| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 20:32
- Nahlásit
Fifi
dik
VIVAT BLANIK PICO
PetraK
jak rikam, myslela sem, ze je to svetlo od blesku na hlave i kdyz me to na prvni pohled zmatlo, ale ono jen z tech fotek to tak moc ja nepoznam
paradni cedulka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 20:36
- Nahlásit
Xerxová
chápu jeho utrpení... ale je to zmetek.
Zase vis, na cem zapracovat. Priste u lyzniku ber nejaky dudu pro nej.
PetraK
zabodla hlavu do hromady mikin
Kdyby byla Rumikem, uz by tam sedela. Smutnej udel vychovanych fenek.
dostala jsem od kolegyně:
A to je moc pekny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 20:42
- Nahlásit
cernej caj
ale ono jen z tech fotek to tak moc ja nepoznam
však jasně, člověk těžko pozná
Fifi
Kdyby byla Rumikem, uz by tam sedela. Smutnej udel vychovanych fenek.
však ona taky minulej víkend dělala Rumíčka, seděla v hospůdce na lavici. Jenže tady byla hromada hadrů a hlavně.... pod tou hromadou, tam byla ta moje kapsa a v ní...... dobrůtky. TAkže, páč se k nim nemohla dostat (dolování kapsy jsem jí zatrhla ) tak je aspoň teda zalehla, aby se k tomu ostatní nedostali.
A to je moc pekny.
že jo? Já se pod stromkem tlemila jak blázen. Lidi mají na plotech takový to: Jsem u branky za pět vteřin a ty? no a člověk s vižlou má tuhleto
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 20:48
- Nahlásit
Fifi bylo to překvapení - neb bývá občas i chvíli někde přivázán a nikdy se neodkousnul - ani se o to nepokusil. A tady to byl fakt mžik (je mi jasné, že to má na dvě žvejknutí stoličkama...)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 20:54
- Nahlásit
Xerxová
bylo to překvapení
To byl nebyl Najt, aby nebylo prekvapko. Si to hodi na stolicky, teda spis stolice a zvejk a je to. Nicmene, musim zminit, ze jste uzasny babickodedeckove, brusleni a pak este lyzovacka s trpajzlikama.
PetraK
dobrůtky. TAkže, páč se k nim nemohla dostat (dolování kapsy jsem jí zatrhla ) tak je aspoň teda zalehla, aby se k tomu ostatní nedostali.
Jo taaak, este vetsi chudaky, nez sme si mysleli.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 20:58
- Nahlásit
jo a jinak páník zdokumentoval jak chlapec začíná reagovat na "nepřátelské psy" Tady navíc šlo o moment překvapení (vyšli ze za rohu) a tak brzdím na ledu... prostě na ječící zježené agresory začíná reagovat naježením (ale je potichu - nevrčí, neštěká)
Byť to vypadá, že jedu - tak nejedu. Vzala jsem ho na krátko (abych ho nedržela - to nerad, přehazuji vodítko kolem krku), odkráčela jsem na neklouzavý povrch a šlo se dál...
Dneska jsme byli na procházce v cizím prostředí a byť jsme potkali tři různé psy, tak to docela šlo. Kolem plotů už dobrý většinou, tady psy venku taky zvládnul docela dobře. Jen to prostředí, kde očekává hru (náš lesopark) zatím nedáváme... tam chce vyrazit...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 21:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Jo taaak, este vetsi chudaky, nez sme si mysleli.
ano byl to oběd plný ústrkůch. Ponejprv musela ležet pod stolem, poté jí od tama sprostě vytlačil Rumenige, kterejžto se musel ubytovat u jejího pánika, jinde se mu nelíbilo a pak ešče todle, byla přistižená, jak vykrádá kapcu a bylo jí to zatrženo. Na židli nemohla, dobrůtky jí sebrali..... život na prt teda
fuj hrubka - opraveno.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 21:09
- Nahlásit
Xerxová
Byť to vypadá, že jedu - tak nejedu. Vzala jsem ho na krátko (abych ho nedržela - to nerad, přehazuji vodítko kolem krku), odkráčela jsem na neklouzavý povrch a šlo se dál...
Vypada to ala kroceni mustangu, dle fotek. Nejakej ten povel K noze ci tak neco by ti to mohl postupne ulehcit. Nebo aby venoval pozornost v takovy chvili tobe a ne nepriteli - vim, snadno se rekne a hur provadi.
PetraK
byla přistižená, jak vykrádá kapcu a bylo jí to zatrženo. Na židli nemohla, dobrůtky jí sebraly..... život na prt teda
Nejvetsi chudaky, az z toho sedivi. stejne fakt zajimavy ty ruzny vizli linie, jak jsou nektery prokvetly a jiny ne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 21:12
- Nahlásit
Fifi
Nejvetsi chudaky, az z toho sedivi. stejne fakt zajimavy ty ruzny vizli linie, jak jsou nektery prokvetly a jiny ne.
jo to by mě zajímalo, co to způsobuje tuhleto a jestli to není odraz dnešní doby.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 21:27
- Nahlásit
PetraK
co to způsobuje tuhleto a jestli to není odraz dnešní doby.
To je genama, treba u belgickejch ovcaku je neco podobnyho. Nekdo s temer nesedivejicim xichtem v 15, jinej uz na trech letech sedivej - prurezove vsema variantama.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 21:36
- Nahlásit
Fifi
To je genama,
já vim,ale tak mi nějak přijde, že je většina těch brzo šedivějících. No jo, tak ale vlastně - a asi to bude u většiny plemen - když se v nějakou dobu používá nejčastěji nějakej úspěšnej pes, tak pokud tohle nese, je to jasný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 21:58
- Nahlásit
ze vy toho dycky nejvic drasate kdyz nesedim u kompu
tak u spicu to taky muze byt, nekdo ma sedivou bradu ve 3 a jini v 10 par sedivejch chlupu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2016 22:01
- Nahlásit
cernej caj
a tam to moc není poznat, ale což? myslím u vlkouše
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 09:42
- Nahlásit
PetraK
jj, nepoznas par sedivejch, ale na nakterych cumacich je to videt z dalky, jak sou cely sedivy, protoze vlkous ma cumec dycky cernej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 10:46
- Nahlásit
Fifi
Nejakej ten povel K noze ci tak neco by ti to mohl postupne ulehcit
no a nebo prostě nasedne a odjede, nač to komplikovat
(Najtík je krásný telátko )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 12:09
- Nahlásit
asi bude jaro, vycesala sem z vokouna druhyho psa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 12:13
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tam je hnusně co? Ešče, že jsme si včera tak užili! Dneska můžem kapek lenošit. Rumíčci jsou nadšeni z játroví z hovězích jatérek a s kuřecíma kůžema, česnekem, vajíčkem a majoránkou. Což mě přivádí na myšlenku
MYŠLENKU PRO BIRMU:
Jak jsi birmo řešila to žrádlo pro Adamitu v době vašeho velkoputování, tak tohle by bylo řešení, pochopitelně nejen z jater. Ale je to lehký,trvanlivý, takže se to dá i poslat poštou, a vyrobí se to doma. což?
kachna_
no a nebo prostě nasedne a odjede, nač to komplikovat
dobrá inovace
cernej caj
protoze vlkous ma cumec dycky cernej
ááájo! sem tupo, nějak mě tam převážila ta šedá barva.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 12:14
- Nahlásit
cernej caj
ycesala sem z vokouna druhyho psa
tak už máš tři? No vidiš a tak na lapinu nakonec nedošlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 12:30
- Nahlásit
PetraK
skoro jo, jeste prihodim z ferinky na vocasek a bude
jinak teda u nas stejne jak vcera, a teda susenky vypadaj dobre
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 14:25
- Nahlásit
PetraK tady je taky obleva. Takže venkovní bruslení nee (to bychom dřeli antuku) a lyže u sousedů taky nee... Už trpajzlíci odjeli... uklízíme s Najťounem legovláček. Ten rád "honí" pohledem - hlavu si může ukroutit. A ta zrada, když veze ve vagónku piškotek
Ráno (v sedm) jsem vyrazila jen s Najtíkem na hodinu ven. Poté, co jsem zjistila, že v lesoparku je všude ušlapaný led a chlapec jde rovnou na zadní, vyhlížet prvního venčiče... jsem to nejkratší cestou vzala na holé chodníky a silničky. Psy za plotem zvládal krásně, psy na druhém chodníku taky hezky. Hůř psy před náma (hlavně ty pomalé) - ale tam jsem zase mohla změnit směr do jiné uličky. Dobré to bylo, žádný "výstup" mi nepředvedl. Hodně si začenichal, prozkoumal nová území... Jen ho štvalo kratší vodítko. Je krásně vidět, jak má zafixovanou délku toho překousnutého. To druhé je holt o třicet cm kratší... A je to jasné - s páníkem za zády je to s psiskem složitější. Asi mu dvojnásobná "opora" vyhovuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 14:42
- Nahlásit
Xerxová
takova tyranie vlacek s piskotkem ale je to vzornak, ze i tak jen krouti.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 14:58
- Nahlásit
URL
nevím, jestli bude série ručníkohrátek čitelná... aneb dement s hadrem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 15:06
- Nahlásit
Xerxová
pekny to je a nektery so ufakt dost srandovni ty jeho pozy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 16:49
- Nahlásit
Máme za sebou boží trénink, vůbec nevim, kde se to v něm bere Nádherně makal i když tam s náma cvičila háravka. Pak tam přilítnul takovej střapatej pejsek krásnej, evidentně si chtěl hrát s háravkou. No měl docela smolíka, protože Adam si chtěl hrát s nim Pejsek úplně nadšenej nebyl, ale Adam byl dost vzornej, i se z tý interakce nechal několikrát moc hezky odvolat Jen teda pro pejska si musel po několika minutách dojít páníček, protože ten se odvolat od nás fakt nedal... A taky jsme zvládli přestup na můstku v davu lidí
PetraK
dík že na mě tak myslíš, ale řekla bych, že sušený maso bude lehčí a výživnější.
Xerxová
to je parádní kompilace fotek!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 17:24
- Nahlásit
Birma zkontaktuj si infocentra i "obecní úřady" vybraných míst s dotazem, jestli je tam prodejna psích potřeb a případně veterina... že plánuješ hóódně dlouhý pochod - jen ty a pes. Pokud ti odpoví a budou vstřícní, zeptej se jestli by k nim šel poslat balík.
Zkušenosti z "íček" i obcí v horách i na venkově míváme veskrze dobré... I v kempech bývají ochotní a navíc tam někdo je i o víkendu "ve službě".
Pokud budeš mít dobrý plán, věřím, že ti to úplně klapne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 17:29
- Nahlásit
Xerxová
dík za tip, zkusím zatím je na to času dost
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 17:40
- Nahlásit
birma myslím, že pokud někoho tvoje "bláznovství" zaujme, a odepíše ti... bude přístupnější ti pomoci i mimo jeho "povinnost". Jo a možná zvaž připojištění Adama na veterinární péči v zahraničí. Jak pojišťovnám nicmoc necpu, tak platit ošetření i banální rozřízlé nohy je drahé. U lidí i u psů. A na dovolené psa pojišťuju zároveň se mou. Je fakt - že nejdýl na 14 dní. U tvé akce by to asi narostlo... ale nevím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 17:48
- Nahlásit
Xerxová
myslím, že pokud někoho tvoje "bláznovství" zaujme, a odepíše ti... bude přístupnější ti pomoci i mimo jeho "povinnost"
Snad jo, zatím si říkám, že si dáme pro rozchození tu kratší trasu, což by mělo být v tomhle směru v pohodě, protože vede hodně obydlenejma oblastma. A když nás to chytne, tak tu delší si dáme třeba v roce 2018, když budem zdraví
Jo a možná zvaž připojištění Adama na veterinární péči v zahranič
To byla jedna z prvních věcí, co jsem zjišťovala nejen veterinu, ale i na škody způsobené psem. Čert nikdy nespí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 17:55
- Nahlásit
ta kratsi ma kolik? 1800? nebo jeste vic?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 17:58
- Nahlásit
cernej caj
něco přes 2000
|