| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 12:45
- Nahlásit
kachna_
Me ted poprvy v zivote dosel prorizlej balik ale nastesti nic nechybelo bo prvni za dirou byla vetsi vec co nesla protahnout
Anu stopovani nezabira?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:09
- Nahlásit
Tak bych nikdy netušila, co všechno přináší mateřství.
Už patnáct minut se šťourám špejlí na rožnění koňovi v zadku a snažim se mu tam narvat vocas
(kůň je plastovej a ocas nylonovej)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:11
- Nahlásit
Maya
Anu stopovani nezabira?
ne
i když stopy jsou v místech, kde by teoreticky mohla přeskočit, ale tam zas nejsou chlupy (jako samozřejmě, že to místo zaděláme, ale to musí přijít Michal, to sama nezvládnu)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:14
- Nahlásit
Maya
stopovani nezabira?
myslíš že to může pomoct? a kam si má kachna stoupnout? kterej směr?
kachna_
se šťourám špejlí na rožnění koňovi v zadku
to nevypadá na přínos mateřský to vypadá na zatra. úchylku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:17
- Nahlásit
PetraK
to nevypadá na přínos mateřský to vypadá na zatra. úchylku
hmm, asi máš pravdu, neb operaci jsem zakončila zaražením kolíku do předmětného otvoru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:36
- Nahlásit
kachna_
zakončila zaražením kolíku do předmětného otvoru
neneéééééééééééééééééééééééééé!!! pomoooooooooooooct!! V čem ty nebohý děti musej vyrůstat !!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:40
- Nahlásit
kachna_
Tak ja myslela ze stopy venku za plotem budou dost prukazny, ale jestli porad nevite, tak to nezavidim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:43
- Nahlásit
No, Marťa má v puse kroužek a zdrhá před Kačenkou. Myslím, že v podnětném prostředí.
Von je vůbec Maťa boží
Mája na něj tuhle zavrčela. Marťa se otočil a zavrčel na ní taky. Včera jsem zase musela volat Michala, protože psi dostali na vylízání mísu a on je naběračkou odháněl, že prej jako jeho miska. A v pátek sebral Cirovi z misky zbytek pečenýho kuřete (to jako fakt netušim kdy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:45
- Nahlásit
Maya
venku za plotem
tam to není vidět vůbec, páč nám tu párkrát projel pluh
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 13:47
- Nahlásit
kachna_
on je naběračkou odháněl, že prej jako jeho miska.
A v pátek sebral Cirovi z misky zbytek pečenýho kuřete
další Mauglí?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 14:23
- Nahlásit
kachna_
pomoz si vterinakem...
martinek je fakt bozi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 14:24
- Nahlásit
kachna_
Klasika treti dite, co si neurve to nema
Ale jako v zivote to bude mit mnohem jednodussi nez vobskakovanej prvorozenec, ten by se k psi misce obvykle ani nepriblizil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 14:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
.
prvorozenec ten by se k psi misce obvykle ani nepriblizil
to asi neznáš Luciášku , jako neříkám, že by okradla nebohého Ciráta o poslední soustíčko, ale rozhodně není klasický prvorozený květinkový dítě. Naopak matka ji přejehla hlavu kočárkem a řekla jí ať neřve Na vlastní bulvy jsem to viděla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 16:15
- Nahlásit
zametala jsem prašánek - Night z toho měl úžasnou psinu. Proč, když jsme se domluvili s Pepou, že bychom oba mohli ve středu dopoledne na běžky, nemá svítit slůňo ?? Zítra i ve čtvrtek celý den má být jasno... Uvidíme...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 18:31
- Nahlásit
kachna_
hmm, asi máš pravdu, neb operaci jsem zakončila zaražením kolíku do předmětného otvoru
sice netuším o co de, ale cu fotku fotku fotku fotku fotku fotku!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 18:35
- Nahlásit
Rrrumstajn. Huf, to byla noc vasni. Asi hodinu po zradle se postupne poblil Kremyl a pak Trolda, ihned vsak davku zhltli zpet. Postupne jim zaclo obema skrundat v pupkach, krkali, prdeli - no skoncilo to extrovni srajdou. Moc jsme toho nenaspali. Netusim, ze ceho to mohlo bejt, dneska uz jsou v pohode, Bazusakovi nic nebylo a neni.
PetraK
lítací Bubinka
To je rogalka. Vubec na svuj vek nevypada, carovnice udatna.
háááloooo háázej!
To je fotka ala Jelito.
kachna_
Houdini špic vede . Nevim, fakt nevim.
Teleportace psa za plot v praxi.
Marťa má v puse kroužek
Neni jeste malej na piercing?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 18:44
- Nahlásit
fifi
tak tfuj tfuj at je to ok!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 19:10
- Nahlásit
Fifi nemohli spolu něco fujtajblového sežrat?? A nebo má perdelice lepší zažívání... a to, co je rozhodilo, ona zvládla.
Tak ať se to neopakuje a máte noc klidnou...
PetraK krásné fotky - Bubice je fakt hvězda. Maďárek třínožka zvládl operaci bravurně - hodinová procházka (no protryskárna) tři dny po veleoperaci je prý tuze mááálo. Tak snad bude vše v pořádku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 19:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
nemohli spolu něco fujtajblového sežrat??
Vypada to tak, sou jak dvojcata. Oba se pasou na slunecnici, nedavno kramarili v chodbe... Jsou to cunata. Ale mela jsem jednu chvili nahnano, kdyz byl Kremyl jak nafoukla zaba ze Shreka, nez si venku tentononc.
hodinová procházka (no protryskárna) tři dny po veleoperaci je prý tuze mááálo.
Sikovny zviratko, muselo se mu na jednu stranu ulevit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 19:37
- Nahlásit
Fifi
fuj, tak snad už budou oba v pořádku když to šlo ven
PetraK
Naopak matka ji přejehla hlavu kočárkem a řekla jí ať neřve Na vlastní bulvy jsem to viděla
a teď už buší kachně sociálka na dveře?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2016 21:24
- Nahlásit
Dneska první obrany, bylo to fajn a určo to zopáknem
A ze včera Adámek a jeho nutrie
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 06:42
- Nahlásit
birma dík za fotku s nutrií
jinak na zahradě je mínus dvanáct, na Jizerce mínus pětadvacet...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 07:46
- Nahlásit
birma
tak to je supr, ze se vam to libilo
a ta fotka je bozi!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 08:18
- Nahlásit
birma
Super fotka
Trocha vycviku a priste budes mit obed
birma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 08:27
- Nahlásit
birma
todle potkat Fajfka tak jí máme doma k véče a kdyby jelito tak taky bo ten by jí vyřval díru do hlavy až by to nutrie rači zabalila sama
Xerxová
jinak na zahradě je mínus dvanáct, na Jizerce mínus pětadvacet...
nééééééééé prosím nééééé, od ted už jen hovory o teplu horkých nápojích a rozžhavených kamnech ! prosíííím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 08:44
- Nahlásit
Fajka
chces slyset jak sem si oparila ted jazyk o vrelej caj?
Xerxová
hm, solidni ziminka...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 08:50
- Nahlásit
cernej caj
chces slyset jak sem si oparila ted jazyk o vrelej caj
jo jo rozhodně páč se to bude hodit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 09:00
- Nahlásit
Jako ja teda nevim ale je tak nejak trochu ziminka -10 a v radiu rady jak nevomrznout a ns netu varovani pred tuhymi mrazy, jako kdyby nemrzlo 10 let tak bych to jeste pochopila, takhle mi to pripada jako idiocie reporteru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 09:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Fur závěje fur závěje
A juchééééééééééééééééééééééééééééééééé!! Fčéra běželo Koláče dom popadlo Bubuli, popadlo Rumajzla a šlo s Brtnikem a batohem pro psí maso. Aaaaa Brtniiiik koupil Rumoušovi novej žužlobalooonek.Aaaa von vám svítí, když ho hodíte. Ooujééé to bylo něco. Ruuuumoušek řádil jako malej satanáááš, páč je debil ale nááš . Pak jsme dali domů Bumbrdlínu, Brtnika a maso a šli ještě s Rumoušem dělat brajgl do sněhu. Balonek lítal, Rumoušek lítal, sníh lítal, aji Koláče lítalo. A pak šel dom i Rumoušek a Koláče vyrazilo na mámomisi. A dom dorazilo v půl desátý. ale využilo cestu od mámy a celou ji běželo. A že se běželo hezky v trom mrazivým zasněženým tichu. Bylo to přesně to vono. Doma si Koláče uvařilo třezalku, aby jí nehráblo a mohla spát a užila si mazlení s čoklema a ešče si před spaním četlo. A ráno na sebe bylo Koláče příšný a cvičilo! A to byste nevěřili co všechno se dá ráno stihnout, krom toho, že ze sebe člověk vyrobí člověka. To stihnete nejen jít ven s oběma psejkama, pak jednoho vrátit domů a vyrazit už jen s jedním a tam s ním hrát na babu kolem hřiště a čutat mičudu, ale taky pak jdete nasypat ptáčkům, sundat prádlo.......... a při tý příležitosti................ strhnete na sebe tu šňůru s tím vypraným prádlem Takže ač jste původně zamýšleli sundat jen část a tu nechat doma doschnout, tak vás to prádlo přepadne, musíte ať chcete nebo ne, sundat všechno. S čímž jste už ale vůbec nepočítali, protože nemáte čas. A to prádlo je navíc co? přimrzlýýýýýýýýýýýý Se divím, že jsem nezapomněla na dvě kg lososa pro kolegyninýho pséka Takže ráno to bylo opět velmi svižné
Jo a postěžuju si, asi určitý situace přitahuju:
* jdu za mámou a cestou míjím dvě ženský se psama na flexině. Jedno z toho je fena Skyteriéra /bože ti psi jsou tak skvělý a tohle je tak domršenej pes!/. Minu je a v tom ta fena po mě vystartuje, což není problém, protože sice JE na vodítku, ale puštěná jak drak. Reakce majitelky - 0, já mám infakrt
* jdu od mámy, odmykám barák a v tom za mnou v chodbě "vybuchne" čokl. Ratlík nějakej klepavej v oblečku. Reakce majitelk opět - 0 a jám mám druhej infarkt během dvou hodin.
*dneska ráno dospělá fena RR. Majitel/ka nikde. Ale po celou dobu co jsem venčila, což bylo víc jak půl hodiny. Ten pes tam byl vypuštěnej. U silnice. Jsem ráda za to že Rumouš je poslušnej a nechal se hezky odvolávat, když ona otravovala. Pak už začla skákat i na mě, což teda vůbec nebylo příjemný. Ani trochu, protože psa neznám.
Dobrý ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2016 09:13
- Nahlásit
Maya
takhle mi to pripada jako idiocie reporteru
souhlas. Je příjemný počasí. kOnečně. Není bláto, humus, dá se bejt pořádně venku i za tmy. Příjemně to štípe a je krásnej vzduch.
Závidim Fajfce s Xerxovou - na Jizerku bych si vyrazila hned, je stejný počásko a stupínky, jako bylo tehdá, když jsme tam byli
|