Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 14:44
- Nahlásit

kachna_
nojo, to je celá Lucinka, oběť své hyperprotektivní matky
to se dá ale lecit, hyperaktivity jsou pry hodne zpusobovany vetsim mnozstvim cerviku ve strevech...
tudiz hybaj k vetovi a odcervi se!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 14:53
- Nahlásit

Xerxová
tak ale jestli neni rozdil, kdyz se tam snazi pokrajet "macetou" trpajzlici nebo kdyz do tebe nekdo hodinu tlaci ze nechces jist tlusty maso a dokud ho nesnis, tak se nehnes...

kachna_
a nedalo by se pouzit to druhy s vynechanim toho projevu? bude tam jen ona nebo i jiny? co treba jen aby dohlidla, ze na lucku nebude nikdo kricet kdyz nebude dost rychla nebo ji to nepujde, a ze veris, ze urcite lucka z tabora prijede nadsena a bez zbytecnych narku?

nijak tam moc nedefinovat to, ze ti jako ucitelka vadi, to by fakt nemuselo byt dobry nakonec jen pro lucku

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 14:58
- Nahlásit

Xerxováp
Presne tak jsem to myslela, ono obvykle tlupu detii anijinak ukocirovat nejde
Ale samo to jde delat ruznymi zpusoby a jestli ta ucitelka je fakt krava tak bych radsi dite nechala doma nebo poslalans jinej tabor nez se sni dohadovat nad nejakym papirem

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 15:02
- Nahlásit

cernej caj
A taky je treba ppznamenat ze nejspis se stejne kachna dozvi co se tam delo az davno po navratu a to uz i podepsanej papir je k nicemu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 15:03
- Nahlásit

čaj to je rozdíl. Ale to věřím, že jde říct při odjezdu - "prosím, netlačte Lucku do jídla... a ještě jsem si vzpomněla snažte se o pozitivní přístup, špatně snáší, když se na ni někdo zlobí... " Chtít podepsat prohlášení, chtít telefonicky kontaktovat dítě (mimochodem i velmi nadšené malé děti, které se smály na táboře od rána do večera a krásně usínaly... při kontaktu s maminkou byly schopny brečet a najednou chtít jet s ní domů - prostě máma je máma - a emoce udělají své ) a chtít "hlášení o situaci... nevím, mně se to nelíbí. BuĎ těm lidem věřím - a pak jim dítě svěřím - a nebo nevěřím a nepustím ho.

Klobouk dolů před těmi, kdo vždy děti zvládají s úsměvem, klidně, mírně, a všechno jim klape...

Ono i takové - osm dětí má plavky a ručníky a čeká (natěšené jít se koupat) a deváté sedí na posteli, zpívá si a nepřevléká se... Nechat ho samotné nemůžete, ostatní k vodě poslat rozhodně nemůžete, na klidné výzvy dítko nereaguje... a zpívá si ... a adrenalin stoupá... Ono mít velkou bandu maličkých dítek je sakra těžká práce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 15:30
- Nahlásit

xerxova
jj, vidim to spis jak ty - kdyby to kachna nejak dobre a neutralne rekla treba pri odjezdu je jiny nez to takhle psat do smluv...

aneb ja tabory milovala, vzdy (skautsky) co na tom, ze pak pulku byvalych cinocniku zavreli v kauze kurim, ja ze strany ditete byla spokojena i kdyz tk je zas extremni pripad

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 17:28
- Nahlásit

Neni ono trinactyho? to byl dneska den... Auto se rozhodlo na me za jizdy jecet kontrolkama, malem sem mela infarkt, jak sem se lekla. V servisu to okoukli, zakroutili hlavama, ze "dokud nesviti tahle cervena, muzete jezdit" a objednali vozidlo za dva tejdny na kontrolu. Bezva, do ty doby to na me bude svitit a piskat. Zlatej trabant.
Doma jak po vejbuchu, Trolitko s Kremylem meli nakou hravou a vynosili z chodby doposud nepovsimnuty poklady. Kreteni.
Jediny pozitivno byla varka masa z jatek, skorem 20 kg luxusnich orezu, osrdi, hrtanu atd. Ale zase mne louplo v zadech, kdyz sem to tahala z auta...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 17:46
- Nahlásit

Tak jsem si říkala, jak nám už jdou psíci za plotem... Dneska jsme dali průchod jinými uličkami, úvod šel krásně a najednou malej vořech na volno (zvládli jsme neuvěřitelně lehce). Jen jsem Nighta pochválila a on se rozradostnil a vyrazil na délku vodítka kupředu... tak vyletěli dva psi za plotem (přešla jsem s Nightem na druhou stranu) a tam další "vlčák" vyrazil řvát... No a bylo toho najednou moc - nevnímal (ale nechtěl ke psům, věděl že nee, chtěl pryč). Takže jsme šli prostředkem silničky... Já ho klidnila a brzdila, mlsky ani náhodou... Pak se uklidnil, i sedni zvládnul s přehledem, piškůtek si vysloužil... ale už to nebylo ono. Byl ve střehu - čekal nějakou další zradu. I chodce najednou víc sledoval (ale zvládal). Ani jsem nešla zpátky kolem sousedovic berňáka řvavce - jak Daxíka zvládáme hezky, tak dneska jsem nechtěla riskovat, že skončíme procházku neúspěchem... Myslím, že je zneven víc, než včera po hodině lítání v lese

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 17:53
- Nahlásit

Fifi jóó - chytrá auta a jejich kontrolky... My máme stále špatný tlak v pneu... svítíme a svítíme. Tlak je o.k. Nemáme si toho všímat
Snad záda dáš dopořádku rychle. Night pokud je doma sám, tak je moc hodný - žádná aktivita. Ale ty máš smečku - tak se asi vybudí ke hře snáz

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 17:56
- Nahlásit

Xerxová
chytrá auta a jejich kontrolky...
Presne! Pry to mozna budou taky ty nablbly chytry ventilky, vynulovali pc a behem minuty to bylo zpatky. Ale sviti tam este jedna, ktera by u tohodle nemela... No moje nervy.
No a bylo toho najednou moc - nevnímal (ale nechtěl ke psům, věděl že nee, chtěl pryč).
Njn, ale i tak si to s nim zvladnula dobre. Blazen cernej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 18:06
- Nahlásit

Fifi tak "ochozená" jsem myslím už hlavně já - podstatně víc si věřím, vím, že ho zvládnu i když jančí, že chce poslechnout... Takže věřím, že až se trochu víc věkem zklidní, že bude vše o.k.

Jo a vodítko mám sešité - použili průmyslové pevné nítě, i hezkou záplatku na spoj mi našili (aby to bylo estetické)... Bylo by mi líto ho vyhodit - má odlehčené karabiny a je hodně lehké na nošení

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 20:40
- Nahlásit

nikde nikdo ??? Všichni pracují ?? Nebo jsou s psisky venku ???

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 21:23
- Nahlásit

Xerxová
Všichni pracují ?? Nebo jsou s psisky venku
já prosím obojí na střídačku....

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 21:43 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

kachna_
Uz mas napsanou tu smlouvu?
Jeste bych tam dal klauzuli, ze pokud ji zamortizuje o vice nez 3%, musi ji odkoupit a to za plnou cenu.
Kačkač kde jsi?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 22:13
- Nahlásit

zbrnd
Uz mam napsanou tu smlouvu?
to bys měl vědět ty, ne?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Led 2016 23:22
- Nahlásit

kachna_
No totok! Ty jsi mi tam zmenila pismenko! Ze se nestydis! To se dela?!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 07:07
- Nahlásit

tak hlavne, ze vsichni jezdite, i kdyz blikate, svitite a tak a snad to teda Fifinebude moc zlobit a na kontrole to spravi

jinak mi vcera prisel zazracnej mokrej rucnik co doporucovala birma, ale jeste sem ho netestovala teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 07:36
- Nahlásit

jo a prosim kuk v emila !

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 08:41
- Nahlásit

cernej caj
Jakej zazracnej mokrej rucnik? Jako ze neuschne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 08:59
- Nahlásit

Maya
no v podstate
ukazovala mi ho birma na vylete, ze je bozi a tak sem ho musela mit taky (on jak tim nema rad tu vodu tak sem si rikala, ze by to mohlo byt paradni reseni i na doma, mokrej rucnik toleruje ale klasickej rucnik je hned od bahna a pritom pes beze zmeny
mokry rucnik

a budu si muset koupit vetsi usb disk, moje fotky maji od roku 2003 uz 200GB a to mam jeste tak 10 CD nekde v krabicich, kdyz kdysi byl pidi disk a vsechno se tam neveslo a ted mam 320 a kdyz tam mam jeste zalohu webu, tak uz se tam nevejde ani mys...

aspon si na ten starej nacpu hudbu do prace, v praci mam taky porad problem s mistem a ani hudba moje se mi tam nevejde (kdyz se tam tak tak nevejdou pracovni veci

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 10:04
- Nahlásit

cernej caj
mokry rucnik
to je fakt pěkný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 10:10
- Nahlásit

kachna_
birma mi ho prave nadsene ukazovala na vylete, tak to sem samozrejme musela poridit

akorat vcera byl timicek nezabahnenej

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 10:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
akorat vcera byl timicek nezabahnenej
prevít , u nás bylo včera teda echtnabahníno
jo a musím se pochlubit, co jsem objednala na Fleru Lucince za oblečení

modrou, červenou a k tomu modré a červené legínky
(páč nenosí ráda džíny)
měla něco podobného, ale už z toho vyrostla.
A ještě za krásné peníze (vč. sukně pro Káčátko - žluté, flitrové) a dopravy mě to vyjde komplet na 1150 Kč.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 10:46
- Nahlásit

kachna_
tak to je supr, ta halenka je moc pekna vzpominam si, ze u nas dost letely jeste snad ve 4te tride elastaky a dlouhatansky mikiny (v mym pripade oblibena se 101 dalmatiny

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 11:03
- Nahlásit

cernej caj
V dlouhatánský mikině (svetru) a džínách bych byla ochotná prožít celej život

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 11:17
- Nahlásit

cernej caj
Rucnik teda zajimavej, ale ja bych ho asi zas tak moc neupotrebila
Na muziku bych potrebovala vetsi kartu do mobilu, ani nevim jak velkou mam,ale skoro nic se na ni nevejde, zatim me odrazuje predstava rozebirani mobilu

kachna_
To je hezky na fleru se obcas da vybrat levne a pekne

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 11:24
- Nahlásit

www.reflex.cz/clanek/fotogalerie/68602/roztomile-z viratkove-svicky-dohori-a-odhali-morbidni-prekvape ni.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 11:38
- Nahlásit

kachna_
me by tam chybelo jeste to triko, aby nebyl hic v lete

Maya
tak ty mas ale psy zas venku, ja je mam doma, tima od bahna je fakt zazitek nekdy, tak si rikam, ze takhle by to mohlo byt mnohem lepsi. Birma si ho poridila asi spis cestovne, ze to nic nezabere a krasne ho vytre do vlaku.

a to musis davat pod baterku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 12:32
- Nahlásit

jinak letos asi budou slapky fora jen birma a fajfka, ja to obhlidla a slapat nikde nebudu

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 12:38
- Nahlásit

cernej caj
No je fakt ze Kima zprasenyho jsem domu nikdy nebrala, jen Dorina a ten se utre v pohode normalnim rucnikem nebo ho vezmu sprchou ve vane, holt vyhoda malejch psu
Kartu si mam jako prilepit zvenku kdyz podle vyrobce ma bejt nekde vevnitr?

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání