Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 09:27
- Nahlásit

Xerxová
krásné fotky -

dík. krásnější by byly, kdyby bylo lepší světlo, ale i tak. Chlapi už ze mě lezli po stromech, páč jsem furt tahala foťák, páč potřebuju fotky k článkům, ž ejo .

Bubice je fakt hvězda.
Je ona je Megahvězda. Já jí obdivuju. Oba dny v pohodě /oba výlety s tím že odjezd v jedenáct, návrat dom tak kolem čtvrtý, pátý, naběhala toho fůru, k tomu spousty zábavy.../. I proto jsem jí dala včera odpolko ale oddychovku doma, ať taky má klid od smrada. A odpočine si v klídku.

Maďárek třínožka zvládl operaci bravurně - hodinová procházka (no protryskárna) tři dny po veleoperaci je prý tuze mááálo. Tak snad bude vše v pořádku

to je skvělý Pavla mi psala, i s fotkou, nestihla jsem jí jen odpovědět. Myslím stejně jako Fifi, že se mu ulevilo. vypadá v pohodě a řádí jak ..........no jako vižla. oni jsou úžasní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 09:29
- Nahlásit

Maya

a teď už buší kachně sociálka na dveře?

nevim, no dlouho jí nikdo teď neslyšel, tak buď někde stopuje špice, nebo vysvětluje na odd. péče o děti .

Fifi

tak jak dneska, posrandírové? Už dobrý? Paka dvojčatový"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 09:30
- Nahlásit

PetraK
tak hlavne, ze si oba prezila

Maya
ze, zima je ale tuhy mrazy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 09:33
- Nahlásit

cernej caj
tak hlavne, ze si oba prezila

no a taky že jsem přežila s čistým štítem protože fakt, když to člověk nečeká a vyjede proti němu ječák, nebo mu vybuchne za zády to by se člověk po z leknutí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 09:42
- Nahlásit

birma
jo a muzu jit na toulovci jako doprovod bez nejakyho poplatku. Tak ja to budu muset jeste zvazit krz to spani ve stahu, tahani stanu + komplet prebalovani cely vybavy rano pred startem...
ma to jednu nevyhodu. S vysranym kolenem su v **** pokud se mi neco stane

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 10:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Naše roztomilá Hildička daleko na severu má za sebou první závod..maj ta stabilních mínus třicet

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 10:38
- Nahlásit

PetraK
sem jukla na rajče..ještě pořád kráčí Brtník v krátkejch gatích????
mě byla zima jen sem se na něj podívala a to sedim u topení!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 10:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

ano stále! Stále. Ještě v listopadu se na chalupě sprchoval venku studniční vodou a já si díky němu omlátila sklovinu ze zubů, jak mi za něj cvakalY /fuj hrubiceú , když jsem se koukla od kamen z okna . Tuším, že tak nějak brzo zjara - v březnu? vyrazíme někam k ózeru, aby si mohla zkusit zda vleze a bude plovat v ledový vodě. před tím ho požádám, aby se řádně pojistil na život, protože já, ač jsem mnohem lepší plavec než on, pro něj do tý ledovky natuty nevlezu

Docela mu to otužení alem závidím, já se zatím jen tak špricnu večír studenou vodou. od tý křípky to otužování flákám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 10:46
- Nahlásit

Fajka
krasna

no nekdo holt ma v tele vlastni vytopnu

PetraK
je otazka, jestli to nevadi ale treba kloubum?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 10:50
- Nahlásit

PetraK
vyrazíme někam k ózeru, aby si mohla zkusit zda vleze a bude plovat v ledový vodě.
ježíš to je CVOK!

cernej caj

otazka, jestli to nevadi ale treba kloubum
jako mě určitě páč jak mě prostydnou nohy tak to koleno je mnohem rychlejš bolavý než v létě když je teplo... to o něm nevím vlastně vůbec...ale v zimě je to o dost horší

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 10:53
- Nahlásit

ještě jedna fotka od haskounů......tudle jsme se s Aduš bavili o haskounech a povídala mě všimni si jak ten Normen šilhá...řikám néééé nešilhá to se ti zdááááá... je krásnej modrovokeeeej..no ale šilháááá! ne ne nešilháááá!

hmmmm tak měla pravdu neteřinka ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 11:37
- Nahlásit

Fajka
no prave, ja to tak mam taky ale ze brtnikovi to neva vubec

sou jak princezny a teda asi jo, no, asi silha

(mi kamoska rika, ze kamarad rackuje, rikam nee, nerackuje, tak poslouchej kdyz mluvi... aneb jak sem po 3letech zjistila ze muj kamarad rackuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 12:17
- Nahlásit

Fajka

ježíš to je CVOK!

ano. Je. Asi se zcvoknul ze života se mnou

Normen šilhá...řikám néééé nešilhá to se ti zdááááá...
já myslím, že šilhá i ta fenka.

cernej cajFajka
ad ty kolena. Když začínal , tak ho v zimě bolela, ale už ne, přešlo to.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 12:23
- Nahlásit

cernej caj
po 3letech zjistila ze muj kamarad rackuje
tobě taky říkaj doma jako mě blesku že jo ?

PetraK
já myslím, že šilhá i ta fenka.

možná asi i Hildička no hlavně dyž trefjej domu

ad ty kolena. Když začínal , tak ho v zimě bolela, ale už ne, přešlo to.

fakt jo? ale teda todle zkoušet fakt nebudu běhat v lednu v kraťasech bláááásen...!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 12:29
- Nahlásit

PetraK
jo? me zacina to spatny bolet v zime po 30tce, predtim sem ani nepoznala rozdil zima/leto

Fajka
no nekdy zrejme jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 12:40
- Nahlásit

Fajka
hlavně dyž trefjej domu

taky šilhám, když jsem unavená, a zatim trefim jen teda na pasový fotce to vypadá příšerně

akt jo? ale teda todle zkoušet fakt nebudu běhat v lednu v kraťasech bláááásen...!

no řiká to, že ho to teď nebolí, Jéžišek mu dovalil i návleky na koulena, ale nece, že už je nepotřebuje

me zacina to spatny bolet v zime po 30tce, predtim sem ani nepoznala rozdil zima/leto

počkej až se dovalí další desetiletí to už nevylezem do schodůch
no ale hele ty máš s tím kolenem nějaký větší problém že jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 12:46
- Nahlásit

cernej caj
To musis chodit v kratasech jako brtnik pak ti koleno umrzne a uz bolet nebude

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 12:49
- Nahlásit

PetraK
bolet v zime po 30tce, predtim sem ani nepoznala rozdil zima/leto

počkej až se dovalí další desetile

a nemyslel čaj po třicítce jako ale kilometrů????

Maya
musis chodit v kratasech jako brtnik pak ti koleno umrzne a uz bolet nebude
přesně!

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 13:23
- Nahlásit

PetraK
ty jsi na klíček, ne?
asi určitý situace přitahuju
nepřitahuješ, to je podle mě prostě pražskýá realita
dospělá fena RR. Majitel/ka nikde. Ale po celou dobu co jsem venčila, což bylo víc jak půl hodiny. Ten pes tam byl vypuštěnej
to už bych asi volala poldy, ať si pro ni jedou

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 13:24
- Nahlásit

cernej caj
no super do stanu se k nám vejdeš, jestli ti nevadí sdílet s náma tak malej prostor

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 13:28
- Nahlásit

PetraK
mam poskozena chrupavka + posunutou ceskou, takze to pri chuzi pekne narazi o sebe a dre to jak svina a o to vic to boli

Fajka
tam se bez ortezy ani nedostanu jinak kilometraz na to ma taky vliv, ale v zime nedam ani 15 jak to boli

Maya
jj rovnou bych ho mohla nechat amputovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 13:55
- Nahlásit

cernej caj

mam poskozena chrupavka + posunutou ceskou, takze to pri chuzi pekne narazi o sebe a dre to jak svina a o to vic to bol

no v tom to bude, no. On nemá úraz jako takovej, je jen opotřebovanej fotbalem a........... věkem

birma
ty jsi na klíček, ne?

člověče asi možná, jinak moc nechápu, jak teď funguju. a bude hůř, to si uvědomuju. Včera jsem šla od mámy totál K.O., o tom v jakým stavu jsou nervy /i díky účasti té osoby se kterou mám společné rodiče / ani nemluvím, A tááák jsem si řekla, tak a teď si tu sama a máš možnost, tak běěěěěěěěěěěěěěž, vyběhej to ze sebe. Bylo to úžasný. V tom mrazu,tichu anikde nikdo.......... sice jsem nebyla na běh optimálně oblečená,a le to jaksi není podstatný. Hrozně se mi ( a taky jaký to dif, že? ) ulevilo.

to je podle mě prostě pražskýá realita
no jo no, ale tak tři případy takhle nahuštěně za sebou.... nemusim.

to už bych asi volala poldy, ať si pro ni jedou
já musela do práce. ,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 14:24
- Nahlásit

birma
definuj velikost prostoru? mam pripadne paradni stan husky, ma asi 5kilo

ale spis teda uvidime jeste, porad nevim, jestli bych mohla ale dobry je, ze jako doprovod muzu spis me fakt odrazuje nemoznost se umyt a prebalit komplet bagl ale zas by takhle stacilo dojit s tebou na bivak (a pripadne ze by me muz hodit na start za tebou)

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 14:41
- Nahlásit

PetraK
já musela do práce
já volám tak po 10 minutách, kdy nevidim majitele...

cernej caj
definuj velikost prostoru? mam pripadne paradni stan husky, ma asi 5kilo
já mám vnitřní prostor tak 2 x 2 m? Asi teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 14:45
- Nahlásit

birma

ona se tam takhle nevenčí poprvé a mobil s sebou ráno nenosím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 15:51
- Nahlásit

birma
tak uvidim, zvazim. a teda nevis, zachody se muzou pouzivat v chate nebo meli toiky? jestli kdyz uz nebude dprcha, je sance spon na oplachnuti

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 16:22
- Nahlásit

cernej caj
tak uvidim, zvazim. a teda nevis, zachody se muzou pouzivat v chate nebo meli toiky? jestli kdyz uz nebude dprcha, je sance spon na oplachnuti

jestli řešíte Toulovce? tak tam je mnoho WC na tý chatě a i sprchy...a jsou určený i pro ty co spí ve stanu ale sprchy jsou hodně sparťanský v tý chatě. Ale stačí to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 16:52
- Nahlásit

birma
jo a cos mela na sobe? ty veci ze zaja? co ty kalhoty? to me zajima

Fajka
tak jestli to sou ty sprchy co sme s birmou mely loni, tak sou v pohode. tak uvidime

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 16:54
- Nahlásit

Fajka
sprchy v chatě známe, sparťanskost nám asi vadit nebude

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 16:56
- Nahlásit

cernej caj
jj termo od zaja, kalhoty od zaja a bundu starou. ty kalhoty zimní jsou prostě studený - mám pod nima termo a okolo nuly jsou OK, v -10 bych asi omrzala...

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání