Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 20:18
- Nahlásit

Děkuji všem za svíčku i přání ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 20:18
- Nahlásit

cernej caj
tak ji budem nechavat uz doma v pritombosti volne, pres den jeste klec (za 6tydnu by mela byt na 10000% dohojena
Fajny, radsi, at se vet divi, dulezity, ze mate jasny doporuceni a tak. Co ta jeji jatra a hodnoty, to ste uz asi neresili? Preju bezkomplikovany postupny dohojeni a pak jarni tapani.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 20:23
- Nahlásit

brut
Je mi strašně smutno a prázdno...
To je vzdycky.
Nevím, jak to vysvětlíme malému, který Alušku zbožňova
Tyjova, z toho uz je velkej chlap pomalu! A nevim, nemajic s detma zkusenost. Snad u takhle malych deti funguje "sejde z oci, sejde z mysli". Nez to nejak vysvetlovat...
Drzte se tam, vsichni a velky pohlazeni Brutovi a Cloi.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 20:34
- Nahlásit

PetraK
novej pas, bohužel s příšernou fotkou

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 20:35
- Nahlásit

Fifi
To je vzdycky
máš pravdu.... ještě, že mám ty dva další, jinak bych se asi zbláznila....

Tyjova, z toho uz je velkej chlap pomalu!
jj, je veliký a naprosto úžasný zbojník... Holt babi je prý skvělá uspávací a hrací babička

Snad u takhle malych deti funguje "sejde z oci, sejde z mysli". Nez to nejak vysvetlovat...
doufám, ale on už od vrátek křičí Ájááá apak se k ní vždycky hrne jako k první... dost se děsím, až přijede...

Drzte se tam, vsichni a velky pohlazeni Brutovi a Cloi.
děkuji pohlazení vyřízeno!! Jsem oslintaná a poškrábaná ... tak ti to mám předat

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 20:57
- Nahlásit

brut
křičí Ájááá apak se k ní vždycky hrne jako k první... dost se děsím, až přijede...
Vypustis Cloui, bude kricet Ajajaaa a dobry to bude snad.
Jsem oslintaná a poškrábaná ... tak ti to mám předat
Dik teda. Pred chvili mi dal Kremyl nosovku, kdyz sem se ohnula.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 21:07
- Nahlásit

Fifi
Vypustis Cloui, bude kricet Ajajaaa a dobry to bude snad
vyzkouším a dám vědět

Dik teda.
nemáš za co

Pred chvili mi dal Kremyl nosovku, kdyz sem se ohnula
jejda.... to je nemilé, milý Emile...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 22:08
- Nahlásit

brut
je mi to líto teď je fakt nějaký blbý období na to, odcházej lidi i psi
malej nejspíš zapomene, neteř zbožňovala naše morče, umřelo když jí byly 3, docela dlouho mu nosila kytky na hrobeček a zrovna teď nedávno jsem se jí po roce ptala, jeslti si na něj pamatuje a vůbec nevěděla o čem mluvím, maj ty děti výhodu v tomhle

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2016 22:36
- Nahlásit

Maya
To ja si pamatuju, kralicka. Na chatu s nama jel, klasickej vesnickej a ja ho chodila krmit cely prazdiny a nejvetsi starost sem mela s tim, kdy uz ho klofnem a bude pecinka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 05:59
- Nahlásit

fifi
a kolik ti bylo? ja myslim, ze malokdo si starsi vybavuje neco z beku kolem 2 let, samo vyjimky taky jsou...

jinak tu krev rikal vcera, at si vyresime s nasim vetem, ale to ted muz moc nestiha, dohani hlidaci resty v praci. snad pristi tyden to bude uz zvladnutelny. myslime na to, ale....

brut
to je vzdycky smutny obdovi zivota, ale deti to asi chapou, i kdyz jinak... brecet mozna bude, ale pak bude mit Al nahore v nebi, ktera ho bude hlidat... treba to s cloui zabere. drzte se.

je z nej uz velkej kluk

maya

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 07:04
- Nahlásit

kuk - dneska se flákám - začínám po dnech vybírat starou dovolenou - už naběhla fůra nové... tak chci teď, po skončení výuky v semestru trochu odčerpat.

Trpajzlíkovi byly skoro čtyři a Mrňavce rok a půl, když odešla Bětuškáááá. Věděli už od maminy, že Betuška byla moc nemocná a umřela, přesto, když z Prahy přijeli, tak to úplně jednoduché nebylo. Malá to neřešila (hlavně proto, že její komunikační prostředky nebyly z největších), ale ten starší často říkal: umřela Betušká, a za chvilku určitě přijde. Už přijde ?? I proto jsme rychle hledali náhradu... Obdobný důvod byl děda, který si nepamatuje vůbec nic, ale psici miloval a hledal. Ten nechápal, kam se "jeho" psice ztratila... Teď nám zase říká, že máme toho nejlepšího psa, žádný takový nebyl, ani si takového nezasloužíme...
Holt se mrňata brzy naučí, že smrt patří k životu. Je to moc těžké, ale ona to zvládnou líp, než my.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 07:13
- Nahlásit

Xerxová
tak si uzij pekne volno

s tou posledni vetou mas asi pravdu. Ted sem cetla moc hezkej clanek na to tema

ale ono je to tezky, spousta dospelych to taky nese spatne, co na tom, ze rozumove bychom to meli chapat, kdyz jde o blizky a ty, co sme meli radi, at lidi ci zvirata, tak je to tezky vzdycky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 08:07
- Nahlásit

chcete házet sníh výrazně déle a radostněji ?? Pořiďte si dogouna... Moc príma je prý si stoupnout oběma předníma tlapkama na hrablo a čekat, jestli to fakt panička zvedne... Nebo zubama chytit okraj hrabla a sníh vyklopit na již čistou vedlejší plochu. Zdupat neposkvrněný sníh tak, aby se házelo co nejhůř. Hubičky čumákovky rozdávat, sníh z větví za krk shazovat... no prostě hurááááá - je nasněžíno na zahradě...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 08:55
- Nahlásit

Xerxová
a zvedlas?
jinak teda to je fajn, ze mate snih

vcera sem normalne sehnala padnouci podpru, spokojenost na 90% a to je teda co rict! ani sem nemusela zasivat obvod nebo si trochu zaposit kosicky asi si z pristi vyplaty koupim jeste jednu

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 09:24
- Nahlásit

Maya
morče, umřelo když jí byly 3
No Lucka si na Frantu pamatuje, byly jí tři a něco, když umřel. Nesrovnávám ho s morčetem, ale překvapilo mě to, nebyl k ní nijak extra přátelskej a tak často jsme tam taky nejezdili, nějak extra o něm taky nemluvíme.

Zahrada obehnaná karisítěma+plot samo. To mi poraďte, kudy ten blbec špičatá mohla zase utýct (jdu hledat, marťa usnul)

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 09:27
- Nahlásit

Xerxová
sníh z větví za krk shazovat...
jsou věci, které majitel běžně velkého psa opravdu nemusí řešit.
Zas doga se ti neprotáhne dírou v plotě jak krysa a myslím, že ani nemá v povaze dokázat ti, že JE CHYTŘEJŠÍ než ty a prostě projde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 09:32
- Nahlásit

kachna_
nepreskocila to? to je fakt vynalezavej pes

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 09:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
nepreskocila to?
ne, to bude až level dvě . Level tři bude - přisunu si štafle

Ministerstvo financí chce zrušit daňový bonusy na děti. Se třema detma a mnou na mateřský jsme na ně dosáhli.
I když si říkám, jestli má tahle vláda (čssd a kdu) omezovat dávky pro rodiny, důvod, že se dávka ve velkém zneužívá a nejde to efektivně ohlídat i trochu chápu- to je tak strašný, že se furt všichni snažej něco ošulit, využít, zneužít.

edit. vyrazila plaňku a protáhla se mezi stromečkem a karisítí. evidentně to Michal vyhodnotil, jako že tudy se přece nemůže protáhnout. Může

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 10:07
- Nahlásit

kachna_
vyrazila planku, jo

a to sem nedavno cetla, ze chcou bezdetnym zavest nejakou dalsi polozku na sthnuti z prijmu, aby tim jakoze podporili, ze lidi aby o to neprichazeli, tak spis meli deti... taky logika jak svina. Ono nakonec to bude tak, ze problemovy obcane dosahou na vse a normalni ne

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 10:30
- Nahlásit

cernej caj
chcou
no já jsem si všimla, že babiš občas něco vypustí do éteru a čeká, jak moc negativní bude odezva.
dalsi polozku na sthnuti z prijmu
každopádně tohle by byla sviňárna.
To, co je líto mně je na druhou stranu aspoň v souladu s tím, že Babiš jde po daňových únicích.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 10:42
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

SNĚŽÍÍ, SNĚŽÍÍÍ MRÁÁÁS KOLEM BJÉÉÉÉŽÍÍÍ!

a tím pádem si Koláče ráno hnulo zááádíčkamaa! No jo, pěkně jdeme procházkou, honíme balonek, Bubu mě vraždila,už se blížíme domů a dementní Koláče u obrubníku stouplo na skovanou louuuužu! Převedlo pěknou pirutetku, kterou jí průchozí pán velepochválil , zvolalo: "A do psí díty!" načež pán dodal- "Trochu to klouže, že jo?" a šlo dál. Ustálo to pěkně. Záda dobrý, dokonce i psejky doma bez potíži Koláče odbavilo, nožičku utřelo, Bubu vypucovalo bundičku a chtělo se jít obléknouti. A zde se velmi podivilo. již tak trochu na.... naštvaná zádíčka se v ten moment, kdy si Koláče navlékalo své rrrramštajní punčošky dosti donaštvala a vokázala Koláčeti zač je v Pardubkách pernik. Ta tak Koláče vypadalo jak šnek, když ho přrejedou kolečkem, páč mu bolestí vylezla očička. Tetkon se Koláče pohybuje velmi zvláštně, kolem pasu má motorkářskej bederák a doufá pevně, že to HERGOT BRZO PŘEJDEEEEE!!! Bubrdlína kupodivu neprotestuje že ven v závějších a mrazech nepůjde, ale jest mysli veselé a skotačivé. Rumajzl ............. no tam je to jasný, ten je jen skotačivej. Dneska překvapil pěkně, neb si evidentně vzal k srdci mou včerejší radu, ať mě nechce to.... naštvat a po vytvoření bobku neodmetelil do dáli, jako včera, ale tak jak jsme se učili, setrvá hezky opodál,. Tož tak učinil pěkně sám od sebe a připomínky. Močikovnej, močikovnej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 10:50
- Nahlásit

cernej caj

(za 6tydnu by mela byt na 10000% dohojena)

tak konečně!! Už si konečně užije pořádný proťápky!!

brut
ještě jednou brůti- je mi to moc líto a je moc dobře, že mohla v klidu odejít.
Ta prostřední skalní fotka je moc hezká.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 10:52
- Nahlásit

PetraK
dosti donaštvala
lity lity
"Trochu to klouže, že jo?"
ale s pánem může být sranda, člověk i lituje, že některým lidem jen projede životem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 10:56
- Nahlásit

zbrnd

co se směješ stiženejm, ty !! představa jako to vyběhne při identifikaci na celej monitor............. no týýý bláho! se dlouho nevyspěj, jak budou vyděšený

Fifi
křičí Ájááá apak se k ní vždycky hrne jako k první... dost se děsím, až přijede...
Vypustis Cloui, bude kricet Ajajaaa a dobry to bude snad.

jo myslím, že by při jejim temperamentu mohla trochu přispět k rozehnání smutku.

starost sem mela s tim, kdy uz ho klofnem a bude pecinka.
cyniku nenažranej

Xerxová

Moc príma je prý si stoupnout oběma předníma tlapkama na hrablo a čekat, jestli to fakt panička zvedne.

ano jede v módu-ještě větší dement,než jsme doufali zááávidím možnost řádit, u nás je zatím jen poprašek

kachna_
To mi poraďte, kudy ten blbec špičatá mohla zase utýct

houdini asi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 10:58
- Nahlásit

PetraK
tak to je neprijemny takhle na vikend, snad to bude brzo v poadku.
A jinak rumik je hodnej, ze te tak chtel potesit

nojo, ted uz jen chodit, chodit a chodit. Dobry je, ze si muzu naplanovat od brezna akce nezavisle na muzove (nulove) pritomnosti doma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 11:02
- Nahlásit

kachna_

některým lidem jen projede životem.

no v mým případě to bylo spíš protančí kozáčka

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 11:03
- Nahlásit

kachna_
Asi budete muset poridit betonovy opevneni
PetraK
Tak at se zada brzy srovnaj kdyz uz je ten vikend
cernej caj
Teda padnouci podprdu se mi snad koupit jeste nepodarilo, huste zavidim

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 11:07
- Nahlásit

Tak jsem si aktivovala sluzbu samsubg find my mobile kde se da najit kde mobil je, to funguje a prozvonit, zamknout nebo komplet smazat, to jsem teda nezkousela
Tak doufam ze az mi ho nekdo ukradne tak si vzpomenu na heslo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 11:11
- Nahlásit

cernej caj

tak to je neprijemny takhle na vikend,

to bylo první co mě napadlo ne že mě to bude bolet ale že třeba nebudu m oct ven

snad to bude brzo v poadku.
pracuju na tom, hned jsem to trochu rozhejbala - je to svalová záležitost, rozcvičila a namatlala kostivalovým koncetrátem,a vzala si ho i s sebou do prasé, že si zase máznu.

nezavisle na muzove (nulove) pritomnosti doma.

co se děje? má hodně práce?

jinak rumik je hodnej, ze te tak chtel potesit

bylo to ftipný, a přesně to svědčí o tom, jak kolikrát my lidi něco přehlídneme (a pak třeba propásneme pochválit a odměnit to chování, který se nám hodí a prokaučujeme příležitost a psu nedáme zprávu, že tudy je to dobře) . Páč hodil bobek, já ho šla hledat, mezitím jsem monitorovala Bubu, jestli ví, že se dál zatím nejde, aby nás neztratila z merku a na něj jsem v ten moment "zapomněla" (což je nevýhoda dvou psů, že ne vždy člověk všechno může důsledně dotáhnout do konce, když má rozptýlenou pozornost) no ale byla jsem šiškovná, protože jsem si všimla, jak on snaživě, jak Krhounek postává opodál taaaak jsem ho velepochválila, jak žižkovnej je. a sebe taky, že jsem to nepropásla

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 11:12
- Nahlásit

Maya
Tak at se zada brzy srovnaj kdyz uz je ten vikend

maj to jako stranickej úkol zatím to vypadá že to snad!! nějak půjde (pokud do toho nehodí vidle noc a spánek), Jen ..... zejtra těm dvěma ixtylům (brtnik a pánik od Ajšadla) zas budu sloužit jako zdroj zábavy, že zas jdu na výlet s kolečkem

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání