Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 11:15
- Nahlásit

Rumštáááájn,
jdu si pro radu - potřebuju pro Michala tričko s dlouhým/krátkým/tílko(?), když zaváží zákazníky, tak se strašně často zapotí, tak aby to měl co nejpohodlnější.
Michal nosí tílka, ale já nevím, jestli třeba tričko není lepší? A mám si na něco dávat pozor?
Kupovat budeme ve Sportissimu
Líbí se mi tohle - http://www.sportisimo.cz/klimatex/san/65943/
Nebo máme zkusit nejdřív zaběhnout do Lidlu?

A ještě nemáte někdo tip na vitamíny, aby ho něco neskolilo, než jim přejde v práci největší šrumec.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 12:10 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

ak aby to měl co nejpohodlnější
tak ty zakázníky zavážej místo něj, když ti tak jde o jeho pohodlí!
uvidíš, že se mu to bude líbit víc než tričko

tip na vitamíny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 13:10
- Nahlásit

kachna_
hm, za me - ne kazdej ma rad umelinu primo na telo, ma michal jiny funknci tricka nebo je ten tip, co to vubec neresi? jinak to zas rychle odvadi pot, coz je supr. alternativa je i merino, ktery je prirodni jako bavlna, ale nekoho muze kousat, drzi se v tom vlhkost taky vic nez v umeline ale zas to tolik nesmrdi potem. taky to stoji 3x tolik...

jinak mrkni primo na web klimatexu, maj tam mozna ted slevy.

pokud ma rad tilka a nosi i do prace tilko (rovnou nebo pod kosili?) tak urco asi lepsi tilko pokud to jemu ani zakaznikum nevadi, nez treba tricko, ktery by tak neocenil

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 13:16
- Nahlásit

zbrnd
uvidíš, že se mu to bude líbit víc než tričko
a myslíš, že komplet péče o tři děti (6,4,1), vč. učení se s prvňákem a domácnost + zvířata je o tolik snazší?
Navíc od shánění informací jsem u nás doma JÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ale ten celaskon je možná dobrej nápad (teda jako cibule taky, ale těžko si představit, jak cestou v autě přikusuje cibuli a pak komunikuje se zákazníkama).
Hmm, ale Cibuláře bysme si mohli pustit

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 13:36
- Nahlásit

kachna_
Můžeš kouknout i na nějaký bambusový tričko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 13:39
- Nahlásit

birma
a myslis, ze bambus fakt funguje nejak lip nez bavlna?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 13:44
- Nahlásit

jo a zdraví vás darenka

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 13:48
- Nahlásit

kachna_
a myslíš, že komplet péče o tři děti (6,4,1), vč. učení se s prvňákem a domácnost + zvířata je o tolik snazší?
To je ovšem irelevantní, porodila jsi je dobrovolně Nic si z toho nedělej, já si taky zkazil život

Navíc od shánění informací jsem u nás doma JÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Však iniciativě se přeci meze nekladou. jsi prostě dobrá, tak ho to nenech kazit a dělej to všechno, učteříš navíc za triko i vitamíny.
K telce mu bude stačit pivko. Pohledná sousedka přijde sama nejspíš.

(teda jako cibule taky, ale těžko si představit, jak cestou v autě přikusuje cibuli a pak komunikuje se zákazníkama).
Zas bys ale věděla, že nejspíš nebalí nějaký husy cestou

Jinak nejsem si jist, že i ta cibule funguje jako prevence, ale jako ulevovadlo u nachlazení zabrat může určitě. Dokonce některá hompeopaatika jsou vlastně jen sušená cibule Ale když ti to v lékárně nabízek, tak se tváří, jak je to převratný a kůůůl.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 14:04
- Nahlásit

zbrnd
To je ovšem irelevantní, porodila jsi je dobrovolně
tak ale to neni pravda, zrovna v případě Martina, kterej měl 4 kila jsem se v jednu chvíli i celkem bránila! ,
jsi prostě dobrá
nerovná se blbá
To je ovšem irelevantní, porodila jsi je dobrovolně
von (jestli si dobře pamatuju) se na jejich výrobě taky celkem intenzivně podílel. A taky dobrovolně.
Pohledná sousedka
spíš ošklivej soused. Na to pívo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 15:22
- Nahlásit

bruslím ráda. Pepa bruslí rád... ale nejraději na velkých liduprázdných volných plochách. Na to teď není počasí, tak jsme vytáhli Trpajzlíky na venkovní klutiště vedle hokejové haly (kluziště je zadara a i celou noc se tam svítí, aby mládežníci mohli bruslit i za tmy). Stárneme - "normální" bruslení nám nevadí, ale předklon a vyvažování "bimbajících" se robátek je pěkný záhul na záda... u jejich maminy nám to ještě nevadilo Jo a ta bimbala skoro stejně, jak její potomstvo. Chicht - vedle ní jsme s Pepou vysloveně krasobruslaři... Praha kazí sportovní návyky z dětství
No a teď jsem musela s psiskem alespoň na krátkou lesní procházku, když musel dopoledne skoro dvě hodiny trpět doma sám (normálně mu to vůbec nevadí, ale jakmile odcházíme s dětmi bez něho, bere to jako velký neštěstí)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 15:34
- Nahlásit

Xerxová
to sem ani loni nestihla se jit plouzit kolem opatrne na dosah kraji ale tak je supr, ze mate takovou moznost a s trpajzlikama si uzivate

a najtik taky dostal prochazku, tak snad vsichni spokojeni zvire tu predstira mrtvolu po tom kilacku, tak u nas taky vsichni spokojeni (az na panicku, ktera by chtela ven

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 17:11
- Nahlásit

Jsme doma z proklouzky Bylo to moc fajn, já si pokecala s kamarádkou, Adam se psím kámošem (vrahounem, kterýho se bojí i Franta Šusta), potrénovali jsme běžce, cyklisty, psy, běžce se psem, děti hopsající i děti na bobech, eskalátory... Fajné to bylo
Jen teda doufám, že bude chrnět a přemejšlim co zejtra, protože mě dalo fakt zabrat, držet těch cca 5 km na ledu balanc

cernej caj
myslis, ze bambus fakt funguje nejak lip nez bavlna?
jj to si fakt myslim

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 17:14
- Nahlásit

kachna_tak ale to neni pravda, zrovna v případě Martina, kterej měl 4 kila jsem se v jednu chvíli i celkem bránila
tak tomu moc nerozumim, v ktery fazi jsi se branila a ceho jsi tim chtela dosahnout, takze namitka se neuznava bylo to dobrovolne proste a basta jelito fidli

nerovná se blbá
samozřejmě, že nerovná, tak jsem to nemyslel ani, to bych si vubec nedovolil popudit proti sobe kachnistu_

von (jestli si dobře pamatuju) se na jejich výrobě taky celkem intenzivně podílel. A taky dobrovolně.
Tak z tohodle je jasné, že si dobře nepamatuješ kdo jen tu velkou ochotu, což znamená, že to on býti snad ani nemohl tudíž už máme jasno a nejspíš tě nyní ukamenujeme!

spíš ošklivej soused. Na to pívo
jasný !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 18:43
- Nahlásit

birma
ja mela kdysi ponozky a drzely vlhkost snad vic nez bavlneny, tak je moc nenosim, ale jinak s pradlem zkusenosti nemam.

tak zejtra si vemes brusle

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 19:11
- Nahlásit

cernej caj
zejtra máme nakonec trénink, takže výlet nebude a já budu doufat, že Katka vymyslí něco, k čemu brusle nebudou třeba

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 19:12
- Nahlásit

naštvala mě obluda !! Šli jsme na "noční lyžování" - k sousedce na zahradu - jednak ji má mírně svažitou, jednak nerozdupanou od hováááda. Dítka stála na lyžích poprvé, takže kolem nich kmital Pepa a dítek mamina (tatík tento víkend má výjimečně pracovní povinnosti) a já obluďáka měla na vodítku - jednak aby neprůzkumničil na cizí zahradě a hlavně se nesnažil běhat s páníkem (a tím nesmetl Trpajzlíky). No a kecám se sousedkou, drbu psí obludu na zadku... a on se nenápadně během pár vteřin odkousnul z vodítka... A šel se zapojit do lyžovačky (velmi opatrně vůči trpajzlíkům - to se mu musí nechat)

Jedinkrát měl slušné (a drahé vodítko...)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 19:15
- Nahlásit

birma
tak si ho uzijte

Xerxová
pouceni pro priste, ze mas drbat z druhe strany psa ale teda zamrzi, hlavne ze trpajzlikum nic neudelal a snad z toho lyzovani i neco meli

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 19:28
- Nahlásit

čaj tak on Trpajzlíky zvládá v pohodě - je na ně zvyklý. Jen prostě když on blbne, tak by jim mohl lyži přišlápnout případně je ocasem skolit

jinak pár sportovních včerejších:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 19:51
- Nahlásit

Xerxová
j, tak sem to myslela, ze se nestala zadna nehoda z rozdovadenyho psa a trpajzliku. Ono i nejakej nechtenej uskok muze trpajzlika srazit.

ja nevedela, ze ma najt stojaci usi fotky zdarily teda moc

ja trochu dodelala dneska ferinci zotavovani a aspon sem se zmohla na dohozeni odkazu na fotky na web, to hrozne flakam. jak vam sem hodim galerii, tak tim to pro me hasne a na odkazy, trasy a povidani pecu zvysoka... ale ono mi to ani moc nejde jako treba vam pisavkam zviretnikovejm, i fajfka a birma to umi paradne popsat a ja si vzpomenu na tu bezmoc do skautsky kroniky "bylo hezky, stavili sme se na obed a jeli domu vlakem"

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 19:52
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

JOOOOOOOOOOOOO JO JO JOJOJOJOOOO SNÍÍÍH!

Bylo velekrásně, velekrásně - koukejte

a............. zdraví vás Bubííínka a posílá hubičku

a ešivá vona nejni nejkrásnější? Cooo? JE!

a jak krásně vona krade a lítááá! až jí ušiska vlají

dííí doooo něj Ruuuumooouušíí!

a Rumoušek rube

a Rumoušek pase:

a tááákle, táákle vypadá Rumíček, když štěká ono to s ním totiž hroozně hází

ešivá von nejni trošku tooo, momentálně........ zavostalej

déééj mi toooo, deeej mi tooo, aneb Ajšadlo má záchvatek

Buuubííí štěkááá Hyyiiayyaaf

nejsou voni krásní? Jsou!

jak spí unavená vižla?? Takhle blbě

Bylo nádherně, vypadli jsme ve 3/4 na dvanáct a vrátili se v pět, podařilo se mi udělat habakůůk fotek, tak budu mít ke sněhovýmu článku, juchéé! Rumíček pádil, Bubrdlinka ťapala a v pohodě dala deset km. Ešivá vona nejni úžasná!! Je! Je nejúžasnější. Brtnik upíknul ryby a já peču játrový sušenky. Čokle cípli. Teda - cípnu Rumajzl, Bubi nemůže bejt cípnutá, když na stole jsou ryby

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:00
- Nahlásit

taky jedna sněhová...

PetraK bubice je neuvěřitelná babuša. Rumajzl má dvakrát tak širší pas, než Najtidlo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:03
- Nahlásit

PetraK
spici bubitka me vazne rozesmala, moc moc

tak to je supr, ze ste si to tak uzili a teda je dobra, ze 10 km tak na pohodu, rumicek si to smikl aspon3x ne?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:03
- Nahlásit

Normálně, když Adam spí, tak třeba běhá nebo kníká. Teď vrtí ocasem. Docela silou. Sousedi pod náma nás budou milovat, protože to byly dost rány. Ještě jsem to u psa neviděla, dost by mě zajímalo, co se mu zdálo. Jestli třeba dostal ve snu dvě večeře místo jedný nebo tak něco

PetraK
Parádní fotky! a Bubinka je teda profišlapka úplná!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:05
- Nahlásit

birma Betka často ze spaní vrtichvostila, Night taky umí... ale on raději ze spaní štěká

čajda na židli nebude spát Bubinka - to bude Ajša. Je sice mladší, ale mnohem šedivější

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:09
- Nahlásit

Xerxová
a to mas pravdu, ze sem si rikala, ze je nejak sediva proti ostatnim fotkam ale pak sem si rikala, ze je to mozna od blesku jen presviceny a pravda, ze kdyz esuska o ajsadle nic nepise tak s ajsadlem nepocitam

birma
doufam,z e i s ferinky bude v lete takova 10ti kilometrova profislapka

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:09
- Nahlásit

Xerxová
já to doteď znala jen jako součást nějakejch dalších pohybů ve spánku, ale socha vší silou mlátící ocasem mě dost překvapila

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:15
- Nahlásit

Xerxová
a on se nenápadně během pár vteřin odkousnul z vodítka...
Jedinkrát měl slušné (a drahé vodítko...)
No nasejri to, ale jak jinak mel dat najevo to bezpravi? Ze slechtic je upoutan a trpajzlici jezdi, navic ty si kvokas se sousedkou... Fakt priste ho drbat na druhym konci psa, at se neodkousava.
cernej caj
ja trochu dodelala dneska ferinci zotavovani
Pekne to mas dodelany, ted uz jen budou nasledovat postupne fotky zase z vyletu.
PetraK
jak spí unavená vižla?? Takhle blbě
Boze, boze, ubohy ajsadlo.
a ešivá vona nejni nejkrásnější? Cooo? JE!
Neskutecna babka pizli, po tak tezky operaci a v jejim veku, VIVAT BLANIK PICO
birma
když Adam spí, tak třeba běhá nebo kníká. Teď vrtí ocasem. Docela silou.
Tady se bud beha, nebo vyje, procitene, smutne, tklive, az to dycky vzbudi zbytek smecky a jdou do toho zdoubat, jestli to neblbne. Maji to tak nejak na stridacku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:16
- Nahlásit

birma vždycky tlučou jak tam-tam... Když nad tím přemýšlím, tak ze spaní tamtamoval i Xerxes.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:19
- Nahlásit

Fifi chápu jeho utrpení... ale je to zmetek. V pondělí vezmu vodítko do školy a pokusím se ho udat kolegům, kteří mají průmyslové šicí nítě a hlavně stroje... Holt bude mít špagát kratší (pokud to tedy půjde sešít)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 20:29
- Nahlásit

cernej caj

spici bubitka me vazne rozesmala, moc moc

Xerxová má pravdu, je to Ajšadlo. každopádně je to prostě praštěná vižla

Fifi
Boze, boze, ubohy ajsadlo.

že? a to se ešče před tím nervově zhroutila a nemohla se na to všechno ani koukat a :

zabodla hlavu do hromady mikin

No a ještě to, co přesně vystihuje vižlí myšlení , dostala jsem od kolegyně:

Neskutecna babka pizli, po tak tezky operaci a v jejim veku, VIVAT BLANIK PICO

jojo, je pořád aktivní. Teď tady blbinkovala. že budeme mazlit. Až rozpumprdlikovala i spícího RUmíčka. A i teď mi tu nadzdvihává ruku, že budeme mazlit

Xerxová
a on se nenápadně během pár vteřin odkousnul z vodítka..

filuta je to, nechtěj ho vzít do party, tak si to zařídí sám

birma
Bubinka je teda profišlapka úplná!

já jsem hrozně ráda, že je takhle aktivistická, včera jsme byli venku od čtyřech do šesti a ona je furt čilá.

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání