Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 12:39
- Nahlásit

cernej caj
Nic ti nevyhovuje? To je skoda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 12:53
- Nahlásit

Maya
ja se te ptam, jeslti ji mas pod baterkou a eto neni nejaky rozdelavani, ne? bud byva zvenku dostupnej slot pro sd kartu nebo je slot pod baterii ale na to se jen sunda kryt a vynda baterie, prece to nemusis rozdelavat

no hlavne bud nesedi casove (hlidani ferinky), nebo neni moznost ubytka na ty, co by pripadaly v uvahu...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:01
- Nahlásit

kachna_
jo a musím se pochlubit, co jsem objednala na Fleru Lucince za oblečení
hele a nejni to skoda, beztak ji to ta ucitelka znici, jak ji bude mydlit

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:09
- Nahlásit

zbrnd
beztak ji to ta ucitelka znici, jak ji bude mydlit
Lucinka se
1. umí namydlit (i opláchnout!) sama
2. se mydlí nahatá
Ale jo, pokračuješ dobře, dneska už jsem přemejšlela nad tím, jestli se mi sem ještě chce psát

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:23
- Nahlásit

cernej caj
Ja myslela ze si ze me delas srandu
Jo je pod baterkou, sundani krytu je pro me operace na pul hodiny doprovazena nervama ze to ulomim
Mam to tak s kazdym samsumgem, asi neovladam dost dobre jejich otviraci kouzlo protoze z jinejch telefonu sundam kryt v pohode
Pravda taky je ze z jedinyho samsungu i po letech pouzivani drzi kryt jak prisitej a kdyz mi tlf zuchne na z tak hk nemusim sbirat po kouskach

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:25
- Nahlásit

cernej caj
Nevis nahodou jak zjistim jakou verzi android a bt mam v tlf?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:28
- Nahlásit

kachna_
Ja doufam ze chce
Holt co clovek to nazor a nakonec ti to muze bejt jedno Lucka je tvoje dite tak si to rozhodnes sama

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:32
- Nahlásit

Maya
nakonec ti to muze bejt jedno
může, ale je mi to nepříjemný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Kdo mi krade čas? Přiznejte se , Koláče bude mít novej pas, bohužel s příšernou fotkou asi už jí nikdo pak nepustí přes hranice .
Nutně potřebuju víkend, nutně. venku je krásně a já sedím tu , jako kretéééén a dneska do nás na přechodu najelo auto. Musím říct, že mi nebylo dobře. Bohužel má dneska řidičák kdejaká pipina. Hlavně teda vystajlovaná, že byla, to jooo, to byla. Je tma jak v pytli a vona má čepici s dvoumetrovým kšiltem. V pohodě jí nevadí, že zastaví na přechodu a téměř není místo kde přejít, jak natěsnačku se zastaví za autem před ní. Nejsem člověk, který bezhlavě skáče do vozovky, zvlášť, když jdu se psy. Kteréžto mám u nohy. takže mě následně dost překvapilo, že když jsme byli na úrovni auta tý krávy pitomý, tak protože se rozjelo auto před ní, tak VONA JELA TAKY!!!!!! chápeteo?? Ona nevidí člověka, kterýho má před chladičem svého auta, který stoji?????????????????????!!!! No, tak to zas bylo teda.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:55
- Nahlásit

PetraK
a žijete? Všichni komplet? pipina už se mrazí pro psy?

birma
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:58
- Nahlásit

včera skvělej trénink a dneska úžasná procházka. Asi ten chlapeček pomalu dostává rozum

cernej caj
Birma si ho poridila asi spis cestovne, ze to nic nezabere a krasne ho vytre do vlaku.
Birma ho používá i doma, vlastně nepoužívá už nic jinýho

kachna_
musím se pochlubit, co jsem objednala na Fleru Lucince za oblečení
To vypadá super!

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:58
- Nahlásit

Mluvila jsem s Brutici. Aluska uz neni.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 13:59
- Nahlásit

PetraK
Nemas bejt tak mrnava
Ale jinak teda nezavidim ajsem rada ze nam tady udelali semafory s ostruvkem

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:00
- Nahlásit

Fifi
To je mi lito

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:02
- Nahlásit

birma
A nebo ty mad pevnejsi nervy

birma
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:02
- Nahlásit

PetraK
To je zážitek. Brrrrrrrrrr. Zabilas ji aspoň?

Fifi

birma
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:03
- Nahlásit

Maya
nemyslim si, začíná celkem hezky myslet a fungivat v situacích, kdy dřív vypínal...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:06
- Nahlásit

kachna_
No ono to mozna jako casto blbejc vyzni v psanym projevu nez z oci do oci

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:11
- Nahlásit

kachna_
a žijete? Všichni komplet? pipina už se mrazí pro psy?

jo žijeme, naštěstí se rozjížděla a nevytůrovala motork debilita jedna, najela do mě a Bubinky, štajn byl u pravý nohy.

No měla jsem jí něčím vzít po hlavě, mrazák je prázdnej .

Fifi.

Mluvila jsem s Brutici. Aluska uz neni.

cože?? co se stalo?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:12
- Nahlásit

birma
Muzes si rikat Min hund äter inte människor redan

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:14
- Nahlásit

kachna_
Prd na nej.
PetraK
co se stalo?
Brisko plny nadoru.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:36
- Nahlásit

Fifi
To je blby
Ale nepsala tu nedavno ze jr na tom blbe nebo si to pletu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:44
- Nahlásit

Maya
napisu ti to vecer, ted nemam telefon po ruce (ale nekde v nastaveni - informace o telefonu), BT z hlavy nevim

kachna_
tak to je sikovna

Fifi
brut

PetraK
tvl, tak to je des...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 14:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Brisko plny nadoru
ježiš nene, taky??

Brůti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 15:49
- Nahlásit

brut drž se - snad mladá Piraňa smutek trochu naředí...

PetraK - maďárek nakonec dneska o nohu přišel - odřel si jí a následovala potíž ochrnutých - okousal si ji do živého Půl roku doufali, že mu noha zůstane... ale já myslím, že mu bez té překážející "zátěže" bude líp. Taky do něj najelo auto... Měla jsi dneska kliku - ještě že to dobře dopadlo.

Kachno já tě nechtěla rozladit - tohle se opravdu blbě řeší bez možnosti o tom pokecat... Já jen nastínila některé momenty, které s tvým prvním nástinem řešení neladily ani maličko...

Jinak jsem stihli krátkou intenzuivní lítací lesní sluníčkovou. Tady sníh skoro není a jen kousek výš - na našem oblíbeném místě bylo deset cm prašanu úplně neposkvrněného... No - teď cesta vypadá, že tam projel pásák nebo prošlo stádo prasat... psíček si běhal tryskové rovinky

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 16:03
- Nahlásit

Xerxová

já jsem se toho bála , ach jo, chůdě malý, já vím, že on to časem řešit nebude, bude to řešit panička, ale je to pro tak aktivního psa dost omezení.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 16:28
- Nahlásit

birma
takze veskrze dokonaly rucnik

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 19:37
- Nahlásit

cernej caj
tak ten typ androida jsem našla fakt v tom nastavení, ale bt ne, každopádně i ten android je moc zastaralej, takže stejně prt, chtěla bych ten náramek, ale holt s tímhle modelem mám smolíka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 20:12
- Nahlásit

to by se asi dalo i prehrat, ale tak rizika tam jsou tez...

jinak vet se divil, co tam delame, KO za 6 tydnu ale v papiru byla, tak ji jeste prohlid a uz muze byt i sama na dvore. tak ji budem nechavat uz doma v pritombosti volne, pres den jeste klec (za 6tydnu by mela byt na 10000% dohojena) a nekdy v breznu na vandro sezonu uz bez obav na noc s timem venku

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 20:15 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dneska nám odešla Aluška za Duhový most ... šlo to rychle. Během pár týdnů a hlavně posledních pár dní odešla. Bříško měla plný nádorů, operace bez šancí a nechat jí ještě pár dní by bylo trápení... Moje nejdražší holčička odešla u mě v náručí a měla u sebe i Jíťu, která jí hladila.. Bude si teď hrát s Ešuskem na louce a budou spolu lézt po stromech.... Je mi strašně smutno a prázdno... Zase až tak stará nebyla - 8,5 roku není tolik.... Nevím, jak to vysvětlíme malému, který Alušku zbožňoval.

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání