| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 09:27
- Nahlásit
Maya
tak nejhur par drepu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 09:55
- Nahlásit
jinak vcera sem si vsimla, ze feri doma trochu zakulhala a rikal muz, ze vecer na chodniku se mu taky zdalo, ze zakulhala tak s ni sel hned zpatky... tak doufam, ze nic vaznyho v tlapicce sem nic nenasla pohmatove
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:26
- Nahlásit
cernej caj
Tak muze ji to jeste pobolivat si myslim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:27
- Nahlásit
Maya
jako muze, ale ze minulej tyden sme chodili kilak denne a vcera nezvladla 200 metru a doma ji odlehcovala... a zrovna v jejim pripade urcite by dala prednost cuchacce v polich nez simulaci v kleci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:36
- Nahlásit
Ono na sněhu se chodí jinak - a zapojují se jiné svalové skupiny. Může jí noha bolet. Kdysi mi vetka říkala, že psí kolena ve sněhu trpí hrozně moc... Takže na jaře jistě bude líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:41
- Nahlásit
Xerxová
tak pokud by to mohlo byt tim snehem - tak to by me uklidnilo - i me ve snehu boli koleno mnohem vic, kdyz neni odhrabano (coz chodniky nastesti mame) ale holt hlidat, hlidat a chodit kousek...
pristi tyden je kontrola, tak budem sledovat a teda doufam, ze jen boli necviceny svalstvo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:48
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
JE SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCH MOOOŘE SNĚCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!
No dobře, moře sněchu ešče ne, uznávám, že asi FajfkoXerxí prostor na tom bude o krapítek líp ale pro nás s Rumajzlíkem je moooře sněhu, a pro Bumbrdlínu je sněhu Aš-Aš (Košice-Košice ) Z Rumíčka je Hopíček. Neudělá normální krok, nemá čas se ani vvynenčit . Chudera nebohý nestihnul během té kraaatičké půlhodinové procházky hodit ani bobek. Musel fůůůrt hopikat. Vyjde z baráku u už hopiká. Je jak magor, furt čeká, až začnu kopat sníh a nebo až dostane povel "Diii dooo něěěěj Rrrruuumooouššííííí!" aby mohnul rubat. Zblbli jsme ovšem i Bumbrdlínu, která dneska teda taky rubala ovšem předtím asi pětsetkrát ostentativně kráčela ve své slušivé bundičce směr domov. Jest to ale jinak hodná fena, takže se pak vždycky připojila zpátky k nám. Dneska se mi konečně podařilo - díky nechtěné spolupráci Bubrdlíny, ježto odkráčela domů - docíliti toho, aby Rumouš sám oběhnul celý dětský hřiště a najednou. Byl vyslán pro Bubrdlínu, která byla na opačném konci. Aby ji přivedl. Uprostřed svého trysku za ní, ho osvítil nápad, že bude lepčí se na Bubrdlínu vyprdnout a tryskat dál kolem hřiště . Další rundu už dal cíleně. Uvidíme, jak moc mu to v jeho pomatené mozkovně zvostalo.
JE BOŽÍ POČASÍ!! NUTNĚ POTŘEBUJU, ABY TO VYDRŽELO!!! KDO MI POMŮŽE???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:51
- Nahlásit
PetraK
chudak bubrle, ze je hriste lepsi nez ona
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:51
- Nahlásit
cernej caj
jako muze, ale ze minulej tyden sme chodili kilak denne a vcera nezvladla 200 metru a doma ji odlehcovala... a zrovna v jejim pripade urcite by dala prednost cuchacce v polich nez simulaci v kleci
to je pravda co říká Xerxová, zrovna dneska, když jsem se brodila tím neuklizeným sněhem ve svých lehkých vysokých traktorových botkách, byla to zatraceně jiná chůze a taky trochu šichta, protože jsem navíc šla hrozně rychle. Tak jí dejte chvilku klidovej režim a uvidíš, co to udělá.
Ale chápu, že je to naprd, že v tomhle počasí by si to užila venku rozhodně líp. Držím teda aspoň palčáky.
Hele kde je Fajfka?? Já doufala, že jí tu najdu, jak se tu povyšuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:55
- Nahlásit
Xerxová
dlouhý cop z lana na koncích roztřepeného) A zebou mě ručičkýýýý - neb ta flusy a ledem a sněhem
ty jo, todle je naprosto naprosto něco příšššeeeeernýýýhooo, já už mám rozpraskaný ruce (jsem na to náchylná )
kachna_
Tak jsem zjistila, že náš profesor na právo má zjevně špice. Byla jsem srašně zachlupacená (zkouškový, prvňák, batole, línající psi, povánoční realita - děsná kombinace), on prošel kolem mě, odebral mi z trika hrst chlupů a říká:
"to máte vlčího špice?"
héééj, to zní slibně tuhleto, mohl by mít vlčošpicí ohledy, ne?
Fifi
ty budes mit nebezpecnyho psa, pronasleduje lidi, este se rube
je děsně nebezpečnej, potvrdila by Bubi, dneska se tak rozparádil, že jí ještě napadal, takže k tomu všemu ešče napadá jiný psy! Řval jak prorvanej- musela jsem ho zkrotit, páč po sedmý ráno na to jeho řvaní nikdo není zvědav. A je vtipný, jak normálně nezaštěká, to je jak vykleštěnec, ovšem, když útočí, nebo hlídá - tooo je panečku barytooonek jak od bernardýna
Užili jste si to fčera Figi?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 11:00
- Nahlásit
PetraK
no ale my meli vsichni chodniky odhrabany, byl jemnej poprasek novyho snehu, ale od rana vsichni hrabali aspon 2x denne...
asi se povysuje nekde jinde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 11:04
- Nahlásit
PetraK
Hele kde je Fajfka?? Já doufala, že jí tu najdu, jak se tu povyšuje
se děsně nudim a nevim co bych tak se jako povyšuju jinde..kdybys jako nevěděla laskavě...
ten psíček má stejnak v mnoha ohledech pravdu... a to já sem ani nic moc nenapsala kdežto on by jí rozebral na molekuly...
JE BOŽÍ POČASÍ!! NUTNĚ POTŘEBUJU, ABY TO VYDRŽELO!!! KDO MI POMŮŽE???
jako má se oteplit a pršet..podle rosniček ale kdo ví, oni už toho nakecali třeba to vydrží
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 11:07
- Nahlásit
cernej caj
no ale my meli vsichni chodniky odhrabany, byl jemnej poprasek novyho snehu, ale od rana vsichni hrabali aspon 2x denne
i když odhrabaný tak stejnak tam bude led, na kterým může jít opatrněji zapojovat jiný svaly jak píše Xerxová a tím namáhá něco jinak a víc a může to být fakt větší zátěž. Přesně jak píšeš s tvým kolenem a znám to i já je rozdíl ujít 10 km na suchu a na sněhu či ledu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 11:10
- Nahlásit
cernej caj
no ale my meli vsichni chodniky odhrabany, byl jemnej poprasek novyho snehu, ale od rana vsichni hrabali aspon 2x denne...
aha no a co třeba to, že na to bude mít možná vliv i ochlazení? Nemohlo by být? Příp. zavolat vetovi?
asi se povysuje nekde jinde
no jo, vona na nás už kašle, to je jasný.
Fajka
třeba to vydrží
jáááá bych prosila aspoň jeden, jedinej víkendík!!
tak se jako povyšuju jinde..kdybys jako nevěděla laskavě...
dyk to řikám, no, kašleš na nás, to my víme dávno
ten psíček má stejnak v mnoha ohledech pravdu
jojo, to má, no a proto to jde často do konfliktu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 11:16
- Nahlásit
PetraK
cernej caj
mít možná vliv i ochlazení
souhlas, zima to může taky určitě zhoršit
PetraK
jáááá bych prosila aspoň jeden, jedinej víkendík!!
no to si myslím že by vyjít mohlo ...
dyk to řikám, no, kašleš na nás, to my víme dávno
neboooj se budu tak dlouho povyšovat až se pudu voběsit
jojo, to má, no a proto to jde často do konfliktu
bať bať...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 11:23
- Nahlásit
Fajka
až se pudu voběsit
myslím, že mě nepředběhneš. Včera jsem pojala nápad, že bude nejlepší si to jít hodit. Transport mámy k lékařce - noooo to bylo sado-maso. Hrozilo, že budu sirotek
no to si myslím že by vyjít mohlo ...
DÍÍÍK! (a co dva? )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 11:57
- Nahlásit
PetraK
Maminka uz neni v nemocnici?
Ja teda uz ten snih nechci, stejne je z nej na vetsine mist akorat brecka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 11:59
- Nahlásit
Zdravím!
Máme za sebou nááádhernou procházku. Adam je z nějakýho důvodu celkem poslušnej a klidnej okolo psůch, tak mám radost. Dneska jsme i míjeli nějakou třídu, co šla bobovat a dokonce se od dvou holek v tlustejch rukavicích nechal pohladit. Je to bourec! Jen teda ho nesmim na tom sněhu moc rozjet, protože s přemírou radosti se opět vyrovnává tak, že se mnou chce vyrábět potomky Ale jináč mohnul bejt i kus na volno a byl vzorňák vzorovič přilítávající na první mlasknutí
cernej caj
ech no držím palce, ať je to fakt tím sněhem a zimou...
PetraK
Rumíček je trošku hovádko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:00
- Nahlásit
Hra 94% dosahnout stejne procento odpovedi s ostatnjmi na otazku co delate jako prvni poranu mam je pres 70 a uz nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:04
- Nahlásit
birma
ac co ta jeho pacicka? uz OK?
Fajka
jeste naklouzanej chodnik me taky nenapadl, tak diky, ze me vsechny uklidnujete, snad to tak bude
Maya
jaka hra? nemuzu najit co myslis
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:13
- Nahlásit
tak jsem se právě dozvěděla, že večerní agi budeme mít jako individuálku, neb ostatní účastníci nedorazí Už se nemůžu dočkat
cernej caj
O nějaký pacičce už ani neví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:15
- Nahlásit
Maya
Maminka uz neni v nemocnici?
od Silvestra je doma, ale je to hustý teda. Z jedinýho důvodu, máma je nervák, takže je v nervech, nějak nejni v mých silách docílit toho, aby se uklidnila a tím pádem se nám co? Dusí, peklíčko to bylo.
Ja teda uz ten snih nechci, stejne je z nej na vetsine mist akorat brecka
já joooooooooooooooooooo, tady je krásná bílá peřinka.
birma
a dokonce se od dvou holek v tlustejch rukavicích nechal pohladit. .
no tak a je to, takže děti a bičiklisti musej mít vždy tlustý rukavice
Rumíček je trošku hovádko
ne trošku ale hodně, Hoodně moc, páč jak se rozjaří, tak bitkaří což by neva, kdyby nechtěl bitkařit si Bumbrdlínou
cernej caj
jaka hra? nemuzu najit co myslis
taky vůbec nepanimáju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:24
- Nahlásit
PetraK
takže děti a bičiklisti musej mít vždy tlustý rukavice
no to právě naopak, doteď to moc nedával, protože to nezná (já je nenosim, páč v tom nemůžu odměňovat), tak se takovýmu pohlazení vyhejbal. Tentokrát mu to nebylo úplně příjemný, ale holky si to odbyly rychle a já ho přitom futrovala, tak se rozhodnul, že to asi přežije a neni nutný je sežrat
ne trošku ale hodně, Hoodně moc
jsem to nechtěla napsat tak na plnou hubu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:28
- Nahlásit
birma
no to právě naopak, doteď to moc nedával, protože to nezná
aha, takhle, takže to se tedy posunul. šikovnej, šikovnej.
jsem to nechtěla napsat tak na plnou hubu
ale jo to klidně můžeš, co jinýho napsat o někom kdo ráno lítá s kondomem v hubě a mlátí s ním okolí do nohou? Ne? Nic jinýho, než že je strašný hovado
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:29
- Nahlásit
PetraK
a nejaky eteraky, a tak, na zklidneni, ji tad nemuzes?
birma
tak to je supr, oboji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:36
- Nahlásit
PetraK
Chceme video jak rumicek mlati kondomem okoli
cernej caj
Hra se menuje 94%. Sem to psllala
Ale je to v angline teda
Co teda delate poranu rano?uz mi dosla insoirace
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:39
- Nahlásit
cernej caj
a nejaky eteraky, a tak, na zklidneni, ji tad nemuzes?
hele na tohle už jen svěrací kazajka nemáš nějakou, když jsi ten svěrač?
éteráky by byly fajn, ale to by si to, přes to, že jsem jí o tom říkala, musela hezky doma dát do aromalampy. Jenže to bylo velký nadšení v nemocnici a doma prt, to je těžký s ní.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 12:40
- Nahlásit
Maya
aha ja pochopila zes mela v ty hre nejakych 94% neceho a co odkaz?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 13:24
- Nahlásit
Maya
Co teda delate poranu rano?uz mi dosla insoirace
Utikám před obřím zeleným plyšovým kondomem, co mě honí bytem a vyhýbám se zároveň Čelistem, který mě chtěj zakousnout do ruky To tam určitě ešče nikdo nemá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 13:35
- Nahlásit
PetraK
|