| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 17:02
- Nahlásit
birma
a jaky zes kupovala ty kalhoty? ja se tesim, az vyzkousim ty moje SS ale musi byt aspon -5 venku, abych se nepotila moc...
a mam zaplacenej ten sneznicovej kurz akorat me stve, ze z prispevku na dovcu podle novych pravidel sem si ho musela zaplatit ze svyho, pac to neni partnerska cestovka (kdybych se chtela valet tyden u more v apartmanu, tak mam na vyber desitky partnerskych cestovek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 17:12
- Nahlásit
cernej caj
tyhle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 17:18
- Nahlásit
birma
vim, ze sem je chvalila, ze vypadaj dobre, tak supr, ze i dobre slouzi kdyz mi hodis trasu nedele, budu ti vdecna, divala sem se, ze tam do ty oblasti se da i +/- dojed do 3.5od nas, coz by se dalo na nejakej vylet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 17:56 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
zapomněla jsem tady
edit: jen teda mi to tam přijde trochu nudný, jak je to placatý + pro nás problém, že na placce je celou sezonu milion kolařů...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 18:38
- Nahlásit
v kempu Břehy u Přelouče jsme měli vloni zvířetnický sraz - slušný kemp, krásný rybník na plavení psů (i lidí), procházkové okolí... placaté, úplně jiné, než máme doma my. A hodně vody, lesa, komárů... A byli jsme tam o víkendu na počátku června a v lese i kolem rybníků provoz nicmoc - až tak překolíno nebylo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 18:59
- Nahlásit
birma
fakt i ted v zime? me teda rovinka nudna neprijde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 19:02
- Nahlásit
cernej caj
me teda rovinka nudna neprijde
mně vyhrožuje Brtnik v horách, když "remcám" jaká sem chudínka, že furt musím někde lozit, chviku klidu nemám, sem urvaná, zničená, neodpočinu si a kdovícoještě..... tak pokaždý vyhrožuje tím, že za trest pojedem na dovču do Polabí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 19:05
- Nahlásit
PetraK
tak jak dneska, posrandírové? Už dobrý? Paka dvojčatový"
Posrandíra. To je strasny slovo. Jj, uz dobry, ted chrnej, Troldas zase pulkou tela nalepenej na Kremylovi.
Fajka
hmmmm tak měla pravdu neteřinka ...
Tyblaho, to je silhavec. Este, ze je ve sprezeni a netahne ho to nekam do boku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 19:23
- Nahlásit
PetraK
me by polabi desilo z jinyho duvodu nez rovinky, spis fakt hlava na hlave ale rovinky ja raaaada protoze po nich muzu chodit
Fifi
to je dobre, ze jim je uz ok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 19:38
- Nahlásit
Fifi
Jj, uz dobry, ted chrnej, Troldas zase pulkou tela nalepenej na Kremylovi.
ešče že Křemýl nejni péf-péf. Bysme jim spívali bychom jim:
Ve tříčtvrtě náá třííí
pos.ali se dva teplý brátřííí!! Jáááá je znááám!
( no nic, toho si nevšímej , hlavně že už dobrý.)
cernej caj
ja raaaada protoze po nich muzu chodit
tak jako samo, že by se mi líp chodilo po rovince. jsem líná, nechci furt funět do kopcůch a bejt vopocená, s bolavejma nohama.... hrůůzat ale zase ta nuda v těch horách. Zato v Bedříšku třebas, nebo v Kérkonoších... to sou výhledy a pohledy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 19:41
- Nahlásit
PetraK
tak ja ideal nejakou kombinaci s muzem placku v jiznich cechach, hodne lesu, rybniky, to je bozi a pak sem tam kopecek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 23:19
- Nahlásit
jsem si vzpomněla na birmu, zrovna si čtu o tom, kde všude je zakázáno u sebe nosit nůž, že v Německu se nesmí nosit maskáče, skoro všude zakázáno rozdělávání ohně a tak vůbec, tipuju, že by si birma měla studovat legislativu všech států kde hodlá procházet jo někde se nesměj nosit ani nůžky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 23:26
- Nahlásit
Maya
birma měla studovat legislativu všech států kde hodlá procházet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 05:54
- Nahlásit
maya
tak to je husty, proc se nesmi nosit maskace? a co nuzky v lekarnicce?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 06:55
- Nahlásit
Maya
maskáče mě dřou, na rozdělávání ohně jsem líná a nůž nosim malej kuchyňskej, to mi snad nikdo zakázat nemůže jen je nesmim v německu naštvat, aby neoznačili Adama jako bull psa...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 07:27
- Nahlásit
s tou legislativou to sranda není... tu se vyplatí nastudovat (většinu podstatných výjimek vychytá již MZV na svých "cestovacích" stránkách).
Třeba s noži je problém v Británii velký - skoro všechny "turistické" nože jsou tam útočnou zbraní. Nesmí být ani v batohu - jen v autě či domácnosti (výjimky jsou - ale vyplatí se informovat, jestli "čundr" je tou povolenou akcí)... Mimochodem do 18 let nekoupíte ani příborový nůž - ve Skotsku mají výjimku - můžou si příbor koupit už od 1ž
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 07:29
- Nahlásit
pes nešťasten - balíme se na běžky (máme oba dovču) a on chce takýýýýý - a má smůůůůůlůůůů. Půjde do lesa až se vrátíme. Nebudeme to přehánět, jen chvilku protáhneme tělo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 07:56
- Nahlásit
Xerxová
tak to je husty teda.
jee, uzijte si to ja na bezkach nestala skoro 20let, ale jako decko me to dost bavilo. i kdyz u vas musi byt solidni mraz, co
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 08:22
- Nahlásit
birma
No co jsem se docetla v nekterych zemich nesmis mit u sebe zadnej nuz ani priborovej a v nekterejch zemich je to omezeny delkou strenky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 08:22
- Nahlásit
Maya
tak to je celkem naprd. nevis, jak je to vpolsku?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:01
- Nahlásit
cernej caj
Polsko a Slovensko v pohode, takhle blbnou jen na zapade
Ted jsem se docetla ze v Nemecku pri kempingu smis mit nejaky nuz ale musis ho mit v uzamcene schrane a tam ho ihned po pouziti ulozit
Ale co pisou je to vsude vylozene na uvazeni policie co jo a co uz ne a obvykle je za neopravnenej nuz sazba nekolik let natvrdo, takze zadna sranda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:03
- Nahlásit
cernej caj
Taky je otazka jestli nemci jako kempink berou i prespani v lese
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:09
- Nahlásit
Maya
chceme jet s kamaradem do bukovek (hranice slovenska a polska), mozna i birma se prida, tak aby sme tam jednou nohou na slovensku nemeli potize
no to sou fakt pripady a jak si mas nakrajet treba chleba, kdyz zrovna v te obci neprodavaj balenej treba? navic nakrajenej rychleji oschne a ztvrdne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:18
- Nahlásit
Mayacernej caj
jo jo... to je ta svoboda a demokracie....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:20
- Nahlásit
cernej caj
Chleba si musis asi vokousat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:39
- Nahlásit
Maya
tak ja su hlavne zvedava, co budu ten tyden jist jeslti ktomu budu mit chtela ani neni
Fajka
tj, naprd
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:39
- Nahlásit
A koukam dalsi zajimavy tema je bivak mimo kemp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:44
- Nahlásit
Maya
na tom slovensku treba to asi tolerujou ale je jasny, ze clovek musi byt potichu, nedelat bordel, ohen, nestekat pes aby ho upozornil a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 09:50
- Nahlásit
cernej caj
No to je jak s tema nozema, prudej jen na zapade na basu to neni, ale pokuty kolem 10 tisic eur, to uz snad radsi tu basu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 10:03
- Nahlásit
Maya
pritom kdyz jim tam vedou ty dalkovy cesty... asi kdo vi, treba zdrzovani vic dni na jenom miste bude taky jiny nez kdyz ses fakt na nejakym tom "trailu" a co treba svatojakubska pout (I kdyz tam castro prespavaji po farach)
|