| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2016 20:08
- Nahlásit
Maya to bude asi hodně přebarvený... I když přírodně paráda. Spíš očekávám mlhu, vlny, skály, ovce... a jednu bláznivou dogu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2016 20:32
- Nahlásit
Xerxová
Treba prijedete opaleny jak my. Sme meli kliku na pocasi, chcalo az v den odletu.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 02:46
- Nahlásit
chcalo
Fi fi fi fi fijóóóóóóóó to je teda slovník!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 07:06
- Nahlásit
Maya
pravdepodobne na 99,99% 32bit máš
Xerxová
chtel tam i kamarad letos ale nevyslo mu to, tak se tesim na fota aspon od tebe
Fifi
tak to je hodne klika teda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 07:17
- Nahlásit
Fifi mi tam byli na konci dubna a měli jsme aprílové počasí - typicky skotské. Chvíli sluníčko, chvíli liják, vítr honil mraky, duha každou chvíli... Nám to nevadilo. Zapadli jsme mezi místní, taky bez deštníků. Fascinovalo mě, jak drbající maminy na sluníčku v parku při náhlém lijáku jen natáhly "igelit" na kočárky a v dešti se bavily dál. Bez deštníku - stály tam a voda jim tekla po obličeji. Na tenisových kurtech se hrálo i v dešti (o golfu nemluvím, tam je to jasný). Když jsme jeli trajektem do Dunoonu, tak pršelo. Chlapi jedoucí z práce ze všech aut vystoupili a v dešti na palubě probírali vše podstatné. My venku fotili... a pak si jeden všiml Betky v autě... Celá loď se na ni šla podívat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 08:08
- Nahlásit
Xerxová
tak betka musela byt taky majestatni pokoukana
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 08:33 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Betka byla prostě báječná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 08:40
- Nahlásit
Xerxová
stály tam a voda jim tekla po obličeji
jé, to by se mi líbilo (byť teda jou druhy deště, které vysloveně nemám ráda), deštníky nevedu.
Betka je na tý poslední fotce hotová modelka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 08:43
- Nahlásit
kachna_
ja to zas nemam rada, kdyz mam 8h v praci sedet v promocenych kalhotach, zmrzla na kost protoze se nemuzu zahrat kdyz to studi... sice mam v praci nahradni ponozky,a le nahradni kalhoty fakt ne...
Xerxová
pekny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 09:04
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
No včera byl povedený den. Volala mi máma do práce, že má bolesti. Takže z práce rovnou k doktorce pro předpis na injekce a léky. 1. lékárna, mají dvě věci ze tří, takže vydali, předělali předpis. Druhá lékárna- lék nemáme, třetí taky nemáme. Zavolat mámě, ať se domluví s doktorkou co dál. Zpátky k doktorce, která nám vydala záložní ampuli, protože :"Nooo to víte on se ten lék nedá sehnat" (jo v lékárně mi řekli, že ho objednávají, jednou za půl roku), proooč mi to ta krůta doktorka neřekla rovnou?? Nebo proč mi pro sichr tu ampuli nedala rovnou, s tím, že si pak z našeho balení vezme, aby tam zas zálohu měla?!!!!! Co bych asi jako dělala, kdyby už měli zavřenou ordinaci?? A máma tu injekci fakt potřebuje. Jsou ty lidi fakt už debilní?? Asi jsou. Ešče že psi nejsou debilní, teda takhle Burdle JE debilní, dneska mě vytočila, prostě JÁ DNESKA NESLYŠIM, SEM STARÁ A NESLYŠIM A ODCHÁZIM DOMŮ! a šla. Myslela jsem, že jí přetrhnu . Rumíček je trochu zaskočen tím, že mus sníh tak jako mizí , tak jsme ještě ráno chviku rubali, než to do odpoledne sleze úplně. A cesta do prasé byla výživná. Námraza jak sviň, málem jsem s sebou švihla na přechodu, sem si pěkně zabruslila
Xerxová
asi zařadím do plánu cesty i ostrov Skye.
tak jim tam zamávej a klidně skyačka nějakýho vezmi s sebou, s nima není nuda. Pokud tedy ovšem nemá tupý majitele, jako ta fenka tady u nás. Panička jí má ve stavu takovým, že fena lítá jak drak na vodítku a vyjíždí po naprosto všem, co připomíná psa. Obcházíme obloukem. Škoda, protože jsou to fajn psi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 09:11
- Nahlásit
PetraK
tak hlavne, ze mama nakonec ma, ale teda naprd...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 09:39
- Nahlásit
PetraK
Tak ale hlavne zes nakonec sehnalq
Bubice ma koukam jako jedina z vas rozum
Xerxová
Si myslim ze kdyby si lidi h tehle oblasti delaji starosti s destem tak v podstate nepustej destnik z ruky jsem cetla ze kousek vedle na Faerech je prumer asi 250 destivych dnu v roce
cernej caj
A ma to smysl ten ovladac stahovat, tam prece nejde nic nastavovat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 09:58
- Nahlásit
Maya
cernej caj
Tak ale hlavne zes nakonec sehnalq
tak hlavne, ze mama nakonec ma, ale teda naprd
no byla to šichtička a navíc zbytečná teda a taky nervy pro mámu, taky zbytečný, stačí jen používat to kulatý co máme na hlavě aby nám do ní co? Nepršelo
Maya
Bubice ma koukam jako jedina z vas rozum
ta jo, ta jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 10:01
- Nahlásit
Rumštajn,
tak jak se tak povyšuju tak i to může bejt ku prospěchu věci bo:
tím že se povyšuju chodím s frňákem vzhůru a čumím tím pádem nahoru.. a jeli jsme odvést v 11 večer zboží do jedný firmy s rychlovkou co potřebovali a jak tak čumím furt teda nahoru tak vidím jak u jednoho domečku z komína šlehají plameny metr vysoko, jiskry lítají na všechny strany (a hlavně na střechu) a v tý tmě to byl úkaz přímo nevídanej jak když má vybouchnout sopka (jako něco takovýho jsem fakt ještě neviděla a když zavřu oči takt to furt vidim) Tak jsem donutila čífa ať zastaví, ten okamžitě hodil zpátečku když to viděl a jeli jsme zalarmovat majitele... no nevěděl o tom a mohl v tu dobu jít spát a mohlo bejt neštěstní na světě... !
Ftipný bylo jak tak šel číf zvonit tak vzal za kliku na brance a ta mu zůstala v ruce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 10:02
- Nahlásit
Maya
to ja nevim, mozna ze u toho neco k nastaveni byt muze, ono nekdy "driver" muze znamenat i s nejakym oknem pro nastaveni, ale maj to v ramci jednoho balicku. Samo ze to tak byt vubec nemusi, no.
PetraK
jak segra, mela mit polstar na slizani z betle po urazu pred x lety, v sadre zalita od pasu po hlavu, sadru na 3 mesice a cekacka na posltar taky 3 mesice... tak nastesti maminka pres znamy polstar sehnala, ale fakt tyjo logika
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 10:02
- Nahlásit
PetraK
), proooč mi to ta krůta doktorka neřekla rovnou??
no páč je to asi fakt krůta ach jo držím pěsti at je mamce zasejc líp! A bubrdle má pravdu! co furt venku ve sněhu... je to moudrá fena..narozdíl vod Fajfky která si v tom sněhu libuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 10:06
- Nahlásit
Fajka
Teda to jste nekomu zachranili prinejmensim barak
Jak se toto muze stat? Bafne necistenej komin?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 10:09
- Nahlásit
Maya
Jak se toto muze stat? Bafne necistenej komin?
jojo nevymetenej komín, chytnou saze v něm a je vymalováno
takže bacha na topení a na komíny no..fakt žádná prdel
zachranili prinejmensim barak
jo..páč maj šindelovou střechu a to by asi chytlo raz dva...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 10:56
- Nahlásit
Potrebuju slova v angline k Sweet .... ale ty bezny jako cake love baby ro nebere dream uz tam mam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 11:03
- Nahlásit
Fajka
zachrankyne sikovna ses
sweet je sladkost? candy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 11:03
- Nahlásit
A taky k GPS nejbeznejsi slovo zacinajici D +9 pismen
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 11:04
- Nahlásit
Dneska je azůro! a já mám vzornýho pesa - uviděl kousek od nás dogu, prohlíd si jí a místo aby šílel, přišel se zeptat, co já na to
Jo nepodělila jsem se o zážitek nedělní, zajímalo by mě jestli jsem divná, když mi to přišlo divný: čekali jsme na nádru na vlak a přišli lidi s mlaďasem corsím (odhadem tak rok až rok a půl). Pes si pokňourával, že chce k nám, ale jinak pohoda. Pak jsme se všici přesunuli na nástupiště, přijel vlak, oni stáli hned u dveří, my kousek od nich, tak jsem čekala, až nastoupěj, že pak vlezem do toho druhýho vagonu a oni nic. Nakonec jsem Adama protáhla asi 20 cm od toho jejich psa, aby vlak neodjel bez nás. No a hádejte, co bylo dál - oni hned za náma, v tý uličce už to nebylo úplně příjemný a když jsme zalejzali do kupé, tak pes procházel, když byla ještě půlka Adama venku. Doteď jsem myslela, že je jako normálnější vlézt se pse. do jinýho vagonu, než cizí pes, když si můžu vybrat...
PetraK
Jsi dobrá, žes doktorku neubezdušila!
Fajka
Teda to je zážitek! Ještě že sis všimla!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 11:06
- Nahlásit
cernej caj
No jako sladke neco i prenesene
Candy nic uz jsem zkosela i bonbon pie a tak
Prece neskoncim u tretiho levlu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 11:08
- Nahlásit
Fajka
. no nevěděl o tom a mohl v tu dobu jít spát a mohlo bejt neštěstní na světě... !
no ty bláho!!!!! tož se povyšuj dál, to se může vždycky hodit
je to moudrá fena..narozdíl vod Fajfky která si v tom sněhu libuje
tak si je na chvilku vyměníme? jo? Mohla by Fajfka trochu poprat RUmouše, byl by nadšen
cernej caj
.. tak nastesti maminka pres znamy polstar sehnala, ale fakt tyjo logika
si děláš prdel, že jo? ach bože, ty doktoři a zdravotnictví tady jsou fakt na palici. a to nebudu mluvit o tom, jak mi předepsal doktor prášky, který v podstatě nesmím brát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 11:57
- Nahlásit
Maya
me napada destination, position ale to zas neni na 9. jinak ja neprosla ani prvnim kolem, co je v pouzdre. vse, co sem vymyslela bylo spatne
PetraK
proste to tak u nas je, no. a to mame zdravotnictvi na celkem vysoky urovni, ze. (no ze 8 mesicu nevedeli, ze mam zapal plic az to doslo k nezvratnymu poskozeni plic, ktery si odnesu do hrobu, a to je banalita, to jeste me vlastne "neomezuje" ale co lidi, ktery nekolikrat odmitnou na pohotovosti se slepakem a pak jim umrou v sanitce na prasklej slepak a tak...
to je taky hruza doufam, ze mas uz jiny, co bys brat mohla, jeslti sou jeste nutny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 12:07
- Nahlásit
cernej caj
no ze 8 mesicu nevedeli, ze mam zapal plic az to doslo k nezvratnymu poskozeni plic, ktery si odnesu do hrobu, a to je banalita,
vraždila bych, fakt. A kde si můžeš stěžovat? Nikde, protože oni se pokrejou. Kolegyni zase jakou dobu tahal debil vodu z kolena, kde nebyla žádná voda, ale utžený vazy s kterejma pak musela na opraci. Když se to teda doutrhlo
ze mas uz jiny,
ne, peču na ně, pořeším si to sama. A hlavně se objednám zase k homeopatovi, tohle byla nouzovka, do který se mi moc nechtělo, ale vzhledem k akutnosti jsem musela a doufala, že se to povede, no a jaký to překvapení opět se to nepovedlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 12:13
- Nahlásit
PetraK
a to si vem, ze to sou porad veci, ktery te mozna omezi trochu (podle situace, veku, aktivit) a pak veci, ktery ti poserou totalne zivot...
tak je dobre, ze to neni nic akutniho, co bys "musela" brat pac neni jina alternativa, tak drzim palce
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 12:18 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Maya
cum? (to je tip k tomu sweet - je to expresivni oznaceni pro cumel kdybys to nahodou chapala nejak jinak)
PetraK
a cemu se divis, sak potrebujou v prac dobe taky diskutovat na netu nebo se treba zapojovat do komunitniho zivota tra na facebooku
A kde si můžeš stěžovat? Nikde,
to se pletes, stezovat si muzes takrka kdekoliv, jsi svobodna ... dokonce je to tak namakany, ze vsude se stejnym vysledkem
Ale nezapominej na to dulezity a rozumny, jak tady s oblibou pisou mnohe kynolozky. Hlavne je totiz dulezity, moc to nehrotit, moc se v tom nestourat...preci jak neco rekne dochtor nebo vet, tak to tak je... nenadelas nic
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 12:22
- Nahlásit
PetraK
A hlavně se objednám zase k homeopatovi
jestli chces zakleju te na dalku za spesl akcni cenu, posli litr a panenku, ktery plivnes na hlavu a so smrti huz budes zdrava jak ja!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2016 12:24
- Nahlásit
zbrnd
stezovat si muzes takrka kdekoliv,
jo to máš pravdu, to můžu... můžu, to mi nikdo nezakáže. Ovšem vzhledem k výsledkům, který všichni známe předem, je to ztráta času, s čímž oni počítají a navíc, jak říkám, pokrejou se.
preci jak neco rekne dochtor nebo vet, tak to tak je..
No já v podstatě vím, kde je problém, z čeho to pramení a co je zapotřebí vyeliminovat a co to obnáší z mý strany, jenže to nějakou dobu bude trvat, a protože ten problém byl /je akutní, chtěla jsem pomoct pro ten moment, než se srovnám, netušila jsem, že doktor, který docentem jest, je takový tupo, že se nepodívá do karty- kde mimochodem má jen jeden zápis z předchozí návštěvy před pár lety, takže by to neměl přehlídnout a napíše mi něco, co si rozhodně vzít nesmím. Deee-bil.
|