Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 15:08
- Nahlásit

Xerxová
to je teda kočičí fotodokumentace
a hezky napsaný

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 15:32
- Nahlásit

cernej caj
tohle by mohlo vyřešit tvůj problém s šířkou nohy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 15:53
- Nahlásit

birma
to vypada zajimave, sice mi prijde, ze ta spicka je "pevna" ale jestli je to mekci latka, tak by to taky asi slo

Zitra du testovat pohorky, tak su zvedava, jestli to dam. Koleno docela citim a v kombinaci s tvrdsi podrazkou to bude dobrej trenink

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 15:56
- Nahlásit

cernej caj
právě mi přijde, že psali, že ta látka má bejt pružná. Na tůry to nebude, ale jinak by to mohly bejt fajn botky
Kam zítra razíte? Už předem závidím doufám, že to hezký počasí vydrží aspoň do úterka - do neděle včetně má mít Adam klid, pondělí mám pohovor + brigádu, tak v úterý bychom si vyjeli třeba do Českého středohoří, teď tam musí být nádherně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 16:05
- Nahlásit

birma
kolem trebice, takova zdravotni prochazka, at su zavcas doma

drzim palce, aby to vydrzelo, az budete oct s adamkem razit, budu vam to stredohori zavidet do prvniho kopce

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 16:24
- Nahlásit

cernej caj
kolem trebice, takova zdravotni prochazka
jůůůůů to bych si dala líbit
budu vam to stredohori zavidet do prvniho kopce
no my do těch kopců fakt musíme začít víc jezdit, protože tady v okolí neni jedinej, na 20 km procházce bych tu udělala převýšení tak 5 m a pak se divim, že na treku si můžu vyflusnout plíce a Fajka se diví, kde jsem viděla jakej kopec, když ona to má celý po rovince

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 16:28
- Nahlásit

birma
no sme na tom stejne, pac brno a brnensko je jeste vetsi placka jak praha u trebice je to taky placka

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 17:31
- Nahlásit

Ona dnes slevy
http://ona.idnes.cz/nakupy-slevy.aspx?detail=1723

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 17:43
- Nahlásit

kachna_
skoda, ze sem nevedela zacatkem tydne, by se hodil k psovi

zas muzem s birmou do jeseniku

jeste ze uz nemam zadny penize jinak bych nutne potrebovala nejakou knizku a maj tam i tchibo treba pro mayu kdyz porad dava odkazy

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 18:04
- Nahlásit

cernej caj
zas muzem s birmou do jeseniku
to ty krkonoše apod na slevomatu vyšly levnějc...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 18:26
- Nahlásit

birma
tak ja sem se jen divala ze tam je velka sleva, ne co to stoji... nevim, co myslis tim "apod" jako ze na slevomatu je hodne takovych akci?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 19:13
- Nahlásit

Xerxová
kočičí příběh uprostřed hor...
Kocicak blaznivej, pan hor. Nebo pani?
cernej caj
zvire musi mit trychtyr, sice ma nohavici na noze, ale jak sem ji ho sundala, hned si sla blemcat vrsek jizvy. Ale ma ho nasazenej jen nalehko bez zajisteni v obojku, a uvidime. ale at jde snadno sundat kdyz ma nohavici zajistenou o obojek
At zvladnete tohle prechodny obdobi a prestane si hnaty konecne vsimat.
birma
Drzim palce na pohovor

Preju pekny vikend vsem, pacosum pokracujici hojeni, chorobam lidskym odchrchlani.
Asi poslu vorecha po proudu Labe - mozna se mu vraci brichodrb, hnaty krive a coby bonus se totalne vydesil Moona na obloze - pomooc, utoci na nas balon! Echichouvej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 19:20
- Nahlásit

Fifi
tak s mesicem to snad doladite, kdyz je venku zas kazdej den, ze se ho prestane bat. Jinak teda, at vas to zas tak netrapi, i kdyz teda chudak pindik, jestli ho to zase svedi vic

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 19:49
- Nahlásit

cernej caj
Jj na různejch slevovejch portálech je pobytů dost a dost.

Fifi
Dík!
Troldíka je mi líto, takovejch příšerností má chudák...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 19:50
- Nahlásit

birma
aha, to ja ani nevim, tohle vetsinou vubec nezkoumam a neresim, takze to je pro me novinka.

Fifi
kdyz ty ses ta vrana (loni posilala maya nejakej ten kalendar) tak budes/mela jsi v nasledujicich tydnech asi i nejaky narozeniny, tak hodne zdravi a malo potizi se smeckou (jako je mozny, ze si treba az v listopadu, ja si pamatuju akorat tu vranu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:02
- Nahlásit

Fifi pohlaví jsem nezkoumala... Dneska jsem se potkala se synovečkem. S dívčinou svojí byli týden na dovolené v Jizerkách a na rašeliništi Čihadla potkali koho??? Černého kočičáka. Má tedy rajón veliký... neb to má z Knajpy docela daleko... Ale říkali, že rozhodně uboze nevypadal...

Troldíka je mi líto. Měsíc na něj útočí... A ještě zdravotní potíže...

Najt hezky nabral - velmi rychle dohnal tu dovolenou. Žebra skoro zmizela, obratle taky. Dokonce chlapec snídá !!

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:10
- Nahlásit

cernej caj
tak budes/mela jsi v nasledujicich tydnech asi i nejaky narozeniny, tak hodne zdravi a malo potizi se smeckou
Oo, mila kolegyne (zejo, vid?) vrano, dekuji. A taktez preji hodne zdravi, lidskyho i psiho, at te koleno netrapi a dockas se ty kuchyne.
Xerxová
potkali koho??? Černého kočičáka.
Myslis, ze to byl ten samej?
Měsíc na něj útočí...
Utoci, kdyz se za soumraku na modrym nebi objevi. Ted uz je mu sumak, protoze ke tme mesic patri. Je to blb.
Žebra skoro zmizela, obratle taky. Dokonce chlapec snídá !!
No vida, ma rozum, prece by nezustal na zimu jak lunt.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:11
- Nahlásit

cernej caj
Jj je toho dost, otázka je, jestli budou mít ty hotely volný termíny..

Xerxová
Najt hezky nabral
To je moc dobře!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:18
- Nahlásit

Fifi v horách jsme často. Kočku jsme nahoře ještě nikdy nepotkali. Že by se ve stejné oblasti vyskytovali dva stejně černí a huňatí kočičáci a přepadávali náhodné pocestné... se mi moc věřit nechce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:30
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tááákle bylo nemocný Koláče, tááákle:

Tak majne líbe Kindr, Koláče skutečně cíplo a bylo disciplínka sama. Děkuji tímto Fifijový, že mě zde omluvila a nemám áčko.
Prolítla jsem a koukám, že jsme nějak chytli chcípáckou vlnu.

KACHNOOO co je s Martínkem?? Proč má nějaký divný dejchání a masku?? , pipi malej!!

Co všichni zde zoperovaní a jinak kulhavý??
MIMOCHODEM, JE TO FAKT EPIDEMIE!!! Nekecám. Je to tutovka. Bubrdle mi začla v úterý večer co ?? Kulhat. A mě začli omejvat. Bylo to malilinkatě, tak jako, že Brtnik tvrdil, že mám stihomam. Ve středu už to bylo jasný a já viděla operační sál, utrhaný kde co. Vzala jsem aspoň koncentrát kostivalu a začla masírovat. A hurááá zadařilo se!! Měla to asi nějak naražený, či co. Doufám teda.

No a moji zrzavý vošetřovatelé jsou oba na odstřelení. Nemůžu jít ani na záchod, aby mě nepřepadlo duo Zrzavých idiotů, kteří jásají v nadějí, že se konečně začne něco dít, když už jsem celou dobu doma. Rumíček ví, že nesmí do postele, ví to. Ale..... copak je von v posteli, když stojí na zadních a zbytkem těla je zavrtanej pod peřinou a funí mi na pupek? No není, není přece v posteli, von stojí na zemi a je Bubi v posteli, když stojí na zadních, hlavu má zavrtanou pod peřinou a funí mi do krku? No není, není přece v posteli, když stojí na zemi

A co Mayožup? A Bukivoko? Proč birmice zmlátila Fajfku?? A kdo se taky chystá k Baltu? My jsme o tom totiž v létě tak nějak mluvili /a pak to zapadlo ve víru dějin / Asi budu muset udělat Xerxový výslech a vytáhnout z ní informace. Supr, že má někdo osobní zkušenost!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:35
- Nahlásit

Fifi
mozna se mu vraci brichodrb, hnaty krive a coby bonus se totalne vydesil Moona na obloze - pomooc, utoci na nas balon! Echichouvej.

Cože??? no to je z toho pěkně dohoukanej teda¨- balon myslím. Nooo ale, tak ale.... nedalo by se teda aspoň nějako toho měsíce teda využít??

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:35
- Nahlásit

PetraK
jéééé mrtfola ožila!
No není, není přece v posteli, když stojí na zemi
jestli potřebujou svědka, že nejsou v posteli, tak se hlásim
Proč birmice zmlátila Fajfku??
Protože mě práskla
Měla to asi nějak naražený, či co. Doufám teda.
To je dobře, že je už dobře ale teta na každý dornovce si říkám, jak je ten pohybovej aparát křehkej. Takže já bych jí vzala taky porovnat, však by si to babča zasloužila

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:38
- Nahlásit

Xerxová

Najt hezky nabral - velmi rychle dohnal tu dovolenou. Žebra skoro zmizela, obratle taky. Dokonce chlapec snídá !!

musej, musej bejt bráchové, páč Rumajzl taky začal zlobit před časem s jídlem, zhubnul a teď žere jak prokopnutej. Začala jsem dávat i přílohy

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:41
- Nahlásit

birma
že nejsou v posteli,

voni se tvářej tak naprosto přesvědčivě, že snad ani svědky nepotřebujou

Protože mě práskla

víš co? dej jí příště na dveře bydlíku nějakou fotku a uvidíš..... jak je slepá, můžeš se jí pak vysmívat

Takže já bych jí vzala taky porovnat, však by si to babča zasloužila

no jo, ............ hele ale vona je tak křehká, že se bojím, že by se mi rozpadla

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:42
- Nahlásit

PetraK
dej jí příště na dveře bydlíku nějakou fotku
vona bydlela v autě a to hlídalo jelito a teda taky potmě by se mi blbě hledalo a stejně by tu fotku (kterou jsem neměla) potmě neviděla
vona je tak křehká, že se bojím, že by se mi rozpadla
toho bych se nebála

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:50
- Nahlásit

PetraK Balt umím "rychle" jen s jedním psem - to není pro Vás... Ale co takhle Severní moře německé...
ještě jdu pátrat...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 20:58
- Nahlásit

PetraK
Ale ale, zombie ozivaji.
copak je von v posteli, když stojí na zadních a zbytkem těla je zavrtanej pod peřinou a funí mi na pupek?
Neni!
no to je z toho pěkně dohoukanej teda¨- balon myslím. Nooo ale, tak ale.... nedalo by se teda aspoň nějako toho měsíce teda využít??
Dohoukanej je priserne, ja ho vypreparovala z baraku a hrala sem si chvili s cubama na zahrade. On s vocasem zatrcenym piskal a obihal barak, cumel podezrivave na Moona. Po chvili se zklidnil mirne, kdyz videl, ze si vsechny klepeme na hlavu, ale i tak zadna pohoda psychicka. Jak se setmelo, je mu mesic sumak, byl podezrelej jen za denniho svetla, pekne sajnil. Ja to resit nebudu, bych ho musela bacit necim po hlave.
no jo, ............ hele ale vona je tak křehká, že se bojím, že by se mi rozpadla
Covece, pridavam se k Birmici. Jemna nejaka masaz T-Touch ci jina, uvolnovaci, by ji vubec nerozbila, spis naopak. Zadny rovnani dornovsky, ale jen babrdli masage prijemnou doprat, dobrej napad.
Jo a btw, sem sla spat dneska rano v 10.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:03
- Nahlásit

tady dražší
jsou hodně jednopsí... a drazííí. To Dánsko je mnohem lepší (pro psy) - ale chápu, že si chcete s Brtníkem procvičit němčinu... a to v Dánsku nic moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:13
- Nahlásit

Joo a v sobotu v noci si nezapomente vratit cas na hodinkach, budikach a hloupych tlf zase na ten spravnej bozi cas.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 21:15
- Nahlásit

Fifi
Zadny rovnani dornovsky, ale jen babrdli masage prijemnou doprat
já bych jí teda nechala i provnat - citlivej terapeut jí nedoláme, jak ty naše valibuky, ale i nějaký drobný změny jí můžou pomoct (aneb Adam kulhající na koleno pravděpodobně od prstu)
btw, sem sla spat dneska rano v 10
Což je o dvě hodiny dřív, než jsi měla v plánu! Hurá!!

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání