Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 19:57
- Nahlásit

PetraK
třeba Koláče z Práglu
no právě...tě zná tak asi proto

si, čéče, nějak v podvědomí odmítám připustit, čas a věk. Nic, prostě
mě to nějak nejde když vidím kolik mladších psů už není

Maya
taky jsem vždycky v šoku, když někdo pozná špice
no oni byli uplně hotový

jj, taky jsem vždycky v šoku, když někdo pozná špice
koukám měli tam loni Jessii v chovce, co maj fifijovic tu feňuli taky a jsou to poloségry

no tak to bude asi ona mááám aj foto tak až stáhnu tak vám ho se plácnu

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 19:58
- Nahlásit

Xerxová
obřím těžkým "řemdichem" hlava nehlava... řádilo ve sněhu... lítalo, zahrabávalo "poklad" do sněhu... a po návratu domů tu úplně mokrou šálku odkousnul a nadělil na deseticentimetrové cáry... Teď mi sedí na klíně a chce se tulit... nevidím na monitor
miminečko

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 20:12
- Nahlásit

Fajka
bo majitelé byl v šoku že sem poznala vemeno
a byla právně z nějaký chovky od Ostravy cca rok stará a řikali jí Jessinka..

Cloveka to potesi, kdyz nepisti nekdo Dasenkaa, ale rekne erdel. A mne se dostalo uznani jiz nekolikrat, kdyz sem rozeznala welspringra od springra, moskevskyho teriera od jorksira atd... Clovek to ma v oku, letama - i kdyz tudle sem chvalila uzasne nasvaleny hovado a vypadalo to jak staffbul, chyba lavky, byl to nizkej staford.
Xerxová
tady taky právě hezky hustě padá...
Sem se sneheeem, at se vyrovnaj naky ty sucha a muzu zase v noci smajdat.
Teď mi sedí na klíně a chce se tulit...
Rumicka si predstavit na kline umim, ale Najta?? Dyk te musi propadnout zidlickou.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 20:39
- Nahlásit

Fifi normálně mi zadkem usedne na klín a navalí se těma svejma kilama na mě... a prej že tulíííít. Židle máme stabilní... Pravda - na rozdíl od Rumíčka Night má zadní tlapátka na zemi, nebo těsně nad ní Přední někdy na zemi - častěji u mě na ramenou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 20:43
- Nahlásit

Xerxová
tak to je skvely, ze se tak de tulit nasi by mohli dat nahoru i zadek, ale nechteji, jen tlapatka...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 21:00
- Nahlásit

Xerxová
normálně mi zadkem usedne na klín a navalí se těma svejma kilama na mě... a prej že tulíííít.
Tak to ses jen takova ta druhotna opora, pravda, ze si jen usedne. Ne, ze jak Rumajzl fakt sedici v kline.
Tyhle kontaktazni psiska, a to je fakt diagnoza, jsou to srandovni zavislaci. S Pruhama doted vysvetlujeme "nozicky na zemi", aby nepracoval prednima prilis ci coby volbu otocit a zadomasage. A on musi, musi furt tema prednima satrat, tulit se, potrebuje mit kontakt, fakt telesnej. Ted sem koukala, ze spi pulkou psa na Kremylovi. To samy u cloveka, na klin teda neleze, ale aspon polstarkem tapnout a mit spojeni.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 21:13
- Nahlásit

Fifi podívej, jak sedí tady. Na klíně...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 21:23
- Nahlásit

Xerxová
Miminkooo! Ano, kontaktazni jedinec malunkatej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 22:30
- Nahlásit

Fifi

kontaktazni jedinec

zrzavý kontaktní jedinec postupně při sledování pani Kevina Richardsona a jeho lvího království zavalil fšécky. Buburdli, Koláče i Brtnika. A bylo ftipný ho pozorovat jak poslouchá hyjény! a před tím vlky pana chaloupka, se mohnul přetrhnout a vstoupit do obrazu

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 23:25
- Nahlásit

PetraK
zrzavý kontaktní jedinec
Pada to, hezky je to jdu vykontaktazit postupne kreteny. Tyjo, aby to nevyznelo, ze venkam jen v zime za snehu, me napada.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2016 23:37
- Nahlásit

Fifi
me napada

a sníh padá,
padá a padá!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 07:14
- Nahlásit

Fajka
mě to nějak nejde když vidím kolik mladších psů už není
já si užívám, že tu je, že to jde.

Michal mi zakázal něm. špice , že prej si pořídíme plemeno, co si nemusí nic dokazovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 07:49
- Nahlásit

kachna myslí, že jiní špicové jsou "lepší" ??

tady je krásně nasněženo. Asi vyrazíme na chvilku do lesa... řádit ve sněhu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 07:52
- Nahlásit

Xerxová

kachna_
muz taky uz nechce spice tak se ho snazim presvedcit, ze lapina je takova druha seltie

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 08:19
- Nahlásit

dneska du omrknout veletrhy cestovniho ruchu a nasbiram nejaky letacky o zajimavych mistech, abych pak mohla lezet v mapach a vymyslet, kam pojedu a co nutne musim videt

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 10:43
- Nahlásit

dvě hodiny jsem šlapali sněhovou peřinkou. Nejprve po cestě, kde alespoň byly z večera projeté koleje od auta, takže se šlo líp. Ale v lese ani pak na lesáckých cestách nikde nic "protaženého" a když pominu spoustu stop srnčí, vysoké a lišek... tak jsme byli prvochodci sněhovou plání. Vzpomněla jsem Čajdy a jeho touhy po pochodech ve sněhu. Dneska jsem si to užili - lehký sníh, jen do půlky lejtek (Night nad hlezna), chvíli šedo, chvíli lehounké sněžení a chvíli dokonce slůňo. Psík doma padnul - nalítal toho mocmoc a přeci jen ve sněhu je to o hodně náročnější pohyb.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 13:14 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Xerxová
Fifi podívej, jak sedí tady. Na klíně...
To spíše vypadá jak ilustrační foto z nějaké publikace o BARFu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 13:25
- Nahlásit

xerxova
tak to zni paradne a unavenej pes jsko bonus

birma
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 13:28
- Nahlásit

Fifi
gratulace Bajítku

Xerxová
to muselo bejt bezva! My si dáme do těla zítra, ale vzhledem k počasí, jsem zvolila placku u Kolína, abychom se někde nezabili...

cernej caj
co veletrh? už jsi byla, nebo se chystáš? My jdem dneska s kolegyní na přednášky o Skandinávii, moc se těšim
Kdy chcete s Vlastíkem dát tu Slovač? Protože já do jara už krz dogtreky asi nic nenarvu ....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 13:52
- Nahlásit

zbrnd asi si musím přešlápnout... Jako že jsem dobře živená?? Jinak vím, že víš, ale pro jistotu opakuji. Nejsem Barfista, ani granulář... můj pes je chudáček granulomasožravý

birma u nás rovina nehrozí a daleko se nám jezdit nechce. Dokud je sníh lehký a bez krusty, dá se chodit po horách

birma
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 13:59
- Nahlásit

Xerxová
věřím, ale s Adamem v zápřahu se docela bojím, že bych se někde v hlubším sněhu a kopečkách prostě zabila, protože bych blbě šlápla na něco, co pod sněhem není vidět... a taky se mi nechce brzy vstávat a jet daleko, jsem nějaká utahaná za poslední tejden...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 14:53
- Nahlásit

cernej caj
tak se ho snazim presvedcit, ze lapina je takova druha seltie

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 15:33
- Nahlásit

birma
kveten/cerven asi. koncem cervna bychom s kamaradem chteli tu hrebenovku v nizkych tatrach na ty 4 dny.

veletrh mi prisel letos chabej, ale mam neco o vlcich hlidkach a selmach v beskydech. asi tam. dalsi 3roky nepudu...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 20:02
- Nahlásit

dnešní černobílé obrázky jsou tady
upoutávka je náš oblíbený Javorový vrch - kolem kterého jsme šli

jinak fotky z týdne... stále stejný magor...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 20:05
- Nahlásit

kachna_
pořiďte si medvídka mývala, pak zase bude chtít špice
už jste našli kudy zdrhá? dneska nasněžilo, tak stopovat by šlo
cernej caj
tak to je blbý, že nic moc, ono dneska už každej asi spíš inzeruje na netu než veletrhu

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 20:25
- Nahlásit

Maya
už jste našli kudy zdrhá? dneska nasněžilo, tak stopovat by šlo
dneska nezdrhla...
Maya
Hele já to nechápu, na veletrzích narváno a nic nic nic tam neseženeš. Když jsme byli na For kids, kdyby tam nebyly skákací hrady zadara, odjížděla bych dost naštvaná.
Příští týden je For pasiv a cesty dřeva a váhám, jestli jet.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 20:54
- Nahlásit

Maya
to spis v minulosti fakt byly paradni prezentace regionu i krz turismus, ale nejen ubytko a welnes resorty, ale fakt hromada informaci o NS, mapy, letacky. Ted to bylo dost chaby a sem tam oblast mela zajimavou prezentaci, ale jinak fakt dost ubytek, vina, resortu, uz jakoby veletrh pro ty, co ani nechtej chodit/jezdit na kole, ale spis spat, macet se ve virivce a zajit do sklipku...

ale mam par katalogu, tak treba narazim na novou zajimavou cestovku aspon

Xerxová
kraaaaasny u nas po snehu ani pamatky

kachna_
ja uz u sportlifu, kam chodim kazdej rok byla letos echt zklamana a dneska su hodne na vazkach, dost me potesila trampska expozice, takze uplnej propadak to nebyl, ale akorat vim, ze to staci zas za par let se tam jit podivat... (jeste, ze mam hromadu letaku a prospektu z lonskych let v krabici

takze se ti ani nedivim, no, ze to zvazujes, tak kdybys jela, tak snad to bude dobry

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 21:01
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Sněha poněkud ubylo, ale i tak bylo krááásně

Dali jsme si výlet z Vráže do Sv. Jána, Hostími a lesama zpátky. Vypadli jsme v jedenáct a přijeli ve čtyři. Tři vižlata v pohybu , páč jsme si vypůjčili ještě Ajšadlo. Prima to bylo. Rumouš lítal jako blááásen, Ajšadlo lítalo jako bláásen a Bubi si vesele cupitala po cestičce a kradla balonky. A Rumouš byl nejúspěšnější vyhledávač ztracenýho balonku, kterej Ajšadlo ztratilo. Byyyyy žíížškoven! A taky řeknul Ajšadlu, že dost bolo a balonek si teda brát nenechá . V hospodě dal hubičku miminku a pak byl celej paf, páč pan číšník otvíral lahve od žampuňskýho!! Považte!! čtyři lahve a on neměl ani jeden špuntik!! A Rumoušek miluje špuntiky! Tak KOláče halt muselo požádat o špuntik a pak jsme si na lesní louce čutali balonkem. Pak vzal Rumouš Bubinu po zadnici kládou, Ajšadlo po makovici kládou a pak mu byla kláda sebrána . bylo moooc dobře. Jen teda ty závěje nemáme, ale prej sníh s listím taky dobrej, pravil Rumíček

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 21:02
- Nahlásit

kachna_
dneska nezdrhla.

neni blbej špic , je chytrej špic!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 21:55
- Nahlásit

cernej caj
povedla se mi vynikající bábofka, určitě by šla i v pekárně z polovičního množství
- hrnek celozrnný pohankový mouky
- 1/2 prášek do perníku
- kakao (docela dost, dvě lžičky celkem kvalitního)
- půl hrnku cukru
- čtvrt hrnku oleje
- čtvrt hrnku mlíka
- dvě vejce (asi, já dávám tři na dvounásobnou dávku)
- troška rumu (šla by asi i tresť), vanilkový a citronový aroma
myslím, že tam byl program na nekynuté moučníky

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání