosím pána, ať si fenu zavolá, volá jí, fena nic a jde dál k nám, říkám pánovi, že mi psa teď napadl jiný pes a kontakt nechci. Odvětí, že je to fena a hodná, poděkuju, ale zdvořile říkám, že si nepřeju, aby sem TEĎ ten pes chodil /když to bude známej pes, jsem pro a budu za to ráda, tady psa neznám a nechci další debiln příhodu/ . Tak se znovu dozvím, že je hodná. Fena k nám dojde, pána nevnímá. Je hodná, ale nastražená (což u pita .....) no jsem ráda, když pak můžem v poklidu projít dál. Nechápu, že pokud někdo někomu řekne, že si něco nepřeje, že druhá strana si jede to svoje a nerespektuje :mad.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2016 23:20
- Nahlásit

PetraK
Odvětí, že je to fena a hodná, poděkuju, ale zdvořile říkám, že si nepřeju, aby sem TEĎ ten pes chodil /když to bude známej pes, jsem pro a budu za to ráda, tady psa neznám a nechci další debiln příhodu/ . Tak se znovu dozvím, že je hodná. Fena k nám dojde, pána nevnímá. Je hodná, ale nastražená (což u pita .....) no jsem ráda, když pak můžem v poklidu projít dál. Nechápu, že pokud někdo někomu řekne, že si něco nepřeje, že druhá strana si jede to svoje a nerespektuje
Taky tu máme takovou. Jen nemá pána, ale paničku. Čuba je mladá, věčně na volno, panička se tak jako prochází, čuba lítá sto metrů sem, sto metrů tam, rychlost tryskáče a seznamuje se s každym psem, kterýho zahlídne. Reakce psa nebo jeho majitele je šumák. Prostě je hodná a to musí všem stačit. Protože je neurvalá a na jemný ani míň jemný náznaky psů moc nereaguje, je otázkou času, kdy ji nějakej očeše. Jak to bude panička řešit potom, by mě fakt zajímalo...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 00:13
- Nahlásit

Janiii

No to jste cely vy velkokynolozky. Nechas psy nekontrolovane skotacit v takovym mnozstvi omitky, voni ji pak zerou a pak jsou z toho na sebe agresivni!!! Ze se nestydis

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 08:03
- Nahlásit

birma
je otázkou času, kdy ji nějakej očeše. Jak to bude panička řešit potom, by mě fakt zajímalo...
větou, ona napadá, protože jí napadl pes?

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 08:08
- Nahlásit

zbrnd
v takovym mnozstvi omitky
nemůžu za to, že to JéZetDé nestihlo zaorat
pak jsou z toho na sebe agresivni!!!
ano ano, všímám si toho agresivně vyvaleného levého oka. to je přímo učebnicové
Ze se nestydis
nestyděla jsem se. do teď!

tak mě asi Pánbůů nebo Pánžbrnď?? potrestal, právě jsem se vrátila z ranní procházky opět bloklá při povelu "nežertohov*noksakruzassepose*eš" a snaze udělat výpad vpřed z toho byl nekontrolovatelný výpad doboku, páč mi to uklouzlo. celou cestu zpět jsem si přála být hadem, kterej když jde tak leží jdu sežrat piluli a jdu to dát do tepla.

Fifi
kolem oběda dám vědět, jak jsem pohyblivá

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 09:24
- Nahlásit

kachna_
větou, ona napadá, protože jí napadl pes?
moc doufám, že se pak seznámí s vynálezem zvaným vodítko

Janiii
celou cestu zpět jsem si přála být hadem, kterej když jde tak leží
ech. Tak ať ti to co nejdřív povolí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 09:51
- Nahlásit

Janiii
teda ten medved kodiak je fakt bozi, a taky bych se ptala, zda to je cacorka, je uz vazne velika a sou krasny obe

Maya
hm tak na to hod bobek asi, dobry, ze aspon trochu sis to vylepsila (a napada me, ze nekdy maji monitory treba nastaveni "film, grafika, custom" tak jestli nemas treba nastaveno neco nez by se ti hodilo kde to tak nejde poladit)

Fifi
ti sou bozi

PetraK
tak to teda nic moc zazitek....

birma
tak adamek je na vtacky, jo

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání