Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:17
- Nahlásit

birma
já bych jí teda nechala i provnat
A to ja na nejakym prvnim sezeni urcite ne, ona je cela boulovata a staricka. Navic po operaci...
Což je o dvě hodiny dřív, než jsi měla v plánu! Hurá!!
Protoze to dodelavam este ted, nastesti posunut deadline.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:23
- Nahlásit

Fifi
to ja na nejakym prvnim sezeni urcite ne, ona je cela boulovata a staricka. Navic po operaci
bych řekla, že tohle dobrej terapeut prostě ví, co s jakym zvířetem může a co ne. Však taky proto se prvně vyptaj na celou historii, operace, choroby, bolístky a všechno, než se do něčeho pustěj.
Protoze to dodelavam este ted
achá, tak to nehurá

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:28
- Nahlásit

birma
bych řekla, že tohle dobrej terapeut prostě ví, co s jakym zvířetem může a co ne.
Bych rekla, ze to beru jen pocitove vuci Blanokridly, kor kdyz vidim, jak moc je pak "rozbity" stene po masazi dukladny a ne hned rovnani. Nebo clovek. Ano, dobrej terapeut by mel vedet a znat, tesim se na zitra zase.
Vsak Esusky vec, jestli vubec nekam zajde, i tak ma na Blanika pobyt u nich omlazujici ucinek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:29
- Nahlásit

birma

a stejně by tu fotku (kterou jsem neměla) potmě neviděla

ehm. no.... víš.... milá Birmo........... jako.......... jak to jen říct a neurazit............ Vona je ........... no je tak tupá, prostě.... že nevidí na dveřích obří fotku, ani když jí na to rozsvítíš a ukážeš jí to. no. a je to evidentně nakažlivý, páč Ćíííf je na tom naprosto stejně , takže otázka tmy je naprosto nepodstatná.

toho bych se nebála

se přiznám..... se bojím do něčeho sahat, jsem ráda, že funguje, mám takovej pocit, že když něco začnu vylepšovat, že se to to...
, trapný, co?

Xerxová
Balt umím "rychle" jen s jedním psem - to není pro Vás... Ale co takhle Severní moře německé...
ještě jdu pátrat..

klid, Xerxová, klid, to je jen takovej nápad, horizont jeho realizace zatím nevím - myslím, že bych se s Bubi bála tak dlouhou cestu....

Fifi
Ale ale, zombie ozivaji.

no jo, musim se rozpohybovat, když chci v pindělí do prasé. Zítra jjedou kucí na chalupu, a my se půjdem s Bubi lehce cournout.

Neni

taky to tvrděj

On s vocasem zatrcenym piskal a obihal barak, cumel podezrivave na Moona. Po chvili se zklidnil mirne, kdyz videl, ze si vsechny klepeme na hlavu, ale i tak zadna pohoda psychicka.

ale ne-e! chůdě vystrašený. No Rumíček by mu to odsouhlasil, že je to nebezpečný životu.

Zadny rovnani dornovsky, ale jen babrdli masage prijemnou doprat, dobrej napad.

no bať, však právě do dornovky se mi nechce. já jí tak zlehýnka masíruju, ale je vidět, že jsou místa, kde jí to není příjemný /třeba pravá přední v rameni a okolí - je tam šitá, tak se nedivím/, a tak. Miluje masírování zádíček, krčku a část stehýnek.

Jo a btw, sem sla spat dneska rano v 10
a jak jsi na tom? Odsejpá to? Nebo už to odsypalo definitly?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:32
- Nahlásit

Xerxová

jsou hodně jednopsí... a drazííí. To Dánsko je mnohem lepší (pro psy) - ale chápu, že si chcete s Brtníkem procvičit němčinu... a to v Dánsku nic moc

díky - kouknu, a.... tady zrovna píšou že zvířata 2!
no jo germánština a taky, moře a ne moc vysoký teploty a ne moc lidí....

birma
já bych jí teda nechala i provnat

hele nevím no... já mám prostě zatím takovej pocit, jak jsem psala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:35
- Nahlásit

Fifi
ona je cela boulovata a staricka. Navic po operaci..
, ano ano. Po několika mnoha operací, slávistka moje sešívaná.
Dneska mě honila kolem stolku

birma
se prvně vyptaj na celou historii, operace, choroby,

no birmo to je právě to, že nic z toho já nevím . A nechci nic rozjet, co by jí mohlo ublížit/přitížit. Ne, ne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:44
- Nahlásit

PetraK
jako.......... jak to jen říct a neurazit............ Vona je ...........
jako já to vidim, ale dělám že ne-e ale jediný co můžu konstatovat že máš pravdu

vítej mezi živejma ty chorobo! super že je líp už

a tady na oplátku ti hned vrazím jedno foto který sem nefotila já ale moje neteř...

a to tě ani nezná ona je prostě celej já

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:45
- Nahlásit

Fifi
kdyz vidim, jak moc je pak "rozbity" stene po masazi dukladny a ne hned rovnani. Nebo clovek
to je holt tim, jak to máme každá jinak v přímym přenosu - ty máš rozbitýho prcka, já zas vidim, že Adamovi to při rovnání vadí tak jednou dvakrát a nijak extrémně (a to on je fakt bolestínek) a domů by to vzal nejradši sprintem okolo celý republiky a přitom mu to pomáhá

PetraK
takže otázka tmy je naprosto nepodstatná
takže kdybych jí to dala přes čelní sklo, tak by si toho všimla až doma při parkování auta?
mám takovej pocit, že když něco začnu vylepšovat, že se to to...
, trapný, co?

ale prt trapný, já to chňápu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

jako já to vidim

LHÁT SE NEMÁÁááááá!!

i živejma ty chorobo! super že je líp už

díkec. Líp je, jen ten večerní lomcovák suchej, co mě vždycky večer bere, to je humáč.

á ale moje neteř...
a to tě ani nezná ona je prostě celej já

moooc pěkná noženka!! Ať si užije, že ešče zatim voní!

birma
tak by si toho všimla až doma při parkování auta?

jo. a nebo taky možná ani to ne , kdyby jí to tam nikdo nevokázal

ale prt trapný, já to chňápu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:58
- Nahlásit

PetraK
chůdě vystrašený. No Rumíček by mu to odsouhlasil, že je to nebezpečný životu.
Ty dva debilove uplne vidim, jak se nechaj navzajem strhnout. To by byla dvojka.
no birmo to je právě to, že nic z toho já nevím . A nechci nic rozjet, co by jí mohlo ublížit/přitížit. Ne, ne.
Vidis, to je vlastne fakt, ze vubec nevis, co kdy kde Blanice mela, to me ani nenapadlo.
Fajka
jediný co můžu konstatovat že máš pravdu
No kdyz si nevsimnes travolty se pstrosem, ci co to onehda bylo.. A mututu, zrzata tlapicka, sem koukala tuhle na fotos, jak si pekne s neterinkou Crazy dari.
birma
jak to máme každá jinak v přímym přenosu - ty máš rozbitýho prcka, já zas vidim, že Adamovi to při rovnání vadí tak jednou dvakrát a nijak extrémně
Jasny, kazda jiny zkusenosti, tim spis - nez mi docvaklo, ze je neznama historie Blanika, pro tenhle pripad nevhodny. Nejde to vzdy brat prave podle svyho psa, ze jemu neco neva... Vis, jak to myslim?

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:04
- Nahlásit

PetraK
LHÁT SE NEMÁÁááááá

Líp je, jen ten večerní lomcovák suchej, co mě vždycky večer bere, to je humáč.
tak hlavně že už to jde k lepšímu

moooc pěkná noženka!! Ať si užije, že ešče zatim voní

Fifi
kdyz si nevsimnes travolty se pstrosem, ci co to onehda bylo
no jo no nejen slepá ale ještě blbá k tomu..bo se svítilo a plakát byl přes celý dveře!!

mututu, zrzata tlapicka, sem koukala tuhle na fotos, jak si pekne s neterinkou Crazy dari
jo jo Aduš je nadšená, zejtra je du zas přepadnout tak jsem zvědavá jak povyrostla

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:04
- Nahlásit

Fifi

To by byla dvojka

jo. jeden usmaženej v el.ohradníku a druhej přizabitej kvůli skoku do domu před balonem

Vidis, to je vlastne fakt, ze vubec nevis, co kdy kde Blanice mela, to me ani nenapadlo.

no. A prostě nám nějak vnitřní pocit, že by to nemusel bejt dobrej nápad. Třebas je to špatně, nevím, jen to tak vnitřně vnímám. Já jsem ráda, jak pěkně funguje, co zvládá. Si říkám, že kdyby něco bylo špatně, těžko bude ve svým věku tak pěkně fungovat. Dneska jak steklá lomcovala kůží a pak mě zadávila

No kdyz si nevsimnes travolty se pstrosem,
Ano, nebohý Džony tam na ni čekal, nahej, se svym pštrosem.... a........ co mu to bylo platný? |Prt. Tupojizerskohorský ho přehlídlo jak horskou krajinku

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:05
- Nahlásit

Fajka
á jak povyrostla

Aduš.

tak hlavně že už to jde k lepšímu

pevně doufám. Zítra chystám úklid

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:07
- Nahlásit

Fifi
Nejde to vzdy brat prave podle svyho psa, ze jemu neco neva... Vis, jak to myslim?
Vim, jen taky vim, že dornujou stařičký útulkáčky co sotva choděj a pomáhá jim to.
Tohle je podle mě otázka víry v terapeuta - jestli mu věřim, že dokáže zohlednit věk, kondici, neznámou minulost a podle toho třeba pokud vidí, že tam je něco většího, kvůli čemu by musel víc zasahovat, tak to radši vypustí a porovná jen drobnosti, jako třeba prsty a podobně, kdy i to pesovi pomůže a přitom ho to nerozhodí. A právě tim, že já Lence fakt věřim, tak i kdybych si přivedla domu 18 letou čivavu na rozpadnutí, tak právě proto, abych jí pomohla, by jí Lenka viděla snad ještě dřív než vet. Chápeš?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:15
- Nahlásit

birma
Chápeš?
Chapu. Stejne tak chapu, ze si Esuska bude radsi smrdlat po svym rucickama po Blanikovi - kvuli tomu vznikla tahle diskuse? Me si nakopla s Troldou spravnym smerem, ale taky chapu, ze se do toho nekomu nechce, a tak ho nebudu presvedcovat.
Fajka
no jo no nejen slepá ale ještě blbá k tomu..
To je naky sebekritiky dneska. Jsem zvedava na silenku zrzatou taky, jak vyrostla.
PetraK
Aduš.
Tobe je uz fakt dobre, vid.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:19
- Nahlásit

Fifi
Tobe je uz fakt dobre, vid.

když to se nedalo, nechat to ležet ladem prskla jsem si samožersky na monitor nad svým vlastním ftipíčkem

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:20
- Nahlásit

PetraK
jak povyrostla

Aduš.

no tak ta taky...ta roste ve všech směrech ještě chvíli a budu se učit já u ní

Tupojizerskohorský ho přehlídlo jak horskou krajinku
no tak já nevim no prostě asi byla mlha nebo co

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:21
- Nahlásit

Fifi
taky chapu, ze se do toho nekomu nechce, a tak ho nebudu presvedcovat
taky chápu, nesnažim se přesvědčovat, jen vysvětlit svůj postoj ;)
Ešuska se stejně přesvědčit nedá i kdybych se o to stokrát snažila na tu by ani pistole u hlavy nestačila

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:23
- Nahlásit

Fajka

ta roste ve všech směrech

mládež má

no tak já nevim no prostě asi byla mlha nebo co

jo, to je fakt, v tý nasvícený předsíni byla vlastně hrozná mlha. Úplně jak u Rákosníků, krájet by se dala

Brtnik padnul vyčerpáním na můj nemocniční gaučík. Kam se vrtnu já nebohá? budu asi tady teda, budu vás prudit

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:24
- Nahlásit

birma
na tu by ani pistole u hlavy nestačila

ano, bývá těžké pohnout se mnou. Jsem prostě zvyklá dávat na intuici.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:25
- Nahlásit

Fifi
To je naky sebekritiky dneska
jistě, je potřeba se podívat pravdě do xichtu

Jsem zvedava na silenku zrzatou taky, jak vyrostla
no todle je dva tejdny starý ale jako ten temperament tam jako je ...
https://www.youtube.com/watch?v=wGUUo9N59kc

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:30
- Nahlásit

PetraK
no jo, musim se rozpohybovat, když chci v pindělí do prasé
S timhle ofafrne este.
Dneska mě honila kolem stolku
Dneska jak steklá lomcovala kůží a pak mě zadávila
Ja bych rekla, ze to je idealni rentiersky duchodek pro Blanokridlou a kdyz se nechces nechat presvedcit jinam, tak to proste vzdam.
nad svým vlastním ftipíčkem
Kdyz te nikdo jinej nepochvali...
birma
nesnažim se přesvědčovat, jen vysvětlit svůj postoj ;)
Dyk v poradku. Hlavne nekoho tlacit do neceho, co se mu nechce, je zbytecnou snahou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:36
- Nahlásit

Fifi
S timhle ofafrne este.

jojo, proto taky vyrazím enem s Blaninkou, jen tak , klidná důchodcovská procházka

ze to je idealni rentiersky duchodek pro Blanokridlou

si furt říkám, že přiměřený pohyb jí rozpohyboval, nasvalil, otužil, dostal do kondice - vetka mi ji pochválila, jak má super kondici, tak se mi do ničeho nechce hrabat prostě.

Kdyz te nikdo jinej nepochvali...

si samolibě vystačim

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
todle je dva tejdny starý ale jako ten temperament tam jako je ...
Smarja, upozornuj dopredu, ze piskaci zvuky Se tu zjevily tri hlavy a KDE ho mas, piskaka? Pekne spolu radej.
Edit - a predstavuju si Adus, jak si s xmesicnim stenetem nacvicuje venku privolani, vali se po zemi, na bobku a roztahuje ruce a vykrikuje Krejzyy, Krejzyy - si kolemjdouci budou myslet, ze se nataci klip nebo ze ji kraplo.
PetraK
Kam se vrtnu já nebohá? budu asi tady teda, budu vás prudit
To je ale stestiho najednou...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 22:56
- Nahlásit

Fifi

Smarja, upozornuj dopredu, ze piskaci zvuky Se tu zjevily tri hlavy a KDE ho mas, piskaka
šiš pardooon, to mě nenapadlo

- si kolemjdouci budou myslet, ze se nataci klip nebo ze ji kraplo
rozhodně, ale hezký je že ona todle vůbec nevníma a vůbec to nebere... její jedinej středobod je zrzavej a co je okolo jí totální míjí

PetraK
Kam se vrtnu já nebohá? budu asi tady teda, budu vás prudit
To je ale stestiho najednou

ty budeš patrně nevyběhaná a nevyvenčená a nevyužitá dyž jako prudíš možná by ti měl Brtník zabalit véču do krabic aby ti to na chvíli vydrželo

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 23:03
- Nahlásit

Fajka
její jedinej středobod je zrzavej a co je okolo jí totální míjí
Dobre sis ji vychovala, tak to ma byt.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 23:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Se tu zjevily tri hlavy a KDE ho mas, piskaka?

já to měla naščestí preventivně ztlumený. Jste měli vidět Rumíčka dneska. Vypitval pískadlo ze ščenátka, já ho našla, dala do kapsy od pyžama a šla sbírat ten bordel co vytvořil.... pokaždý, když jsem se ohnula, písklo to!! Písklo... písklo.... pííísklo. Vypadalo to, že se pomátne

vali se po zemi, na bobku a roztahuje ruce a vykrikuje Krejzyy, Krejzyy -

a nebo, že to je nějakej pacientek, vědomej si vlastní diagnózy

To je ale stestiho najednou...

No! Však vánoce už sou za dveřima

Fajka
ejí jedinej středobod je zrzavej a co je okolo jí totální míjí

ano, rozumím jí A vyřiď jí, že dobře dělá! Zvlášť u zrzavejch magoření velmi zabírá

možná by ti měl Brtník zabalit véču do krabic aby ti to na chvíli vydrželo

jelito! seš jelito!

Mimochodem - kuchařskej tip pro Čajdu (a možná nejen pro ni)
Velmi rychlé.
Na oliváč rozpálený hodíme trochu cibule, přidáme hrubě nakrouhanou mrkvu, nasekaný zelený z pórku, rychle osmahneme, přihodíme jedno nakrájený rajčátko. Osolíme, opepříme. Zalejeme vodou, vsypeme instantní polentu, šmrdláme až to ztuhne, což je velmi rychle. Stáhneme z plotny a vmícháme tuňáčka v oleji. Hmmmmmmmmmmmmm, miluju dobrý jídlo, který je hotový během pár minutek.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 23:09
- Nahlásit

Fifi
Dobre sis ji vychovala, tak to ma byt.
no hlavně ona fakt pozoruje a spoustu věcí odkoukává sama od sebe a nechá si hlavně poradit...jako kde já sem byla v jejím věku. Ale je to dobře páč pokud jí chytlo totok, tak nebé mít čas na jiný nevhodný kraviny

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 23:10
- Nahlásit

PetraK
A recept pro tebe, chrchlo suchej, nezapomen si radne oblozit ne prirozeni, ale topeni mokryma rucnikama, at si zvysis vlhkost. V pokoji spacim jako.:smirk
Nevim, co je polenta, z tunacka v oleji bych se hnedka potento, pujdu si radsi dojist sekanou s brkasi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 23:12
- Nahlásit

PetraK
vyřiď jí, že dobře dělá! Zvlášť u zrzavejch magoření velmi zabírá
hele ona ta zrzavá barva bude fakt asi spojená s nějakou hyperaktivitou páč už mě líčila jak vzala malou na prochajdu šli vyzvednout Mařenku ze školky a Aduš si myslela že jí to jako unaví a bude pak chvíli spát..no prej courala bytem a vymýšlela kraviny

jelito! seš jelito
no jasný jakej pes takovej pán

Hmmmmmmmmmmmmm, miluju dobrý jídlo, který je hotový během pár minutek.
néééééééééé a já se přemnouvám že dneska už nic nejim a ty příjdeš s tímdle !

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání