| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 11:57
- Nahlásit
cernej caj
nemohla bych radsi k fifi na policku
že seš to ty tak můžeš!
dyž budeš dost rychlá třá stihneš i véču u Fifijový.. zelený držky do "držky"
pardoon ale to se krásně rýmuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 11:59
- Nahlásit
Fajka
to mas pravdu. ale dyz policka bude asi min oslintana nez zeleny tentononc a sveceri, to si necham libit a zelena taky bude nakonec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 12:10
- Nahlásit
Fajka
normálka...
no ale když máš na koukání enem jedno voko, máš to prostorový vidění tak jako jinak hozený.
to pak rozhodně nebude studený světlo !!!
to ne, páč kdy se sehnu a náhodou mi to vezme vlasy, bude mi zatr horko
cernej caj
j marker a jak je pes pridrepnutej, hodit ho k psovi, se ji pak bude lip urcovat radius sberneho mista
při mojí šikovnosti trefim houno
Fajka
já si zas představuju co je u ní větší pravděpodobnost, že by si sežehla loučí vlasy ?? a nebo že by tím márkrem to houno přesně trefila ??
a koukám, že to Fajfka vidí stejně
takže to už pak jedině to fofereskující žrádlo potažmo následně houno
a nebo se pokorně vrátit k debilní čelovce. Ne
JÁÁÁ CHCI SVĚTLO!
cernej caj
k fifi na policku?
NE! mazej k zelenejm kondomům!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 12:11
- Nahlásit
Fajka
že seš to ty tak můžeš!
ne nemůže, pěkně ať maže ke kondomáčům.
cernej caj
a zelena taky bude nakonec
si piš, po těch držkách ji budeš potřebovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 12:17
- Nahlásit
PetraK
ale pak bys ho fakt snadno nasla, tak si nestezuj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 19:31
- Nahlásit
Rumstajn.
Kremyl je debilka pazrava, ukradla premrzlou hlavku zeli a tak minimalne tretinu sezrala. Doufam, ze z toho nebude mit nejaky problemy.
PetraK
ne nemůže, pěkně ať maže ke kondomáčům.
Twe, vy s tema dvema zelenejma vecma davate kondominiu zcela novej rozmer. Takze odted ne k policce, ale do Kondominia!
Fajka
dyž budeš dost rychlá třá stihneš i véču u Fifijový.. zelený držky do "držky"
Smula, dneska mleta hovezina, to by asi cajde nechutnalo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 19:36
- Nahlásit
Fifi
urcite bych nepohrdla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 19:50
- Nahlásit
Fifi
Zkouška hotova, jen pak pošlu pár doplňujících dotazů.
Jinak jsme mluvily o tom nebetyčnym rozdílu, když tě učitel podporuje v tom, ať mluvíš třeba s chybama a když do tebe cpe horem dolem gramatiku.
V němčině se učíme podmínkové věty,préterita, vedlejší věty.
V angličtině mluvíme.
Německy umíme:
Byla jsem nemocná, proto jsem zůstala doma.
Protože jsem byla nemocná, zůstala jsem doma.
Zůstala jsem doma, neboť jsem byla nemocná
Když budu nemocná, mohu o tom zpravit německy mluvící osobu hned na tři způsoby (ale moje němčina se určitě nezlepšila)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 19:54
- Nahlásit
cernej caj
urcite bych nepohrdla
Pozde, uz je nakrmeno.
kachna_
Zkouška hotova
Ty ses fakt borec. Gratuluju!
Jinak jsme mluvily o tom nebetyčnym rozdílu, když tě učitel podporuje v tom, ať mluvíš třeba s chybama a když do tebe cpe horem dolem gramatiku.
Toz nejakej zaklad gramatickej potreba je. Ale vseho s mirou.
Když budu nemocná, mohu o tom zpravit německy mluvící osobu hned na tři způsoby (ale moje němčina se určitě nezlepšila)
To je trochu smutny, mno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 19:56
- Nahlásit
kachna_
tak sikovna kolik ti toho jeste chybi? mas posledni rok?
aneb jazykova vyuka v cechach (jinde nemuzu posoudit) ale nekteri ucitele, pokud az presprilis lpi na gramatice, pak to tam vede... nerikam, ze neni dulezita ale je lepsi asi se umet trochu vyjadrit a podporit to gramatikou nez ji mit paradni v jednom pouziti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 20:03
- Nahlásit
kachna_
ono ae i záleží na tom jaká je ta výuka mluvení, to co máme my teď na anglině mi fakt nesedí, holt předchozí lektor nasadil vysokou laťku a to jsem se fakt i dost rozmluvila, ale už to šlo zase do háje
gratuluju ke zkoušce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 23:11
- Nahlásit
Fifi
Takze odted ne k policce, ale do Kondominia!
ty vole Fifijová, tys mozek!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 23:13
- Nahlásit
kachna_
kááááchnáááá -ICH GRATULÍÍÍÍRE!!
Ad úroveň jazykovýho studia - může mít člověk i veledobrýho učitele, s kterým by se velenaučil, ale pokud většina spolužáků jsou........... řekněme věční začátečníci, tak ten, kdo tam jde s úmyslem se opravdu naučit - shnije a náš učitel je z toho dost smutnej, jak jsme se minule bavili.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 23:23
- Nahlásit
PetraK
ale pokud většina spolužáků jsou........... řekněme věční začátečníci, tak ten, kdo tam jde s úmyslem se opravdu naučit - shnije a náš učitel je z toho dost smutnej, jak jsme se minule bavili.
Pak je treba nadrolit ty vecnaky separe a udelat novou grupu pokrocilejsich. Doted me jima hruza, kdyz po vic jak pul roce neni schopnej nekdo na How are you? odpovedet.
ty vole Fifijová, tys mozek!!!
Me nechval, odted se chodi do Kondominia.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 23:27
- Nahlásit
Fifi
Doted me jima hruza, kdyz po vic jak pul roce neni schopnej nekdo na How are you? odpovedet.
do téhle fáze jsme bohužel dospěli a bohužel bohužel nastavení kurzů u nás mi moc šancí nedává a v naší grupě jsme jen dvě, který jsme se od Wie geht es? neboli Haf árjů dostali poněkud dál
Mám z toho pravda tu deprézi. Lektor bohužel nemá volné kapacity na samostatný doučování (že bychom chodili s Brtnikem)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 23:28
- Nahlásit
Fifi
odted se chodi do Kondominia.
tak hlavně, že se nebude chodit k nám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 23:50
- Nahlásit
PetraK
tak hlavně, že se nebude chodit k nám
Bude.
a v naší grupě jsme jen dvě, který jsme se od Wie geht es? neboli Haf árjů dostali poněkud dál
Mám z toho pravda tu deprézi.
No tak to musi vnimat i ti ostatni ucastnici, ne? Toz pro vas dve prace teda jina a s ostatnima repete... Je to na palici, ale jak jinak to vyresit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 06:57
- Nahlásit
PetraK
a ses si jista, ze kondominium neni u vas?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 10:05
- Nahlásit
PetraK
My to meli opacne kdyz s nama zacal chodit kolega co v podstate mluvi plynne a zadnej kurz ani nepotrebuje, to bylo jako mit dva lektory v hodine
Ale od lonska co odesel ten nas lektor uz nechodi a ani se mu nedivim
Jinak blby ze se nemuzete trhnout to u nas jde jen clovek pak v malo lidech plati vic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 10:16
- Nahlásit
Maya
ja na lekci po dvou mesicich ted byla taky za debila, protoze sem si nemohla vzpomet nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 10:37
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tak včera to byl den teda. Máma má zpátky bolesti i všechny další potíže, jeli jsme k dochtoroj, já pak vařila dietní jídla, mámě pomohla se vykoupat a dom došla za mrtvolu. tak jsme se s psejkama enem mudlali, neb na víc nebylo sil Rumíčka jsem ovšem nejdřív musela obalit lepicí páskou , protože se nutně potřeboval prát. S Bubinou, se mnou, s kondomem, s celým světem.... . Stráášný. A chci fakt to světlo a nebo sníh, ráno bylo hnusně, člověk v kapuci má omezený pozorovací možnosti a lampy vypnul někdo už skorem fšécky . Potřebuju veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.
Fifi
Bude
cernej caj
ze kondominium neni u vas?
ne a ne a nebude, a nejni. U nás je to Dům u zelenýho kondomu! aneboli germánsky řečeno Ein Haus zum Greene Kondom
Fifi
No tak to musi vnimat i ti ostatni ucastnici, ne?
no jo vnímaj, tvrděj, že mám jí do druhý skupiny, jenže ti jsou opravdu výrazně jinde, tam nemám šanci je dohnat, natolik jsem - jak se to řekne?? sebeznalá ! Oni se neučej, vůbec, ani slovíčka, ani gramatiku, nic, prostě klasika - čekají, že se to naučí tam. To je jak se psem na cvičáku no.
Toz pro vas dve prace teda jina a s ostatnima repete...
hele to po něm nemůžu chtít . I na něm je vidět, jak je to pro něj nářez. Třebas se mu někdy udělá místo v soukr. hodinách. Do toho bych investovala.
Maya
Jinak blby ze se nemuzete trhnout to u nas jde jen clovek pak v malo lidech plati vic
no jo to nejde, st. správa, vše se soutěží v debilním nějakým el. tržišti (i hajzlpapíry), je stanoven min. počet lidí a blábláblá. .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 10:45
- Nahlásit
PetraK
tak snad to s mamou bude brzo lepsi, zima je obecne vic na prd i tim, ze sou lidi vic doma a spis taky se to zhorsuje...
brzo bude svetla viiiic
jinak me se podarilo vymenit muj batuzek blbe porizenou velikost za mensi, tak se tesim, az ho otestuju mam desnej abstak. A zitra snad kontrola
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 11:45
- Nahlásit
Rumštáááájn
mám prosbu. Dostala jsem se do nepříjemný situace. Lucinka pojede na tábor, těší se tam hrozně moc, ale já jsem v mezidobí zjistila, že jedna z pořadatelek (učitelka), je kráva a schvaluje pro mě nepřípustné chování k dětem (křičení na děti, apod.). Chtěla bych teda přidat k cestovní smlouvě tenhle dodatek. Co si o tom myslítek?
Vážená paní magistro,
Vzhledem k nedávné schůzce rodičů prvňáčků ze ZŠ Vysoká, kde jste se výslovně a aktivně postavila za metody, které při výuce používala dříve paní učitelka Uhrová, mám tyto požadavky, které žádám zapracovat do smlouvy, například formou dodatku:
Pořadatel prohlašuje, že na dítě nebude během výcviku a pobytu zvyšovat hlas, urážet ho ani používat tělesné nebo jiné tresty
Pořadatel se prohlašuje, že nebude dítě nutit do jídla
Pořadatel se zavazuje poskytnout zákonnému zástupci k ověření výše jmenovaných skutečností nejméně tři kontrolní telefonáty s dítětem (termíny a časy prosím stanovte Vy tak, aby byly rozloženy rovnoměrně v čase, vyhovovaly Vám a nenarušovaly běh tábora).
Při porušení těchto požadavků má zákonný rodič dítěte právo ukončit předčasně pobyt dítěte a má právo na úhradu nevyčerpané části pobytu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 12:09
- Nahlásit
kachna_
jako ucitelka bych asi brala tohle jako buzeraci, i kdybych nic z toho nedelala, tak bych mela pocit, ze si o me rodic mysli kdovico, a pokud bych to delala, asi bych byla tuplem nasrana, ale zas chapu, ze lucince to kazit nechces. Je otazka, jak se zachova ucitelka k lucince po takovym dovetku od problemovyho rodice... myslis, ze to veme uplne v pohode?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 12:30
- Nahlásit
kachna_
Ja se teda nebudu moc vyjadrovat protoze nejsem zastance tehle sklenikovejch deti alemyslim si co caj ze to odnese Lucka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 12:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
netušim, já jsem jí přihlásila (ptala jsem se, jestli jí znají a nikdo nic špatného neříkal) a potom jsme měli tu třídní schůzku, kde na nás spolu s ředitelkou naběhla, že jako oni jsou ti, kdo tomu rozumí a "my" (půlka třídy), ti blbí, co mají poslouchat a nemají do toho co kecat.
A dneska jsem se od maminky Lukáška dozvěděla, že její starší syn kvůli ní nechce jezdit na školy v přírodě, protože nad ním stála hodinu, dokud nesnědl maso.
Já popravdě spíš doufám, že na dodatek nepřistoupí a Lucka nepojede.
Nebo mě ještě napadlo tohle:
Vážená paní magistro,
můžete mi zaručit, že na Lucku nebude nikdo křičet, pokud jí cokoliv nepůjde nebo nepůjde dost rychle? Jsem velmi rozpačitá z Vašeho projevu na třídní schůzce, myslela jsem si, že na táboře bude přístup spíš přátelský než autoritativní.
Děkuji za odpověď
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 14:04
- Nahlásit
Maya
tehle sklenikovejch deti
nojo, to je celá Lucinka, oběť své hyperprotektivní matky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 14:05
- Nahlásit
kachna upřímně - myslím, že zvyšovat hlas ve výjimečných případech je úplně normální - parta malej Trpajzlíků se ne snadno vždy koriguje...
Vedla jsem dlouho malé děti - na turisťáku, na letních táborech, ve skautu. Děti, se kterými jsem pracovala celoročně i ty (na táborech ROH) neznámé. Vždy mladší školáky - tj. od první do čtvrté třídy...
Dva příklady, kdy jsem i k fyzickým trestům přikročila...
V táborové kuchyni vařím s partou šesti mrňavých kluků večeři - pomazánku. Krájí vařená vajíčka. Otočím se - a dva kluci s velkými noži si hraji na Zorra mstitele a šermují... Kolem malé děti jiné, kluzká podlaha. Zařvala jsem "a dost" , vyrvala jim (opatrně ) nože a každému jednu vyšila na zadek... Upozorňuji, že byli "proškoleni" na práci s nožem.
Případ druhý. Dvě malé slečny (tak 7 let) položily šneka na horký rošt (chtěly vědět, jestli se schová do domečku a nebo se dokonce otočí "nohou" nahoru"...). Ty jsem tenkrát ihned postavila do kopřiv, které byly vedle - neb to se dá hezky pedagogicky využít... Tohle jsou jen kopřivy, to není oheň...
Nemyslím si, že by z toho měla dítka šrám na duši - naopak jsem s dětmi vždy dobře vycházela. I vnoučata varuji jen jednou... A pak je klidně plácnu. Vědí, že babička je Herodes... a kupodivu to akceptují a scény nedělají.
Vždy jsem báječně vycházela s dětmi i jejich rodiči. I těm jsem hlásila, že jim nezaručím, že dítě neplácnu. Tobě bych takové podmínky nepodepsala. Ano - do jídla dítě nutit nebudu, nebudu nešikovné dítě "shazovat" - naopak budu se snažit ho povzbuzovat a vyzdvihovat jeho přednosti... ale v případě potřeby "houknu" a v případě potřeby i s dítkem zaklepu...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 14:36
- Nahlásit
kachna_
jako ja bych jeste doplnil do te smlouvy, ze ucitelka zarucuje, ze se dte v noci nepokaka ani nepocura, pripadne ze bude klidne a dlouho spat
taky bych doplnil, ze dite nesmi byt sexualne zneuzivano a nesmi byt krmeno konskym masem
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 14:37 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Xerxová
e zvyšovat hlas ve výjimečných případech je úplně normální
cože? v demokracyjy? no to jsem teda nikdá neslyšel!
panebože, vyrvávaní, nožů, stavění do kopřiv ... to je jasná vizitka nevyrovnané osobnosti s nedostatkem klidové energie, jakoby nestačilo nahnat spratka do koutka a počkat, až se prostě nějak projeví bo ten tlak už nevydrží a pak jej prostě položit na bok!!!!
|