Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 22:09
- Nahlásit

kachna_
hrnek celozrnný pohankový mouky

z pohanky taky dělám bábofku. Je moc dobrý, ale já dělám z tý normální pohankový /jako hladká/, není tolik suchá. Nebo to mixnu s tou celozrnnou.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2016 22:48
- Nahlásit

cernej caj
kachna_
no já právě to vidím v práci, že veletrhy jako propagace jdou posledních pár let mimo a dost se to šidí a peníze se vrážej do indivindi akcí spíš a do netu, i když zrovna ten net jsou u nás vyhozený prachy, ale to nikoho netrápí, páč udělat stánek na veletrhu a platit ty lidi tam přes víkend + hostesky stojí mnohem víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 09:33
- Nahlásit

PetraK
tak lepsi ze chce jen spunty a ne cely sampansky

kachna_
dik, uz mam ulozeno v mailu

Maya
tak nektery stanky nemaj hostesky (ono takova pekna hosteska co mi pred kazdym stankem nuti katalog a ja musim furt odmitat me vic vadi), spis ty stanky, treba u kudrny kde na stanku stoji pruvodce (zrovna sem tam potkala naseho z dolomit tak se s nim pobavis - on o tom proste i sam neco vi a neni to jen pekna slecna v minisukni, co si tam privydelava pri medicine. Takhle ti presne nabidne, co ty chces.

birma dneska trajda asi na vylete. Silene ji zavidim. my meli s timickem taky jit a me v noci takbolelo koleno, ze sem se bolesti budila, ibac mi moc nezabral a ted su rada, ze su rada...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 09:53
- Nahlásit

prošlapávali jsme opět bílou neporušenou peřinku. Po Najtím tryskošílenství to tam zase vypadá, že tam proběhlo stádo divočáků... Myslím, že bude hezky spinkat ) Fakt ten pohyb hlubokým sněhem je výrazně náročnější. A to je to prašánek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 09:59
- Nahlásit

Xerxová
aspon je paradne utahanej

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 10:32
- Nahlásit

Krásnou neděli všem
Chytáme vločky, žereme sníh a střídavě jsme vzorný a střídavě na zabití
Máme se dobře.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 10:38
- Nahlásit

PetraK
jo, já taky mixovala, ale tohle je docela samostatná chuť. Ještě mi to prochází doma jako nekynutá pizza placka. Vidíš, tu jsem dneska chtěla udělat, než mi někam odletí ta nafouklá šunka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 10:50
- Nahlásit

Darenka
tak si to uzivejte i vam

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 11:01
- Nahlásit

cernej caj
Po poledni vyrážíme do závějí. Snad bude Ferinka brzy 100% fit a taky si budete všichni užívat té nadílky
Jdu dodělat obídek a pak huráááááááá

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 11:01
- Nahlásit

koukám, že u Darenky vše v pořádku

Tady je nádherně sluníčkovatě. V kombinaci s čistým prašánkem krása nesmírná .. Jen ráno, když jsme byli v lese, ještě poletoval sníh... a bylo nefotograficky tmavo...

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 11:06
- Nahlásit

Xerxová
Často si vzpomenu, když u nás v nížině je 10-15 cm sněhu, jak se tam musíte v závějích topit Vy
Tolik sněhu jako dnes jsme za poslední rok neměli
Najt má výhodu, že si moc nezmáčí bříško

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 11:13
- Nahlásit

Darenka
u nas stejne zadna neni nad nulou a spis mokro.

tak si to paradne uzijte a dobrou chut

Xerxová
tady je taky slunickovate, ale takova krasa jak u vas zcela jiste ne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 17:42
- Nahlásit

jinak u nas teda slunicko svitilo hezky ale ten fucak, ten stal za to. 2km vychazka nic moc (delkou), ale na druhou stranu castecne po zrmzlym blate. vypadali spokojene cumacci. Skoda, ze je tma po praci, kdyby bylo svetlo, urcite bysme s feri mohli chodit vic v tydnu a ne az o vikendu.

Ale aspon dobry, ze koleno moc neprotestovalo a dnesni klidovej rezim ho snad trochu uklidnil.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 19:16
- Nahlásit

To byl dneska krásnej den Alberteeee
my si užili azůůra a slunce a sněhu a hor a kopců...husto krásně bylo! škoda že zejtra už do práce

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 19:22
- Nahlásit

cernej caj
zmrzlý bláto? u nás celej den sněží, napadlo tak 10 cm, jsme šli na louku, ale Kim v tom nechce chodit, takže než to sleze, tak jedině po cestě

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 19:59
- Nahlásit

a pokud má někdo málo sněhu tak zbytek zde :
http://fajka.rajce.idnes.cz/Exoti_na_Dvorackach

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:03
- Nahlásit

Fajka
jelito spokojený se sěhem koukám
a taky už máme sníh na stromech

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:04
- Nahlásit

Fajka
akorát teda to sluníčko závidím, u nás šedivák a sněžení, takže foťák jsem ani ven nebrala

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:05
- Nahlásit

mě teď rozseklalo na fb, tak se taky pobavte

Simono, rozsekla jste mě. Skromně tipuji, že jsem o dost starší, než vy a hledáním NORMÁLNÍHO chlapa jsem strávila většinu života. Téměř na prahu neplodnosti, v sedmatřiceti letech, mi po mnohých dramatických bouračkách došlo, že to, co u chlapů považujeme my ženy za NENORMÁLNÍ jsou základní znaky opačného pohlaví, tedy muže. Pokud vám na muži vadí to, že chrápe, že se neholí, cintá, sem tam vypije o 6 piv víc, než ustojí, civí na fotbal, olizuje nůž, srká řízek, chová se občas jako idiot, dost často mluví dost sprostě, ještě častěji nemluví vůbec, nechápe vaše náznaky, nepozná špinavou košili, není schopen správně vyhodnotit situaci zasychajícího nádobí ve dřezu, nemá pochopení pro váš premenstruační syndrom, nahlas smrká a občas vám řekne vole, je to asi jako by vám vadilo, že má penis. Čili, pokud potkáte muže, který nebude vykazovat výše uvedené znaky, je to přešitá ženská a nebo buzna, ale rozhodně to není NORMÁLNÍ chlap. Pokud nechcete zůstat sama jako poslední vokurka v láku, je nutno si připustit, že když chcete chlapa, musíte s ním vzít do svého života i balíček drobných hnusůbek, které vás nejspíš budou ze začátku dost iritovat. (z lat. irritare - popuzovat, rozčilovat, znervózňovat, dráždit.) Zkrátka - bude vás to srát tak, že budete mít tendence přehlížet, respektive spíše vůbec nevidět baliček těch pozitiv, které s sebou chlap do života nepochybně také přináší. Může to být například něha, sex, podpora, zázemí, sex, humor, fyzická i psychická pomoc, sex, technický mozek, sex, analytický mozek, schopnost zachovat klid v kritické situaci, sex... Většina těchto výhod u chlapa plyne z toho, že disponuje stabilním hormonálním systémem, který vy nikdy mít nebudete. A stejně tak, jako on nepochopí, proč před menstruací vaříte v 7 hrncích (PROTOŽE PROSTĚ PROTO), vy nikdy nepochopíte, jak může být tak klidný, když vám zatéká do obýváku. Simono. Neztrácejte naději a chuť do života a hledání toho... PRAVÉHO. Nebude normální. Ale pokud to bude ten pravý, bude vás milovat takovou, jaká jste. Nervózní, často rozladěná, občas opupínkovaná, náročná, marnivá, neustále hovořící, nelogická, neschopna správně vyhodnotit naprosto přehlednou situaci na křižovatce, plačtivá a dokonce, i když budete trošku tlustá.
PS: Hlavu vzhůru, chlap je totiž tak trochu zvířátko. V některých jednotlivostech dá se docela dobře vycvičit a při dobrém zacházení s ním budete mít život jako Vánoce. Šťastný a veselý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:06
- Nahlásit

Maya
jelito spokojený se sěhem koukám

no von je věčně nespokojenej ...
třá tady..

tak už pojd, nefoť a nezdržuuuuuuuuj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:10
- Nahlásit

Maya
u nas nesnezilo tak aspon tyden... a na slunku to taje na povrchu, takze je to bahnity

Fajka
jeliiitko a krasne snehu mate

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:14
- Nahlásit

Maya

ftipný jen bych řekla, že u některých tvrdohlavých jedinců neplatí ani toto
V některých jednotlivostech dá se docela dobře vycvičit

cernej caj

a krasne snehu mate
my nééé u nás je mííň todle jsou Kééérkonoše

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:14
- Nahlásit

Zdravím! MKy dneska luxusní 40 km výlet. Sněhem sice jen pocukrováno, ale co čekat okolo Labe, o to víc jsme ale měli náledí, dalo nám to dost krutě zabrat. Co jsme dojeli, tak Adam odpadnul a akorát se přetočil na druhej bok, když jsme mu u hlavy spravovaly dveře Fotky budou brzy a tedy skromně musím říct, že témata aspoň místama fakt záviděníhodná

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:20
- Nahlásit

birma
poděl se o témata

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:20
- Nahlásit

pěkná keramika i s psí tématikou, když už jsme u těch témat
https://www.facebook.com/vyrobakeramiky/photos_str eam

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:23
- Nahlásit

birma
že témata aspoň místama fakt záviděníhodná
honil vás úchylák bo co ?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:31
- Nahlásit

Maya
uvidíš na fotkách až budou

Fajka
honil vás úchylák bo co ?
To ne, taky jsem doteď netušila, že to je něco záviděníhodného

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:35
- Nahlásit

birma
To ne, taky jsem doteď netušila, že to je něco záviděníhodného
pro někoho třá i jo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:38
- Nahlásit

Fajka krásný fotky. Koukám, že mrňavka rezavá taky sníh může... a Jelítko si to vysloveně užívá Na Dvoračkách i na Huťském vodopádu jsem byla dvě září po sobě - jen letos jsem krkonošskou konferenci doktorandů vyměnila za dovolenou ve Španělích...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2016 20:45
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky
dneska bylo echtvní fotogenický počasí

, že mrňavka rezavá taky sníh může... a Jelítko si to vysloveně užívá
užívali si to oba dva

vyměnila za dovolenou ve Španělích...
však na Dvoračky může čék kdy se mu zamane kdežto to Španělsko je trochu z ruky tak proč nejet raději tam dokud to jde

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání