Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 20:47
- Nahlásit

MAMÍÍÍ a kdybys neměla tu podprsenku, tak by ti ty prsa spadly???

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 20:50
- Nahlásit

Jsou to v zivote paradoxy... moje babicka se doziva dneska 105 let - ale kdyby mohla, jiste by volila jinou cestu. A zenska v nejlepsich letech, majitelka tatky Bazusaka, znenadani zemre... Huf.

Xerxová
že další stupeň je na šnorchl ?? It's a swamp. Snorkel recommended.
Ano, pisou to pekne s nadhledem, ze to je asi jak bazina ci mocal.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 20:54
- Nahlásit

Fifi babička se dožila úžasného věku.

Stáří ale je holt někdy smutné. Na straně jedné můj táta, kterého zrazuje tělo, ale hlava jede na plno a na straně druhé tchán, který fyzicky je dobrý, ale nepamatuje si ani jména pravnoučat... a krátkodobá paměť je nulová... Nighta sice jménem nezná, ale miluje ho mocmoc - a Najt mu to vrací. Je k němu úžasný

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 21:00
- Nahlásit

birma
byla jsem asi na předposlednim vypsanym termínu a byla tam hromada deňáků, která tam byla třeba podevátý a stejně ten test nenapsala ani na 20%???
taky jsem to nenapsala. Resp. asi na 20%. No a co? Prostě jsem holt, já neschopák línej, špatně (ne, špatně ne, za to přátelství s Petrem a Netopejrem to stálo ) vyhodnotila ve druháku na střední směr, na kterej jsem se přihlásila a rodiče mě přemluvili, že nemám jít na vyhlídnutou VOŠku, ale zkusit vysokou.
Ale jako proč takovejma lidma pohrdat?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 21:08
- Nahlásit

kachna_
Prostě jsem holt, já neschopák línej, špatně (ne, špatně ne, za to přátelství s Petrem a Netopejrem to stálo ) vyhodnotila ve druháku na střední směr, na kterej jsem se přihlásila a rodiče mě přemluvili, že nemám jít na vyhlídnutou VOŠku, ale zkusit vysokou.
Ale jako proč takovejma lidma pohrdat?

nepohrdám spíš moc nechápu lidi, kteří se drží zuby nehty na celkem lehký škole a učivo, který se dokážu naučit z tohodle předmětu i já po asi 3 přednáškách a jednom cviku, nejsou schopni pojmout ani za mnohonásobně větší počet přednášek a cvik. A ne proto, že by na to neměli buňky, ale protože je asi cool se neučit a místo toho do noci chlastat a pak nedat ani 9. termín na tý samý zkoušce během jednoho léta (vzhledem k tomu, jakym způsobem pak se studentama ten test přednášející probíral, tak ti bystřejší z nich by se to snad měli naučit i jen tim, kolikrát tu zkoušku opakovali)

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 21:38
- Nahlásit

Nemáte někdo tip na muffinoformičky se zvířátkama?
Jsem zjistila, že holky jsou přístupný tomu, je vyměnit za brumíky (tzn. nebudu z každýho jídla vyhazovat obal, o ceně ani nemluvim), musí to být ty po víc, jedntlivé mi nejdou.
Teď koukám na muffinword

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 21:56
- Nahlásit

Xerxová
Stáří ale je holt někdy smutné.
Muze byt i vesele?
kachna_
Mas v emilovi replies.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 21:59
- Nahlásit

birma
jenže proč by se snažili místo chlastu, když stejně nakonec nějak prolezou, kdyby to bylo jako dřív, zkouška 3x a vyhazov, tak by to bylo jiný, jenže dneska už to je vidět od základky, že se ty děti vůbec snažit nemusej a střední a vejška, kde si ty studenty držej za každou cenu kvůli prachům, je prostě příčinou týhle cesty do pekel, nikomu už nejde o to se něco naučit, ale jen o to mít lejstro
kachna_
teda ty jsem nedávno někde viděla a už vůbec nevím kde

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 22:06
- Nahlásit

kachna_
tady máš zvířátkový
http://www.cochces.cz/s/silikonove+formicky+na+muf finy/

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2016 23:23
- Nahlásit

Fifi
díky moc
Maya
Díky, jdu kouknout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 07:20
- Nahlásit

kachna_
ty deti sou fakt roztomily

Maya
podle me je to trochu spis tim, ze dneska chce kazdej rodic, aby jeho dite vs melo. Ty, co vs maj to vidi jako automatiku ze budou mit deti taky a ty co vs nemaj vidi treba v praci, ze s vs by to bylo lepsi a EU s narizenim o poctu studentu a s bakalarema tomu nepomohla (v podstate nic proti bakalarum), ale tam, kde by to lidi davno vzdali sou "aspon" bakalari a na druhou stranu bych rekla, ze vetsina tech, co na to nema (bud fakt nema, spatnej vyber skoly, maj u toho praci a dve deti, nebo jim az o tolik nejde) se nakonec stejne bud vylifrujou zavcas, nebo udelaj bakalare a uz je tam nikdy nikdo ve skole neuvidi.

ja sla na vs taky hlavne proto, ze me nutili rodice, ale nemela sem na to hlavu (proste ja a matika/fyzika/ fakt nejde dohromady) tak sice krz desinformaci sem vypadla ve tretim semestru, ale nebyt toho, vypadnu nejhur ve 4. ale v mym pripade to bylo fakt i vyberem skoly a jit pryc bylo hrozny vysvobozeni pro me. a pritom v principu nejsu uplne blba, ze bych tam ani nemela co delat nebo byla od zakladky lemp a nevyrazili me jen proto ze rikas, ze si drzej decka za azdou cenu...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 08:22
- Nahlásit

cernej caj
Ono je to o tom ze bakalar je proste jen degradace vysoke skoly na uroven stredni prave tak aby tam prolezl skoro kazdej, vsak staci se podivat na netu na zaverecny bakalarsky prace, s tim by me vyrazili i na stredni
Jako gaussova krivka plati furt i to ze na vysokoskolske vzdelani ma nejakych 20% a snizit latku tak aby misto 20 prolezlo 80% ja povazuju za spatny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 08:51
- Nahlásit

Maya
tak o tom se snad nebavime,ze snizeni latky je vporadku ale podle me ta latka porad neni snizena vsude, jinak bych snad musela prolezt i ja na bc, kdyby byla

jo a muzu byt nasrana, ze nam zmenili system prispevku na dovolenou a tudiz nemuzu vyuzit prispevku na dovolenou na svoji dovolenou, protoze novej system = novy podminky = pouze partnersky CK...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 09:17
- Nahlásit

cernej caj
Tak jasne ze nikdy neprolezou vsichni, ale vetsina jo a taky je to holt jak pises o vyberu skoly, jsou takovy ktery da kazdej a i skoro bez dochazky, treba znama uci na vos pro policajty a to co vypravi je neuveritelny
Ale ono je to asi vsude svagrovy neter studuje vysokou sportovni v nejaky mrnavy dire ve Skotsku, takze maji zkousky s plavby kanoi pres morskou zatoku a tak
S tim prispevkem blby teda, ale mi nic takoveho nemame.jen poukazky do lekarny a to jsem za to vzala kockam pipety, ale kdysi jsme meli nejen partnerskou ck, ale i jen vybrany zajezdy, tak jsem jela alespon do svycarska a lichtenstejnska kdyz to bylo skoro zadarmo

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 09:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Asi mi už z tý tmy hrábne. Kombinace tma a vítr, kdy člověk musí mít na makovici kapucu, plus neviditelná barva psa, to je trochu náročná kombinace, pokud chce mít člověk ty čokle furt pod kontrolou. CHtělo by to aspoň, aby vyměšovali ve stejnou dobu, to by situaci výrazně ulehčilo. Se Štajnidlem dobrý, tomu řeknu, čekej a jdu uklízet, ale Bubrdle sice taky zvostane čekej, ale pak pojme podezření, že jsem se jí ztratila a vydá se mě hledat, takže jí musím mít furt v merku.A hledat při tom bobek, když je tma a u nás nesvítěj poslední dobou vůbec lampy.... nooooo to je fakt sudoku JÁÁÁ CHCI SVĚTLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. A NEBO SNÍH! Jedno nebo druhý, nemusim mít voboje

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 09:31
- Nahlásit

PetraK
CHCI SVĚTLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
kup si čelovku !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 09:40
- Nahlásit

Fajka
to sou rady

Maya
tj, tak mame to dobry, pokud se k tomu prispevku dokazem dostat

PetraK
svetylka na obojek

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 09:42
- Nahlásit

Fajka

čelovku

tu mám, ale má to trošku 2x potíž. Jak mám jen to jednopořádněkoukací voko, tak se s tím světlem na makovici nějak neumím člověče srovnat (já třeba nemůžu ani noční lyžování, blbě vidím terén). Nevím, jestli v tom hraje roli to, že mám s čelovkou to světlo přímo na makovici, nebo jesti hraje roli to studený světlo, ale je mi to nepříjemný. A taky........... jí zpravidla zapomenu Asi podvědomě

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 09:45
- Nahlásit

cernej caj
svetylka na obojek

to neřeší ten bobek toho druhýno, páč nejhorší situace je ta, že jeden bobkuje, já jdu k němu, zaregistrovat polohu bobka, mezitím ten druhej poodejte - pořád ho mám v merku a když sbírám bobek toho prvního, tak ten druhej už dopracoval a já pak ten bobek složitě hledám. A mám trojma z toho, že ho nemůžu najít, ztratím spoustu času.......... NE PROSTĚ JÁ CHCI SVĚTLO, A SNÍH. HOTOVO!

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 10:03
- Nahlásit

PetraK
Baterky do kapsy a nebo na klice neznas? Boze ti prazaci zhejckani, vesnici na vas kde je jedno svetlo na pul vesnice

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 10:03
- Nahlásit

cernej caj
to sou rady
tak většinou nejgeniálnější věci a rady jsou zpravidla uplně jednoduchoučký

PetraK
tu mám, ale má to trošku 2x potíž
ale tak lhala bych kdybych napsala že sem čekala jinou odpověď

nebo jesti hraje roli to studený světlo
to pořád vykřikuje jak má ráda zimu a pak jí vadí studený světlo si ho vohřej !

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 10:05
- Nahlásit

Maya
Baterky do kapsy a nebo na klice neznas? Boze ti prazaci zhejckani, vesnici na vas kde je jedno svetlo na pul vesnice
jo jo a nebo jak tudle u nás...tu tři dny pouliční nesvítilo vůbec (bo nějaký degeni káceli strom a spadlo jim to přímo na sloup a strhli vedení ) , tma jak v řiti komplexně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 10:15
- Nahlásit

PetraK
nemuzes jim dat fosforeskujici latku do zradla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

Boze ti prazaci zhejckani,
JO! to je dost výstižný. No jo. Prostě, je to o zvyku,to je jasný.

Fajka
ale tak lhala bych kdybych napsala že sem čekala jinou odpověď

vim.
ale tuhleto mi fakt vadí. nevím proč. stejně jako když jdu u nás polema, podél dálnice, tak tam to osvětlení od tabulí, dělá stejnej efekt, takže místo abych-jak by se dalo očekávat viděla něco, tak vidím kulový, a musím si rukou stínit před oči. Nerozeznám terén (jako na sjezdovce boule třeba) To už je lepší úplná tma.To se orientuju snad líp, než s tímhle druhem osvětlení. a je to nepříjemný

si ho vohřej !

: voe

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 11:00
- Nahlásit

PetraK
dělá stejnej efekt, takže místo abych-jak by se dalo očekávat viděla něco, tak vidím kulový, a musím si rukou stínit před oči. Nerozeznám terén (jako na sjezdovce boule třeba) To už je lepší úplná tma.To se orientuju snad líp, než s tímhle druhem osvětlení
tak já myslím že asi každýmu se ve tmě a šeru kouká hůř a vidí hůř, mě se třeba špatně odhadujou vzdálenosti a rozměry takže jdu v šeru/tmě s čelovkou chci vystoupit na schůdek a myslím si že je nižší zvednu nohu do jeho půlky ukopnu se a letím normálka...

ale hele teda ještě mám jednu radu ... tak když né čelovka se studeným světlem, tak to udělej jako to bylo dřív...choď se zapálenou loučí nebo pochodní... to pak rozhodně nebude studený světlo !!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 11:30
- Nahlásit

Fajka
si predstavuju, jak se shyba s tou pochodni, nabira bobek a hlida si at si nesezehne vlasy

by si esuska mohla koupit nejakej marker a jak je pes pridrepnutej, hodit ho k psovi, se ji pak bude lip urcovat radius sberneho mista

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 11:37
- Nahlásit

cernej caj
nabira bobek a hlida si at si nesezehne vlasy

by si esuska mohla koupit nejakej marker a jak je pes pridrepnutej, hodit ho k psovi, se ji pak bude lip urcovat radius sberneho mista

já si zas představuju co je u ní větší pravděpodobnost, že by si sežehla loučí vlasy ?? a nebo že by tím márkrem to houno přesně trefila ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 11:44
- Nahlásit

Fajka
aspon by ho nemusela dlouho hledat a o to ji slo, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 11:52
- Nahlásit

cernej caj
aspon by ho nemusela dlouho hledat a o to ji slo, ne

seš adeptka na hlazení zelenejch plyšoňůůůů !!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2016 11:54
- Nahlásit

Fajka
nemohla bych radsi k fifi na policku?

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání