| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 17:13
- Nahlásit
Fifi
Tak to snad nebude nic vaznyho.
Věřím, že ne. Jen je možný , že když jsme za poslední měsíc dali poměrně náročnej long + 2 midy, tak to bylo třeba moc natěsno po sobě. Uvidíme, zatím doufám, že jsem jenom paranoidní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 17:38 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Potkala jsem dneska na zahradě králíka , našeho. edit. Přesněji, viděla jsem ho z kuchyně oknem. Naštěstí dřív, než ho potkali psi. Lucinka krmí králíky a jeden jí zmiznul
Ale krmička je to šikovná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 17:50
- Nahlásit
Fifi
tak to je hodna teta, ale zas to bude lepsi, kdyz to budes umet samodomo
birma
tak at je po ni krasne srovnanej
kachna_
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 18:46
- Nahlásit
kachna_
tak držím Besince palce, ať se uzdraví bez problémů jako Pinďa a Feri.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 18:57
- Nahlásit
Maya
co zuby?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:24
- Nahlásit
cernej caj
jakžtakž, krutej návrat do reality s původní starší zubařkou, když ta mladá odešla, holt co nadělám, ale něco mi s tím udělala, tak snad to alespoň přestane bolet
už jste pořídili Ferině nějakou tu podkolenku až jí sundáte ten obvaz?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:27
- Nahlásit
no konečně
http://www.novinky.cz/domaci/384126-velky-patek-bu de-statnim-svatkem-schvalila-snemovna.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:30
- Nahlásit
Maya
no vemu tu stary triko a asi zkusime znova ten pokus s tim. Rikala doktorka taky stary triko a uvazat za obojek, pridelat gumou a tak... ono to asi prvne selhalo i proto, ze sem to zkousela par dni po operaci a jeste na ni ani nemohla stat a tak bylo nerealny ji navlict zdravou nohu. Ted by to slo asi uz lip tak uvidime...
a neda se jit jinam kde sou mladsi? ale tak hlavne, ze je zub opraven
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:31 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
jee, to bude supr vim, ze driv byli nejaky protesty, ze to lidi jen prochlastaj a tuplem v ateistickym cesku, ale zas je fajn, ze konecne svatek, co bude VZDYCKY ve vsedni den a pro krestany v podstate jeden z nejvyznamnejsich dnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:36
- Nahlásit
cernej caj
konecne svatek, co bude VZDYCKY ve vsedni den
a jo, to mě ani nenapadlo a vždycky pátek
ono jako stejně ten je nanic, všichni v zahraničí volno a u nás půlka národa dovolenou
a neda se jit jinam kde sou mladsi? ale tak hlavne, ze je zub opraven
no ono sehnat dneska zubaře na pojišťovnu není zas až taková sranda, brácha zdrhnul před pár lety a jiného nesehnal, tak nakonec chodí k nějakému v Praze za prachy, ale to já si teda nemůžu dovolit platit to komplet, i tak mě to dneska stálo skoro 7 stovek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:36
- Nahlásit
cernej caj
tak s tím trikem by to mohl jít a třeba už to bude dobrý, jizva zahojená, chlupy už poporostlý, tak uvidíte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:39
- Nahlásit
Maya
aha, tak to me prekvapuje, ze v praze je takovej problem se zubarema...
jojo, uvidime. ja myslim, ze problem byl v tom, ze ji to muz nesundal na curani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:45
- Nahlásit
cernej caj
no jo, je to blbý, že to má na zadní a stím se nevyčůrá, jedině to udělat třeba nějak na sucháče, aby to šlo rozepnout jak striptérký kalhoty a vyhrnout jí to
já teda chodím u nás k zubaři, ne v Praze, ale v Praze je problém taky, tam je právě každej druhej zubař bez pojišťovny za hotový, což je pro normálního člověka nereálný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:46
- Nahlásit
Maya
aha, tak u vas je to asi horsi... ja teda chodim na "soukromou" kliniku ale platim na drhou stranu jen plomby (bily), a normalni prohlidku vubec, to podle me normalne resi pojistovna...
no uvidime, nejakej matros doma je, tak se to zvladne. Ale asi uz hrozi nejak otlaceniny a tak, aby to taky dychalo, neni to uplne dobry ze je takova hysterka bez ovazu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:54
- Nahlásit
zajímavý fotky z tělocvičen/posiloven na lodích začátkem 20. století
Maya
kdyžtak pohledám kontakt na svýho zubáka, je teda v Praze, ale je skvělej. Jen s nabíráním pacientů je jako všude problém - mě vzal, protože k němu chodí mamka a ta ho ukecala...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 19:58
- Nahlásit
birma
a to máš bydliště v Praze, já obvykle slyším jděte si podle místa bydliště, tam vás vzít musej, teda nejen u zubáka, ale i ostatní doktoři a to i když mám třeba doporučení od svý doktorky z Prahy
dík, ale to se ani nenamáhej, jestli je to tak, tak mimopražskýho nevezmou už vůbec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:02
- Nahlásit
Maya
bydliště vůbec neřešil.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:03
- Nahlásit
jo a odkaz na ty fotky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:04
- Nahlásit
birma
kde sou ty fotky?
me teda v pohode tohle nikdo nerek, i kdyz u nas taky myslim je zubar v obci, starej sel do duchodu a byl inzerat v obcasniku na nejakyho novyho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:07
- Nahlásit
hmm, zajimavy. to mi pripomina, ze bych mela asi odlozit ten pytlik co vyziram a jit se pohnout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:12
- Nahlásit
birma
ty elektrický koně!!
jako a ty obleky, mě překvapuje, že tenkrát už neměli nějaký extra cvičící obleky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:15
- Nahlásit
Maya
je mozny, ze jestli nekde cestovali, tak mozna toho s sebou moc nemeli. Jinak ty kone me zaujali tez
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:20
- Nahlásit
jojo koně jsou prostě zajímavý. A pak ta osoba na žebřinách, která je kolmá na všechny ostatní zjevně naprosto nezúčastněné osoby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:35
- Nahlásit
tohle ted sleduju a docela husty... jako treba celkem davy nezkusenych lezci co na hodiny blokuji cestu k vrcholu a z nej ostatnim...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:43
- Nahlásit
pro Fajku - Biluška na FB: jste amatéři, měšťáci Emotikona tongue Všude musíte mít vyšlapané málem dálnice, jinak vám to přijde "o hubu" Emotikona tongue Vám říkám, že jestli se nechám ukecat na další ročník tak to bude takový hardkor, že to všichni plošně vzdáte nejpozději na dvacátém. (teda krom Miloška, ten vydrží evidentně všechno takže možná dojde až na padesátý Emotikona grin ) takže nejspíš Lefa nebyl poslední
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:45
- Nahlásit
birma
a lefa mel byt letos uz posledni? nevim o tom, ze by s tim biluska chtela seknout (mozna mimo mcr, ale ne zcela...)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:47 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
tvářila se, že bude poslední.
edit: resp. prej potřebuje minimálně několik let pauzu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 20:54
- Nahlásit
birma
tak uvidis, no. Tam nahore na severu bylo nadherne, tak by to byla skoda ale zas je to dost narocny asi vsechno usporadat, no...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:00
- Nahlásit
birma
jste amatéři, měšťáci Emotikona tongue Všude musíte mít vyšlapané málem dálnice, jinak vám to přijde "o hubu
mě se to líbilo jen to bylo po těch rovinkách docela nečekaná poslední čtvrtina ...člověk už se viděl v cíli a zatím ho pořádný máknutí teprve čekalo přišlo mě to jako seznámení s tím čemu říká Biluška Lefí záludnost něco jako my čekali jaro a zatím přišel mráz
jj říkala že je poslední..tak uvidíme...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:30 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Fajka
mě se to líbilo
věřím, mě to pořád ještě mrzí, že jsme nedošli...
říkala že je poslední..tak uvidíme...
doufejme, že si to přes sezonu rozmyslí
a jsou další fotky
|