| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:05
- Nahlásit
zima 2006
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:07
- Nahlásit
Fifi
vratili sme se oba vytlemeny
já si to odpoledne taky užila. Rumoušek má pamatováka!!
Letos zjara v Krkonoších se naučil :"Diii do něj Rumouušííí!" Kdy vlítne do sněhu a rube ho. Ráno koukám co to kutí, proč ta čumí, co chce?? a docvaklo mi to, jak jsem řekla "Diii do něj Rumouušííí!". okamžitě se vzepjal jak hřebec a rubal teď odpolko jak sněhu přibylo........... oooo to bylo rooodeo. Rubal furt.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:08
- Nahlásit
Maya to byla zima...
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
a zima 2009, Dorín má 35 cm, tak asi skoro tolik sněhu
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Maya
no to prave nedas, i do brna, kdyz me muz vozi do prace, sme o 10 minut rychlejsi nez bus...
tak samo zalezi kdy a kam, ale treba do krasu od brna na sever nebo severo vychod se autem jede vyrazne hur nez vlakem, kterej jede skoro po primce od nadru a autem objizdis jak dement po vsech vesnicich a casove na tom ses mozna sul nul, protoze nestojis v kazdy zastavce, coz je paradoxne docela + pro ten vlak
fifi
pravda, chtela sem napsat ste meli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:09
- Nahlásit
Xerxová
no jo, tak u vás bylo ještě víc sněhu, to je jasný, doga by u nás měla po kotníky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:12
- Nahlásit
PetraK já se teď potmě honila zahradou a byla jsem nucena se přetahovat o tu "chcíplou veverku" (tj. asi metr dlouhý cop z lana na koncích roztřepeného) A zebou mě ručičkýýýý - neb ta flusy a ledem a sněhem obalená hnusnost a ruce bez rukavic (nosím jen výjimečně a na zahradu už vůbec nee) nejdou dohromady...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:12
- Nahlásit
cernej caj
tak nevim, já to beru jako třeba od nás do Prahy, kde busem jedeš stejnou trasu a trvá to jednou tak dlouho než autem a stačí na to pár zastávek a to že bus jezdí po dálnici pomalejc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:16
- Nahlásit
PetraK
já si to odpoledne taky užila.
Planuju zase nocni radeni, krasa to bude. Musim toho vyuzit, ze je v polich diky snehu videt, mirne se otepluje, tak nez to roztaje.
jak jsem řekla "Diii do něj Rumouušííí!". okamžitě se vzepjal jak hřebec a rubal
Hele, ty budes mit nebezpecnyho psa, pronasleduje lidi, este se rube...
Maya
a zima 2009, Dorín má 35 cm, tak asi skoro tolik sněhu
Ten blemcak. Jak je na tom vubec s boulema?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:16
- Nahlásit
Maya únor 2009 už byla Betuška... na té maličké fotce fakt brodila prašan, že skoro zapadala celá...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:21
- Nahlásit
cernej caj
tak zlanaris mamku...
jako že bych na mojí maminku důchodkyni s operovanejma kolenama nandala rukáv a nechala Adama, ať na ní kouše?
Fifi
to by me nenapadlo
no to jsem si právě myslela, že by tě to nenapadlo
Maya
tak co jedeš vlakem 3 hodiny dáš autem za hodku
ne vždycky, už jsem jela autem Praha -> Brno přes 4 hodiny a fakt to nebylo tim, že bych seděla někde na jídle, vlakem bych to měla rychlejc a ještě bych si schrupla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 20:31
- Nahlásit
birma
už jsem jela autem Praha -> Brno přes 4 hodiny a fakt to nebylo tim, že bych seděla někde na jídle, vlakem bych to měla rychlejc a ještě bych si schrupla
Na tohle je unikatni spojeni vlakovy HK LBC ne pres jicin. To se projedes tri hodiny.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:09
- Nahlásit
takový drtky?? tomudle já říkám pořádnej sních!
skleník
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:11
- Nahlásit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:12
- Nahlásit
Fifi
ta boule na břiše mu zmizela, tak nevím, jestli kýla může takhle zmizet nebo co to byloXerxová
birma
no tak zrovna Praha Brno je taková specifická trasa
třeba Bn Praha dáš autem i za 20 minut, bus to jede půl hodky a vlak rychlík třičtvrtě a courák hodinu, protože koleje jsou oklikou, proto taky nejezdím vlakem, i když by mě to vyšlo levnějc
Xerxová
teda vy míváte sněhu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:13
- Nahlásit
Fajka
bydlíš na sibiři nebo cooo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:14
- Nahlásit
Maya
bydlíš na sibiři nebo cooo?
no dřív skoro jo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:19
- Nahlásit
cestička na zahradě..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:21
- Nahlásit
plot
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:29
- Nahlásit
Fajka
teda popravdě, čeho je moc, toho je příliš, zas nemusím mít všechno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:41
- Nahlásit
Maya
teda popravdě, čeho je moc, toho je příliš, zas nemusím mít všechno
jasný, chápu naprosto....ale aspoň je ti jasný jak já blahořečím poslední dvě zimy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:45
- Nahlásit
Rumštáááájn
Tak jsem zjistila, že náš profesor na právo má zjevně špice. Byla jsem srašně zachlupacená (zkouškový, prvňák, batole, línající psi, povánoční realita - děsná kombinace), on prošel kolem mě, odebral mi z trika hrst chlupů a říká:
"to máte vlčího špice?"
Bohužel to bylo během zkoušky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:48
- Nahlásit
kachna_
to máte vlčího špice?"
Bohužel to bylo během zkoušky
proč bohužel? třeba ti to přičte k dobru
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
kachna_
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
kachna_
hele ale mě taky strašně ted línaj, asi už bude fakt teplo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 06:25
- Nahlásit
Fajka
proč bohužel?
bohužel protože mě nenapadlo se zeptat, jestli má taky špice
Lidi já jsem úplně tuháááá. Michal je v práci od nevidim do nevidim, takže fakt začínám ráno v šest (no ideálně ve třičtvrtě a končim večer v devět, když přečtu pohádky a uspávám průducha).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 08:31
- Nahlásit
Maya
tak nam cinguecento taky 160 nejede takze tak tech 90-100 optimalni cestovni rychlost, 110 max i krz otacky a spotrebu.
Fajka
to ste meli loni?
kachna_
ale treba si splhnes priste
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 08:55
- Nahlásit
Teda jsem si myslela ze dneska uz by mohlo bejt v kanclu teplejc a vono nee, mrznu i ve flisovce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 09:11
- Nahlásit
Maya
kolik mate stupnu? u nas teplomer rika 23 a je to tak prijemne pro me
ale zas se ma zacit oteplovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 09:26
- Nahlásit
Stupne nevim tu nemame teplomer, ale moc pres 220 to nebudd, mam kosili a flisovku a je mi furt kosa, to tady vymrzlo pres svatky kdy se netopilo, ale teda bych nerekla ze jeste treti den topeni to nnebude vyhraty na puvodni uroven
|